• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani nerde, ABD’yi mahkum edecek açıklamalar!

77 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hükümet

En yüksek perdeden bu söylemi, anamuhalefet partisinin yapması gerekir..... Son derece yanlış bir açıklama. Ülkeyi hükümet yönetir muhalefet değil. Derhal büyükelçi çağrılıp nota verilmeliydi
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Malesef Amerika ya sesini çıkarabilecek bir iktidar yok. Siha düşürülüyor,bizim değil diye açıklama yaptılar, Amerika biz Türkiye nin sihasini düşürdük diye açıklama yapmasa yalan söylemeye devam edecekler. İşin en acıtan noktası o F16 lar İncirlik üstünden havalandı iddiası. Eğer bu doğruysa bu iktidara yazıklar olsun. Zamanında rahmetli Demirel o incirligi kapatma cesareti göstermişti. Şimdi bunu yapabilecek bir lider Maalesef Türkiye de yok.
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Bunun hesabı illa sorulacak. Bundan şüphemiz yok. Ancak, içimizdeki hain severlerden bıktık. Artık bunlara tahammül edecek gücümüz kalmadı.
  • 1 Yıl Önce

Karamanlı

TSK’dan abd tarafından düşürülen siha açıklaması ; “zaten inecekti..” ( zaytungdan alıntılanmıştır)
  • 1 Yıl Önce

Litrelik

Ankara kimlerin elinde? Siha vuruluyor ses yok , Filistin kan ağlıyor lagaluga tepki veriliyor. İktidar da CHP varda biz mi bilmiyoruz? Utanç verici !!
  • 1 Yıl Önce

Bopçular şimdi popçu oldu

Abd bop ile ortadoğuda heryere yerleşti....bir zamanların bopçularıda artık popçuluğa başladı..
  • 1 Yıl Önce

M. Ali

Boş ver CHP'yi. Türkiye'nin restine ABD sert bir karşılık verdi. Aa bir de baktık ki, bizim bakanlar pamuk kadar yumuşak. Şahsen benim gururum incindi. Ya atıp tutma, ya da misliyle karşılık ver.
  • 1 Yıl Önce

Nadim

ELİN GEVURUNDA OLSA İÇERDEKİ TÜM HASIM GURUPLAR TOPLANIR ELLERİNDEN GELEN HER YAPTIRIMI VE DÜŞMANLIĞI YAPMAK İÇİN VAR GÜÇÜYLE DEVLETİNE YARDIM EDER BİZDEKİLER TAM TERSİ ELİN GEVURUNA YARDIM ETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR AMA NAFİLE NE YAPARLARSA YAPSINLAR ÜLKE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL BİZİM KENDİ GÜCÜMÜZÜ BİLMEMİZ LAZIM HALAN DAHA GİDİP YERİNDE CANLI CANLI İZLEDİKLERİ.TOOG İTALYADAN GELİYOR DİYENLERLE İHANET İÇİNDE OLANLARIN BİR FARKI YOKTUR.
  • 1 Yıl Önce

Laz uşağı

Okuduğumuza duyduğumuza göre bu olayı biz dış basından dış ülkelerden öğrendik bu doğrumu Ali,ikincisi bu doğruysa bizden neden hemen resmi açıklama gelmedi senin gazeten dahil niye basından aynı anda haberdar olmadık, lütfen buna cevap veriniz...
  • 1 Yıl Önce

GİBİ

YAHU ABARTMAYIN PLANÖRLERİ DAMAT GÜZELEMESİ İÇİN SİVRİ SİNEK VIZILTISI AMERKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNİN TEKNİK VE ENDÜSTYEL KAPADİTESİ GÜCÜ KARŞISINDA SAVAŞLAR TEHDİTLER ARTIK TENOLOJİ GÜCÜYLE YAPILIYOR BU PLANÖRLER İÇİNDEKİ ÇİPLERİ ALAMAZSANIZ HİÇ BİRİNİDE ÜRETEMESİN BİLE BİRAZ AKIL HAMESETLE DÖMUYOR BU İŞLER HELE BİR İHA SİHAYLA ASLA ADAMIMIN F35 UÇAKLARI VE UÇAK GEMİLERİ VE DİĞERLERİ VAR ARJANTİNİN İNGİLİZLER KARŞISINDA DÜŞTÜĞÜ DURUMUNA DÜŞERSİNİZ FORKLAN ADALARINDAKİ GİBİ ABD GÜCÜ İNGİLİZLERİN KATBE KAT ÜSTÜNDE
  • 1 Yıl Önce

