• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener: “Evet hayır kararı çıktı”

61 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmedim

Ali Bey'in bu köşesi epey bereketli.. 
  • 1 Yıl Önce

Ramazan

Masaya oturmasını hatırlayın. Amerikalıların otelinde toplam 13 dakikalık bir görüşme, sonrasında masada. Bu sefer Amerikalıların otelinde 6 dakika yeter. Çünkü efendileri ya koltuk gider ya da ittifak yap diyecekler. Cevap vermek için süre tanımayacaklar. Oteldeki duvarların ağzı olsa da bir konuşsa.
  • 1 Yıl Önce

Ali İLKER

Ruh verilmeyen hangi iş başarılı olmuş ?
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Genel başkanlık koltuğuna oturur oturmaz gidip Türkiye'yi "ışgalci" olarak suçlayan PKK militani, sempazitani sanatci kılıklı bir karinin ellerini open ve sabah akşam hazir olda HDP'ye selam çakan Eczacı Özgür; genel kurulda CHP'lilere hitap ederken "CHP'yi sağ siyasetten ve sağcı siyasetçilerden kurtaracağım.. " diyordu...Fakat daha genel başkanlıkta kırkı çıkmadan yerel secimlerde ittifak ve iş birliği için IYI Parti'nin kapısını çaldı....Yakında Davutoglu'nun, Bebecan'in, Temel Dede'nin de kapısını çalacaktır...CHP'nin tek başına %23'lük oyu ile hiç bir şey yapamayacağını kendisi de bal gibi biliyor... Fakat medyadaki Kandil devrimcisi, mezhepci, laikçi bazı solaklar kendilerini dev aynasında görüyorlar:))) "CHP özüne dönmeli" falan diyorlar...Öz dedikleri %23 ile de ülkeyi ve belediyeleri yönetmeye talip oluyorlar..."Ya Matematik bilmiyorlar ya da dayak yenemisler" diyeceğim de...Her seçimde sandıkta güzel dayak yiyorlar...Fakat hâlâ akıllanmıyorlar...Sonra da her secim yenilgisinden sonra secmenlere hakaret edip küfrediyorlar ..CHP zihniyetinin canı çıkar; huyu çıkmaz...
  • 1 Yıl Önce

Şevki

İyi parti seçmeni Beyaz koyun değildir Kara Koyundur
  • 1 Yıl Önce

Yaman

Siz milletin dertleriyle ilgilenmeyin. Varsa yoksa particilik, biz ve karşı taraftakiler.
  • 1 Yıl Önce

yamana

milletin dertlerini yazsaydınız da bilseydik.memleketi fırka(parti)lar yönettiğine göre bütün derdimiz fırkacılık

Oğuz Han

Akşener ve İyi parti AKP ye çalışıyor.
  • 1 Yıl Önce

Oğuz Han'a

Akşener ve IYI Parti' nin kuruluş amacı AKP ve MHP'den oy çalarak; CHP'ye çalışmaktır....

Helal olsun valla size

Tebliğciler pavyonda dua etti, çalışanlar ve müşteriler amin dedi. Mekan mekan gezerek dini uyarılarda bulunan tebliğciler bu kez de Manisa'daki bir pavyonda görüntülendi. Eline mikrofonu alıp pavyondakilere seslenen tebliğciler toplu dua okudu, mekandakiler ise hep bir ağızdan "Amin" dedi.
  • 1 Yıl Önce

Mertürk

Ülke yi muhalefet yönetmiyor. Muhalefetin eksiklikleri yanlışları halkın yaşantısına bir etkisi olmaz. Önemli olan iktidarın yaptıkları veya yapması gerektiği halde yapmadıklarıdır. İktidarın her icraatı ülkeyi ve halkı etkiler.
  • 1 Yıl Önce

mert türke

ülkeyi muhalefet yönetmiyor(kim dedi yönettiğini?)muhalefetin-kliklerinin,yanlışlarının halkın yaşantısına1etkisi olmaz(muhalifler mesela darbe yapmaz değilmi?)

