• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya, İSRAİL’den küçüktür!

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

AHMED

Sadece Türkiyede, marketlerde ve çarşıda 100 e yakın İsrail markalı mal satılırsa elbet İsrail 5 ten büyük olur. İsrail malları boykot edilmekten ziyade yasaklanmalı. One minute asıl şimdi gerekli.
  • 1 Yıl Önce

atasözü mü?

dünya 5’ten büyüktür’e nazire yapmaya çalışmışsın ama olmamış; otur sıfır; çalış..
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

ACİLER ÜLKEMİZDEKİ YERLİ SIYONIST BOZUNTULARİ TESPIT EDİP PASİVİZE EDİLMELİDİR. Siyonist emperyalist işgalci çocuk katili İsrail, ABD, Birleşik Krallık İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada,İtalya, Japonya, Yunanistan ve diğer AB ülkeleri sömürü düzenlerine devam etmek için birleşti. Diğer emperyalistler, Rusya, Çin, Hindistan ise pusuda bekliyor. Onlarda katliam yapmak için sıradadır. İslam halkları, müslümanlar, Afrikalılar ne yapıyor??????.... HİÇÇÇÇ..... Siyonistler yeni paylaşımlar yapmak için önlerine geleni öldürüyorlar. KÖR MÜ BÜTÜN DÜNYA UYANIN BEEEE..... BU KÖRLER cellatlarını ve sıralarını bekliyorlar.... Bu itirazsızlıkları onları zalimler tarafından yok olmaya götürüyor. Allah'ın gazabı da sessiz duranlara mutlaka olacaktır..... Neden sessiz bu Müslümanlarının başlarındaki idareciler????? Çünkü idareciler, yöneticiler köşebaşları siyonistler tarafında tutulmuş ve kodlanmıştır. Buna kendi ülkemiz de dahildir. Cumhurbaşkanımız 24 saat mücadele veriyor. Çevresindeki idarecilerin kaçı onun gibi çalışıyor. Veya Bakanların altında görev yapanlar ne yapıyorlar??? Memur gibi mi yoksa vatanlarını milletleri bayrakları ve devleri için mi çalışıyorlar???? Konuşma, yazma çaktı geçti icraat görmeliyiz. Halen ne yiyeceğiz içeceğiz tartışmasından. Kuzeyden güneye, güneyden kuzeye, batıdan doğuya, doğudan batıya sürüm sürüm sürdürülen gözler önünde katliam yapılan Filistin Halkına yapılanlar bizlere ders olarak yetmez mi... Acilen ülkemizdeki bütün mason cemiyetleri ve türevleri üyeleriyle tespit edilip yasaklanmalı, devlette görevli olanların hepsinin işine son verilmelidir. İçişleri Bakanlığımız ve üst yetkililerimiz bu görevi acilen yapmazlarsa ne içimizdeki FETÖLER biter ne de ekonomi düzelir, ne de vatanımızda huzur içinde yaşayabiliriz
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Dünya yahudilerden korkuyor sözü doğru değil , yahudi katil sürüleri islam düşmanı ve Müslüman katlediyorlar . Ne Çin’in ne Rus’un ne batı ABD nin umurunda değil . Zaten ABD İsrail’in kuklası olmuş . İt raili fazla abartıyoruz esas mesele islam dünyasının parçalanmışlığı ve duyarsızlığı . Küfürden ne bekliyoruz ? Küfür tek millettir .
  • 1 Yıl Önce

çelebi

sloganlar ve makale başlıkları iyi de kahrolsun israil diye bağıranlari biberle gazlamasaniz daha iyi olur
  • 1 Yıl Önce

Şeref

Dünya yahudilerden korkuyor diyorsunuz , Türkiye ve Türkiye'nin "Dünya lideri" de dahilmi bu cümleye....
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23