• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kalbimiz nerelerde? 

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Akın kimençe

Vahittin İsmailoğlu kürt mü 1998 rüşvet şahit ol rüşvet şahit ol
  • 1 Yıl Önce

ADSIZ

Millete gaz ver kıdemli Bugüne kadar kaç fedayiniz gitti haydi yazıver
  • 1 Yıl Önce

Hamza

Latif Şimşek'ten özür dilerim. Ayrıca söylemek istediğim, Gazze konusunda biz bu kadar duyarlı iken İslam ülkeleri neden ilgisiz kalıyor ve Nijerya Yahudilerin uşağı Almanya ile işbirliği yaparken, neden bir İslam ulkesini tercih etmiyor mealindeydi.
  • 1 Yıl Önce

Hamza

Haydi Gazze'ye diyordunuz ya Latif Şimşek, BAE ile Nijerya Almanya ile milyar dolarlık anlaşma imzalamışlar hem de iki gün önce. Suudiler ile diğer İslam ulkeler de anlaşmalar yapıyor. Eee...
  • 1 Yıl Önce

Karıştırmışsın Hamza

Latif Şimşek değil Latif Erdoğan. İmzalarlar. Senden benden izin mi alacaklardı. Bizden de epey aldılar. Daha dün bize sırt çeviren değilmiydi. Şükür O günler geri kaldı. Çalışacağız Selçuk Bayraktar lar , Faruk Akşitler yetişecek. FETÖ çatlasa da patlasa da.

Eee

Şimdi İslam Ülkeleri arasında bir yakınlaşma oldu. Neyin pahasına . Binlerce masumun hayatı pahasına. Ne kadar zor sağlanıyor bu birlik. Bu Batı nın en istemediği bir birlik. Ama oldu. Uzun yıllar sonra. Silah ve ekonomi bakımından batıdan bağımsızlık daha büyük korku onlar için. O nedenle IŞID gibi çeteleri kurup besliyorlar. Müslümanlar birlik olmasın diye aralarına niza ve düşmanlık sokuıyorlar. ŞİMDİ FETÖ IŞID ın yerini aldı. Fitne yalan müslümanları itibarsızlaştırma ekonomilerine zarar verme Onları ABD ye emir kulu yapma Oralarda darbe yaptırma. FETÖ nün robotları "Kahtani / Hz İsa / Hz Mehdi" nin peşine taklılmış yürüyorlar "Ebedi saadete" . YAZIN NOTEDİN BİR YERE: BU ASRIN IŞID ı FETÖ dür.

TUNÇ

Allah razı olsun hocam; Amin Amin
  • 1 Yıl Önce

Nursuzlar.....

Hırsızlık yapanın, devlet malına el uzatanların, haksızlık hukuksuzluk yaparak kul hakkı yiyenlerin, bu haksızlık ve hukuksuzluğa ses çıkarmayanların kalpleri kararmış, yüzlerinden nurları alınmıştır. Cenabı Allah, bu tür insanların kalplerini de, açılmasın diye mühürlemiştir.
  • 1 Yıl Önce

Aferin

FETÖ’yü çoook güzel anlatmışsın. Kopya çeken Yurtfışına doktorlara sadece kendi mensuplarını gönderen, Askeri okullara sadece kendi adamlarını kazandıran kul hakkı yiyen devlete çöken milletini satan makamları ele geçirmek için kumpas kuran Kendine engel gördüğü cemaat ve tarikatlerin önde gelenlerini itibarsızlaştırma için herşeyi yapan, Allah ın haram kıldığı ne varsa “hizmet için” yapan, etek giydiren, baş açtıran, devleti hortumlayan Kaset çeken siyaseti kirleten sonra da ben aptalmıyom diyerek Efendisi Amerika ya sığınan NURSUZu tarif etmişsin. Tabi bütün kötülüklerden sümüklünün haberi yoktur.

Amin

İman insanı insan eder. Belki insanı sultan eder. Kalemine sağlık Latif Hocam.
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Rabbim iman edenlerden eylesin bizleri. İnsallah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23