Paşa

Bayılıyorsun eleştirmeye gazeteci dediğin olayı anlatır kararı halk verir oy vermezsin olur biter,biz kime oy verelim Ali, Kürtlere federasyon ve özerklik isteyen Türk kimliğinden rahatsız olan hüda par, kafatası milliyetçisi dediğin MHP,liberal diye elestirdigin ANAP, CHP zihniyeti dediğin başörtüsü karşıtı MHP ve bir önceki seçimde CHP zihniyeti ile ittifak kuran BBP ortaklığı Cumhur ittifakına mı oy verelim Ali ha kime oy vermemizi istersiniz acaba,sen onu bunu magazini dedikoduyu bırak da azıcık ekonomi yaz, İsrail'i netenyahuyu eleştir, Yunanistan ve İsrail ile normalleşme olayını yaz olurmu güzel kardeşim,ha birde şu faiz politikasına geçip nas ve ayeti unutup bir kenara koyan iktidarı ve senin desteğini de unutma....
  • 1 Yıl Önce

Aynel yakin

Ali bey, İngiltere emeklilerini Türkiye’ye iteleme niyetinde diye kendi sitendeki haberi okuyunca ne hissettin. 
  • 1 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Meral akşener suçluluk psikolojisi içinde, chp ile öyle kolay kolay ittifak falan yapacağını ve şimşekleri üzerine çekeceğini sanmıyorum, nedeni 14 ve 28 mayıs seçimleri sürecinde devlet tarafından seçimlerde kullanmak üzere iyi partiye emanet edilen 132 milyon liranın buhar olup uçması, aslında bu konuda iyi partili yöneticiler ve meral hanımın oğlu chpnin ve chpli anket şirketlerinin gazına geldi, ne diyorlar dı o anketçiler Erdoğanın karşısına kutu kola koyduk kutu kola kazanıyor dediler, bu algıya itibar ederek 132 milyon liranın altından girdiler üstünden çıktılar, öyle ya seçim kazanıldığı takdir de bu paranın hesabını kim sorabilirdi ki, işte gaflet de dalalet de ve hatta hıyanet de budur, devletin malı deniz yemeyen domuz anlayışındaki bu tiplere yetimin yetamenin hakkı olan beytülmal teslim edilirmi, edilirse ne olur bu koca devlet 6 ay da topu atar, bugün gerekirse karşılıklıksız para basılsın, emekliye asgari ücretliye memura astronomik oranda maaş verilsin diye akıl verenler, ülkeyi kendi yönettikleri takdirde ise memleketi soyup soğana çevirdikten sonra, emekli ve memur maaşlarını ödeyemiyoruz deyip Türk milletini imf nin şefkatli kollarına bırakacaklarından şüpheniz olmasın, unutmayın imf den yani amerika dan para alan günü geldiğinde emir de alır, genç nesil bilmez lakin biz bu filmi 2002 den önce çok gördük, diğer taraftan imfçi durmuş Yılmaz iyi partiden istifa ederken iyi partiyi çok güzel tanımlamış, diyorki durmuş Yılmaz yahu bu parti ne deve nede kuş diyor.
  • 1 Yıl Önce

Çağdaş

Asımın nesli’ne İMF’den borç alan emir alır beki dünya bankasından gelecek oruzbeş milyar dolar ne. Dünya bankası da İMF’nin yan kuruluşu. Yorum yaparken biraz araştır. Ezbere yorum yazma.

