• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boykot...

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ne biçim

Ne biçim insansınız şu özgür özele söyleyelim olmazsa konuşmayı bıraksın İsrail e müdahale etsin boykot edeceksek önce özgür özelden başlayalım nasıl cumhurbaşkanı bu adam Allah aşkına 21 yıldır iktidarda olan chp yetti artık defol git feto içinize sızmış haberiniz yeter artık defolun gidin
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Boykot bizim tarafımızı gösterir. Hak mı batıl mı?
  • 1 Yıl Önce

Oğuz Han

Konuyu Kola ve Hamburger ile siz sulandırıyorsunuz. Caydırıcı olan birşey olmalı. Bu da Malatya Kürecik üssünün kapatılması için kampanya başlatmak.
  • 1 Yıl Önce

Vahit

Vay be.. Allah rızası için koşturduğun yılları anlatmışsın. Şimdi ise Erbakan hocanın tabiriyle Siyonistler'in içimizdeki işbirlikçilerine hizmet ediyorsun. Nereden nereye!
  • 1 Yıl Önce

Penisilvanya çocuğu Vahit’e

Latif Erdoğan FETÖ’nün maskesini düşüren adam gibi adamdır. Nokta.

Latif Hoca baştacımızdır

Ey robot Şerif A Tekalan ve emsali ağır abi görüntüsü sizi aldatmasın. İcraata bak. Milletini satıp batıya maşa olan ağır olsa ne yazar?
  • 1 Yıl Önce

Bu vebal herkese yeter.....

İsrail’in Şifa Hastanesi’ne ‘askeri operasyonları’ sürerken hastanenin yöneticisi Muhamed Ebu Salmiya, yoğun bakımdaki hastaların tamamının yaşamını yitirdiğini açıkladı.
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Uzun zaman yanında bulunduğun Feto'nun sinsi oyununa " kör hafız " gibi seyirlik neden oldunuz? Dünya "parantezin" kapanınca ebedi yurda yolculuk başlayınca sizi.. Daha fazla okuyucunun beynini yormayın lütfen.
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz’a

Her yorumunda Latif Erdoğan’a saldıran kim olabilir? Elbette FETÖ

Mustafa

Filistinde Son Bir çocuk kalana kadar boykota devam , o bir çocuk evet o bir çocuk kaldığında gürün bakın israile neler yapaçağız o siyonistlere çok zor soru soracağız .!! Nisa 75 ve 76 yı okumayın .! Tevbe 14 hiç okumayın.!
  • 1 Yıl Önce

TUNÇ

Allah sizden razı olsun değerli hocam!????
  • 1 Yıl Önce

yaa, işte böyle!

türkeş’in israil konusunda ölmeden önce bir beyanatı var, diyor ki: “dış dünyada bizi ermeni ve rum lobisine karşı savunan bir israil var, biz bu israil’i desteklemeyeceğiz de ne yapacağız!” varın siz verin onun da notunu..
  • 1 Yıl Önce

israil vurdukça içerdeki yahudilerin kurtları fıkırdıyor

israil’in dehşete düşüren bu katliamında Allah içerdeki Oktar gibi nice yahudi hayranlarına fırsat vermesin. o herif de içerde kabuzdan gebersin.
  • 1 Yıl Önce

Gerçekçi olalım?

Boykotu niye hep halktan bekliyoruz sayın Latif hoca. Lokantada, cafede oturan vatandaşların masasındaki kola kutusunu alıp yere atmak marifet değil magandalıktır. Neden sivri sinekler le uğraşıyoruz. Neden bataklığı kapatmıyoruz.? ABD ve İsrail mallarının ithalatını yasaklayalım, onlarla olan ticari ilişkilerimizi keselim, Türklere ait gemiler İsrail'e demir, çimento, tahıl, petrol taşımasın. İsrail'e su bile göndermeyelim. İncirlik ve kürecik olmak üzere Türkiye'deki üsleri ve radarlarını kapatalım. Yapabilirsiniz? Eğer gerçekten bunları yapabilirsek o zaman gerçek manada boykot olur ve amacına ulaşır. Yoksa, bunların haricinde ki yazılar, söylemler ve eylemler boş, hamasi, göstermelik şeylerdir. Lütfen sizde bu yönde gerçekçi yazılar yazın.
  • 1 Yıl Önce

bence de

uğur bence lodosta sürekli cereyanda geziyor, ılık esen lodosa aldanma uğur, bak beyinsizinde hasar oluşmuş işte!

Uğursuza...

Oğlum sen ne içip yiyorsun, sen hiç anne sütü icmedin mi? herkese, her önüne gelene iftira ve hakaret ediyorsun, her tuzum var diyene hıyar olup koşuyorsun. Her yoruma saçma sapan yazmak zorundamısın?

