• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahrolsunlar!

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat Kara

Âmiiyn, Âmiiyn, Âmiiyn !
  • 1 Yıl Önce

fetösavar

tebrikler. en azından sağa sola bakmadan doğruları, doğru bildiklerinizi haykırmışsınız. gazetenizi de tebrik etmek gerekir. yarın o ne der, bu ne der.. demeden basmış yazınızı... ama teşbihte hata olmaz. öküzler bir aslan saldırısında toplanıp iki boynuz sallamadıkları için habire eksile eksile ilerler... müslüman toplumu da herhalde böyle.... birleşmekten aciz, habire vahşi hayvanların vahşetine korku dolu gözlerle bakıp, birbirinin arkasına doğru geçkmekten başka bir şey yapamıyorlar... sizin gibi üç devlet çıksa ne katliam olurdu, ne devlet düzeyinde haydutluk olurdu... daha bir tane devlet çıkıp bir baydın olamadı...
  • 1 Yıl Önce

Kahrol demekle olmuyor!

Biraz kafayı çalıştırmak gerek. Bilime eğitime önem vermek, okuyanlardan nefret etmek yerine saygı duymak, kadınlara toplumda eşit yer vermek, kız çocuklarını evlendirmemek onun yerine okutmak (çocuk yahu yuh olsun kötü gözle bakanlara) gerek. Bunları yapmadıkça kahrol deriz ama onlar bizi kahreder ne yazık ki!
  • 1 Yıl Önce

Adnan Özbek

Ayet yazarken başına Bismillahirrahmanirrahim yazarsanız iyi olur Çünkü okurken ayetleri besmele çekmeden okuyoruz sonra farkediyoruz
  • 1 Yıl Önce

muhammad Ibn mamun

İsrail devleti 2 bin yıldan fazla süren bir suçluluğun sonucudur. Avrupa'da ve dünyanın her yerinde birçok suçlunun imhası yapılmıştır. Ancak hayatta kalanlar gerçekten güçlü ve akıllıydı. En organize, en kurnaz ve en zalim olanlardır. İnsanlık tarihindeki suçlulardır. Ama Allah'ın izniyle onların suç girişimleri bir asırdan fazla sürmeyecektir. 2 bin yıldan fazla çalışıp bir asırdan fazla bunun tadını çıkaranlar. Bunlar gerçekten bu dünyada ve ahirette alçak zavallılardır.
  • 1 Yıl Önce

Hayta

Hocam dün şaşırdım solcu bir arkadaş Filistin'e gitmek için her yolu araştırdı ve sanırım gidiyor .deniz gezmiste gitmişti filistin dedi .bende MHP liyim o yüzden deniz gezmisi tasvip etmiyorum dedim .
  • 1 Yıl Önce

Okr

Bunlar, Hz. İbrahim'in soyundan olamazlar. Allah onları maymun ve domuza çevirmişti. Hz. İbrahim'in soyundan olanların İslam geldiğinde gönüllüce Müslüman olduğuna tarih şahittir. Onlara iblisin lanetli tohurları demek yerinde olur.
  • 1 Yıl Önce

Şenol

Reis şöyle bir kükrese akşam namazını kudüste kılarım kafamı bozmayın dese.Peşınden 5 milyon filstinli mülteci türkiyeye gelse acayip action olmaz mı...
  • 1 Yıl Önce

Ay-yıldızlı bayrak

Şenol: Sen de dua etmeye ağlama duvarına gitsen iyi olmaz mı? Hem orada akrabalarınla da hasret giderirsin.

Uğur

Keh keh keh amma komiksin. Suriye harbi o şekilde gelişmedi. Türkiye tam aksine her iki tarafı yatıştırmaya çalıştı. Ayrıca şimdi sadece taktik geri çekildik. Ve zamanı gelince o cumayı Şam şehrinde kılacağız eğer Allah dilerse.

Şener

Kahrolsun siyonist katiller! Dünyanın gözü önünde katliam yapılıyor, elimizden maalesef bu geliyor. Yeterince güçlü olacağımız zamanları biz göremeyiz, belki evlatlarımıza nasib olur da, insan hakları, demokrasi, evrensel hukuk vs. Zırvalarını başlarına çalarlar.
  • 1 Yıl Önce

Şeref

Usta,yazıyorsun ama 1948 de kurulan İsrail devletini ilk tanıyan Müslüman ülkenin Türkiye olduğunu unutuyorsun.Farkında isen " dünya liderimiz" son olaylar karşısında taraflara ancak "itidal" tavsiye edebiliyor.Nerede "one minut" ,yapamazsın zira büyük ortadoğu projesinin eş başkanısın. Amerika'ya şeytan diyorsun ama, daha ön gün önce o Amerika senin İHA nı düşürdü gıkın çıktımı.? Amerika Irak'ı işgal ettiğinde devlet olarak "başarı" diledin ve İncirlik üssünü açtın. Bu işler öyle sloganlarla ve ayetlerle olmuyor usta,sen daha papaz Bronson'a dış geçirememiş bir ülkesin .Böyle olmaz usta,olmaz.!!!
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Reis cumhurbaşkanı olarak sırtındaki sorumlulukla gerektiği kadarını söyledi. Devletin açık ve gizli işleri için her muhalif klavye kabadayısından olur almaya kalksa devletin işleri yürümez. Nusret bey de daha farklı konumdaki biri olarak gerekeni söyledi. Sen ise kafası basmayan kabadayı özentilerine yakışanı söyledin.

Pars

Şeref kardeş ne güzel yazmışsın.

Okur

Kahrol düşman al sana bomba.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23