• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonizm bizi içeriden kuşatıyor

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yatsı nmzını kıldım

Sabri bey evirip çevirip süleymanlıları topun ağzına getrmişsin... Başka yazılar yaz...
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

Masonların şehir şehir, ilçe ilçe listeleyin halk bilsin. Mason cemiyetlerine ve faaliyetlerine yasak getirilmeli. Masonların siyonistlerin ülkemizde mal mülkiyet edinmelerini engellemeliz... Yoksa havanda su döveriz. Vesselam.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ DURMUŞ

İsrail ve İran'ın biri birlerine sözlü saldırmalarına baknayın, onlar temelde kankadırlar, asla savaşmazlar Filistinli Müslümanların imdadına yetişecek tek Devletin TÜRKİYE olduğunu herkes biliyor. Cenab-ı Allah devletimize güç versin ve İsrail Kafirini yer yüzünden silecek hareketin oradaki insanlar tamamen ölmeden bir an evvel başlamasını Yüce Mevlam'dan niyaz ediyorum
  • 1 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

ÇOK DOĞRU VE YERİNDE BİZİ 1650 SENESİNDEN SONRA KUŞATMAYA BAŞLADILAR BU KUŞATMA YENİ DEĞİLDİR, O TARİHTEN İTİBREN UZUN VE ÇOK SABIRLI BİR SÜREÇ İÇERİSİDE KAN DAMARIMIZA KADAR GİRDİLER YENİ NESİLLER DOĞURDULAR, OSMANLITIM TÜRKÜM DEDİLER,EVİNDEN ÇIKAR ELİNDE TESBİH, KAHVEYE VE CAMİYE GİDER NAMAZINI KILAR EVE GİDER TESBİHİ BİR KENARE FIRLATIR AYİNE BAŞLAR,, ZEGİN OLDU İŞ ADAMI FABRİKATÖR VE SANAYİCİ OLDULAR , PROPAGANDANIN KALBİ OLAN MEDYA , TV, GAZETECİ VE YAZAR OLDULAR , PARTİ KURDULAR **((( İŞTE ALIN SİZE TÜRKİYEYİ SÖMÜREN VESAYETÇİLERLER KOL KOLA OLAN **GÜYA TÜRK İŞ ADAMLARI TÜSAİD ,, ALIN SİZLERE CHP,İP VE HDP PARTİLERİ ALIN SİZE GAZETELERİ ,, CUMHURİYET,,HÜRRİYER,,GÖZCU SAY SAY BİZMEZ,,, BÜTÜN ,, YETMEDİ ÖRĞÜTLERİ BİLE VAR SIR TÜRKİYE KALKINMASIN, İSTİKRAR OLMASIN, HUZURSUZLUK OLSUN,,((((( BUNLARA İÇİMİZDEKİ ** 5 KOL YANİ TÜRKİYE 250 SENEDİR SAVAŞ HALINDE, VE HALA DEVAM EDİYOR,,BİTMEDİ *** UNUTMADA ANAYASA VE KANUNLARDA BUNLARDAN YANA ,,,VESSELAM,,,
  • 1 Yıl Önce

Yildiz teskilati

Kokleri. Disarda. Olan. Zararli. Yapilar. Lions. Rotary. Kulupleri. Mason. Localari 5 acilen. Icisleri. Bakanligi. Tarafindan. Kapatilmali is. Bankasi acilen. Hazineye. Devredilmli
  • 1 Yıl Önce

Korkut

Yillaaarr once Rahmetli prf.Aydin Taneri Tgrt de bir makalesinde Kurtlerin Oguz Turklerinin bir boyu oldugunu ve Turkcede Aklimda kalan 325 bin kelime var .Kurtcede 7-8bin kelime vardir.Bu kelikeler Turkcenin icinde zaten vardir.Diyordu.Cennet mekani olsun.Turklerle kurtler ayni soydan.Birde musluman kardesligimiz vardir.Siyonistlerin oyununa gelmemeliyiz .Avrupada devlet Belediyeler Vatandas koylerden toprak satmazlar.Yasaktir.yababancilara toprak satisi yasaktir.Turkiyede asla yabancilara koylerden ve Sehirlerden toprak satmasin tarim alanlari asla satilmasin .Istikbalimiz.Yabancilara ev satabilirler.Ama toprak asla satilmamalidir.Bir kum tanesi bile osa satarsaniz .Burasi benim derler .Sakin devlet gaflete dusmesin .Verasetleri bolusmeyi mirasi kolaylastirsin vergilerini alsin.Ekimi dikime tesvik etsin.Ziraat muhendislerine Toprak verilsin modern hayvancilik besicilik tarim yaptirilsin.Yetkilileri uyarin. Selam ve dualarimla.
  • 1 Yıl Önce