Mehmed

Ölmüşünde ağlayanın yok. Bu ne korkaklık

Osman

AK parti kongre yapıyor bugün, bakalım ABD'yi mahkum edecek açıklamalar oradan gelecek mi? Ayrıca siyonist İsrail devletine karşı savaş açan Hamas'ı destekleyen açıklamalar da yapılacak mı? Hadi bakalım, Halep ordaysa Arşın Ankara'da.
  • 1 Yıl Önce

aynen sayın abim

Zaten, rahip olayında da gördük. Amerikayı ne yalvartmıştık.
  • 1 Yıl Önce

Okur

ABD'yi Suriye, Libya, ırak, Mısır'a davet eden İslamcı örgütlerdi solcular değildi.
  • 1 Yıl Önce

Namık Kasımoğlu

Ali bey; makaleyi gene başka yerlere bağladınız.
  • 1 Yıl Önce

Okur

ABD'yi kınamak, kötülemek, eleştirmek eskidendi, eski solcuların dönemindeydi. Günümüzde ABD'yi savunmak, NATO'cu olmak ABD'nin yaptıklarını desteklemek ilericiliktir. Dünyanın bir çok ülkesine demokrasi götüren ABD'ye karşı çıkmak gericiliktir.
  • 1 Yıl Önce

Sosyalist

"Dünyaya demokrasi götüren ABD" ha! Siz dalga mı geçiyorsunuz? Ayıp ya, hiç mi utanmanız yok böyle şeyler yazıyorsunuz. Amerika'nın demokrasi ve insan hakları ile ilgisi, şeytanın iyilikle ilgisi kadardır. Suudi Arabistan'da, körfez emirliklerinde, Mısır'da demokrasi mi var? Amerika hepsini destekliyor. Latin Amerika başta olmak üzere bütün darbeler ve sonrasında iktidara el koyan diktatörlükler Amerikan destekliydi. Afrika'da, Asya'da, Ortadoğu'da vs. Türkiye'de parlamenter demokrasiyi sona erdiren 80 darbesi Amerikan desteği ile yapılmadı mı? Amerika bir emperyalist ülke olarak sadece kendi tekellerinin daha fazla kar etmesine bakar, dünyayı sömürmeyi sürekli kılmaya çalışır. Demokrasiymiş hadi ordan. Milyonlarca insan Amerikan emperyalizminin işgali altında katledildi, acı çekti. Siz nasıl bir insansınız ki, Amerika ilericidir diyebiliyorsunuz? Sizin gibilere Amerikan işbirlikçisi derler. Utanın, rezilsiniz...

Filinta

Özgür özelin davranişi, hiçde aklin ve mantiğin iflas ettiği bir davraniş değil.Bunlar, gayet şuurlu neye hizmet ettiklerini gayet iyi biliyorlar..HEDEFLERİ MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİDİR.. BUNU ANLAMAK İÇİN, BİZE NOTER TASDİKLİ TAAHHÜTNAME Mİ VERMELERİ GEREKİYOR.! Bunların ZİHNİYETİ SAVCIMIZ SELİM KİRAZ 'I MAKAMINDA ŞEHİT EDEN, ZİHNİYETLE BİRE BİR AYNIDIR..Türk Milleti artik bunu anlamalidir. MUHALEFET VE DEMOKRASI PARAVANI ALTINDA BUNLAR, ASİL MILLETİMİZIN ALEYHİNE OLAN HER HALTI İŞLİYORLAR. TÜRKÜ TÜRK YAPAN, HER TÜRLÜ MİLLİ VE MANEVİ DEĞER, HEDEFLERİNDEDİR. Açıkça yaptiklari TÜRK VE MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞIDIR. Bunlar gemi aziya almiş.. TÜRKLÜK,TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ ALEYHİNDE NE VARSA, BUNLAR ONA TARAF.. MESELE HAK İLE BATILIN SAVAŞI. Rahmetli Başbakanimiz, NECMETTİN ERBAKAN, " Kanlı mı olacak yoksa kansiz mi ? " açiklamasini, boşuna yapmamiştir, kanaatimce.. Bunlar çoktan taraflarıni belli ettiler.. Bunlar soysuz..
  • 1 Yıl Önce

