• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O çocuk Filistin’dir...

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

fetösavar

Sümüklü bu güneydeki ülkeye kurbandı bi zamanlar... şimdilerde can çekişiyor herhalde ki pek sesi soluğu duyulmuyor... cahilin kendini bilmezliği de bir başka oluyor hani... dünya yetmemiş, uzaya kainata hakim olmuştu herifçioğlu... hadi adnan gibi meczup desek, onca tip de mi salaktı????? onca tip de mi hiç çüş demedi??? adnana da demediler, cinsi sapık mısın, kafayı mı yedin diye kimse sormadı, habire salak salak sallandılar önünde... deli sorular var ama cevaplayacak yok.
  • 1 Yıl Önce

son paragraf:

evet; Arakan, ülkemizdeki kemalistlerin zulümleri altındaki müslümanlar, çin’deki Uygurlar ve dünyada diğer zulüm altında ne kadar müslüman varsa hepsinin kilidinin anahtarı Filistin’dir; Filistin kurtulur, dünya müslümanları kurtulur!
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Süleymancılar da Fetoye benziyor. Sürekli CHP'ye oy veriyorlar
  • 1 Yıl Önce

heyhat

süleymancılar vefat etmiş liderlerinin manevi himmetleri altındadırlar zannediyorduk; yokmuş meğer öyle bir şey! milli görüşten bile tek tek de olsa insiyatif sahibi vicdanlılar çıkıyor, ama onlardan çıkmaz; tek tipler çünkü!

Hikmet Yılmaz

Hamasın lideri olan zat ve ailesi nerdeler ? Yasar Arafat'da yıllarca zavallı Filistinlileri "savunuyor ayakları" ile Yahudi kökenli kadınla evlendi. Ve o kadın Fransa'daki yaşıyor.
  • 1 Yıl Önce

hikmet yılmaza

yasir arafatın karısı süha tavil filistinli hıristiyan arap.yazıcı(sekreter)sıydı

Çocuklar can çekişirken

İsrail e bir laf etmeyen Hikmet Yılmaz senin derdin başka. Yok HAMAS yok Arafat ın hanımı. Sadede gel ! Katili konuş.

Deprem 28 şubatta öüslümanlara yapılan zulme karşı ilahi bir ikaz dedi diye

Kutlular ı hedef tahtasına koyan baş FETÖ 2023 büyük depremini FETÖ’ye yapılan “zulme” bağladı. Dansöz görmek isteyen Penisilvanya daki fakirhaneye baksın
  • 1 Yıl Önce

Türkiye’yi boğmaya çalışan şeytanın şakirtleri

“Biz Tayyip’i ve Ak P’yle savaşıyoruz “ diyorlar. Yalan yalan. Batırmak istedikleri gemi Türkiye. Hapishanede yatan katilleri kurtaracaklarmış. Bitmeyen rüyalarda sümüklü müjdeleri ile avunuyorlar.
  • 1 Yıl Önce

İmam aksırırsa

cemaat öksürür. Fetöbaşı İsrail ABD dostumuzdur dedi. Robotlar onların ayaklarını öptüler. Bellerine kadar eğildiler.
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin KURU

Allâh teâlâ, Ümmetin ve insanlığın uyanışına vesile kılsın ???? İnsanlığımız ölmeden uyanabilelim inşâallâh ????????????????????????????????????????????????????????
  • 1 Yıl Önce

Riyakârlar.....

Gazze çocuk mezarlığına dönmüş..
  • 1 Yıl Önce

Yahudiler kimleri öldürebilir?

Kutsal kitapları Tevrat’ta, Yahudilerin kimleri öldürebileceği açıkça belirtilmiştir. Tevrat’daki ‘Tesniye-bap 20-ayet 10-17’ özetle şöyle demektedir. “Her erkeğini kılıçtan geçireceksin, kadınları ve çocukları ve hayvanlarını, bütün malını kendin için çapul edeceksin. Rabbin sana verdiği düşmanlarının malını yiyeceksin bu milletlerin şehirlerinden olmayıp senden çok uzakta bulunan bütün şehirleri böyle yapacaksın. Bu kavimlerin şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın, onları Hititleri ve Amorileri ve Kenanlıları Rabbin sana emrettiği gibi tamamen yok edeceksin.” Burada katledilmesi istenen Kenanlılar Filistinlilerin diğer adıdır. Yani Yahudilerin (üvey ) kardeşleri.
  • 1 Yıl Önce

