• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Ordumuz Gazze’ye!!!”

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

deniz HAN

saygıdeğer şevki abimiz senide okuyoruz lakin geçen günlerde hahlil konakçı kardeşimiz ile davetinde konuşma yaptınız lakin fikir hürriyetine saygılıyız BİZ SELÇUKLUDAN ,OSMANLIDAN ALDIĞIMIZ MİRASA ELBETTE SAHİP ÇIKIYORUZ yanlışlar oldu mu oldu elbette insan beşerdir şaşarrr hatalar var mı var musasır medeniyetinde üstüne çıkma azim ve kararlılğı vardır imparatorluğumuz dağılırken osmanlı paşaları sultan da bunu biliyordu yeni bir devlet kurulmalıydı kuruldu gazi mustafa kemal ile tamammm osmanlıca gitti latin harfleri geldi bu demek değil ki baglarımızdan koptuk osmanlıca bilen tarih araştırmacılarımız vardır çevirir günümüz türkçesi ile gençler okurlar küllerinden doğduk YENİDEN GÜÇLÜ BÜYÜK TÜRKİYE VİZYONU düşünüyoruz kurucu önder GAZİ MUSTAFA KEMAL YÜKSELTEN YÜCELTEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN sende bizde biliyoruz lakin demem odur ki hatalardan ders çıkartıp önümüze bakalım eleştiri babında yazmdaım duygu düşüncelerimi izah ettim SİZE SAYGISIZLIK OLSUN DİYEDE YAZMADIM BİZ ÜLLKEMİZİN VATANIMIZIN ÇIKARLARINI MAZLUM COGRAFYALARA EL UZATMA GÜCÜNÜ DÜŞÜNEN BİRER VATANSEVERLERİZ sizinde benim gibi düşündüğünüzü düşünüyorum saygılarımı arz ederim ŞEVKİ ABİİİ
  • 1 Yıl Önce

ata

binlerce insan gazzede savaşmak için gün sayıyor...
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Filistini bilmeyen yarın bir gün Fırat ve dicle arasındaki bizim olan topraklara sıra geldiğinde aynen ayetteki gibi "eyvah bize kim uyandırdı bizi" diyecekler de fayda etmeyecek.Bazı aklı kıt olanlara duyurulur.
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyet kadını

ŞANLI TÜRK ORDUSU GAZZEYE GİTSİN DIYORSUNUZ ? PEKİ SİZ GAZZE IÇİN NE YAPIYORSUNUZ ? ORTADOGUDAKI ARAP ULKELERI NE İŞ YAPAR ? 
  • 1 Yıl Önce

Sen kiiim cumhuriyet kim.

Senin gibi gevezelik ediyorlar Cumhuriyet kadını apla. Yani Cumhuriyet kadını gibi davranıyorlar, naapsınlar...

Cumhuriyet kadını

ARKANDAN BİZ GELİRİZ SÖZ VERİYORUZ SANA
  • 1 Yıl Önce

Sen kendine bak

Apla façan tutuyorsa pkk canilerine bir taş at hedep'e bir laf et, Gazzeye giden gider. Gitmeyen nutuk söyler, tweet atar.

Gazze'ye

Orduyu rahat birakin! Ordumuz bize lazim!
  • 1 Yıl Önce

Doğruya doğru

Maden Ferd, Toplum ve Devlet olarak hepimiz gücümüz kadar sorumluyuz! O zaman Ülkemize gelen Suriye, Irak, Mısır ve şimdi de Filistinli mazlum, muhacir kardeşlerimizin çocuklarını NADİDE adı altında devletin arazilerini yok pahasına kapatarak açtığın ÖZEL OKULLARINDA ücretsiz okutta görelim seninde müslümanlığını HADİ.Seni bilen bilir, bilmeyende seni HOJA bilir.
  • 1 Yıl Önce

Mertürk

Erbakan hoca beni anladığınızda dövecek diziniz kalmayacak demişti..
  • 1 Yıl Önce

Yallah Gazze'ye....

Ordu konusunu reisle bir görüşüp durumu izah ederek yollama işine vesile olsanız çok hayırlı bir iş yapmış olursunuz.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Adamlar arabulucu olarak bile bizi istemedikleri halde bu filistin filistin çığırtkanlığı nedir? Lojistik ve diplomatik destek verirsin olur biter. Mevcut tavrımız bizim de zayıflamamıza sebep oluyor.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH C.C RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, MÜSLÜMAN AHİRETİ UNUTMAYIN,1445 YIL OLDU, NE ZAMAN BİRLİKTE HAREKETE GEÇERİZ, KAFİRLER KATİL LER YALANCI LAR SAHTEKAR LAR BİRLİKTE, SEBEP SONUÇ MEYDANDA. ALLAH C.C HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE ÜMMETİ BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI DİLERİM AMİN..
  • 1 Yıl Önce

mavi kuş

yahya kemalin süleymaniyede bayram sabahı şiiri.o istiğrak günümüzde bir avuç insanın temennisi.necip fazılda sakarya şiirinde nerde ardına çil çil kubbeler serpen ordu diyerek evlad-ı fatihana seslenmişti.aynı vakur duruşu ahmet hamdi tanpınarda görmek mümkün.türk edebiyatına damgasını vuran yazarların mirası bizlere acı bir burukluk olarak kalmış.hocamın yazısı ayetlerle müteşekkil gibi.her şey anlaşılmışsa sorun teşkil eden konular üzerinde düşünmek.fetönün yayın organlarında nasıl anlatılmış islamiyet.kapanan sızıntıdan sonra çağlayan dergisi faaliyette artık.amerikadan yayın yaptığından onların çıkarı için çalışıyor.ülküde birlik aranmıyor günümüzde.mazlumların yardımına koşmak insanlık vazifesi.bunu anlamıyor işte insanlar.belkide kalbimiz katılaştı kuranın deyimiyle.cahit zarifoğlu seçkin bir kimse değilim ismimin baş harfleri acz demişti şiirinde.kudüsle yitirdiğimiz nedir sorusuna yanıt aramış nuri pakdil gibi yazarlar.cihadı anlama eksikliğine sahip dünya.karanlığın dansını izliyoruz gazzede sergilenen küfür oyunuyla sezai karakoçun dediği gibi.
  • 1 Yıl Önce

Elhafiz Muhammed emin temel

Değerli üstadım, Sayın Reis'e siz Ricada bulunsaniz,kapatsîn şu ABD üslerini. Inanın sıra memleketi mize gelmeden harekete geçmeliyiz. Hàlà üst seviyede izrael ile Ticaret ivedi şekilde devam ediyormuş(hüsnü mahalli diyor) Yani artık kendimizden şüphe eder hale geldik. Saygilar
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Tunç

Şike, bahis, uyuşturucu parası havalarda uçuşuyor, her yerden pislik akiyor, ülkeyi getirdiğiniz nokta bu .... hala utanmadan bir kemik daha yiyebilmenin peşindesiniz.
  • 1 Yıl Önce

Fatih e

Sen ne anladın. 

Tencere

Sizin için hiç mi kutsal bir şey yok ? Bu yazıya bile verdiğin cevaba bak!! Gerçek misiniz aklım almıyor, seninle aynı ırkı paylaşıyorsam çok utanırım

Gımitoğlu

Ahmet bey yanılıyorsun dindar nesil yetiştiriyoruz sen mahkemelerde hiç zina fuhuş davası duydunmu ?

Cidden ne iş

Kemiksiz kalmış gibi bağırıyorsun aho .. Ne iş?

Fatih

Sen bu yazıdan bunumu anladın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23