Doğru

Aminn ALLAH cc razı olsun Sizi yetiştiren Anne Babanız Nur içinde yatsın Ağabeyiniz nur içinde yatsın çok doğru
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Sihayi bırakıp rant alanın olan iç siyasete nasılda hemen döndün hoca çünkü bu alanın epey alicisinin olduğunu iyi bilirsin
  • 1 Yıl Önce

objektif

iktidar ne dediki ben bırşey duymadım hatta olayı muhalıf haber medyasından öğrendım..ekonomının sanayının tıcaretın gelişmiş değilse tamamen dışa bağlı isen sen güçlü değil anacak kendın kandırısın..ülkemiizn yapabıleceği tek şey var oda kararlılkla pkk ya yönelik saldırılarına devam etmeli umarım bu düşürme olayı bızı durdurmaz...
  • 1 Yıl Önce

Sosyalist

HAMAS zalim, siyonist İsrail devletine karşı savaş başlattı. Şimdi kimin samimi olduğu belli olacak. Mazlum Filistin halkının işgali bitirmek için yürüttüğü bu haklı davasının ardında durmak gerek. Kimse lafı eğip bükmesin artık. Amerikan emperyalizmi ve İsrail siyonizminin işlediği suçlar cezasız kalmamalı. Türkiye Amerika ve İsrail ile bütün ilişkilerini sona erdirsin. NATO'dan çıksın. Bütün üsler kapatılsın. Zalimlerden hesep sorulsun, mazlumların yanında olunsun.
  • 1 Yıl Önce

Trump ı hatırlayalım

Trump, Suriye'nin kendi topraklarını korumak istemesini anladığını belirterek "Ancak burada ABD'nin yapacağı bir şey yok. Dostumuz olmayan Suriye'nin toprağını korumak için bir NATO ülkesi (Türkiye) ile mi savaşmamız gerekir? Ben öyle düşünmüyorum." görüşünü paylaştı.
  • 1 Yıl Önce

Veli

Muhalefete diyoruz ama iktidardan da sert bir açıklama yok, her zaman olduğu gibi bu konu da unutulup gidecek..
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Ali bey her milletini devletini , geleceğini düşünen vatandaşın söylemesi gerekenleri yazmış, söylemişsiniz. Yetkili mevki ve makamda bulunanlar daha ilerisi yapmalı; bm acil toplantısından tazminata, ülkelerin üzerine çullanan bu haydut, kural tanımaz devlete dur denilmeli.
  • 1 Yıl Önce

Samet

İktidarın sırtında yumurta küfesi olduğu için mi alttan alıyor diyorsunuz? Hadi canım. İsrail başbakanı Netenyahu ile niye görüştü Cumhurbaşkanı kısa süre önce. Niye onu davet ediyor Türkiye'ye. Siyonist İsrail ile iyi ilişkiler kurmak niye? Hangi yumurta küfesiymiş bu? Bunun adına düpedüz ilkesizlik derler. Türkiye Amerika ve İsrail ile ilişkilerini kessin, NATO'dan çıksın. Bu ülkenin kahir ekseriyeti destekler bunu. Kim desteklemez peki? Tekeller, ihracatcılar filan. Para, pul, iktidar kaygısı ile bir şeyler yapılıyor ya da yapılmıyor. Sonra bunları ambalajlayıp sunuyorlar bize.
  • 1 Yıl Önce

Elif

İnşallah, ben de yürekten inanıyorum. Odettirmezsek,bu coğrafyada bize rahat yok,dozu her seferinde daha da arttirirlar
  • 1 Yıl Önce

sağlim

kesin ödetiriz! aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. ne ile ödeteceğiz dolarlarımızı mi abd den alacağız, onlara jet motoru mu satmayacağız, f35 programından mı çıkaracağız? iphone satışını mı durduracağız gibi binlerce örnek verebiliriz. sadece APPLE firmasının değeri 3 trİlyon dolar!! biz fakirlerin neyi var Allah aşkına emeklilerimiz bile açlık sınırında yaşıyor.. boş!! Buna göre kapat İNCİRLİK hava üssünü.. yapabileceğimiz tek şey bu!!!
  • 1 Yıl Önce

her doğru her yerde söylenmez

Senin dediğin de laf mı şimdi?..

