• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist işgalci savaşa değil vahşete devam ediyor

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Atila Çelik

Peki biz ne yapıyoruz Ahmet Hocam, İncirlik ve kürecik üstlerini kapatmak çok mu zor. Reis Beyin gidip sağda solda bağırıp çağırması neyi hallediyor Allahaşkına , kes ticareti yasakla israil mallarını
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Bu nasıl bir kuşatmadir ki dünya korkusundan sus pus olmuş halde. Dünyaya ve özellikle Müslümanlara demokrasi ve insan hakları dersi veren batının bu değerler ile hiçbir alakasınin olmadığı, ağzından kan damlayan tek dişli canavar olduğu bütün çıplaklığıyla ortaya çıkmış durumda. Bu gün şehadete koşma ve zalimlerin o tek dişini sökme zamanı.
  • 1 Yıl Önce

müslüm

Ateşkesin sürekli uygulanması demek İsrail işgalinin devam edeceği anlamına gelir.İşgalci İsrailin Filistin topraklarından çekilmesini ,Filistin devletinin tanınmasını ve ateşkesin uygulanmasını istemek daha doğru.Vahşete gelince dinci terör acımasızdır,ahlaksızdır,hukuk tanımazdır.Bu yahudiliktede aynı,islamdada aynı,hıristiyanlardada aynıdır.Bunu yıllardır izliyor,görüyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Hocam gazze nin mısıra bağlanmasını konuşup yazsak.
  • 1 Yıl Önce

Olmaz!

Mısır, sadece İsrail'e bağlanmayı kabul eder, Gazze'ye bağlanmaz! Ama İsrail, hem gazzeyi hem de Mısırı gasb ederek almak derdinde!

Yorum

Evet öyle yapıyor bizde mal gibi bakıyoruz çünkü aciziz. Hamasın tepesi izzettin el bilmemne itleri zaten İsrail ajanları. İran zaten müslüman devletlerden başka kimseye düşman değil. Katil eset katil eset katil sisi al şimdi ordunuda yürüyemezsin oralara. Bugün lük bu kadar.
  • 1 Yıl Önce

Rahatladın mı?

Kendine mal dedin, İşgale uğramış yurdunu canıyla savunmaya çalışan Haması sanki uzaydan gelmiş Filistinli değillermiş gibi ... diyerek hakaret ettin, Kendi ülke yöneticileri de tye aldın. Ama bir lanetli İsrail'e, ABD ve Batıya bir şey diyemedin! Yoksa sen de mi onlardansın?

Kripto Yorum'cuya

İzzettin el- Kasim birinci Birinci Dunya Savasin da Osmanlı ordusu içerisinde Çanakkale de dahil olmak üzere değişik cephelerde Ingilizlere karşı savasmis bir Osmanlı subayıydı.. ..Seb nerenin itisun siyonist Yahudi çomari provokatir seni..

devrim

İSRAİL YUNAN ERMENİ GİBİ ABD VE BATI ÖZELLİKLE İNGİLİZ TARAFINDAN TAŞARON OLARAK KULLANILAN ZAVALLI MANYAK AKLINI KULLANMAYAN ŞİDDET TACİZ KATLİAM TERÖR MEYİLLİ KUDURMUŞ BİR YABANİ GİBİ VARLIKLAR. ASIL KÖTÜ ALÇAK EMELLERİNE ULAŞMAK MÜSLÜMANLARI YOK ETMEK İÇİN BUNLARIN BU ZAFİYETİNDEN FAYDALIP BUNLARI KULLANAN ABD VE BATI HEDEF OLMALI. EĞER ABD VE BATI DESTEK VERMESE KORKAK PISIRIK ACİZ ZAVALLI YAHUDİ RUM YUNAN VE ERMENİ BİR ADIM BİLE ATAMAZ YILLARCA YAPTIKLARI GİBİ AYAKLARIMIZIN ALTINI ÖPMEYE DEVAM EDERLER. ONUN İÇİN HEDEF BUNLARI TAŞOREN OLARAK KULLANAN BAŞTA ABD OLMALI.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23