Muhtar

Ülkemizde ve Orta Doğu’da o kadar şeytani dolapları döndürüyorlar ki; ben artık mahallemizdeki bakkalın camı kırılsa; ya ABD ya AB veya İsrail ajanları soygun, işgal, ya da provokasyon için yaptılar’ diyorum. Ülkemiz insanlarının (onların ajanları,piyonları, fonlanmışları hariç) bu ‘sözde müttefiklere’ zerre kadar güveni kalmadı. Dün Belçika’da cihatçı dedikleri biri 2 kişiyi öldürmüş. Avrupa TV leri gece boyu yayınlar yaptılar ki ne yayınlar!.. İsrail’in kudurmuş köpeklerinin binlerce insanı, çocuğu, kadını katlettiklerinden hiç bahsetmiyorlar. Bunlar Alçaklıktan öte o kadar çukurlar ki, alçaklık bile bu çukurların yanında dağ gibi kalır.
  • 1 Yıl Önce

Cevdet

Siyonizm hem zalim hemde isgalcidir fakat yahudi bilim adamlarına malesef mecburuz.diyaliz makinası mr tomografi dikişsiz ameliyat gps hibrit arac supersonik ucak tekonolijik gelismelerin cogunu yahudi bilimadamları uretmis bulmustur.biz müslumanlar teknolojide onları yakalayip gecemezsek daha coook bu konuyu konusur dururuz.
  • 1 Yıl Önce

KAsımın nesli 2

2012 DE Kİ SURİYE IÇ SAVASINDAN ÖNCE İSRAİL SURİYE SINIRIMIZDAKİ MAYINLARI BEDAVAYA TEMİZLEDİ ? İSRAİL VE ABD BU MAYINLARI TEMIZLEDİKTEN 1 SENE SONRA SURİYENİN KUZEYİNDEKİ RADIKAL DINCİ GRUPLAR ESADA BASKALDIRDI İÇ SAVAS CIKTI 6 MILYONA YAKIN SURIYELİ ( ICLERINDE YPG Lİ DAESLİ ISİDCİ EL KAIDECI PKK LI VAHABİ İŞSİZ GUCSÜZ ) GİRDİ.ESAD GIDECEK SAMDA NAMAZ KILACAZ GAZINA GELDIK VE COK BUYUK BIR SURIYE KRIZI İLE KARSI KARSIYA KALDIK.
  • 1 Yıl Önce

MAHO

yok mu arkadaş şu şeytanın döllerinin kökünü kurutacak,bir babayiğit...
  • 1 Yıl Önce

YORUM

SABRİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN YAZDIKLARINIZ ÇOK DOĞRU FAKAT DEVEDE KULAK 16.02.023 TARİHLİ SABAH GAZETESİNDEKİ HABERDE RUSYADA ÜST KADROLARDAKİ YAHUDİLERİ ANLATMIŞ SİZDEN İSTEĞİM EVET BİZİM DEVLET KADROLARIMIZDA VE ÜST MAKAMLARDA NE KADAR YAHUDİ VAR İSMİ TÜRK OLSADA YAHUDİASILLILARDA DAHİL CEMAATLARDA VE EKONOMİMİZDE NE KADARLAR BUNLARLA İLGİLİ YAZMANI DA İSTERİM
  • 1 Yıl Önce

Ali

İsrail ile tamda ilişkilerimizi düzeltip geliştirdiğimiz bu günlerde( özellıkle doğalgaz nakil anlaşmaları vs.)..
  • 1 Yıl Önce

Şeref

" Çanakkale'de kazandıklarımızı..... " Çanakkale'de müttefik donanmasını durdurmakla ilgili ülkelerin çarlık Rusya'sına yapmak istediği yardımı kestik,buda dünyaya komünizm olarak geri döndü...( yani 1917 de Bolşevik ihtilali ile komünizmin doğuşuna yardımcı olduk..)
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23