• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kıbrıs’ta yolu yaptırılmayan, Gazze’de bombalanan hastaneler!

114 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa Rıfat ÖNİZ

Yorumları okudukça yerin dibine battım, insanlığımdan utandım. İçimizde ne kadar çok vicdansız, insafsız, Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz insanlar varmış hayretler içinde kaldım. Bütün dünyada vicdanlı insanlar kendi devletlerinin politikalarına bile karşı çıkıyor bizde televizyonlarda yağmur gibi atlan bombaların altında can veren insanları gördükleri halde içleri sızlamıyor, en ufak bir insanlık emaresi göstermeyip belki de vampirler gibi ağızlarında masum kanı akarak zevkle seyrediyorlardır. Daha fazla yazmadan bitiriyorum yoksa yine de bu memlekette güzel insanların olduğu ve iktidarda olduğunu ve her zaman bu güzel insanlarn kazanacağını bildiğim için son olarak kötülerin içtikleri kanda boğulması temennisi ile bitiriyorum.
  • 1 Yıl Önce

Ayse

Dünyanın hiçbir yerinde insanların katledilmesi kimsenin hakkı değildir.fakat Arap ülkelerine gösterdiği hassasiyeti başka ülkeler için göstermeyen ulkemizdeki Arap hayranları artık ipin ucunu kaçırdı Türkiye asker göndersin diyen ahmaklar önce kendi evlatlarıni yola cikarsin ulvi şehit annesi babası olma acısını bı yaşasın ayrıca Arap ülkeleri hiçbir zaman menfaatleri harici Türkiye ye destek olmadı açın gözünüzü bı bakın mevzunuz insan olsun insan
  • 1 Yıl Önce

levent dursun

Ermenistan konusunda Filistinin tavrını da unutmayin Yalnız..Ülkemizde terör den kaç kişi hayatını kaybetti, Filistin de yas varmiydi ? Deprem den dolayı da bir yas görmedik..
  • 1 Yıl Önce

İsmail Bakır

Kardeş, birincisi onların tavrını nerden biliyorsun? İkincisi, onların tavrı bizim insanlığımızı bağlamaz! Sanki kapı komşundan bahseder gibi, görmedik, duymadık vs. Kaç tane Filistinli tanıyorsun şahsen?

Ercan

Filistin mitingi Cumhuriyet Bayramı günü Peşmergelerin konvoy halinde Türk topraklarında geçip Kobani'ye geçmesinin yanında nedir ki? Utanılacak da ondan utanalım.
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Atalay

Fatih Altaylı dikkate alınacak bir yazar değildir. Hadi o çok cahil diyelim, ya onun programına çıkan adının önünde Dr. Prof. yazan ve okumuş gözükenlere ne demeli? Sanki tiyatro gösterisi yapıyorlar. Batı uygarlığı Doğuyu yıkma amaçlı bir medeniyettir.
  • 1 Yıl Önce

Ben Ali

Miting ile bi cacık olmaz, olsaydı şimdiye kadar olurdu.. fiiliyat gerekli filliyat nerde o anli şanlı tv , YouTube , Tiktok şovmen hocaları? Düşün ümmetin önüne, çıkın villalarınızdan Mercedes lerinizden!!!
  • 1 Yıl Önce

Göneydoğu

Allah razı olsun ali kardeş var olasın ölkemiz de satılmış kaleş mönafıklar bitmez bunlar öldömü hoca gel bu ölönün namazını kıldır bunların ateşi bol olsun .
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin

Bu f. altaylı denile i. oğlu i. Değişemeyeceğinden dolayı elbette tiynetini gösteriyor.
  • 1 Yıl Önce

VATANDAŞ rumuzluya

bilgi. Kilisenin adı " Yedi Kilise" yani ayrı ayrı 7 tane Kilise değil. Kilisenin bulunduğu köyün tamamı Altaylı' nın dedesine ait. Köyün tapusu onun üstüne. Varlıklı bir aile. Dede ölünce oğluna, o da ölünce onun oğluna kalıyor. Yani Fatih Altaylı'ya. Turizm Bakanlığı da restore için izin almak amacıyla kendisini arıyor. Güzel bir olay devletimizin tarihi değeri olan kiliseleri restore etmesi.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Ertürk

Bakara ile dalga geçen adamı büyükelçi yaptınız, Kuranı yakanları seyreden ülkenin Natoda önünü açtınız.İktidarda CHP olsaydı ne güzel yağıp gürlerdiniz, şimdi TISS
  • 1 Yıl Önce

Alï

Hani bizim güzide(!) Tabibler Birligimiz vardı. İnsanlığa duyarliydilar. Hepsi ustalarının öğrettigi gibi KOCA BİR YALAN
  • 1 Yıl Önce

Buyuk Filistin miyingi bir uyutmadir.

israil yandaslari topla tufekle gemi ve ucakla destek verirken, biri gitmeden daha digeri israile ziyaret duzenlerken muslumanlar başını kuma gömmus bekliyor. hele hele birde destek mitingi adinda program duzenlemek israile ben burdakilerin gazını alıyorum sen işine bak demektir.mitingde keramet olsa Amerika gece gunduz miting yapar gemi gondermezdi. Hiç bir sey yapamazsak dahi en azandan israille butun iliskiler (özellikle ekonomik) durdurulmalidir.
  • 1 Yıl Önce

Kafkas Kartalı

Altaylı gibi solcular dönme kripto ermeni veya yahudiler.Bunların müslümanlara karşı Atatürkü ilah yerine korlar.Aslında Atatürküde sevmezler ama Müslümanlara karşı kullanırlar.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Ummetten Kafkas les kargasisinin yorumuna katiliyorum.

D zazzasi

Bizim vatanıma ezanıma toprağıma bayrağıma sahip çıkan bütün cumhurbaşkanlarına saygımız hurmetimiz sonsuz ve baş tacimizdir ammma darbeci ve müminlerin düşmanları kendi halkın düşmanı hangi makamda oturmuşsa otursun lnu adam ve saygın yapmaz gazi Mustafa Kemal Atatürke hakaretttir ayrıca ben Ahmet Necdet Sezer denen ayyaş alkolik g*ri kafalı mahlukat niye saygı göstereyim gosterirsem saygıyı recep Tayyip Erdoğan şehid Adnan Menderes turgut Özal gösteririm vatanına bayrağıma ezanıma toprağıma sahip çıkan koruyan kollayan amerika israil uşaklığı yapmayan bu saydığım cumhurbaşkanlığına saygıda kusur etmem anladınızmi boş boş yorumlarla meşgul etmeyin neyin ne olduğunu biliriz
  • 1 Yıl Önce

ahmet

Ali bey,bizdeki miting İsraili etkilermi.Şimdi cihat zamanı.Şahadet şerbetini içmeniz için size bir fırsat.Bu fırsatı değerlendireceğinizden hiç kuşkum yok.Yarından tezi yok yola çık.Bizler senin için dua etmeye başlıyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Nefer

Hayırdır ahmet sen arazi mi olacaksın...Sen gelmiyor musun...Yoksa direk Tel Aviv'e uçup Israil ordusuna gönüllü mu yazilacaksin..

