• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Birleşmiş Milletler Teşkilatı Gazze’de birleşmiş leşlere dönüştü

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

BM, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN dediği gibi Dünya Beşten Büyüktür sözünden hareketle, İsrail ve benzeri katil devletlerin katliamlarına müdahale edememesinin en önemli nedenidir. İşte ABD'nin veto etmeleri sebebiyle katil İsrail soykırım yapmaya devam edebilmektedir
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ DURMUŞ

Müslümanlar, İslam dininin vecibelerine istinaden YARADILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEK düsturu dan dolayı diğer inanç sahiplerine her zaman saygılı davranmıştır. Tebaası altında bulunan hiç bir toplumun inançlarına göre yaşamalarına engel olmamıştır. Aksine onların kendi inançları doğrultusunda yaşamaları için her türlü desteği de vermiştir. Ancak Hıristiyanlar ve Yahudiler kendi inançlarından ve kendi ırklarından olmayanlara her zaman dünyayı zindan etmek üzere ellerinden gelen bütün kötülükleri organize etmişlerdir. Aynen bugün Gazze'de olanlar gibi, o küçücük kara parçasında zaten açık ceza evi hayatı yaşattıkları mazlum Filistinlileri hunharca katledip soykırım yaptıkları halde, BM denen ucube teşkilat eli kolu bağlı sadece seyrediyor. Çünkü ABD denen asıl katil devlet RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN dillendirdiği Dünya Beşten Büyüktür gerçeğini bütün dünyanın gözünün içine baka baka VETO etmesinden kaynaklandığını biliyorlar ama düzeltmek için de RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN başka dert edinen yok gibi...
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Maalesef tam da dediğiniz gibi..Gazze bitiyor, insanlık bitiyor, Müslümanlar bitiyor. Yarın kimsenin elinde ve yüreğinde insanlık adına, vicdan adına hiçbir şey kalmayacak. Rabbim bizleri affetsin. O masum yavrular yahudi bombaları ile can verirken bizler yanlarında olamadık. Korktuk, sindik ve ahiret hesabımız için küçücük bir kahramanlık gonderemedik.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Zaten öyleydi şimdi noter tasdikli oldu.
  • 1 Yıl Önce

rafet

Küfür tek millettir.Bize yüzyıllardır medeni diye diretilen Batının ne olduğunu en güzel Mehmet Akif Ersoy dile getirmiştir.Batı TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR dır.Tüm dünya devletleri ve milletler bunu böyle bilmelidir.
  • 1 Yıl Önce

Nedim

Özellikle Siyonist kâfirlerin Gazze'de yaptıkları katliam sürecinde toplumun her kesiminde İslam ülkeleri! Müslümanlar! Neden birlesmezler dedikleri görülür.muskumanlar tek bir vücut tek bir beden olmaktır.peytgambetler as ve Muhammed sav insanlara la ilahe illallah i anlamını şartlarını kapsamını öğrettiler.Akaid denilen ve Osmanlı da zarurai diniyye(dinin zorunlu bilgileri) diye bilinen neyin şirk küfür olduğu kimin Müslüman Kimin g.muslum olduğu vb konuları içerir.Dost düşman bilinci ve hedefin ne olduğu bilinirse Allah'ın izniyle yardımıyla başarı kısa bir sürede gelmektedir.hedef tabiki bütün insanların Allah'a kul olması yalnızca ona ibadet etmesidir.Allahi ve dinini hayat tarzını sistemini sunnetullah i yüceltmek tır.eskiler buna ilayi kelimetullah derler.la ilahe illallah sözünü yüceltmek heryere hâkim kılmak..Bu nu dava edinip bu uğurda gerekenleri yapanları Allah cc kısa bir sürede dünyaya hâkim kıldı.Bu dava bırakıldığında da zillete kâfirlerin sultasina düçar kıldı.Gokledeki nizam sunnetullah ne ise yeryüzünde de nizam la ilahe illallah ile sağlanır. Oda Kur'an sünnet ve sahabe icma ina uygun bir hayat tarzı.. kurtuluş budur.basta akide birliği dava birliği ve hedef birliği oluşturulmasıdır.Cennete yegâne girecek olanlar yolu itikadı hayat tarzı (şeriat,din) peygamber ve ashab gibi olanlardır.onlarin küfür şirk İslam iman dedikleri kâfir müslüman dedikleri helal haram dedikleri ne ise bire bir aynı inancı taşıyan ve onlar gibi gereğini güçleri ölçüsünde yapanlardur
  • 1 Yıl Önce