Uğur

Saçma sapan bir "ya hep ya hiç" mantıksızlığıyla bizi şuna yöneltmeye çalışıyorsun ki tam yapamazsak hiç yapmayalım da Çıfıtlar ve gaddar Çıfıt devleti göbek atsın. Senin bu kafana bakacak olsak, madem ki bakterileri tamamen gideremeyiz, o zaman hiç yıkanmayalım ve bulaşık yıkamayalım, böylece pislik içinde duralım, çünkü ya hep ya hiç. Bir de bayağı bir laf konuşuyormuşsun gibi cüretkâr cüretkâr yazmışsın. Herhalde dağlı veya bozkırlı bir İYİP militanısın. Sen başkalarının hayali magandalıklarına laf edeceğine kendine bak.

Uğur

Hocam kesinlikle haklısınız. Şahısların ve ailelerin boykotlarını asla küçümsemiyorum. Zaten kola gibi ve kibirli zavallı CHP'lilerin karton bardaklı (!) hava atma kahvesi gibi başlıca boykot maddelerini zaten hiç kullanmıyorum. Fakat diğer taraftan, makro-ekonomi ve makro-siyaseti değiştirmenin gereğini küçümsemek ise çok daha büyük bir yanlıştır. Siz oralarda insanları içkiden vazgeçirmişsiniz, Allah razı olsun. Gerçekten muhteşem ve ilham vericidir. Ama makroekonomi ve makrosiyaseti değiştiremediğimiz için zenginler sonradan kat kat fazla insanı içkici yaptı. Ama Reis'in makroekonomideki sınırlı hamleleri sayesinde nice insan, en azından bazı yaşlılar içki ve sigaradan vazgeçti. Sigara zamları olmasaydı babamın o zamanlar teşhis edilmemiş olan KOAH'ı muhtemelen daha 10 sene önce ölümcül hâle gelmiş olacaktı (Allah korusun). İşte buradan düşünün. Makrosiyaseti ve makroekonomiyi cidden ve devrim yaparak değiştirmek ise ancak şöyle mümkün olabilir ki mallarımız ve canlarımızı uygun şekilde riske atarak Deccal (bence "uluslararası beyaz zengin adam tipi") ve küffar ve münafıklara karşı Allah yolunda mücahede edelim; onlar ki ülkemizi ve diğer Müslüman ülkeleri soyarlar ve Türkiye'de bizim seçtiğimiz ve bizden olan siyasi lidere rağmen ülkemiz ve ülkelerimiz üzerinde onlar egemendirler. YALNIZ AZ SAYIDA İSTİSNA DA VARDIR. Geçende bir okur yorumumda Türkiye dışında istisnalardan söz etmeyip hepsine münafık demiş gibi oldum, sonradan canım sıkıldı. Ama herhalde anlamak isteyen yine de doğru anlar. Türkiye'de Erdoğan ve birkaç kişiye ilaveten kısmen Katar yöneticileri ve elbette Afganistan yetkilileri düzgün mümindirler. Belki başka istisnalar da vardır, ama çok azdırlar.
  • 1 Yıl Önce

Muhterem

Boykot kişi bazlı olunca etkisi pek olmuyor. Madem müslüman bir lidere sahibiz. Madem siyonizme cephe alacağız. İktidar meclis kararı ile ya da KHK ile ulusal düzeyde bir boykot başlatsın biz de seve seve uyalım. İmkansız olarak görüyorum ve soruyorum. Sadece cola, hamburger ve starbucks olsa boykot çok kolay olurdu. Ancak öyle bir düzen kurulmuş ki a da z ye her alanda onlar var. Kim kurdu bu düzeni. Kim nemalanıyor bu düzenden. Reisin bir sözü vardı sorunu yaratanlar çözüm istemez diye. Kaç siyasinin bunlarla ilişiği var. Hodri meydan
  • 1 Yıl Önce

099

Sayın yazar aynen öyle kaleminize yüreğinize sağlık.
  • 1 Yıl Önce

Karakaşınıza hayran değiller

ABD’deki şakirt! Sizi orada el üstünde tutuyorlar. Çünkü işlerine çok yarıyorsunuz! Türkiye ye zarar verme konusunda kimse elinize su dökemez
  • 1 Yıl Önce

Hasan Tiryaki

Mavi Marmara katliamı için “Otoriteden izin almalıydınız” diyen başşeytan şimdi “Suçlu Hamas, İsrail haklı” diyor. Bebeklerin hakkı için bu hain FG’ni kahret Allahım.
  • 1 Yıl Önce

düşman ta merkeze kadar penetreyt etmiş durumda

suud da otoriteden izin almadan tavafda Filistin’e toplu dua, israil’e de bedduaya müsade etmiyor, engelliyor müslümanları, tutukluyor hattâ! her ikisi de aynı kaynaktan beslenen pislik parazitler bunların
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23