Unal

Yılbaşında en düşük memur maaşı 30000 oluyor emekli maaşı 10000 yan ucun bîri emekliye devlet üç verince batmıyor ama ucun birine batıyor önce bir ahlak iman ve vicdan sorgulaması yapması gerekenler var adil düzeni yazmadım bile devlette adalet olmalı tıpkı doğalgaz faturasını tahsil ederken ki gibi birinden bir birinden üç lira almıyor degilmi

Pekii

Bundan sana ne?..
  • 1 Yıl Önce

YAVUZ

MERAL DEN DE İYİ PARTİ DEN DE İYİ PARTİ ÇAKMA. .MİLLİYETCİLERDENDE BİR CACIK OLMAZ .BUNLAR PARA VE ÇIKAR PARTİLERİ. ...FETO NUN APARATLARI...İSMARLAMA ...PROJE PARTİLER ...NE MİLLET .NE TÜRKİYE DERTLERİ VAR ..ÇIKAR MENFAAT ..PAY KAPMAYA PARTİLERİ ..VATANDAŞ UYAN SİN ARTIK
  • 1 Yıl Önce

BABACIĞIM

uyuz SIFIRLAYAMADIM BABACIĞIM

FETO NUN APARATLARI

Müfteri Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? Kelime bazında Türk Dil Kurumu üzerinden ele alındığı vakit Müfteri kelimesi, ‘Karalamacı’ biçiminde ifade edilmektedir. Aynı zamanda iftiracı veya yalan söyleyen kişi ya da kişiler biçiminde de bu kelimeyi ele almak mümkün. İddia ettiklerini ispat etmeyenlere milletimiz şerefsiz der!

Mehmet.

Elinizdeki imkanlar tek tek gidiyor.kılıçdaroğlunun aleviliği,iyi partinin milliyetçiliği nasıl hdp ile birleşir.bu nifak aleti elinizde gitti.inşallah hedepte ayrı seçime girer.kazanma şansı daha çoktur.şimdi siz diyorsunuzki ittifakta oyları buydu.Tayip Erdoğan istanbulu yüzde 23 ile aldı.akp de ve mhp de memnun lmayan ssğ duyulu dindar ve gerçek milliyetçiler hepsinin gide bileceği bir yer olur.bu seçmen akp de ve mhp de ayrılır .geçen seçimde ne yaptılar akp den ayrılıp mhp ye gittiler.çünkü gidebilecek kanallar kapatılmıştı yksa mhp silinmişti iyi parti akıllı olsa merkez sağda yerimi alır bu uç partiler oy kaybeder millette bu kutuplsşmada kurtulur.biz seçime değil sanki savaşa gidiyoruz.kimse geçim skıntısından ekonomide bahsetmiyor,terör bölücü hayin zillet beka kelimelerinden kurtulur varsn cumhur ayrılmasın onların dertleri ülke değil.onların dertleri kltukları rantları haram lpkmalarıdır.hdp de inşallah ayrı girer.hiç merak etme tabanda bir ihtifak oluşur.bu ihtifak kimin ihtifakı olur bilirmisin kirsını ödemeyenlerin evine ekmek götürmeyenlerin çcuğunu evlendirmeyenlerin paradı plmadığı için parkta oturup kalkmayanların enflasynda iniö inim inleyenlrrin ihtifakı olscak.varsın şatafat içinde yaşıyanlar dilan polatlar secil erzanlar yani haram lkmalarla gününü gün edenler ihtifak yapsın zaten yspmak zorundadırlar yoksa haram lkmsları yoklur
  • 1 Yıl Önce

Maraşlı

Bu şakbalanlıkları, tiyatroları, cambazlıkları, fırıldaklıkları İYİ Parti tabanı nasıl oluyorda göremiyor. Bunlar mı ülkücü.
  • 1 Yıl Önce

Can

 Ali Bey.İyi parti ittifaka hayir dedi...
  • 1 Yıl Önce

Osman

Değerli Ali bey Memur emeklisi memur arasındaki maaş farkı bir gün de bunu yaz saygılar
  • 1 Yıl Önce

ılıcakçılar

ılıcak’ın tutuklanmasına Tayyib Erdoğan düşmanları yine el oğuşturmuşlar, ‘79 yaşındaki karı hapse mi girer’ demişler. ey çocuk onu hapse atan Tayyib değil, kendinin yazdığı bir iftira yazısıdır ve müfterinin şikayetiyle içeri alınmıştır. ama sende eşşeklik daimi bir sıfatsa biz ne yapalım, atla habere (79 yaşında birinin başka birine iftira atması ayıp değil mi?)
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyet kadını