Vatandaş

7 kilise sahibi olduğu söylenen, bu adama bir sorun o kiliseler dedelerinden mi?kalma.. Biz kendidine ulaşamıyoruz.. Sorsaniz ya..
  • 1 Yıl Önce

onlarin günü...

Nerde bu mücahid ve mücahideler!.
  • 1 Yıl Önce

onların günü'ne

Hayırdır dayı sen gelmiyor musun...Cakma Kuvayı Milliyeci misin....Yalniz gidip Siyonist Yahudi ordusuna gönüllü yazılamayasın...

Bir Dost

Burdaki benimle ayni kisi degilse Mufteri ve Kufurbaz 3-4 trol iki gun onceki cocuk gelin ve bugunku AYM kararindan sonra utanir mi diyecegim ama imkansiz!Cunku belli, trolluge baslamadan once ameliyatla AR DAMARLARINI CIKARTMISLAR!Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, cezaevindeki Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay'ın “seçilme hakkı” ve “kişi hürriyeti ve güvenliği” haklarının ihlal edildiğine karar verdi.
  • 1 Yıl Önce

(Gerçek) Bir Dost

Ulan binbir surat, kripti provokatör Nefer.... Bir gün "Bozkurt" oluyorşun; bir gün Kabdil devrimcisi HDP'l bir örgüt sempazitani i oluyorsun, bir gun Kemalist numarası yapiyorsun, bir gün "Konya'da benim bütün ailem mutedeyyin insanlardır.. Benim ebem de dedem de baş örtülüdür.." diyorsun ertesi gün "dinsiz bir yobaz" kesilip Islam'a hirliyorsun, bir gün somurgeci vahşi Hıristiyanların ve Siyonist Yahudilerin neredeyse kopekligini yapiyorsun hemen ertesi gun anti emperyalist olup Deniz Gezmiş numaraları çekiyorsun....Sen bu sayfalarda deşifre oldun binbir surat provokatör trol Nefer....Simdi sen git; aga babalarina soyle daha zekileriniz gelsin..

Uğur

En kötüsünden bir FETÖ'cü terör suçlusu olan Can Dündar'ın kaçmasını sağlamış AYM bu kararı vermişse demek ki Can Atalay en azılı bir suçludur ve artık onun için ümit yoktur. AYM'nin destek verdiği herkes yasal olarak en acı şekilde yanmak üzeredir. AYM'nin destekleyip sözde kurtardığı Can Dündar senelerdir sürgünde sürünerek ülkeye dönemiyor ve daha da sert muamele başlamaya yaklaşıyor. Kimse ve özellikle hiçbir kafir veya münafık küfürbaz trol daha sonra duymadık demesin, viyaklamasın, ağlamasın. Ciddiyim ve size merhamet ediyorum; kendiniz için yapmayın. AYM'nin size arka çıkması sizi yakar.

Selim

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.Kemal ATATÜRK 
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Bi git burdan Kemaalist, ne isin var burda, Sozcu oku! Zaten moralimiz sifir, bizim kanallar bile gunde 50 defa M.Kemal ATATÜRK'un reklamlarini gosteriyor. bir heykelleri ile bas edemedik chp sağolsun. Paltomuzun altinda balyozlarla etrafinda dolaniyoruz, 

Muhtar

Bu katil İSRAİL VE DESTEKÇİLERİnin alçaklığı yanında içimizde de dikkate alınması gereken önemli bir durum var: Ülkemizde hemen her zaman gördüğümüz; başörtülüsüne, sakallısına, Müslüman yazarına, çizerine, sanatçısına yani bu Ülkeyi oluşturan tüm Müslüman milletimize yapılan ve gün geçtikçe artan hakaretler ve saldırıların temelinde, denize dökülemeyenlerin kalıntısıyla, Yahudi ve diğer küffarın tasmalı köpekleri olan terör örgütleriyle ve de 2. Bayezid’in getirdiği yüz binlerce Yahudi (sabatay) nin çoğalıp artmasıyla ‘’ACABA İÇİMİZDE KRİPTO BİR İSRAİL Mİ OLUŞTURULDU’’ diye ENDİŞELENİYORUZ! NOT: TÜM DÜNYA , CUMHURBAŞKANIMIZIN bu gün ki grup konuşmasını bulup okumalı.
  • 1 Yıl Önce

Kendine yabancı millete yabancı

"Kıbrıs’ta, “Çağdaş Batı Uygarlığı” kimden yana oldu? Planlı şekilde adadaki Türkleri katleden Rumlardan yana oldu.."...nasıl mı?... Türkiye'nin oradaki savunmasız halkı savunmak için kurduğu sivil teşkilatını...üstelikte annesinin babasının mitçi olduğunu sonradan öğrendiğimiz Ayşenur Arslan "yasadışı " ilân ederek rumlardan yana oldu...bu demek oluyor ki Türkiye'de kokuşmuş bir zihniyet var ....
  • 1 Yıl Önce

Venizelosa barış kardeşlik mesajı vermişiz...venizelosun çocukları hala Türkiyeyi saldırgan buluyor muş

"Ama hemen arkasından, “Çağdaş Batı Uygarlığı’na ulaşmak için” diye başlayan cümlelerle, topraklarımızı işgal eden, insanlarımızı öldüren, zalimlikte birbiri ile yarışan, bizzat zalimlik yapamıyorsa mazlumlara bir tekme de hiç çekinmeden atanları, göklere çıkartmışız"...
  • 1 Yıl Önce

Canturk

Ne kadar dis guc oldugumuz hukumetimizin aldigi Filistin ve Israil kararlarindan belli degilmi?
  • 1 Yıl Önce

Ben Ali

Akp Ankara yı tel Aviv e bağladı !! Yazıklar olsun

Uğur

Biz müminlerle dalga geçip "sıkıysa gidin savaşın" diyen lar, bizim işimizi biz biliriz. Sıkıysa asıl siz gelin bizimle savaşın. 15 Temmuz 2016'da bunu yapmaya kalkıştığınızda hevesinizi soktuk ve çoğunuz karşımıza çıkamadınız bile. O yüzden tiksinç korkaklığınız içinde anca böyle ötersiniz.
  • 1 Yıl Önce

Bu herşeyin akademisyeni var ya türlü isimlerle

Uğura fena sardı...cevap yazanlar farklı isim olsa da aldırmayın hepsi akademisyen...bazen bununla da yetinmeyip...yorumunu yazıyor...kendi yorumuna başkası yorum yazmış gibi ... aynı görüş ortaklığı ile kendiyle sohbet ediyor...