Otoriteden izin almalıymışız

İnsani yardım gemisi Mavi Marmara Gazze ye doğru yol alırken üstüne Müslüman kanı damlamıştı. O gün FG, gemide cinayet işleyen katili kınamak yerine O’na destek çıkmadı mı? Aynı dil bugün: suçlu HAMAS diyor. Efendisinin Fetül’ü işte bu.
  • 1 Yıl Önce

Amerikan’ın çocukları

Milletini ABD’ye satan Kemal i Adil i Suat’ı, Şerifali’si, Mustafa’sı, Haydar’ı vs. bu millet sizi affetmeyecek. Her Cumartesi bu köşede şeytanbaşı Rabin oğlu Fetül’ü darağacına çeken hadim i Kur an mütevazı muhlis Müslüman Latif Erdoğan bizim toprakların evladı.
  • 1 Yıl Önce

CHP sus pus

Niye?
  • 1 Yıl Önce

Akif Hayırlı

Menderes’i Kur’an Kursları açtı, İmam-Hatip Okulu açtı, ezanı Arapça okuttu, Said-i Nursi’ye müsamaha gösterdi Allah dedi Peygamber dedi diye asmadılar mı. Onların izinden gidenler bugün “Demokrat libasını” giymiş “değiştim” tiyatrosunu sahneye koymuştur.
  • 1 Yıl Önce

hacıya

siyoncu yahudî banker david rockefeller demişsiniz.anma(anı,hatıra)larını okumadan evvel adamın kim olduğunu öğrenin:rockefeller azılı yahudi&siyoncu düşmanı.yahudilerin temizlenmesinde hitlerle iş1liği yaptı*amerika darbeyi desteklemiyordu.darbeyi türk ordusuna sızmış bozuk adamlar yaptı.başlarında solak cemal(üddîn)madanoğlu vardı

Hacı...

Menderes, elini kolunu kaptırdığı emperyal ABD nin bitmek tükenmek bilmeyen bazı isteklerine hayır dediği için, kendinden sonraki yöneticilere ibreti alem olsun diye dönemin Türk ordusu kullanılarak ABD tarafından astırıldı. Siyonist Yahudi banker David Rockefeller'in "Türkiye ile ilgili anılarını" okursan gerçek durumu anlarsın.

Eski Asya

Şimdiki Asya eski “ Yeni Asya” değil. Kaleyi içten fethetmişler. FG, en büyük düşmanı bildiği ve kuyruk acısını asla unutmadığı Kutlular’ı kızını kurban seçerek bitirmek istedi. Bitiremedi. “Demokrat” Nurcu” elbisesini giymiş kuşanmış yeni yetme kalemlerin getirdiği Asya nın şimdiki hali abdesti bozulduğu halde kalbim temiz diyen bedbahta benzer. Başörtüsü yasakçısı Kur’an yasakçısı, sicili belli partiye sırf Ak P düşmanlığı üzerinden omuz vermek Stockholm Sendromu dur.
  • 1 Yıl Önce

Dahildeki düşman

Dahildeki düşman çok daha tehlikeli. Bizi FETÖ üzerinden içerden teslim almayı planladılar. Robotlar “hizmet” diye yuttular. Baş açtılar hak yediler çaldılar çırptılar. Badem bıyıklı abilerine inandılar (Suat , Şerifali, Mustafa vs ). Sormadılar kendilerine? Hz Muhammed SAV’e “sahte peygamber” diyen bu batı bize niye sahip çıkıyor? Filistin li çocuklar ve bebeler ölürken seyreden bu batı FG’ne niye sahip çıkıyor?
  • 1 Yıl Önce

Çocuklar katlediliyor

FETÖ sus pus. Neden?
  • 1 Yıl Önce

Toprak , uğrunda ölen varsa vatandır

Toprak , uğrunda ölen varsa vatandır. Anadolu atalarımızın kanlarıyla sulandı ve bize vatan oldu. Tarih boyunca elimizden almaya çalıştılar. Yedi düvel saldırdı. Vermedik. Şair: “ -Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı. “ diyerek hakikate tercüman olmuş. Nihayet FG ihaneti ile almaya çalıştılar: Ne dedi hain:”Haçlıların işgali kötü bir şey değildir. Karınıza kızınıza ilişmezler…” . Herşey çok açık.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23