Nedim

Kâfirlerden ne bekliyorsun ki . mumtehine 1.ayetinde ,"Benim de sizinde düşmanınız olanları dost edinmeyin"buyrulur.Hayat tarzında dindarlığında Allah cc isyan olan küfür, şirk inançlar olan herkes Allah'ın düşmanıdır.Allah cc düşman edindiğine düşman olup gereğini yapanlar ancak Müslüman adıni alır.mufessirler dost edinmenin üç kapsamı olduğunu söylerler.basta dindaş muamalesi yapmak.ikincisi de sırdaş olmak.ve üçüncüsü de İslam ve müslümanların aleyhine olacak şekilde yardımlaşmak.. Müslüman olabilmek ve o şekilde ölmek için başta kim Allah'ın düşmanı ve bu ayete göre de otomatikman müslümanların düşmanı kim olduğunu bilmek ve onlara hakkettikleri ne ise yapmak.. mumtehine 4.ayettede düşman olanlara nasıl davranilacagi anlatılmaktadır.bu ve buna benzer ayetlerde kendine Müslüman diyenlere seçme hakkı bırakmıyor.ahzab 36 bakın lütfen.
  • 1 Yıl Önce

Merhaba

Allah râzı olsun!Köşe yazısı güzel, köşenin altına yorum olarak yazılanlar da bi ayrı güzel, tıpkı sizin yazınız gibi. Rabbim Müslüman ları bir ve beraber eylesin. Âmin!

Yorum

Hangi bilimleri almışlar müslümanlardan mesela örnek verseydiniz daha anlaşılır olurdu.Müslüman ülkeler hiç bir değer hiçbir bilim ve teknoloji üretemez. İnsan hakları kültür sanat teknoloji doğaya ve hayvan hakları sıfırdır. Baskı ve cebirle yönetilirler. İnanmayan (Türkiye hariç) dünyada ki tüm Müslüman ülkeleri incelesin bir tane ama bir tane düzgün Müslüman ülke varsa da yazsın buraya bizde öğrenelim. Zaten bunun tersı olsaydı şu anda Filistin deki çocuklar ölmezdi. Hepsi çöp ne kendilerine nede insanlığa hiç bir faydaları yok.
  • 1 Yıl Önce

çamlı

niye lan körmüsün, heykelciliğimizi inkar ediyon

Muratt

Ortacağ avrupasini incelemeni tavsiye ederim. Bu yorumu yapabildiğine göre elinde bir akıllı telefon olmalı. Ortacağda batıda neler olduğu neyi nereden aldığını uzun uzun anlatır tarih. 

Hayati Akın

Allah razı olsun. Haklı tesbitler. Allah İslâm âlemini Avrupai kurumların tasallutundan kurtarsın. Allah (cc) "Birleşmiş Müslümanlar Teşkilatı"na kavuşmayı nasib eylesin.
  • 1 Yıl Önce

AĞZINLA

LEŞTEN SENİN FARKIN NE NE YAPTIN BU FARK İÇİN BAŞKASINA ATMA AĞZINLA
  • 1 Yıl Önce

Ahmaklara Akil Veren

Sen Önce Kendine Bak Yazı Şeklinden Belli Kaliten Senin Gibi Aklı Tam Olarak İdrak Etmeyenler İçin Sizi Ehlilestirmek Ve Bilinçlendirmek İçin Bu Yazarlar Lazım Yoksa Nasıl Yontulacaksınız. ,:))

Tahir

Küffara karşı her birimiz 10'ar rekat namaz kılıp beddua etseydik, tesir ederdi. Onu bile yapamadık. İman ne gezer bide!
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Bu bir kukla teşkilattır. Ve müslümanların birleşmesi ve güçlenmesini önlemek için abd tarafından kurulmuştur. Bu bir sosyal toplum porojesidir. Olaylara kılıf uydurma aparatıdır. ..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23