• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ehl-i Gazze Ehl-i İzze’dir

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hacı Mehmet tekgöz

Selamünaleyküm yazı harika olmuş ağzınıza ,gönlünüze, Yüreğinize sağlık. Selam ve dua ile
  • 1 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize ,Yüreğinize sağlık Mustafa Çelik Bey Kardeşim. Allah CC yardımcımız olsun.Başta Kahraman Hamas ve tüm müslümanların ve müminlerin.
  • 1 Yıl Önce

Nedim

Çocukluğumdan beri İslami eğitim almış biriyim.filistin vb meseleleri iyi bilirim.Cozum islamdir kâfirler yardım etmez.zulumler ancak kâfirlerin anladığı şekliyle ancak Kur'an sünnet icma merkezli bir hayat tarzı ile yönetime geçildiğinde Allah cc yardımı gelir.cunku Kur'an sünnet icma merkezli hayat tarzı,sistemi Allah'ın devleti olacağından hiçbir güç onunla başedemez.formul budur.tarihte denenmiş kesin sonuçlar vardır.zaten kâfirler bunu bildiğinden Osmanlı yi yıkıp yerine kendilerini n istediği devletcikler kurmuşlardır.kedinin fare ile oynadığı gibi oynamak için...
  • 1 Yıl Önce

Nedim

Filistin meselesi yıllarca sürüyor.ama ne yazık ki kâfir zalim lanetli Siyonistler i durduramıyor kimse... çünkü onların anladığı onlarla mücadele ancak İslam'la, İslam şeriatiyla olur.onlar tahrif olsa bile bir din devleti tahrif edilmiş Tevrat la yönetiliyorlar.son Gazze katliamını tevratin hükümlerine dayandirdiklari görülmüştür.onlarla batı tarzı beşer merkezli bir sistemle oluşmuş yapilarla değil ancak Kur'an sünnet icma merkezli ilahi duzenle basedilir.şaron kafiri bile Kur'an müslümanları yok ki bizi durdursun diye demeç vermesi de bundandır.gazzede ve batı Şeria da Hamas ve fetih hareketi biran evvel batı tarzı beşer i sistemleri yerine şeriatı kabul edip çağdaş firavunlar a nemrutlara Ebu cehillere galip gelirler.Allahin devleti olduğunda o devleti yenecek hiçbir güç yoktur, tarihte bu çokça ispatlanmıştır.osmanli sonrası İslam dünyasında şeriat olmadığından heryerde zillet kan adeletsizkik vardır.yigit düştüğü yerden kalkar misali biran evvel Müslümanlık iddiası taşıyanlar Resulullah sav ve ashabının bire bir yaptığı gibi yaparak İzzet bulur veeeselam
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Ah ah bir büyük resmi görsek uçak gemileri ne ki?
  • 1 Yıl Önce

Sütcü İMAM

Gazzeyi işgal etmeden önce Peygamberin Hadisine nail olmuş İslam ordusu Türkleri yani Mücahid ERBAKAN tarafından uyandırılan örgütlenen (AKINCILAR MÜCAHİDLER) bitirdiler. Filistindeki Mücahidler Peygamberin ordusu makamları belli mevkileri belli (Cennet ve Şehidlik). Peki tarih boyunca Müslümanları koruyan mazlumların umudu olan Türkler ne oldu.? Her yüz yılda bir ayar cekerler Türklere sonra istediklerini yaparlar .Cumhuriyet ilan edildi Osmanlı Türkleri yok edildi Dönmeleri getirdiler yüz yıl uyudu Mumin Türkler. Cennet Mekan ERBAKAN ile uyanan Türklere de tıpkı Cennet Mekan ABDULHAMİD hana yapılan yapıldı. Bir yüz yıl daha uyyalım.Türkdeki Peygamberin ordusu AKINCILAR ve MÜCAHİDLER i teselli eden düşünce (Herkesin bir hesabı var bir de ALLAH ın hesabı var önemli olan ALLAH ın hesabı. YAŞASIN CEHENNEM PİYASA ŞEYTANLARINA: Sabır Savaş Adım Müslüman..
  • 1 Yıl Önce

Engin Çalışkan

Gazze'nin direnişini, cihadını çok güzel ifade etmişsiniz. Gazze hakikaten İslâm ümmetine izzet dersi veriyor. Ölü kılınmış bir ümmetin diri kalmış direnen tek hücresi... Fiili olarak Gazze'yi yalnız bırakmanın azabı çok ağır olacak. Allah yar ve yardımcıları olsun.
  • 1 Yıl Önce

müslüm

Edebiyat parçalamışsın ama gerçek ortada.En modern silahlarla İsrail askerleri tarafından Gazze işgal edildi.İnsanlar Gazzenin kuzeyinden göç etti.Müslüman ülkeler sessiz.Kollarını kıpırdatmıyor.Bizimkilerde bağırmadan başka bir şey yapmıyorlar.Özür icraat yapıyor kolayı yollara döküyorlar.
  • 1 Yıl Önce

El aziz

Aynen azizim,Gazze gaziler yurdudur
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23