• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seferberlik vaktidir…

43 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Serdar Günay

Araplar böyle aptal ve sesiz,İsrail ve yandaşları böyle güçlü olduğu sürece herşeyi yaparlar.Dünya devletlerinin sınırlarını kaç kez değiştirdiler,on defa daha değiştirirler.Fakir ve akılsız müslümanlar sadece bakar veya kurban olur.
  • 1 Yıl Önce

Ğorto

Ğorto mahza pür saf halis muhlisKÜRD OĞLU KÜRDTÜR. Evvela, siz kendi cehud çıfıt soyunuza bakın, hazarlar, karaimler, şimon zwinin öğrencisi kamala, yahudi rafeelin sınıf arkadaşı, mahellelisi, ırkdaşı dünya liderine bakın rom oğlu romlar. Değil mi editör efendiler
  • 1 Yıl Önce

Murat turan

Allah herkese akıl fikir versin. Bu Yazıyı okuyunca hangi Müslüman aydinlanarak Gazzedeki hangi Müslümanın yarasına merhem olur.yorumlara bakınca emekli maaşından yok Fetö den yazıyor yazı gazzeli muslumanlari degilde sanki Fetöyu anlatıyor bu yazı ve yorumlar muslumanlarin halini anlatmaya yeter Mazlum muslumanlarin bu halde olmasının nedeni islam coğrafyasındaki zalim yöneticiler, kendini islam alimi sanan bencil egoistler (Latif gibi)ve cahil halk.
  • 1 Yıl Önce

Cemal Hüseyin Çağlar

“seferberlik vaktidir…”(latif erdoğan) çok çok çok geç kalınmakla birlikte evet, seferberlik vaktidir; seferberliğin tam vaktidir... bu konuda gazetenizdeki yazarlara ve birçok gazeteye çok daha önceleri yazmıştım: milli seferberlik kararı alınmalıdır ve acilen uygulanmalıdır... başka hiçbir çaremiz yoktur... bakın sevgili ağabeylerim, sevgili kardeşlerim; kan veba gibidir, durdurulamayan kan (savaş) veba gibi yayılır, insanı, insanlığı, ülkeleri, dünyayı yakar... şunu da izninizle yazayım, ulu ve dualı türk devletini, türk mileti’ni de uyarmış olayım: insanlığın katili şu amerika er ya da geç bize saldıracaktır; ama önce kardeşin kardeşi gırtlaklamasını sağlayacak (bu amerika için çocuk oyuncağıdır, yapar mı yapar!..) ve ondan sonra saldıracaktır... buna adımız gibi emin olalım... çok ayık olmamız gereken günlerin içindeyiz... gazze güzel bir uygarlıktır, gazze’de çok mükemmel hastahaneler, okullar, devlet kurumları vardır, bu güzel uygarlık yokediliyor; engel olalım, türkiye bu güzel uygarlığın yokedilmesine engel olmalıdır...şu amerika, şu yeminli düşmanımız yunan’a bir emir verse, gecenin bir saatinde kaç uçağını tepemize bomba yağdırmak için havalandırır??!!!.. orta, lise ve üniversitelerin öğrencileri acilen askeri eğitime alınmalıdır... şu yazıyı da lütfen okuyalım: “sarı öküz... ... bu açıdan bakıldığında, mescid-i aksâ'ya yapılan saldırı, islam aleminin sarı öküzüydü... dönemin israil başbakanı golda meir saldırıyla ilgili hatıratlarında şöyle yazıyordu; "o gece korkudan sabaha kadar uyumadım. zannediyordum ki bütün müslümanlar dört bir taraftan israil'e girecekler. lakin sabah oldu, korkulan olmadı. işte o zaman idrak ettim ki biz bu topraklarda dilediğimizi yapabiliriz. zira müslüman ümmeti uyuyan bir ümmet." haksız mı meir? asla... tüm arap ve islam aleminde mevcut durum bu...”(coşkun başbuğ,21 ekim 2023 cumartesi) selamlar... cümleten Allah’a emanetsiniz... 
  • 1 Yıl Önce

Latif

Evet seferberlik.zamanı önce tarikatler cemaatlar önden buyursunlar yol göstersinler hadi bakalım cihadcılar
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Hatalı yorum yazdım yanlışlıkla özür dilerim
  • 1 Yıl Önce

Lawrance!..