Muhammet

O üç trilyonluk şirketi sen ben besliyoruz. Ürünleri alma kullanma. Altarnatif cok.

Bir Dost

ALGI YAPIYON.ABD'ye de oyle bir ONE MINUTE cekeriz ki felegi sasar.Nokta!

Sosyalist

Bu ülkede solcular, sosyalistler 70 yıldır "Kahrolsun Amerikan emperyalizmi", "Kahrolsun NATO" diye protestolar düzenlediler, sloganlar attılar. Türkiye'nin NATO'dan çıkmasını, İncirlik üssü başta olmak üzere NATO ve ABD üslerinin kapatılması gerektiğini dile getirdiler. Amerikan emperyalizminin 6. Filo'suna bağlı gemi personelini denize döktüler. Sağcılar ne yaptı, bunları söyleyen solculara saldırdı. Cumhurbaşkanı ülkenin muhalefet partilerine demediğini bırakmıyor, en sert şekilde onları tenkit ediyor. Şimdi Amerika'nın yaptığı için niye bir şey demiyor? Türkiye NATO'dan derhal çıkmalı, Amerikan emperyalizminin bu ülkede tozu bile kalmamalıdır. Üsleri filan kapatılmalıdır. Dünya halklarının başına bela olan Amerikan devleti ve Filistin halkına zulmeden siyonist İsrail devleti ile ilişkiler sona erdirilmelidir. Yeter artık.
  • 1 Yıl Önce

ŞİMDİ

1940 lar DİYEN UNUTMA EVİLİ KARI PEŞİNDE KOŞAN AHLAKSIZ MENDERES ÜLKEYİ KÜÇÜK AMERİKA YAPACAĞIM DİYORDU AMERİKAN EMPERYALİZMİNİN UŞAĞINA ŞİMDİ DEMOKRASI KAHRAMANI GÜZELLEMELERİ YAPILIYOR

ETTİLER

sosyalist ONLARI DİYENLERİ YA ASTILA YA KURŞUNLADILAR YADA İŞKENCE ETTİLER

1940 lardan beri abd isgali altındayız bunu göremeyen kördür. Görmek isteyen rahmetli Oktay Sinanoğlu' nun kitaplarını okusun ve söyleşi video larını internetten bulabilir.

Oktay Dinanoğlu bay bay Türkçe kitabı ve diğerleri.

Cngz

PKK ve PKK'lılat şerefsizdir, PKK'ya destekleyenler şerefsizoğlu şerefsizdir NOKTA.
  • 1 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Bu Vatan Haini SOLCULAR onyıllardır efendileri ABD'ye usaklık yapar zaten. Mert olsunlar ve bundan 54 yil once Conileri neden koruduklarini KIVIRTMADAN ANLATSINLAR. 16 Şubat 1969'da İstanbul’a gelerek Dolmabahçe önlerine demirleyen 6. Filo’yu protesto etmek için düzenlenen "Amerikan Emperyalizmine Karşı Vatanseverlerin Mitingi"ne katılan 40 bini aşkın dindar protestocuya, günlerce solcu basın tarafından provoke edilen komunist militanlar kıble yerine filoya dogru donup şükür namazi kıldiktan sonra "Yaşasin efendimiz Amerika" sloganlarıyla saldırdı. Iki dindar GENCIMIZI sehid edip, onlarcasinı gazi yaptılar ve boylece yuzyıllik MUTTEFIKLERI ABD'yi KAHRAMANCA SAVUNMUS Oldular. Inanmayanlar icin resimler halan internette mevcut olup, saldiraganlarin bir kismi CHPkk'da ust kademelere gelmis, hatta birisi meclis baskani bile olmustur.
  • 1 Yıl Önce

Resimlere bakip sok olsunlar diycem

Ama kimin ne mal oldugunu onlar bizden iyi biliyorlar yoldas ta, aclik belasi, kemik ugruna trolluk yapiyorlar.