MUHALEFET NE YAPARSA YAPSIN AKP NİN GELECEGİ PARLAK .AKP NİN GÖZÜ AYDIN YEREL SECIME ÇOK AVANTAJLI GİRIYOR..
  • 1 Yıl Önce

Breh breh

Ocakta sgk ve bağkurluya memur emeklisinden daha az zam ver gör o zaman kim kazanır yerel seçimi

SEFİL

cumhurun cariyesi SEN AYDAMI MI YAŞIYORSUN EMEKLİ ASGARİ ÜCRETLİLER AÇ SEFİL

gercekler

lutfen paranizi fon fun islerine yatirmayin...
  • 1 Yıl Önce

Ahad

Bu secim buyuk surprizlere gebe..
  • 1 Yıl Önce

Yunus

Ali bırak şu partileri..
  • 1 Yıl Önce

Ali

Milletin derdi bu mu kaldı..
  • 1 Yıl Önce

Ali

Öptüm hepinizi

Ali

Demek öyle bir dert yok, biz o yolda değiliz o zaman, herkes yoluna..

Yildiz teskilati

Iyi parti chp tarafindan kurdurulmus bir gunes motel partisidir. Ne yapacagini bilmeyen bir siyasal partidir
  • 1 Yıl Önce

NİYE

yıldız teşkikatı SİZ NİYE MHP DE MERAL HANIMIN GENEL KURUL YAPMASINI ENGELLEDİNİZ

Ayhan

Akepenin adayı neden açıklanmıyor
  • 1 Yıl Önce

açıklandı:

Metin Külünk (şaka bir yana, Külünk’ün Ümraniye belediye başkanı olmasını arzu ederim şahsen)

müslüm

Aslında bu karar CHP nin hayrına olmuştur.Muhalif seçmen tavan ne derse desin mahalli seçimde işbirliği yapıp yağma ve talan düzeninin tekrar gelmesine imkan vermeyecektir.
  • 1 Yıl Önce

Cihad

Sen öyle sanmaya devam et...

Sıra kimde?

Haniyye en gec 3 ay icinde kendisini ya Mursi, ya El Beşir ya da El Gannuşi'nin yaninda bulur. Sonra sıra onların kankası olan Meral'de?
  • 1 Yıl Önce

Birbirlerine muhtaçlar...

Bu yeni sistemde MHP AKP nin, İYİ parti de CHP nin payandalığından kurtulamazlar. Bu diğer küçük partiler içinde geçerli. Mevcut seçim sistemi onu gerektiriyor. Tek başlarına hareket edip seçime girerlerse yok olup giderler. Birbirlerine ihtiyaçları var. Bir nevi simbiyotik bir yaşam ilişkisi yani.
  • 1 Yıl Önce

Erhan

Bal gibi ittifak yapacaklar. Zaten elleri mahkum.Zira bu halleri ve oy oranları ile hiçbir yerde kazanamayacaklarini biliyorlar. bu ayak surumeleri daha çok yerleri koparmak için. Ve şunu da yapabilirler: bazı yerlerde kamuoyuna müstakil adayla girmiş gibi görünüp el altında CHP adayını destekleme taktigi. Şimdi nasıl bir taktik,formül bulup uygulayalım üzerinde kafa yoruyorlar
  • 1 Yıl Önce

Muhterem

Ali Bey milletin derdi CHP-imamoğlu veya Akşener değil..
  • 1 Yıl Önce

hasan

derdi senin ... olabilir muhtar

Muhtar

Derdin ne senin Muhterem?

Sahi

İyi partinin seçime tek başına girmesi demek ak partinin başta İstanbul Ankara adana mersin hatta İzmir'de seçimi kazanması demektir.akseneri bu kararından ötürü tebrik ederim.oda artık yerli ve milli.
  • 1 Yıl Önce

Doğru aday...