Canakkale savasi döneminde (1916) Osmanli askerini arkadan vuran Filistinli Araplari kastediyorsun herhalde.. Ingiliz subayi Lawrance nin pesine takildi Araplar ve Osmanli askerini kilictan gecirdilier!…. Filmi cevrildi ve korkunc sahneler dösterildi siz seyretmediniz mi eyy ümmetcilar.. Biraz tarih okuyun ve gercekleri görün!.
  • 1 Yıl Önce

A yolcu

Hocam ALLAH Razı olsun fetöcüler rahatsız olacaklar size saldıracaklar ellerinde koz emekli maaşı var eğer emekli maaşı 50.000 tl olsaydı Yahudi leri emekli ler tükrüğü ile boğardı
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Madde maneviyatın önüne geçmişken edilen dualar kabul olmaz din,in sahibi ALLAH,dır bizler nasıl yaşarsak başımıza geleceklerde ALLAH,dandır Filistin halı ortadadır herkes seyrediyor
  • 1 Yıl Önce

Ğort

Ha rum tohumu. avrupa ve abd vbleri sizin için ne düşünüyor? romlar ve fılleler, hristiyanlığın ilk misyonerleri, ilk hristiyanlar . onlar elbette bir gün hristiyan asıllarına dönecekler. Onun için size çok naif yumuşak davranıyorlar. Çanakkaleyi ileri sürme. Orayı Rusyaya yardım için geldiler. Daha çok ingiliz alman savaşı. Biz Kürdler, siz rom tohumları için ne diyoruz. rome  zımane ğe tırk asle ğe fılle u grek rome  yani, aslı rum ermeni, dili türk, kendisi  rom(ermeni ve rum)
  • 1 Yıl Önce

Ğort

ĞORT, ALLAH'A şükür, KANIYLA, CANIYLA, NAMIYLA ŞANIYLA, mahza pür saf halis muhlis KÜRD OĞLU KÜRDTÜR. ELHAMDULİLLAH. Evvela , siz kendiniz cehud/çıfıt olan hazarlara, karaimlere, şimon zwinin öğrencisi kamala, yahudi rafeelin arkadaşı mahellelisi ırkdaşı dünya liderinize bakın

Ğort

Ulan rom …! Evvela kendinize bakın cehudlar/çıfıtlar/yahudiler! hazarlara, karaimlere, selanikli kamal çıfıtınıza bakın. yahudi rafeelin ırkdaşı dünya liderinize bakın .

Gort'o çok zekisin!?

Yazar'ın, Kürtlerin içinde yahudi olanlar da vardır kısmının seni kastettiğini hemen de nasıl anlamışsın! Bravo sana kürt Yahudi Gort'o!

Hikmet Yılmaz

Feto'nun şahşahalı zamanında yapman gerekeni şimdi yapman yine faydalı. Allah sizi affetsin.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Fetö itirafcıları açık konuşmuyor. Böyle yaparlarsa belkide Allah onları affetmeyecek. Kul hakkına zaten Allah karışmıyor bile.

Ali

Çok güzel bir yazı olmuş.Allah razı olsun hocam.
  • 1 Yıl Önce

Çetin

7500 lira emekli maaşıyla yarı aç gezen onca insan varken birde seferberlik olursa daha israil bizi vurmadan 16 milyon emekli açlıktan ölür
  • 1 Yıl Önce

açlık

cesed olduğunda da ağzın dolar dolsun

Okur

Para, güç, bilim, teknoloji, iman, adalet, liyakat yok Müslümanlarda, neyle küfre karşı geleceksin? Bütün kafirler küfürde birleşirler, Müslümanlar ufak bir hak yolda birleşemezler. Kafir kadar bile doğruyu onaylamyan güya Müslüman söylemli kuru kalabalıkla hak yolda bir milimetre dahi ilerleyemezsin. Ne Allah ne de peygamber yalancı imanlıyı kabul eder ve destekler. Akibet kıyamete kadar sürünme vesselam!
  • 1 Yıl Önce

haydar önal

Sayın latif erdoğan. " teshis eksizsiz doğru. İçimizde ve dışardaki yahudiler bunun için çalışmakta. T.C.DEVLETİNİ yıkmak için var güçleri ile çalışmamalar yapmaktalar, bunu için her yolu deniyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Cavit

Evet haklısın ..