Çağdaş

Asımın nesli ironi mi yapıyorsun. Burdaki troller gerçek zanneder.

Daha sonra TBMM Baskani olan

Saldirganlarin liderlerinden birinin ismi İ soyadi K ile mi basliyor?

Bir Dost

Suriye'de bulunan sömürgeci haçlı Hıristiyanlara; ABD'ye,Ruslara, Batililara, mezhepci Acemlere tek bir çift söz söylemeyen; Kandil devrimcileri, mezhepçi Nusayri solculari, Ataturk simsarları, solaklar, CHP'li ve HDP'li siyasiler; Türkiye'nin milli güvenliği için binlerce km siniri olan Suriye'deki PKK, PYD, YPG unsurlarına yönelik ne zaman bir operasyona baslasa adeta birer sevgi pitircigina dönüşüp "Turkiye'nin Suriye'de ne işi var.." diyerek ortalığı ayağa kaldırıyorlar...Hatta Kilictaroglu da "Suriye'deki PYD, YPG, SDG güçleri Turkiyeye mi saldıracak.. " "Turkiye'nin Afrin'de ne işi var " mealinde laflar etmişti...ABD, Ruslar, Acemler, Batili güçler, Esad, Karayılan...vs da benzer şeyleri söylemiyorlar mi...
  • 1 Yıl Önce

Muhtar

Çayda balık mı tutuyorsunuz, çayda çıra mı oynuyorsunuz yoksa çay mı içiyorsunuz?

Bir Dost

Nato kafa nato mermer...Sen okuduğunu anlamiyor musun binbir surat...Suriyenin toprak bütünlüğünü katil mezhepçi Nusayri Esad rejiminden, Ademlerden bile daha fazla Türk devleti savunmaktadır...Vatansever diye yere göğe koyamadiginiz Esad ve Nusayri Esad rejimi; Suriye'yi; Rusları, Acemlere, PKK'ya (PYD, YPG) adeta peşkeş çekmiştir...Vakt-i zamanında Suriyenin Kuzeyini sırf Turkiye'ye bir sekilde zarar versinler diyerek tamamen PKK'ya (PYD, YPG) terk etti daga sonra o bolgelere ABD'de de yerleşti.. Şimdi Türkiye; Suriyenin kuzeyini PKK ve ABD güçlerinden temizleyerek Suriye'nin toprak bütünlüğünu saglamak çin ayakçı, peskeşci, mezhepci Esad rejiminin, Acemlerin, Rusların, ABD'nin bütün alçakliklarina, hainliklerine rağmen mücadele ediyor..."Türkum" "Kemalistim" diyerek tozu dumana katıyorsun da,;len arkadaş sen ne çeşit bir "Türk" ve "Kemalist"sin...Tamam, AKP'yi ve Erdogan'i istediğin kadar eleştir de; arkadaş sizin hiç milli duygularınız, ülkenizin bekası ile ilgili kaygılarınız, milli meseleleriniz olmaz mı...

YAPSALAR

kokmuş post NE İŞİMİZ VAR BAŞKA BİR DEVLETİN TOPRAKLARINDA SEN KABUL EDERMİSİN AYNISINI BİZE YAPSALAR

Şeref

Irak'taki çuval geçirmenin ,Suriye'deki 34 şehidimizin hesabını sordumuki..?
  • 1 Yıl Önce

Iktidar once hic olmazsa bir muzik notasi verse bari de

Sonra sira muhalefete gelse!
  • 1 Yıl Önce

Fikri

Askerlerimizin montrö çıkışı zaten ABD ye yönelikti. Bunu idrak etmeliydiniz.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Ne açıklaması Ali Beycim?1971 ve 1980'de Turk solunun belini kirarak bizi ruyasini bile goremecegimiz iktidara getiren kuresel seytan sadece bir siha dusurmus..
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Yukarıda ismi bende saklı olan bir hayranım @Bir Dost mahlasını kullabarak bir saka yapmiş.(Seni gidi yaramaz seni) Tek parti döneminden beri siyasi anlamda millet tarafından lanetlenmiş olan hastalikli sol zihniyet; bu ulkede halkın oylarıyla asla iktidara gelemeyeceğini bal gibi bildigi icin Turkiye'de gerçekleşmiş bütün darbeleri ve muhtiralari ic güdüsel olarak alkışlamış, desteklemiş ve kışkırtmıştır...Hatta CHP zihniyeti; rahmetli Mebdere ve arkadaşlarının katledildiği 27 Mayıs askeri darbesini bile yıllarca "Anayasa ve Özgürlük Bayramı" olarak kutlamıştır...