İYİ Partinin almış olduğu bu karar AKP nin işine gelir. AKP, mahallî seçimlerde doğru adayı çıkartabilirse, İstanbul'da dahil bazı büyükşehir belediye başkanlıklarını geri alabilir.
  • 1 Yıl Önce

Çavuşoğlu

Tıpış tıpış gidip tekrar CHP yi destekliyecekler, çünkü o amaçla kurduruldu o parti.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, PROJE PARTİSİDİR, c h p ,YANCISI DIR ,EMİR KULUDUR ,MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLAR, KÜFÜR BAZLAR, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN ENERJİSİ, BOŞA GİTMESİNİ İÇİN, FILIDAK GİBİ DÖNÜYOR LAR ,ÜLKE NİN, VE MÜSLÜMAN LARININ, YARASINA MERHEM OLACAĞI NA ,FİTNE VE FESAT KARIŞTIRMA, İLE UĞRAŞIYOR LAR...AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ.........
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Meral Akşener masadan kalkıp tekrar masaya döndüğü süreçte Meral ve diğer IYI Partili siyasiler ; Kandil devrimcisi, mezhepci, laikçi, Kemalist solcular tarafından "25 yıllık siyasi hayatimizdacyemedigimuz hakareti ve küfru ilki günde yedik..." demişlerdi... Şimdi yine ayni süreç yaşanacak...Meral Ajseber'i tekrar masaya oturtan güc; Ajseber'i yine CHP ile yan yana getirecek...IYI Partinin misyonu tabiki "CHP'yi iktidar yapmak" ve CHP'nin koltuk degnekliguni yapmaktır...CHP'liler tarafından yiyecekleri hakaret ve küfürler de cabası...Zaten dun Halk TV, Tele 1 ve oizcu TV'de baskadilar bile:))))
  • 1 Yıl Önce

Iyi

Artık Halk TV seyredebilirim

şüayıp

Bir birinin kuyusunu kazan ortaklar hep birden aynı kuyuya düşmeye mahkumdurlar
  • 1 Yıl Önce

Erkan

Ali bey ittifak yada onların deyimiyle işbirliği yapmak zorundalar nokta.
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Yüce rabbime çok şükür ki bizim at pazarlıklarına ihtiyacımız yok, yıllardır tek başına iktidardayız.
  • 1 Yıl Önce

Nefer

Ironiyi kacirdin yine..

BORUMU

 HÜDA-PAR MHP YSP DSP BBP NE OLUYOR 

Cengiz

Arda Turan, Dilan Polat gibi günlerce para peşinde koşanları izledik şimdi sıra oy peşinde koşanlarda.. Örneğin asgari ücret ya da emekli ücreti açlık sınırının ne kadar altında kalır.. Akşener ya da Chp seçimi kaybetse yarın hayatımızda ne değişecek. Alım gücümüz artacak mı örneğin. Yoksa gözümüzü kapatıp bir sonraki baharı mı bekleyeceğiz yine.
  • 1 Yıl Önce

Onurlu yenilgi olsun bari..kamikaze.

Gençlerin bi çoğu gün yüzü göremiyor(pudra şekerci,tosuncuk olmayanları,,anadan babadan eskiden paranın para olduğunda alınmış yatırım yapılmış bişeyleri olmayanları),,,ha babam çalış günü çevir,,ne ev ne araba hayali bile kalmamış..ve bişeyi olmayan eski zaman yatırımı olmayan düşük ücretli "30-35" yıl çalışmış başta memur emeklisi diğer emeklilerde öyle..adeta evine çekilmiş ölümü bekliyor..cadı kazanına döndü ortalık....bu kazandan artık hiç kimseye (sağ-sol farketmez)çantada keklik oy çıkmaz..artık galiba popüler populist vede koltuğa yapışmış siyasetçiler için son durak....yetti artık öyle yok böyle yok diyen gençler ve yaşlılar yeni yepyeni bir şeyler olmalı diye birlikte kamikaze yapabilirler..
  • 1 Yıl Önce

Namık Kasımoğlu

Ali bey; Niyet okumayı bıraksanız da gerçeklere odaklansanız lütfen.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23