• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnsanlığın İsrail ile imtihanı

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

S.B

Allah razı olsun... bilinçli/kendini aşan yüreklere su serpen düşüncelere ihtiyacımız var...
  • 1 Yıl Önce

Ziya

Allah senden razı kardeşim umarım bu yazıdan herkez ders cikarir
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Keşke Filistinli çocuklar kadar büyük yürekli olabilseler..Bu gün İsrail li canavarı taşlayan minik eller, yarın onların korkulu rüyası haline gelecek. Bütün Müslümanlar adına Mübarek Beldeleri kafirlerin istilasına karşı koruyacak. İnşallah çocuk katillerini vatanlarından ilelebet kovacaklar. Bizim çocukları Rabbim bu hale sokmasın.
  • 1 Yıl Önce

Sosyalist

Hamas ve diğer Filistinli İslamcı direnişçi örgütler meseleyi medeniyetler çatışması teorisine haklılık kazandıracak noktada ele alıyor. Hıristiyan-Müslüman ya da Yahudi-Müslüman savaşı gibi. Meseleyi böyle koyduğunuzda Filistin davasının haklılığına inandırılabilecek İsrailli ve Batılı kamuoyunu da emperyalistlerin kucağına atıyorsunuz. Mesele kimin haklı kimin haksız olduğu üzerinden kurulmalı. Ne kadar öfke duyarsanız duyun silahsız halka karşı silah kullanmayacaksınız. Öfkeniz aklınızı çelmelerse düşmanın eline koz verirsiniz. Ötesi ve kötüsü insanlığınız kirlenir. Filistin halkı haklıdır ve desteği haketmektedir. Eğer İsrail/ABD'nin Gazze'yi yok etmesine izin verirsek insanlıktan çıkış biletimizi de almışız demektir. ABD/NATO üslerini kapatalım, NATO'dan çıkalım. ABD ve İsrail büyükelçiliğini kapatalım. Kıpırdayamasınlar ve defolsunlar bu ülkeden.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Avustralya ve Amerika kıtasının yerlileri yok edildide ne oldu Yok edildikten sonra bir iki devlet yetkilisi yok olanlardan özür diledi. Sömürgeci batı Avrupa emperyalistleri yok etmekte tecrübeliler.

hüda partili

İnsanlığın ortak aklı yahudi-hristiyan narsizmini yenecek,sahte dincilerin yani Musaya ve İsaya düşman olanların yeryüzündeki tahakkümleri sona erecektir.Kuzey kore Filistinlilerin yanında yer aldığını açıkladı prensip olarak.Dinsizdir ama adildir.İşte böyleleri ile işbirliği yapılabilir.Değil mi ki insanlığın bekası ve huzuru söz konusudur.
  • 1 Yıl Önce

Hüda Partili'ye (sosyalist)

Meseleyi Yahudi-Hıristiyan narsizmi ve buna karşı koyan Müslümanlar olarak koyarsanız emperyalistlerin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Onlar da meseleyi medeniyetler çatışması eksenine oturtmak istiyor. Oysa Filistin meselesi haklılık-haksızlık ayrımı üzerinden açıklanabilir ya da açıklanmalı. Bir tarafta toprakları işgal edilmiş, toplama kampı benzeri alanlara sıkıştırılmış, en temel hak ve özgürlükleri elinden alınmış bir halk ve ona bunu reva gören ırkçı/siyonist bir devlet var. Din üzerinden bir saflaşma var gibi görünüyor ama bakın Kabe'ye ev sahipliği yapan Suudi Arabistan Hamas'a ateş püskürüyor ve onun yok edilmesini istiyor. Çünkü başında ülkenin bütün kaynaklarına el koymuş bir aile var ve onlar için tek önemli şey kendi iktidarları, zenginliklerini korumak. Yani bir dine sahip olmak kimseyi iyi yapmıyor. İyi müslüman, kötü müslüman var. İyi hıristiyan kötü hıristiyan gibi. Ya da dini inancı olmayan ama adalet ve doğruluğu önde tutan K. Kore ve Küba gibi ülkeler. Türkiye'de de Filistin davasının en sadık ve sağlam destekçileri sosyalistler, komünistlerdir. Bir araştırın neler söylemişler bu süreçte diye. Kayıtsız koşulsuz Filistin'in yanında yer alırlar. Ayrıca sosyalistlerin tarihlerinde Filistin halkı yanında savaşmak, hayatlarını kaybetmek de vardır çokca. Sonuç olarak Filistin halkının direnişi dünyadaki tüm onurlu, haysiyetli insanların direnişidir.

Hasan Fehmi

Yanlış yazmışın abi israil değil İtrail o ittail.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23