Kedi köşeye sıkıştırılmıştı Yıllardır böyle ve hergün işkenceler

Öfke patlaması mecburiyetti. Hergün hergün ölmektense kıyama kalkarız dediler.
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Latif ağabey şu Süleymancilarla ilgili bir yazı yazsan. Neden hep CHP'ye destek verirler. 
  • 1 Yıl Önce

Dumana cevap.

Duman bey ,Süleymancilar nicin seni bu kadar rahatsiz ediyor?Süleyman efendinin talebeleri Chp'yi desteklemiyor.Bu yaptigin kasitli fitnedir.Tetikci oldugun icin seni ikna etmek mümkün degildir.ALLAH ISLAH ETSIN.

FETÖ bu işin tam göbeğindedir

Türkiye’nin başına örülen çoraptır. Kal’ayı içerden fethetmeye çok yaklaşmışlardı. 15 Temmuz günü Allah CC hainlerinkalplerine bir panik vererek tuzağı bozmuştur. Baş şeytan FG’nin panik atak hastası olduğu biliniyor.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Allah Ümmeti Muhammedi fetöşlerin namussuzluklarından muhafaza eylesin. Hükümet derhal fetönün şerefsizliklerine maruz kalan müslümanları koruma altına almalı.

Yazı eksik olmuş

Filistin Halkı’na yapilan Yahudi zulmünü destekleyen FETÖ’den bahsetmeliydin.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Fetöşler Dünyanın en insanlarıdır. Ben konuştukça öğrenci ayarlayıp benimle uğraşıyor soru hırsızı gerizekalı fetöcü öğretmenler.

Haftada bir yetmez

Haftada 2 kez yazmalısın Latif Abi. İhtiyaç var.
  • 1 Yıl Önce

akıbetleri çok yakın olsun inşallah

dünyada korunup kollanan üç millet var: yahudi ırkı, ermeniler, rumlar! üçünün de muhafızları belli! hepsi belasını bulacak inşallah; ama, yahudiyi ayrı bir bela bekliyor!
  • 1 Yıl Önce

ilaveten

bir de sırp vardı, unutmussum

PKK-YPG sus pus

Neden? Çünkü ağası belli
  • 1 Yıl Önce

Turnusol kâğıdı

Ey FETÖ! İyot gibi açıktasın. Ne diyor sümüklü asrın imamı: “ İsrail haklıdır”
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Allah tüm fetöşleri kahreylesin

Okullarda saygı duruşu yapılsın

Hastaneye bomba atana bütün dünya lanet okuyor
  • 1 Yıl Önce

Filistin bayrağı asalım

Her eve bir Türk bir de Filistin bayrağı asalım. Bütün dünyaya birlikteliğimizi gösterelim
  • 1 Yıl Önce

ersan

bayragindaki kirmizi nin ne anlama geldigini ogren ondan sonra bir d adusun

Arif Hayırlı

İslam dünyası birlik olmuştur. Elhamdülillah
  • 1 Yıl Önce

Arife

Hadi ya ne zaman olmuş. Tarikatlar bile post için biribirine girmiş sen bütün Müslümanlardan bahsediyorsun.

Halil Şahin

İngiliz Başbakanı’nı eli cebinde karşılayan Netenyahu, İngiliz’e ” Sizin ağanız biziz” mesajını vermiştir. İngiliz’in Amerikan’ın Kanada’nın ipleri yahudilerin elindedir.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Fetöşler İsrail'in beslemesi. Latif Bey İzmir'deki sabetaycı Yahudilerin fetöye desdeğini siz daha iyi bilirsiniz. Gün yüzüne çıkarsanız çok iyi olacak.
  • 1 Yıl Önce

Dayi

... Olan Filistinlilere oluyor.
  • 1 Yıl Önce

bir

Teşekkür ederiz yazınızdan dolayı
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23