• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Batıda insan (hakları) yok

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

<3

batıda insan (hakları) yok da, neden insanlar sallara binip öle kala bata çıka kendilerini bu batı ülkelerine atıyorlar o zaman?
  • 1 Yıl Önce

Oğuz Han

Sarı öküz çoktan gitti. O Suriye idi. Bunu farkedemeyen öküzler hala uyanmadı.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Bazı yorumcular insan hakkı deyince batıdaki teknolojik gelişmeyi yada sömürülen insanlardan çalınan bol parayı zannediyor oysa insan hakkı medeniyetle ve vicdanla olur peki siz bunların hangisini batıda görebiliyorsunuz söyleyin hele ,güçlü olmak zulmetmek için sebep değildir yada fakir olmak ezilmek için sebep olmadığı gibi bu gün Batı denen tek dişide kalmamış canavar İrakta 1 milyon,Suriyede 50ü bin,Afganda 300 bin vs.insan katletti peki ne uğruna Medeniyet yada insan hakları uğruna mı?.
  • 1 Yıl Önce

Doguda var mı sanki...

Dogudakiler bi icraat yapsinda gorelim. Doguda durum daha vahim. Israile gucu yetmeyen dur bi miting yapayim diyor..
  • 1 Yıl Önce

Metin Güçlü

Hangi müslüman ülkede insan hakları var?
  • 1 Yıl Önce

Ömer

İslam dünyası zannedildiği gibi zayıf değil çok güçlü , ama gücünün farkında değil . Tamam teknolojide geri ama sorarım Suudi’ler , katar , petrol Müslümanların elinde ama kukla idareciler kendi koltuğunu kurtarma derdinde . Birlik olsak it rail mantar bile atamaz .
  • 1 Yıl Önce

Erdal

Batının hukuku dini ve çıkarına göre . Ya bizde hallaç pamuğu gibi. Bizde insan hakkı diye birşey yok. Bir soyan kesim birde soyulan kesim bu ortamda paryayı toplayan iktidar var zaten onun tarafıda soyandan yana. Dört aydır iktidar emekliyi açlığa mahkum etti ve kem kümlerle zaman dolduruyor. Perişanlık had safhada. Bu arada iktidar soygunun yüz yılını kutluyor
  • 1 Yıl Önce

Okur

Kur'an'ı Kerim batıda degilde Rusya ve Çin'de yakılsaydı Batı'nın insan hakları, devlet yönetimleri, siyaset ve din adamları devreye girer ve tüm batı İslamcı olur Rusya ve Çin'in canına okurlardı. Batıda yakılan Kur'an insan hakkı, din özgürlüğü içindir. Batıda insan vardır diger yerlerdekiler insan değil çekirgedir. Afrika'dan batıya getirilen siyahları insan olarak görmediler köle olarak görülürdü. Sscb zamanında dindar, tanrı sever olan batı siyaseti sscb'yi yıktıktan sonra tanrı sevmedigi görüldü. Uygurların özgürlügünden bahseden batı Filistin'in yok edilmesinden yanadır.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Batı'nın çıkarlarına göre insan hakları olur. Rusya, Çin ve İran'a saldıran her örgüt, siyaset batı için "insan hakları, demokrasi için mücadele ediyorlar" oluyor. 11 Eylül olayı ABD'de degilde Rusya ve Çin'de olsaydı al-Qaeda ve Osama Bin Laden terörist olmazdı.11 Eylül ABD'de olduğu için al-Qaeda terörist ilan edildi ve bir kaç milyon müslümanan Afganistan, ırak, Suriye, Libya, Somali ve bir çok başka müslüman ülkelerde öldürüldü. Suriye'de bir kaç batılı "gazetecinin" kellesi uçunca DEAŞ "terör örgütü" ilan edildi. Kelleleri uçan batılı degilde Rus veya Çin'li gazeteci olsaydı ABD ve Batı için özgürlük savaşçıları ilan edilir DEAŞ korunur ve kullanılırdı. Erdoğan'ın Rusya ve Çin'le iyi ilişkileri olmasa Erdoğan'ı devirmek istemezler. Kaddafi ve Esad'a saldırmalarının nedeni Suriye'nin Rusya ile olan iyi ilişkileri idi. Kaddafi ve Esad'ın İsrail ve ABD ile iyi ilişkileri olsaydı hiçbir zaman saldırıp devirmek istemezlerdi. Türkiye'de insan hakları yoktur, gazeteciler içerde demelerinin nedeni Erdoğan'ı kullanamadıklarındandır. Erdoğan, Batı'nın her dedigine BAŞ ÜSTÜNE deseydi Selahattin Demirtaş, Osman Kavala'nın tutukluluğundan bahsetmezlerdi. İran'da baş örtüsü takmadığı için tutuklanıp gözaltında ölüm olunca "İran'da insan hakları çigneniyor, İran'da kadınlar baş örtüsüne zorlanıyor " derler. ABD'de ve batı Avrupa ülkelerinde renklerinden ve inançlarından dolayı insanlar yol ortasında, evlerinde, işyerlerinde, trafikte polis saldırılarına uğrayıp öldürülünce insan hakkıdır muamelesi görür insan haklarından bahsetmezler. Kur'an yakılınca ifade özgürlüğü ve insan hakkıdır olarak kabul edilir.
  • 1 Yıl Önce

Muhtar

Kesinlikle Haklısınız. Bunlarda insanlık ne arar? Bunların içinde yaşayan Darwin'in ''İnsanların maymundan geldiği fikri'' onların sürekli 3 maymunu oynadıklarını görünce aklına geldi.
  • 1 Yıl Önce

can

bati nin insan haklari anlayisi sirf önceligi kendi vatandaslarin özgürlügü refahi ve saadeti icin hizmettir. ümmetin yasadigi yerlerde yöneticilerin kendi vatandaslarina karsi böyle bir anlayis bile olmayinca ne beklenir ki. vatandaslar onlara hizmet para kaynagi icin sirf vardir kisisel haklari da kisitlanir ve itaat etmelerine beklenir. göbekten bagli medya da bunu destekler.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23