Bir Dost

Provokatör Nefer....Seni bilemem fakat; Mustafa Kemal; Musluman oglu Müslüman bir Osmanli-Turk subayıydı... Mustafa Kemal'in arkasına saklanarak; kendi hastalikli zihniyetinizi ( dinsizliginizi) aklayamazsınız ve Islam düşmanlığı yapamazsınız...Mustafa Kemal TBMM'yi ve Cumhuriyeti dualarla, tekbirlerle, salavatlarla, yasin-i şeriflerle açıp kurmuştur...Mustafa Kemal eğer mezarından kalksa senin gibi şizofrenik bir şekilde Islam ve Musluman düşmanlığı yapan "Atatürk simsarlarını " o bahsettigin sivri süngüsüyle kovalardı...

İşte Gerçek

Hay Allah, sizin yatacak yeriniz yok. Ben de cevap yazmaya uğraşıyorum...

Sayin subayım

Bunlar, tankin egsozuna atlet tikadik diyor. Jete terlik firlattik diyor. Rokete kafa attik diyorlar. Yalan mı söylüyorlar?

fhgvkhf

Emekliyen subay, daha 'muvazzaf'ı doğru yazmayı bilmiyorsun!

Uğur

15 Temmuz'da darbeyi sadece Fetullahçılar değil, onların ve uluslararası zenginlerin emrinde laikçiler de yapmaya kalkıştı! Ama Fetullahçılar ve laikçi militanlar olarak içi boş korkak klavye pehlivanlarının ta kendisi olan ağzı bozuklar idiğiniz için Fetullahçıların tanklarına alkış tutmaktan başka bir şey yapamadınız. Ancak rezil bir şekilde bankamatik ve market önlerine sıra olabildiniz; bizi görünce arka tarafınızı dönüp inlerinize kaçtınız ve morardıkça morardıkça morardınız.

Emekli Subay

O darbeyi mufazzaf, hatta emeklileriyle kislarara kosan ve Feto'nun itleriyle aslanlar gibi vurusan Kemalist subay-astsubay-uzmanlarimiz onledi. Medya ozgurlugunde su anda Afganistan'in bile gerisinde oldugumuz icin bunlari ogrenemiyorsunuz, ama varsa bir akraba veya tanidiginiz askeri personel bari onlara sorun da hem cahilce yorum yapmayin, hem de bu ugurda sehid ve gazi olan askeri personelin kul hakkini almayin. Sizin onledi zannettiginiz siviller maalesef somut bisey yapamadi ki zaten askeri bilimler acisindan bakilirsa somut bir sey yapma ihtimalleri de yuzde 0.1 dir.

Nefer

Yani biz sadece Turkiye degil, Ak Parti icinde bile azinlik olan azili azgin talibanlar pasaportsuz kacak yollardan Filistin'e gidip siyonistle mertce vurusan Deniz Gezmis ve arkadaslarinin gozunun kili bile olmayiz diye itiraf ediyorsun Uğur.

Mustafa Kemal'in Sivri Sungusu

Kemalistler sizlerle ayni kalibrede, daha dogrusu kaiibresiz olup 230 Generalle bir darbeyi bile eline yuzune bulastiran Feto itlerine benzemez. Bence burda klavye pehlivanligi yapmadan once sen ve benzerin Seyh Sait, Iskilipli Atif, Dervis Mehmet ve Copur Musa gibi erken oten horozumsu tavuk taliban kafalilara ne olmus bir ac oku istersen forever PhD Student!

Cehalet Güzel Şey

Ooooh dert yok tasa yok, birde kendini mümin-ahireti garanti-küçük dağları yaratan sanıyor

Hakiki Uğur

Yavaş paşam! Motoru yakacaksın.

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ....Sayın. .yazar..aptal lara ve ahmaklara. .birsey..amlatamassive sadece..sağduyu. sahiplerini.uyarabilirsin.
  • 1 Yıl Önce

bir de ilkokul 2 terk olmasan, yazabilsen

Filozof olurmuştun. Fıçımın filozofu

Yavuz gelmiş

aha, Yavuz küçük harf kullanmaya başlamış. Cümlelerde ufaktan devrikten kurtulup,düzelmiş. Hayırdır Yavuz görmeyeli ilkokulu dışarıdan mı bitirdin

İslam paktı 3

Nükleer silaha sahip İslam paktı kurulursa ,bütün müslümanların hakları korunmuş olacak,yer üstü ve yer altı varlıkları,onurları,şerefleri,dinleri,gelenek,görenek vb. her şeylerini koruma gücü elde edebilirler.Gerektiğinde askeri ve diğer yollarla savunmasını ve imanını,kültürünü ve vatanlarını koruyabilirler.Ekonomik yaptırımlardan kendilerini koruyabilirler,ENERJİ KAYNAKLARININ BÜYÜK BÖLÜMÜ MÜSLÜMANLARIN TOPRAKLARINDADIR.GEREKTİĞİNDE ENERJİ YAPTIRIMI YAPARIZ,ONLARIN EKONOMİLERİNİN CAN DAMARI OLAN ENERJİ OLMADI MI BİR HAFTA DAYANAMAZLAR,İTAAT ETMEYE BAŞLARLAR.EKONIMİLERİ İFLAS EDER.AKLETMELİYİZ!!!
  • 1 Yıl Önce

O gün

Muhterem ali bey, pazar günü dev mitingimiz var, sizleride kurum olarak pankartlarınızla en ön saflarda görmek bizlere de güç verecektir. Haydi filistin için..
  • 1 Yıl Önce