Bir Dost

ABD'de Biden seçimleri kazandiktan sonra; Erdogan bir BM toplantısı için New York'a gittiğinde Türkiye ve ABD'deki kendilerine muhalif diye tanımlayan PKK, DHKP-C, HINCAK TASNAK , FETÖ sempaziranlari, devrimciler, mezhepci solcular, solaklar, Ataturk simsarlari, kriptolar "Sayin Biden, lütfen Erdoğan ile görüsmeyin, Erdogan'i kabul etneyin..." diyerek neredeyse salya sümük yalvarmışlardı....Bunlar mi ABD'ye tepki gösterip; Türk devletinin yaninda mi yer alacaklar....Biz kırk kişiyiz; birbirimizi biliriz...
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

MUZO kardes bu bir mesajdı...Bir bakima güc gösterisiydi ...Paşinyan ve Ermeni devleti artik Rusta'ya ve Fransa'ya gösterdigi saygiyi Türk devletine de göstermek zorunda kalıyor... Ermenistan'daki siyasi risklerine ragmen Paşinyan'in tıpış tıpış Türrkiye'ye gelmek zorunda kalmasının temel sebebi budur..

MUZAFFER

Haklisin kardesim, bu CHPkk'nin malmuduru Baybay KeMAL degil mi zaten ozel ucakla Nikol Paşinyan'i yemin torenine getirip onur konugu olarak bas kosede agirlayan?

Eyüp Tekin

Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah Ali abi sana, ne güzel açıklamışsin, ak- Kara nasıl da belli oluyor...
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Ay

Bu türk milleti birlik olur. Geresi tefferruatdir.
  • 1 Yıl Önce

Ahsen

Yorumlar da ki kripto ları not ediyoruz... isimleriniz bile sahte. Fakat tanınıyorsunuz...
  • 1 Yıl Önce

KENALİST

Bos yapa Nefer git kumda oyna:)) Herkesin işi var gücü var seninle mi uğraşacak..

Mahsen

Neyin kriptosunu ariyon?Kripto dediklerin Türk degilse ne?Türk'ün kriptosu olur mu?Zaten ruh hastasiyidin, inkari imkansiz bilimsel verilerle defalarca kapak olduktan sonra ...

okur

bos yapma ahsen

Uğur

Çok manidar. Biz ABD'den hesap sorunca ABD kendisi direkt ters cevap veremiyor, cesaret edemiyor, ama içerideki münafık elebaşı işbirlikçilerini havlatıyor. Bazı siyasi işbirlikçiler ve zengin işadamı işbirlikçiler direkt havlayamıyorlar, şunun için ki aldattıkları oyveren kitlesi veya müşteri kitlesi uyanmasın. Onlar ise üstün efendi (rabb) saydıkları kafir zenginlere desteği şu yolla veriyorlar ki havlayan kardeşlerini mağdur gösterip onlara acındırıyorlar. Bunu bizden başka mesela Almanya'ya da bariz şekilde yapıyorlar. Örneğin şaşkın eski Alman başbakanı Merkel BİLE bir konuda Amerikan ve İngiliz yönetimlerine hesap sorsa hop içerideki Amerikan güdümlü işbirlikçi basın Merkel'le ilgili haber yapıp onu zor duruma düşürüyordu.
  • 1 Yıl Önce

Muhammed genç

Ali bey.. Adamlar tescilli... "HAİN ,MANKURT "vesselam
  • 1 Yıl Önce

csn

haci 33 idlip sehitlerimiz icin hesap sorulsun diyen cikti mi sen de dahil. haberi bile hatay valisine verdirttiler. halen dostum putin diye hepiniz rusya güzellemelerde bulunmadiniz mi. hükümetin yumurta küfesi var bak sen demek ki baska zamanlarda rus ucagi düsürülünce bol bol kükreyince hepiniz bol alkis ahkam kestiniz rusyadan turizm ambargosu yiyince hepiniz U dönüsü nasil yaptiginizi gördük özür mektubu dahil.
  • 1 Yıl Önce

csn

kemalist hangi üst düzey rus isimler tek tek yaz da okuyalim öyle esrar cekenler gibi hayal dünyasina dalma. turizm ambargosu yiyince nasil yelkenler iniverdi özür mektup tez elden verildi icierigi de milleten kacirildi. aynen ekonomi sahlandi TL alan kazanir mavallariniz gibi. isinize gelmeyeni görmeyiz tafralar neye yaradi.

