• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistin neyimiz olur?

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

fetösavar

filistin dedemiz olur, gazze çocuğumuz olur, kudüs emanetimiz olur... biz peki neyiz... eli ayağı bağlanmış bir neslin torunlarıyız...
  • 1 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize yüreğinize sağlık Sevgili kardeşim.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Filistin meselesini anlamayan beyinsizlere şü kadarını söyliyeyim adamların bir megalo ideası var yani arzı mevud dediğimiz harıtaya hiç bakmadiklari nasılda belli oluyor oysa orada bir kısım toprakların Türk toprağı olduğu açıkça belli oluyor yani adamlar er yada geç bizim kapımıza dayanacaklar bu kesin şimdi geçen gün siyonist baş haham dediki Tevratraki tahrif edilmiş ayetlerde yahudi olmayanların canı,kanı ve namusu size heladır.Şimdi bir daha düşünün derim kaldiki mazlumun kimliği sorulmaz insan olması yeter tabii bu insan olan içindir.
  • 1 Yıl Önce

NUTUK kitabini bir daha oku lütfen!

Ayhan Bey, sen bu Filistin konusunu bir daha düsün.. Bunlar Ingiliz casusu Lawrance ile isbirligi yapti ve Türkleri arkadan bicakladi(1.Dünya harbi)-.. Kibris davasinda Türkleri desteklemedi hala desteklemiyor. BM oylamalarinda aleyhimizde oy kullaniyor Kuzey Kibrisi TANIMIYOR!. Rumla - Yunanla isbirligi yapiyor.. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk kitabini bir daha oku, Fiistinli Arablarin ne oldugunu bir daha ögren!..
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

bence sende nutugun dısında baska seyler okumalisın. ezberden ögretilenden öteye gidemeyen bilginle kalkıp bize de nutuk atıyosun sonra

vatandaş ahmet

Yaşasın Filistin, yaşasın Hamas, yaşasın direnişimiz!

Hemsinli

Sen git savun o zaman
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

korkma savunan savunur korkaklara gel diyen olmadı

ismet

korkma lan sende gel. :)

Okur

Tunceli'de 1938'de yapılan katliam Gazze'de yaşanan katliam kadar acı verici bir katliamdı. Tunceli'de süngülenerek öldürülen çocuklar, kadınlar, yaşlılar bugün Gazze'de yaşananlar kadar üzücüydü. "Seyit Rıza isyan etmeseydi olmazdı" diyenlerede "Hamas İsrail'e saldırmasaydı olmazdı" diyen İsrail destekçileri ABD ve diğer İsrail destekçilerinin söylemlerine benzetiyorum. Bir tek Türk askerinin yaralanmadığı Tunceli'de 40000 sivil insan süngülenerek katledildi. Atatürk'ün Dersim'de yaptığı Netanyahu'nun Gazze'de yaptığı ile aynı şeydir. İsrail'in Netanyahu'su varsa bizimde Atatürkümüz vardı. Atatürk'ün arkasında gidenler ile Netanyahu'nun arkasından gidenler birbirine benziyor
  • 1 Yıl Önce

Okur

Tarihçi Akademisyen'e: Tunceli'nin köylerine ilçelerine gidip hangi köyde kaç kişi öldürüldü, kaçı çocuk ve bebekti, kaçı yaşlı kadın, yaşlı erketi diye bir araştırma yapıp hesap tutarsan kaç kişinin katledildiğini rahatlıkla ögrebebilirsin. 1938'de kaç kişi veya ailenin sürgüne gönderildiğini 1947'de çıkan afla kaç kişinin Tuncel'ye geri döndüklerini veya hangi ailelerin sürgünden sonra geri dönmediklerini rahatlıkla öğrenirsin. Katliamda ölmeyenlerin nasıl ölmedklerini biraz insanlara sorarsan herkes sana anlatır. Seyit Rıza 1937'de asıldı 1938 katliamıyla bir isyanla ilişkisi yoktur. Asılmış Seyit Rıza 1938'de isyanda veya katliamda yoktur. Hamas kendisini savunmak için İsrail'e saldırdı diye sivil Filistinlileri katletmek ne ise Seyit Rıza isyan etti diye Tunceli'deki katliamı yapmak odur. Netanyahu ne kadar yanlış yapıyorsa Atatürk'de o kadar yanlış yaptı. 1947'deki afla Tuncel'ye dönen sürgüne gitmiş Tunceli'lerin bir kısmını Elazığ 128 evlerde bir kısmını Kayseri'de ve Isparta'da sorup ögrenebilirsin. Tunceli Türkiye şehri madem tarihçisin gidip katliamla ilgili herşeyi ögrenebilirsin. Atatürk artık ölmüştür Atatürk'ü yargılama imkanımız yoktur.