Miting yetmez, cepheye buyurun

Ölen insana, hele çocuga en az sizin kadar biz de üzülüyoruz. Fakat sizin gibi şov yapip, beceremeyeceğimiz şeylerle esip gürlemiyoruz. 24 saat süre verip sonra bir 24 saat daha vermiyoruz. Burada mangalda kül bırakmazsınız fakat elime defteri alsam "cepheye gideceklerin kaydını alalım" desem, hepiniz buhar olursunuz. Bu işler, elde soba küreği, kafada tecere kapağı ile "diriliş" izlemeye benzemez. (sokaktaki röportaj yaptığını sanan paç*vranın röportajlarını izledim)

Miting yetmez

Ölen insana, hele çocuga en az sizin kadar biz de üzülüyoruz. Fakat sizin gibi şov yapip, beceremeyeceğimiz şeylerle esip gürlemiyoruz. 24 saat süre verip sonra bir 24 saat daha vermiyoruz. Burada mangalda kül bırakmazsınız fakat elime defteri alsam "cepheye gideceklerin kaydını alalım" desem, hepiniz buhar olursunuz. Bu işler, elde soba küreği, kafada tecere kapağı ile "diriliş" izlemeye benzemez.

miting yetmez'e

Şışst len çakma Kuvayı Milliyeci....Sen cepheye gelmiyor musun..? Arazi mi olacaksın....

miting yetmez'e

Sen de gelsene...Sen gavur musin, Yahudi mısın..? Vahşi Hiristitanlarin ve Siyonist Yahudilerin çocuk katliamları umrunda değil mi...

miting yetmez

Cepheye gidin.

099

Gavur asigi münafık in Adida fatih Allah belasını versin
  • 1 Yıl Önce

Bu saatten sonra

Israille iş tutan her tur ticari faaliyeti durdurmayan herkes gazzenin, kudüsün ve ordaki sehit ve yaralilarin vebali altindadir. Onlara atilan her bombanin sikilan her kursunun ortagidir. Öncelikle israille butun iliskilerimiz durdurulsun.
  • 1 Yıl Önce

Mertürk

İktidarlar miting yapmaz. İktidar makamı icra makamıdır. Mesela israile radar desteği veren kürecik ve diğer üslerin kapatılması gibi. Ama yapılamaz niye daha geçen hafta ,şimşek küresel tefecilerden borç para bulmak için yollardaydı. Ekonomik bağımsızlık olmadan tam bağımsızlık olmaz.
  • 1 Yıl Önce

kilimci

ne dengesiz adamlar ya üzüm gözlü çocuklar anne şu yanım acıyor demeye bile fırsat bulamadan küçücük bedenleri fosfor bombalarıyla toprakla buluştuğu şu acı olaylar varken ki bu olaylar olmasaydı bile çılgınca eğlencelerle kutlamayı hangi yüzle salıkveriyorlar bu sözüm kutlamaların faydalı kalıcı mesajlarla şekillenmesini önemsemeyip işin odagına danstan hoplayıp zıplamaktan hoşlanmayanları cumhuriyet paydaşlığından kafasına göre çıkarıp kamplaşma yereştirmek isteyenler içindir evet şu filistin acısı olmasa bile kaynaşmış imtiyazsız bir halk idealin delik deşik olmuş ha dersen ki hep şu tayyip yüsünden kankaaa dersen kafayı kumdan çıkart daha geniş bak derim fakat haklılık payı benim tahmin ettiğimden daha çok olsa bile sonuçta üniversiteye kayıt heyecanıyla giden öğrenci otobüsteki hostesin mola yerindeki oto yıkamacının kendisinin kayıt yaptırmaya gittiği bölümden mezun olduğunu öğrenerek ilk günden morali düşerken yüzlerce dedenin torunları ekonomik gerçekleri bilmesine ragmen bu perişanlık arasında bunalıp püh dede dediğin torununun kırtasiye masrafını el atar vay cimri dede vay senin arkandan Fatiha okuyan ne olsun diye düşünmeye tabir caizse mecbur bırakılmışken neyin çılgın dansı haaaa cumhuriyeti çılgıns danslara alkole indirgeyen kodlamaları bırakın üzüm gözlülerden sonra hilal kaşlı çocuklara sıra gelecek diye haince hesaplar yapan emperyalizmin sinsi karanlık odakların işini kolaytıracak gafillilikleri bırakın yüzüncü yıl kutlamaları anlamlı faydalı mesaj yüklü olmalıdır
  • 1 Yıl Önce

