• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saraybosna, Gazze’nin yanında

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ata

güzel yazdınız lakin müslümünların vaya boşnakların gururla savunabileceği bir karış toprağı yok.. federasyon zırvası ve republika sırpska ile olayı bitirdiler. dili de hırvatçaya bağlayıp iki nesil sonrası nene, dede, baba, yorgan, yastık... gibi kelimelerle beraber kimlikleri de bitecek. yani filistin için daha iyi bir gelecek tasavvur ediyorum. boşnaklar her yönden bitti. zaten avrupada hillal olamayacağı varsayımı ile begoviç ekibi liliyan gibi bir hristiyan haçlı sembolünü bayrak yapmıştı ama gavur yemedi... bugün boşnaklar vatansız, kimliksiz, dilsiz temelsizdir... inanmıyorsanız yolunuz saraybosnaya düşerse kitap falan arayın demiyorum, çocukların seyrettiği çizgi film altyazılarına veya dublaj diline bakın. anlamıyorsanız sorun. bakın bakalım hangi ağız, hangi dilmiş...
  • 1 Yıl Önce

önce << >> insan diyorum...

Tek yaratici Allah(CC) tir.. Baska yaratici yoktur... Müslüman, Hristiyan, Yahudi, deist, ateist, agnosist veya pagan farketmez, sonucta yaradan bir ve tektir.. O'nun indinde fark yoktur... Önce << Insan >> diyorum!
  • 1 Yıl Önce

Allah kulu

Hamas’a ve Benjamina Karic’e bin selam olsun! Yaşasın Allah’ın cesur kulları. Yaşasın Adalet savaşçıları. Yaşasın Hamas!
  • 1 Yıl Önce

rafet

Müslümanı destekleyen Müslüman olmayanları da elinizin tersi ile itmeyeceksiniz kardeşim.Avrupa ve dünyada Müslüman olmayıp Gazzeye destek veren halklar var. Biz Dinimizden olmayanlara yapılan zulümlere de Müslüman olarak karşı çıkarız. Hem Elhamdülillah Müslümanız hem de insanız.İnsan Vicdan sahibi olmalı ve tüm zulümlere karşı dik durmalıdır.Belediye başkanlarımız da Gazze'ye desteklerini bildirmeliler.
  • 1 Yıl Önce

YORUM

KARDEŞİM MÜSLÜMANSANIZ EVET KORKMAYACAKSINIZ EVET EVET EVET HAMSI DESTEKLİYORUM DİYE BAĞIRA BAĞIRA DİYECEKSİNİZ YOKSA ÖYLE ORAYA BURAYA YALPA VURUP DURURSANIZ DEMEK OLURKİ SREBRENİSTRA KATLİAMI BOSNALI MÜSLÜMANLARA YAPILMAMIŞ SAYILIR HAYIR BOSNALILAR MÜSLÜMAN OLDUĞU İÇİN SOYKIRIM ZULÜM UYGULANDI ŞİMDİ DE FİLİSTİNLİLER GAZZELİLER AYNI GEREKÇE İLE ŞEHİT EDİLİYOR ÖZELLİKLE KADIN VE ÇOLUK ÇOCUK ŞEHİT EDİLİP SOYKIRIMA TABİ TUTULUYOR Kİ NESİLLERİ KESİLSİN ARTIK BIKKINLIK GETİRİYORSUNUZ HAYIR KARDEŞİM EVET MÜSLÜMANIZ VE MÜSLÜMANI DESTEKLİYECEĞİZ
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23