Kemalist

Binbir surat...Idlib'teki sehitlerin hesabi; Suriye'de, Lazkiye'de Rus üslerine; düzenlenen saldırılarla ve öldürülen bütün üst düzey Rus askeri ile alındı ve halen Ukranya topraklarında; Türk SIHA'lari Ile alınmaya devam ediyor...Turk devleti unutmaz; not eder...Sehit edilen, öldürülen her askerinin, evladının hesabını; misli ile sorar...Sen merak etme..

Mehmet

Ali İhsan kardeşim CHP ip sol marjinaldan Amerika, ya bir laf etmeleri tekeden süt beklemek gibi bir şey bugünde birlik olunmasa ne zaman birlik olunacak düşmana karşı
  • 1 Yıl Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN MUTLU GÜNLER DİLERİM EFENDİM..
  • 1 Yıl Önce

Nato kafalar ülkede çoklar...

Aradığınız muhalefet heykel dikmekle meşgul , lütfen daha sonra tekrar arayın...
  • 1 Yıl Önce

Dinoxor

Dinazor heykelciler sizi...

Hans, Toni, Coni.

"Biz güçlü olursak, o zararı da, onlara ödettiririz.." Kulağa hoş geliyor da, daha Türk askerinin başına çuval geçirme hadisesinin hesabını soramadık, siha nın mı hesabını soracağız?
  • 1 Yıl Önce

Gazi

NATO üyesi başka bir ülke olsaydı acaba aynısını yaparmıydı. Ülkemiz insanının derin uykudan uyanması lazım. Birlik beraberlik olmazsa kimse rahat yüzü göremez. Etrafımız sırtlanlarla dolmuştur. Birbirini seven sayan adaletle hükmeden bir ülke olmalıyız. O zaman düşmana açık kapı bırakılmaz.
  • 1 Yıl Önce

ALMAZ

gazi HERŞEY ENDÜSTRİYEL GÜCÜN VARSA ONU YAPA BİLİRSİN ÜLKELER ENDÜSTYEL GÜÇÜNE GÖRE KONUŞUR GERİSİ FASO FİSO OLUR KİMSEDE KALA ALMAZ

MUSTAFA

Türkiye'de bazı gruplar mütedeyyin insanların hükümet olmalarını,emperyalistlerin Türkiye'yi işgal etmelerinden daha tehlikeli görüyorlar.Bu grupların başını da CHP çekiyor.CHP eskiden milletin inancına ve kültürüne düşmandı şimdi ki CHP hem eski CHP'nin bu özelliğini koruyor hem de devlet düşmanları ile al gülüm ver gülüm içinde.Bu yüzden "CHP artık bir güvenlik sorunudur"
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Sol tümüyle A B D ve Avrupacıdır
  • 1 Yıl Önce

Okul

Şuayip.e solcular 6. cı filoyu protesto ederken siz 6. filoyu kıble yapıp namaza durdunuz.

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, TESBITLERIN ÇOK ÇOK GÜZEL OLMUŞ, SAHTEKAR LAR MÜNAFIKLAR KAFİRLER KATİL LER YALANCI LAR TECAVÜZ CU RÜŞVETİ CI VATAN HAİNİ LERİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI, HAÇLI VE YAHUDİ PROJE ADAMLARI, ÜÇ MAYMUN OYNUYORLAR, HAİNİ LER. SAHİPLERİ İÇİN ÇALIŞIYOR LAR. HARAM ZADELER...
  • 1 Yıl Önce

şuayip

Helal olsu MUZO yoldas....Islam düşmanı sizofreniklere ve devlet düşmanı kriptolara yine güzel konuşmuşsun...