D zazzasi

Eskiden cumhuriyet kutlamaları günü geldiğinde yapılırdı kutlamalar sözde çakma kendini laikçi sanan fatih altaylı ve uğur Dündar merdan cemal enginyurt yanardağ gibilerin çakma Türk görünümlü israil amerika Rum ermeni Fransız yunan dönmeleri yılardır bizim ülkemizde bize akıl veriyorlar bunlar saydığım bu dönmeden değilse de nedir onların kutlamaları sadece alkol fuhuş uyuşturucu ile yapılır yıllardır öyle bizim başımızda onların seçtiği ermeni israil  gelme bu ara laikçi  Ahmet Necdet Sezer vardı mübarek ramazan ayında bile içki zikkimlardi hemde dünyanın gözü önünde işte bizler Müslüman değiliz çakma Müslümannız diyerek Müslüman kesimi rencide etmekten çekinmezdi sahi o Ahmet Necdet Sezer  yaşıyormu cehenneme gittimi haberim yok inşallah cehenneme gitmiştir. 1 islam dünyası kendi içinde amerika israil rusya Çin nato vekilleri ile mücadele ediyor ve savaşıyor kim bu amerika israil nato Çin rusya vekilleri Ürdün yönetimi mısır yönetimi Suudi Arabistan yönetimi yemendeki sözde hükumet yönetimi libyada çakma milliyetçi hafter birlesik arap yönetimi suriyedeki rusya amerika israil k.peği bessar esat yönetimi filistindeki Mahmud Abbas zalimleri yönetimi ırakta ki yönetim barzani talabani dahil Pakistan yönetimi Endonezya Malezya Somali daha niceleri sayabiliriz işte bu yönetimler amerika israil rusya Çin nato köpekliğini yaptığı sürece bize gelince bunların köpekliğini hala başta hdppkkfeto ve chp iyi parti terörist terör örgütü elebaşı ümit ozdağ bizdeki  bunlar onlar işte alkol uyuşturucu fuhuş ile kutlamak istiyorlar biz ise ku'rani kerim ile mevlid ile kutlayacağimiz günlere gelmeye çalışıyoruz işte aramızdaki batı destekli bizleri engelleyen müşrikler topluluğu bahsettiğim bunlardır onlar kinleri düşmanlığı bize değil bizim üzerinden Allahu tealaya yapıyorlar bizler ise bunlara karşı savaş veriyoruz savaş deyince Sayın akit medya sizlerin öncülüğünde bir ricam vardır israil hamas savaşı değildir bu işgal terör devleti israil soykırımındır sizlerin öncülüğünde israilden müminlere katliam soykırım diye başlıklar hep dursa niyemi Filistin topyekun israil ile savaşta değil Filistin neredeyse hepsi işgal soykırım altında Filistin ordusu yok askeri yok devleti yok çakma devlet başkanı Mahmud Abbas yonetimi ve yandaşların israil rusya Çin yunan ermeni amerika kuklası ne devleti tüm medyalarımızda israil hamas savaşı diye Türkiyeye yutturmaya çalışıyorlar evet bu israil hamas çatışması değil bu hak batıl savaşı ve bu savaşta islam aleminin yönetimi batıldan yana sessiz ve sessizlik süresinde israil terör örgütü müminleri katliamlardan soykırımından geçiriyorlar Sayın Ali İhsan sende bilirsin ki bugün sokaklarda caddelerde dolaştığın zaman rezil manzaraları görürsün işte bu Türk medyasının duyarsızlık son olarak mücadelemiz mescidi aksa için mücadele verirken işte çakma Müslümanlar dediğim buydu Filistine gazzeye sessiz kalan bizim çakma Müslüman milleti sokakları sözde Galatasaray Bayern munih maçında bomboş bırakmışlar bizler ceylanlar avm önünde israil terör devletini telin ederken Diyarbakır sokakları işte medya dediğimiz bu medya yüzünden kendini spora kaptırmış bu insanlar bahara bahara Galatasaray Bayern munih maçında ey insanlar sizlerde Allahın kulusunuz ey insanlar sizlerde bizlerin ne kadar mescidi aksa için sorumluluğu varsa sizlerinde vardır vallahide billahide sizler sahip çıkmazsanız mescidi aksa ya bu devran döner gelir sizi elem verici azab vuracağı günü sizleri bekliyor işte bizlerin ve sizlerin arasındaki fark budur bizler Allahu teala dan korkarız Allaha sığınırız sizler ise umursamaz vurdum duymaz halleriniz sizleri paramparça eder bilesiniz...He he yav hehe diyenler çıkar aynı Sayın Devlet bahçeli dedigi gibi bizler her şeyi yaparız yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz mescidi aksaya nasıl müdahale ederiz onun çabasında yiz Allahın izniyle inşallah bu miting te israil amerika ya kesin ve net uyarı yapılır ve israil terör devletini yok edilinceye kadar onları bereketli ve peygamber efendimizin ayak bastığı mescidi aksayı zalimlerden kurtarırız Allahın izniyle bu vaad Allahın bizlere vaadi dır gerçekleşecek tir inşallah onu bizler yaparız bize nasip olur inşallah
  • 1 Yıl Önce

D zazzasi

Önce Türkiye Cumhuriyeti ne Cumhurbaşkanı olmuş bir insanı sevmesen bile temsil ettiği makama saygı duymak zorundasın. Yazdıklarını sakın sakın bir okursan anlarsın. Bu Uslup toksit bir üsluptır sadece hakaret ettiği kişiyi değil hakaret edenide zehirler

bir

Cumhuriyet için ne yapmış gerici batı uşaklığından başka Cumhuriyeti seven teknolojik gelişmelere imza atar attırırdı yatırıma ön ayak olurdu..
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Bol bol heykel yapmışlar başka birşey yok, ha bir de abd ye uşaklık yapmışlar.

İslam paktı 2 yoksa

Yoksa bunlar laftan anlamazlar,cinin demirden korktuğu gibi,bunlar da savaştan(göğüs göğüse,kora kor),ölümden korkarlar.Bunların o lanet canları onlar için her şeyden değerlidir.Ayette ; Yahudiler ve hiristiyanlar dan başka kimse cennete girmeyecek diye bunlar söylüyormuş ,Allah(CC) de bunlara ; doğru söylüyorsanız haydi ölümü temmeni edin diye ,Halbuki bunlar yalan söylüyorlar.EY MÜSLMAN LİDERLERİ BİR ARAYA GELİN VE KONUŞUN,FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNUN VE KARAR VERİN.BUNDAN BAŞKA YOL YOKTUR.Yoksa bu hasta ruhlular(evanjelik ve siyon) dünyayı ateşe vereceklerdir.Siyonistler tahrif ve iptal olmuş kitaplarına dayanarak ,sonradan da eklendiği söylenen Arz-ı Mevut safsatasını öne sürerek ,dini dayanak oluşturarak resmen topraklarımıza göz koymaktadırlar,Evanjelikler de ALLAH(Tanrı'yı haşa) kıyamete zorlayacakmış.Buna kimin gücü yetebilir.BUNU SÖYLEMEK İÇİN YA DELİ YA DA RUH HASTASI olmak lazımdır.Haydi müslümanlar eylem zamanıdır,boşa zaman harcamayın.
  • 1 Yıl Önce

İslam paktı

Bütün müslümanlar birleşmeli,Askeri Pakt kurmalı,savunma işbirliği kurmalıdır.Nükleer silahı olan PAKİSTAN' I yanlarına aldıkları zaman gavurlar korkudan titreyecekler,korkudan ölecekler.Böylece pakt gereği 15-20 nükleer silah Türkiye,bir o kadarı da Suudi Arabistan(Kabe'nin güvenliği için caydırıcılık amacı ile,yapılabilirse Filistin'ne de yerleştirilebilir,Kudüs'ün güvenliği için caydırmak amacıyla.O zaman Filistine güvenlik için asker de yerleitirilebilir korkmadan.Çünkü bu Askeri Pakt gereği yapılacak bir şey olacak.Hem Filistin'inin güvenliği için hem de Lanetlenmiş kavmi dizginlemek için,bu şarttır.Yoksa yürümek,miting düzenlemek bir işe yaratmayacaktır.Bizler yürüdükçe,gösteri yaptıkça hasta ruhlu ,lanetlenmiş gavur da masum insanları öldürmeye devam edecektir.Bunlar kaftan anlama
  • 1 Yıl Önce

Koçum benim be!!!!

İslam Paktı Ha!:))))))))) Bu İslam Paktı ile oluyordu madem , halifenin elini tutan mı vardı?

Okur

İslam ordusu var zaten, kurulalı kaç yıl oldu

Mertürk

D8 kurmuştu Erbakan hoca. İktidar ilk icraatı AB te girmek için iki bin e yakın uyum yasası çıkarıldı. Bu yüzden ahlak bozuldu ,aile yapısı darmadağan oldu. 