Tarihci Akademisyen

Bu millet zurafa sokak yetmesi mufterilerden ille de hesap sorar!Mursi, El Besir, El Gannusi ve Haniye'den sonra sira size gelecek. Az biraz daha havlayin buralarda, son metropoll arastirmasinda % 11.3 cikan Vatan-Millet-Turk-Ataturk dusmani hamas hainleri!1935 genel nüfus sayımına göre Tunceli (Dersim) nüfusu 101.099 kişidir. 1940 genel nüfus sayımına göre Tunceli (Dersim) nüfusu 94.636 kişidir. Bu rakamlardan çıkan sonuç şudur: 1935 ile 1940 nüfus sayımları arasında Tunceli (Dersim)'de azalan toplam nüfus 6.463 kişidir. Bunun 5000 ile 7000'i de Batıya sürüldüğüne göre geriye en fazla 1500 kişi civarında bir kayıp nüfus kalmaktadır.

Biz TURKUZ, AYNI IRKTAN olduklari halde FARKLI DINDEN OLDUKLARI icin BIRBIRLERINI BOGAZLAYAN KARDESLERIN KAVGASINDAN BIZE NE, SIZE NE?

Araplarin dedeleri Ismail ile Yahudilerin dedeleri Ishak oz kardes. Lisanlari bile cok benzer. Hatta selâmünaleyküm selamı bile günümüzde yahudiler tarafından da hâlâ kullanılan 'şalom aleichem' selamından türemiştir. Tutturmusular bir din, iman,mezhep uc bin yildir kardesler birbirini bogazliyor. Bir de benzer bir fitneyi ne geregi varsa 1517'de o tarihe kadar 16 Imparatorluk kurmus, Cin'e bile korkudan Cin seddini insa ettirmis Turkun icine soktunuz ve o zamandan beri sirtimiz diger Arap milletler gibi yerden hic kalkmiyor.Aksini iddia eden varsa 1512'de baslayan araplasma surecinin tamamlandigi 17. yuzyilin basindan sonra Atamin dunyaya meydan okuyarak kazandigi Istiklal savasi ve ordu hala Kemalist oldugu icin kazandigimiz Kibris savasindan baska tek bir basari ornegi versin burda.Bu soruma cevap vermek yerine hakaretamiz yorum yazanlar sadece havlamis olur.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

dünyaya kafa tuttu.bak sen.ilkokul terk mi?

Vay arkadaş

Sen mevzuyu anlamanışsın. Yazık.

Hangi Filistin?

Sanki dunyada baska bayrak kalmamis gibi Halife'nin cihad cagrisina ragmen kafirin yaninda yer alan Araplarin Osmanli'ya isyan bayragini devleti kurdugunda bayrak olarak edinen Filistin mi?
  • 1 Yıl Önce

Hadi ordan

Hamas’ın silahlı kanadının isim babası İzzeddin el Kassam kimdir öğren öyle gel. El Kassam hilafet için savaşmış bir mücahiddir.

Halid bin Velid

Yazman var ama okuman yok galiba :)))))

ersan

benim bir seyim olmuyor
  • 1 Yıl Önce

O zaman...

Sende bizim hiçbir şeyimizsin!!!!

YILMAZ

sende bizim bişeyimiz olmuyon napalım yani

Adil

Türkiyeyi sevmeyenler Filistinide sevmiyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Filistin konusunda

İkiyüzlü davrananları Allah ariel şaronla haşretsin. Hadi buyurun Abdesine güvenen amin desin.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23