Veli

Ya..Başımizda dünya lideri var..
  • 1 Yıl Önce

Diyarbakır zazzasi

Bu düzen böyle gitmeyecek bu emperyalist dediğimiz başı amerika israil rusya çektiği şeytan üçgeni dünya üzerinde kafalarına göre vekalet savaşı çıkardığı ve yeri geldiği zaman kendileri direkt müdahil olduğu sahtekarlık ile dolu savaşlarda yıkılacak amerika israil rusya çünkü amerika israil rusya yürüttüğü vekalet savaşlarında milyonlarca Müslüman katlediliyor ama ne hikmetse rusya Ukraynayı vuruyor 1 senede ölen rus Ukrayna sivil askeri insan kaybı belki 70 bini geçmiş değil evet sahte savaş bu savaş eğer gerçekten rusya savaş yapmış olsaydı abartısız rusya Ukrayna diye bir ülkeyi 3 saate kadar kalmaz yok ederdi çünkü rusya Çin amerika israil yunan anlaşmalı olarak tüm dünyanın gözü Suriye Libya ırak Filistin yemende olduğu ve artığı dönemde rusya amerika israil elbirliyle Ukrayna'daki sahte savaş çıkarıldı çünkü diğer sebebde Türkiye Ukrayna arasında ciddi askeri sihalar uçaklar nükleer başlıklı füzeler ile ilgili program yürütmekteydi ikinci sebeb başta kuzey ırakta ve yanı başımızda burnumuz dibinde amerika israil rusya Çin ile kurduğu terör devleti dünyada böyle bir şeye rastlanmak neredeyse imkansız olan terör örgütü pkka çakma adlarla bir ordu kurulmak üzere yuzbinlerce terörist Suriye ve ırakta ben bir Kürt ferdi olarak söylüyorum hdppkka hatta hdppkkfeto kurduğu terör devleti bana ne faydası olacak hiç bir faydası olamayacak çünkü amerika israil rusya Çin islama karşı açtıkları savaşta kendileri kurduğu terör örgütleriyle şuan ortadoğu zayiflatılmış durumda ve direnen Müslüman ülke son kale iran ve Türkiye büyük ihtimalle iran yenik düşer ve iran yenik düştüğü an Türkiye cumhuriyeti devletimizin başta Suriye olmak üzere Suriye ırak Yunanistan Kıbrıs rumlari ve etrafımızdaki ne kadar yabancı güçler varsa amerika rusya Çin israil denen terör devletini vuracağız vuracaktir çünkü turan ordusu hazırlıkları büyük ölçüde tamamlanmış durumda sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devlet bahçeli beyimiz konuşmalarında öyle anlam çıkarıyorum yoksa dünyada nerede görülmüş amerika israil rusya hatta Çin yunan ermeni nato koruması altında olan terör örgütü hdppkypg terör örgütünü bomba yağmuruna tutulması varmı dünyada benzeri yoktur amerika bahane pkkypgfeto işid şahane amaç islam ülkelerini terör örgütleriyle terbiye etmek yemezler amerika ya gidersin evine yada hergun onlarca tabutlar gidersiniz başka yolu yok...6..7..Ekim olaylarında şehid olmuş başta yasin Börü ve arkadaşları olmak üzere tüm şehidlerimize allahtan gani gani rahmet diliyorum vatanımızın bayrağımızı ezanımız okuyorsa bayrak dalgalanıyor ise vatan ayaktaysa şehidlerimiz hürmetine ayakta ..yoksa yobazların hainlerin lgbt lerin uyuşturucu hırsızlık mafya çetelerin yaşadığı bu yeryüzü cennet vatanında yapıyorlarsa bu hainlerin elbette cezalarını kesilecek diye umuyorum Allahu teala devletimden razı olsun Allahu teala bu vatan toprağında Allah yolunda savaşanlar Müslüman yiğitlerinden razı olsun inşallah belediye seçimlerinden sonra hdppkkfeto ya destek veren gönül veren ne kadar işbirlikçi varsa inşallah hepsini devletimiz temizler ve amerika israil rusya Çin denen terör devletini ve vekil teröristleri yok edip cehenneme göndereceğiz inşallah Allahın izniyle inşallah amin
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23