Emperyalist Sistem

Emperyalizm tek taraflı çalışmaz.Kiliseler,camiler,tarikatlar,cemaatler,siyasi partiler ve daha niceleri Hepsi Emperyalizme çalışır ve halk bu şekilde kontrol altında tutulur hatta yazarlar bile????
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Bir de bu yabancılara satılan arazi olayını da gündeme getirseniz.Kurtuluş savaşının yüzüncü yıldönümünde tehlikeye giren toprak bütünlüğümüz ne olacak?Mecliste bir m.vekili neden soru önergesiyle gündeme getirmez?
  • 1 Yıl Önce

Cıss

Kime diyorsun, farkındamısın.. Daha bugüne kadar bir eleştrisini okudun mu.. Söz verdiydi en önce yazacaktı.. Ekonomi faiz artışıyla vergilerle düze çıkacaksa bunu nebati de Şahap da yapardı diye , dün nascıydılar bugün... Kendileri yazsın,

Bir Dost

Elimiz kolumuz bagli sanki sinemadaymisiz gibi Gazze'yi seyrederken simdi daha iyi anladim, dunyanin seytani 1971 ve 1980 Darbeleriyle bugun iktidarda olsa siyonist-emperyalist isbirligine godu mu oturtacak olan solun belini kirip bizim yolumuzu neden actigini.
  • 1 Yıl Önce

MUSTAFA

Adı ve Soyadından başka hiçbir şeyi bizden olmayan birinin zırt-pırt haberini yapmak hangi akla hizmettir.?
  • 1 Yıl Önce

Laz uşağı

Sen kimsin Altaylı kim yada sen misin buna karar veren mercii mustafa..

Uygur Türkleri unutulmasın....

Ali bey, doğu Türkistan'daki Uygur Türklerine yapılan çin zulmünü, işkencesini de yaz. Oradaki kardeşlerimiz içinde iki kelam et. Çin'i de kına.
  • 1 Yıl Önce

csn

 Çin in iskence ettigi Türk Uygurlar icin simdiye kadar ne yaptiniz? Çin ile aramizi bozacaklar diyen kimlerdi..
  • 1 Yıl Önce

Anlayamadınız.....

Filistinli öğrenci Yusuf Barakat’tan gururlandıran dilek... Genç öğrenci gerekçesini “Bir Atatürk’ümüz olsaydı bu savaş yaşanmazdı” diye açıkladı. “Filistin Atatürk’ü örnek almalı” dedi. Türkiye'de üniversite eğitimi alan Filistinli genç Yusuf Barakat, ülkesinin de bir Atatürk'e ihtiyaç duyduğunu söyledi. “İsrail soykırım yapıyor” dilen genç öğrenci, “Filistin özgürlüğüne kavuşmak için Atatürk'ü örnek almalı” dedi.
  • 1 Yıl Önce

asıl sen anlamamışsın ! yazık

alfabeyi değiştirmeyi,ezanı KuranıKerimi yasaklamayı ,örtüyü atmayı,laik yaşamayı mı kabul edeceklermiş ?

iyi ki

Olmamış daha beter olurdunuz.

Hakikat

Doğru yaşanmazdı, Kerkük, Musul, Batum, batı Trakya, Adalar, Halep hepsini verirdi. Savaş çıkmaz vatanda en büyük emperyalizm vasıtası olan Lâtin (Göktürk alfabesi değil de) alfabesi getirip, şapka giydirirdi. Maraşlılar çarşaf için Fransızla cihat ederdi, onlar ise....... (Daha yüzlerce)

YILMAZ

ya bi ...git

Sahi

Ali bey bırak artı.gazze düşerse kudus düşer kudus düşerse mescidi aksa düşer mescidi aksa düşerse istanbul düşer.tarihe bak bu böyle olmuş hep.israil terör örgütünün katliamlarını durdurmak için neler yapılabilir biraz ona kafa patlat.mesala israil ile askeri ticari siyasi ilişkiler gözden geçirilebilir mi.
  • 1 Yıl Önce

YALIYOR'a

Yalamak sizin işiniz...Ömrünüz; Turk decletine ve Muslumanlata karsi; Hiristitanlari, Yahudileri, Nusayriler, Batıyı, PKK'yi, HINCAK TASNAK'i, DHKP-C'yi...vs yalamakla geçti...Yedi Kocalı Hurmuz'e döndünüz...

YALIYOR

YILDIRIMI MI SİSİYİ Mİ SECECRKSİNİZ DEDİ MADARA OLDU YETMEDİ BENİ AYNI MASAYA OTURTMAYA ÇALIŞIYORLAR DEDİ ŞİMDİ YÜZÜNÜ YALIYOR SİSİNİN

Kim nerede duruyor?

Gazze’de soykırıma maruz kalan sivillere destek veremeyen kim. ABD’nin kuklası olan kim. İsrail’in uşaklığını yapan kim. Perde arkasında İsrail'le ticari ilişkiler tutan kim. ??? Tüm bunları açıkça yazsana.. Muhalefet liderlerinin tamamı açıktan Filistin'i desteklediklerini ve arkasında olduklarını beyan ederek, İsrail'i kınadılar. İsrail'le tüm ilişkileri askıya alabilir, rahmetli Demirel, Ecevit ve Erbakan'ın yaptıkları gibi, Türkiye'deki ABD üslerini kapatıp İsrail'i korumasız bırakabilirsiniz, elinizden tutan mı var? Öyle hamasi sözlerle bu işler yürümüyor..
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

ABD nin kuklası oldum olasi türkiyedir. bu hükümetle baslayan varolan bisry degil.önce tarihini bil de konuş.kim hamaset yapiyor anlarsn

Muh

Sattı tabiiki bugün fırsatını bulsa gene satar Fatih Altaylı aşağılık kevaşenin biridir öyle görünüyorki allah canını almadan yani gebermeden bu ülke ondan ve benzerlerinden kurtulamayacaktır
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Cumhuriyeti kutlamak ve milli bayramlar; Van'in Yukarı Bakraçli köyünde dedesi Hüsamettin Altayli'dan kendisine Kilise ve manastır miras kalan ağzı, üslubu, tarzı, zihni bozuk küfürbaz 28 Şubatcı Fatih Altayli'ya mi kalmış...
  • 1 Yıl Önce

Ahmet vançin

Selamı aleyküm Ali abii,Bunların konuşmaları,Söylemleri asla bitmez bunlar bu ülkenin en haysiyet yoksunu asla milli olamayacak insanları..İktidarda olduğumuz halde maalesef bunların sesi gür çıkıyorsa sorun başka yerde 3-4 yıl önce evet oyu verdiği tezkereye bu kez hayır oyu verip millete Ak parti ve Mhpnin ülkeyi sattığı konusunda millete sms atan Kılıçdaroğlu denen dışarda olup ağır ithamlarına devam ettiği sürece bu iktidar Ak parti iktidarı demek doğru olmaz .Selamlar
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

önce selam nasıl verilir onu bilmek gerek.

