• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslâm Barış Gücü

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Muhammed Yaşar

Ah ah Değerli hocam anlattıklarınız hep birer hakikat. Rahmetli Erbakan hocamız siyasi ömrünün son nefesine kadar siyonizmin ve siyonist İsrail’in Emel’lerini ve müslümanlara karşı nasıl bir vahşi canavar olduğunu ,ayrıca büyük şeytan Amerika’nın ve küresel güçlerin kendi egemenlıkleri altında kuracakları yeni dünya düzeni çalişmalarını hiç bıkmadan bizlere anlatmadı mı ?Anlatmakla kalmadı ,Müslümanların küresel güçlere karşi neler yapılması gerektiğini uygulamalı olarak D 8 leri kurarak göstermedı mı? Erbakan hocamızı anlasaydık müslümanlar olarak bu günki acziyet durumunda olurmuyduk acaba? Birbirimize olayın vehametini anlatıp duruyoruz o kadar sadece , Gereği yapılmayan konuşmalar. Yitiğimizi doğru yerde arama bilinciyle Allah yardımcımız olsun.
  • 1 Yıl Önce

Sedat X

Hocam, Allah razı olsun, söyledikleriniz doğru AMA, Allah'ın yardımının gelmesi ve İslam birliğinin oluşması ve de Türkiye'nin bu birliğe önderlik yapabilmesi için, maalesef artık çoğu Müslümanında önemsemediği LAİKLİK UTANCINDAN kurtulmamız lazım. Türkiye'deki bütün camileri beş vakit namazda doldursak bile, Anayasada Laiklik maddesi durduğu müddetçe olmaz. Allah devlet işlerine karışmasın diyen bir devlet ve topluluğa Allah hilafet şerefini nasip eder mi?
  • 1 Yıl Önce

Hasan

Birazda kıçınzı sıkında teknolojik gelişmeler içinde olun be. Hiçbir şey yapma sonra boyna Allah’tan yardım iste. Yardım değil gazap gelir böyle tembel insanlara

Selamlar

Şükren doğru söze ne hacet, Sözlerınız tam isabet

Ömer

Müslümanları öyle parçalamışlar ki güç mü kalır ? Filistin’in kendi içinde bile dört beş parça . Bölge bölge hükümet var . İran fitnenin başı , Suudi’ler ABD nin kuklası , Mısır keza aynı . İslam barış gücü nasıl olacak ? İnşallah olur . İslam ümmetinin tek kalesi ve ümidi Türkiye .
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

İnşallah biz bu devrin müslümanları da birbirimizle uğraşmayı ve dünyevileşmeyi bırakarak cami ve vakit odaklı bir hayata yani hak yoluna döner, hakkın emir ve yasaklarını yerine getirir isek, başarı bizimdir. Fiili dua israil ve abd ye BOYKOT da çok önemli.
  • 1 Yıl Önce

Saim

Tabi tabi.Bilhassa cüppeliye ettirirsek garanti.

Ali

Filistinden mülteci istemiyoruz
  • 1 Yıl Önce

Okur

Müslümanlar genelde, işsizlik, fakirlik, açlık, hastalık ve cehaletle boğuşuyorlar. Mali durumu iyi olanların da binbir çeşit kafalarında putlar, şeytan ve nefis talimatlar var, onları yerine getirmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Müslümanların genelde Allah'ın değil iblislerin farz ve vaciplerini yerine getirmede çok hünerli olduklarından şüphe yok. Aile de bile olsa iki Müslüman'ın hak ve adalette birleştiğini göremezsin. Müslümanlar, dünya hayatının vazgeçilmesi olan pozetif bilimleri öğrenmede de çağın gerisindeler, öğrenmek isteyen de yok denecek kadar az. Yani Filistin'i düşünecek ne imanları ne niyetleri ne de mâli güçleri var. Küffara karşı yurttaş olarak samimi niyetleri olanların da yetki ve etkileri yok. En iyisi hoca ve önder olarak kendiniz ve has muritlerinlerizle - şayet varsa= Hz Davud'un yaptığı gibi sapan ve taşları kuşanarak cihada gidebilirsiniz. Başka seçenek gözükmüyor. Makale ve fıkra yazarak, nasihat ve vaaz ederek cihada teşvik devri geçeli asırlar oldu, bu konuda emek sarfetmeye değmez. Müslüman bir devletin özellikle Türkiye'nin bile küffara karşı buğzu ancak nutuk okumak ve miting yapmaktan öteye geçemiyor. Batı'da sağduyulu gayrimüslim ve dinsizler, hükümetlerinin yasak etmelerine rağmen Gazze zulüm işgaline karşı Müslümanlardan daha sert protesto ve gösteri yapıyorlar. Eğer cihada hazırsanız gazanız şimdiden mübarek ola!
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Hakkın emir ve yasaklarına uyanlar ve uygulayanlar muzaffer olacaktır. Bu hakkın vaadidir.

Hikmet Yılmaz

Karaktersizliklerini din -iman, para-pul üstüne kuran ahlâksız ve utanmaz Suud'lar Mekke'yi, Las Vegas yaparak zerre kere kadar değerleri yoktur. Bu yetmemiş gibi bizdeki samimi Müslüman kardeşlerimizin müzik festivali yapan Suud'lara Hac farizesi için para kazandırmalarını anlayamıyorum. Yazıklar olsun ki bunu sizlerinde yazamamanız...
  • 1 Yıl Önce

Saim

Sanki bizim farkımız var

Nuh

Onları suçlamayın onlar abd ve ingiliz kölesidir. Köleler hür insanlar gibi kınanamazlar. Öncelikle kölelik ve sömürge den kurtulmaları gerek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23