Bir Dost

Yeryüzünün en büyük insan kıyımlarının yaşandigi iki dunya savaşını da, haçlı seferlerini de Avrupa'nin göbeğinde birbirlerini odun yığınlarında yakan katolik-Ortodoks-Proestolarin 100 Yil Savaşlarını da Islam coğrafyalarını cehenneme çevirmeyi de sömürgeci vahşi Hıristiyanlave Siyonist Yahudiler ile onlarin tetikcileru, raseronlaru gerçekleştirmiştir...Buna rağmen aşağılık kompleksleriyle adeta geberen, "Pis Araplar yüzünden Israil ile aramızı nicin bozuyoruz " diyen kriptolar, hâlâ Islam'a ve Muslumanlara karşı nefretlerinden dolayı çocuk katliamlarını bile alkışlayıp destekleyen bunun için (Israil'in Gazze'de gerçekleştirdiği soykirim için) Israil Büyükelçiliğine tebrik ve teşekkür telefonları ve mesajları atan ruh hastası şizofrenikler; vahşi Hiristitanlarin ve Siyonist Yahudilerin suç ortaklarıdır...Ellerinden; Afrikalı kara çocukların ve üzüm gözlü Filistinli çocukların kanlari damlamaktadir...
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Len binbir surat , dinsiz yobaz, provokatör kripto Nefer...Geçen de: "Konya'da bütün yakın çevrem ve ailem de dahil olmak üzere mutedeyyin insanlar...Benim ebem de dedem de baş örtülüydü..." falan diyordun:))) Simdi şeytanla ortak çalistiginizi söylüyorsun:)) Ne ayaksın olum:)) Bence bu kadar iddiali olma...Hoca pamuğu tıkladığında sana bol ışıklı günler dilerim Nefer'cik..

Bir Dost

Provokatör kripti Nefer...Len dinsiz , Allahsiz tosbağa...Sana niçin inanmıyorsun diyen oldu mu...Sen niye surekli kuduz gibi Islam'a ve Muslumanlara sürekli hirliyorsun. .Şeytanla ortak mi çalışıyorsunuz olum:)) Musalla taşına gelince pamuğu tıkladıklarında ışıklar icin de uyu e mi:)))

Nefer

KADDAFI LAIKTI ve ULKESINDE LAIKLIGI YERLESTIRMEYE CALISIYORDU. BU NEDENLE YUZYILLIK YOBAZ-EMPERYALIST ITTIFAKI TARAFINDAN KATLEDILDI!

UĞRAŞMA

uğursuz KENDİNİN YARATIĞIN CENNET CEHENNEM SAFSATASINDA SEN KORKUYORSUN YOK OLDUĞU İÇİN BİZ KORKMUYORUZ BU SAFSATAYLA BİZİ KORKUTAMAZSIN BOŞUNA UĞRAŞMA

UNUTUNMU

kokmuş post O LiBYAYI SAHİLDEN NATOYLA BEREABER REİSİN BONBALADI UNUTUNMU

Bir Dost

Hatta "Arap Kaddafi" Kibris Harekati sırasında bütün dünya kamuoyuna "Libya Ordusu ve bütün Libya Türk ordusunun emrindedir..." diye demeç vermiştir...Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi; Müslümanlara vasiyetidir...

Türk Arap dostuyum ırkçı değiliz

Libya verdi silahları Kıbrıs Barış harekâtında yolcu vapuru ile gittik savaşa Libya verdi silahları Libya istediğiniz silahları seçin dedi Rahmetli Kaddafi 15 Temmuzda kim saldırdı Arab'ı bırak gerçeği gör belgelerle akıllı insanlarımız araştırıyor biliyor çok şükür

Uğur

İçimizdeki o münafıklar o katliamcı kafirlerden de aşağıdırlar. Düşünün ki kafirler cehenneme gidecektir, münafıklar ise cehennemin en dip katmanına!

1995...avruoanin gobegindeki Bosnak sivil muslumanlarin BM destegiyle toplu katliamini unutmayalim....mavi krlebekler kiyamete kadar bu zalimligi hatirlatacak

.........
  • 1 Yıl Önce

Ahad

Insanlara israil usagi, israil destekcisi diye.. ogrenin artik cok gec olmadan..
  • 1 Yıl Önce

Selim

Duzenlensin tabi ama birkac gun once veya sonra yapilsin.. Turkiye Cumhuriyeti'nin 100. yili coskulu bir sekilde kutlanmali dosta dusmana bakmadan.. o yuzden zamanlama hos olmamis.. soru isareti birakiyor insanlarin kafasinda..
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Yusuf'un bu dileğinden sonra söz bitmiştir. Artık ben de dahil hepimiz Kemalistiz. ‘Keşke Filistin’in de Atatürk’ü olsaydı!’ Filistinli öğrenci Yusuf Barakat’tan gururlandıran dilek... Genç öğrenci gerekçesini “Bir Atatürk’ümüz olsaydı bu savaş yaşanmazdı” diye açıkladı. “Filistin Atatürk’ü örnek almalı” dedi.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, ALLAH C.C RAZI OLSUN HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİN,SAYIN CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKUMETINE TEŞEKKÜR EDİYORUM MÜSLÜMAN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MİTİNG EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH C.C ÜMMETİ BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI DİLERİM AMİN....KAFİRLERİN MÜNAFIKLARIN PROJE ELEMANLARI ÜSTÜN IRK BEYAZ LAR DAN NE BEKLIYORSUNUZ.HAÇLI VE YAHUDİ UŞAKLARI...
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Küfür tek millettir,gayesi islam düşmanlığıdır
  • 1 Yıl Önce

BATSIN

şu ayıp AY YALANIN BATSIN SAFSATACI

İsmail ZAZA

Bu günden itibaren batıda ABD, Avrupa ülkelerinde hukuk var insan haklarına saygı var demokrasi var adalet var diyenler ya ordan besleniyorlar ya hayindirler, ya bu ülkelere satilmişlardir yada bu ülkenin ajanlaridir.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Sen kimsin de karar veriyorsun? Zeka yasin kac, egitimin ne, koyunden cikip hangi ulkeyi, hatta hangi Turk sehrini gordun? Bu dediklerini olcup bicip her yil yayinlayan ve inkarci talibanlar haric kimsenin itiraz etmedigi uluslararasi bagimsiz kuruluslar var, acip hic siralamaya baktin mi? O dedigin ulkeler en onlerde, SEN NAL TOPLUYORSUN. Biraz arastir oyle yorum yaz burda ve komik, hatta ACINACAK ZAVALLI Durumuna dusme!

her konuya Arap düşmanlığını yazan trollere cevap verilmiş :

Araplar Osmanlıya ihanet etti diyenlere sosyal medyada cevap verilmiş : "Sen gece gündüz Osmanlı'ya küfreden zihniyetin evladısın. Osmanlı'yı ne zaman sevmeye başladın sen" // bu zihniyete savaş açtınız ALİ bey,cevap vermeden saldırmaya başlarlar...Gazzede müslümanlar ölürken müslüman ülkede havai fişekler patlatmak isteyen zihniyet bu ! sarhoş avrupaya,sarhoş olmadan kutlamadığımızı mı gösterelim ? çok ayıp !
  • 1 Yıl Önce

can

Filistin örgütler Azeri kardeslerimize karsi kimi silah para ile desteklemis ve niye kesin izahin vardir. yarin bir arap ülkesi bize saldirsa kime tutarlar acaba. gercekler ortada Türk e düsmanlar firsat olsa

Uğur

Asıl Çağdaş Batı uygarlığı Rumeli ve Anadolu'dakiler başta olmak üzere Anadolu ve Rumeli ve geri kalan Avrupa'daki müminlerdir, onlar ki İslam daveti yayıldıkça bütün engellemelere rağmen Hristiyan ve laikçi rejimler altında da artmaktadırlar. Rumeli ve Anadolu'nun ve hem tarihöncesi hem tarihsel bir gerçek olarak bu ikisinin uzantısı olan Avrupa'nın kafirleri ise Batı uygarlığı değil, uygarlığın gasıplarıdır. Gerçek Batı uygarlığımız Filistin ve Mekke'den çıkan peygamberlerin (a.s.) yolunda olanıdır. Ve aynı zamanda bizim imanlı "Rumi" medeniyetimiz Anadolumuzun Ege yöresindeki Heraklitos gibi ve ülkemizdeki birçoğumuzun 1820 öncesindeki atalarıyla soyunun dayandığı, Rumelimizin Atina yöresindeki Sokrates gibi ve keza bugünkü güney İtalya'daki tabip filozof Alkmaeon (neredeyse kesin olarak Kur'an'daki Lokman) gibi gerçek hikmetlilerce kuruldu, onlar ki gerçekte mümin ve belki de peygamber idiler ve onlardan Sokrates putlara karşı çıkmasından dolayı içimizdeki küffarca şehit edildi. (EVET, çoğumuz Sokrates'in ve akrabalarının ve o zamanki diğer Rumelililer ve Anadoluluların soyundanız. Genetik araştırmalar bunu ortaya koydu. Genetik olarak da Orta Asyalılığımız çok azdır elbette.) FATİH ALTAYLI gibi ve onun suç ortaklığı yaptığı İngiliz ve Fransız ve Yahudi zenginleri gibi küffar ve münafıklar ise Sokrates'i şehit eden zengin taşkın canavarlar gibilerin yolundadır ve Rumelimiz ve Anadolumuzun yüz karası Epikuros gibi evrimci materyalist sözde filozoflar gibilerin yolundadır, nasıl ki Arap yarımadasının işbirlikçi münafık kokuşmuşları da Ebu Cehil ve Ebu Leheb ve İbn Selul gibilerin yolunda ise ve nasıl ki Mısır'ın kafir ve münafık kodamanları ise Firavun ailesinden mümin kimsenin değil de kafir taşkın zorba Firavun'un yolundaysa. Rumelimiz ve Anadolumuz ve Avrupamızdaki bu iman ve taşkıncılık (tāğūt) çekişmesinde elbette Allah ve elçileri galip gelecektir, nasıl ki geçmişte de Allah daima sabreden müminleri destekleyip galip kıldıysa. Yeter ki biz Allah yolunda sabredelim ve kendilerimizi kurtaralım. Rumeli ve Anadolu'da (ve Kafkasya'da) ve bunların tarihçe ve medeniyetçe ve soyca uzantısı olan Avrupa'da elbette müminler galip gelecektir. Bırakın Emmannuel Macron ve Fatih Altaylı gibi taşkın ve kaybolmuş zavallılar yanılgı içinde taşkınlık edip oyalanadursunlar. Onları Allah'a bırakalım.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, KALEMİNE KUVVET Ali AĞABEY. ŞU MÜBAREK GÜNDE ÜMMETİ MUAHMMED'in (SAV) BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI YÜCE RABBIM'den (CC) DİLERİM AMİN. NE MUTLU BIZLERE KI HDP'LI VEKILE DEVLET PROTOKULUNDE GENELKURMAY BASKANI'NIN BILE ONUNDE YER VERIR VE BASKAN VEKILI OLARAK MECLISTE OTURUM YONETTIRIRKEN BIR YANDAN DA HDP=PKK DERIZ. ELHAMDULILLAH BIZ BUYUZ, BOYLEYIZ ISTE!
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Yüce rabbime çok şükür ki BM'deki oylamada Cezayir aleyhine Fransa lehine oy verdiren Menderes'i bile islamın şehidi ilan ettik alimallah.
  • 1 Yıl Önce

fransızlara layıklar, müslümana saldırırlar

Şu çağdaş batı uygarlığından,ya geri kalıyoruz yada ileri gidiyoruz ! bir türlü eşitlenemedi müslümanlar ? yahudi şeriatı ile yönetilen din devleti israile fransız gavurunun cumhuriyetini götürelim de geri kalmasınlar..Gazzede müslümanlar katledilirken,neyin kutlaması yapılacak onu yazamamışlar!...israilde laiklere küfrederler bunu bilmez bizdeki soytarılar...ah ah hep bunlar cumhuriyet olmadığı için oluyor ! avrupadaki bir çok krallığa ve ingiliz krallığınada cumhuriyet götürmek gerek ! müslümanlar kadar kopyalamayı beceremiyorlar !
  • 1 Yıl Önce

Davali

git savaş..
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

üslubuna bakılırsa..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23