• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ ve sinema 

48 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Muhasebe

Dün İslam’ı getireceğiz jargonu ile kendilerine mani gördükleri askerleri “Ergonokon Davası” kumpası ile hapse attılar. Bugünlere geldik. Ak P iktidarına son vermek için O gün savaş açtığı kesim ile sipere yattılar.
  • 1 Yıl Önce

Sümüklü zaten artis hem de Oscarlık

“Ashab ı Kehf kelbi” rolünü o kadar güzel oynamıştı. Kombine biletli aboneleri başlarını k. larını açtı, camilerden kaçtı, diller yalana alıştı, kul hakkı yemek helal oldu. Hizmet içinmiş. Tedbir içinmiş. Zaruret içinmiş. İslamiyet içinmiş. Ahaa. İslam için İslam ı yoketmişken bir de….
  • 1 Yıl Önce

İşte Türkiye istikbalinin evladı:Latif Erdoğan

Türkiye’de en çok ve en tesirli ve yaşanmış anılarla mücehhez anti-FETÖ yazıların sahibi Latif Erdoğan’ı “Bir zamanlar sende ordaydın” minvalinde karalayan komik ve saçma yorumları yazan sümüklünün Robot Şakirtleri. İyi misiniz?
  • 1 Yıl Önce

Devletsiz Türkiye olmaz

Şakirt dedikleri elemanları aralarında para topluyor. Sağlık sektöründe çalışanı elemanları başta olmak üzere para yönetimi yapıyor. Devlet biliyor ve izliyor. O kadarını söyleyeyim. Elhamdülillah.
  • 1 Yıl Önce

Ünsal Çimenoğlu

sayın Latif Erdoğan’ı itibarsızlaştırmayı amaçlayan bir yorum aksi ispatlanmadıkça FETÖ işidir.
  • 1 Yıl Önce

Halil İrfan

İslam ın en mühim neferi olmuş bazı sahabilerin geçmişinde Müslüman olmadan önce akıttığı sahabi kanı vardır. Ama Resulullah SAV onları bağrına basmıştır. Latif Erdoğan da öyledir. Başımızın tacıdır. FETÖ’nün panzehiridir.
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Feto denen  en parlak dönemini sizlerle yaşadı,şimdi en giuzel övgüleri dizen de sizsiniz ,en kotu yergileri dizende sizsiniz bizi niye kandiramadi,şimdi de benzerleri var ,menzil,ismailaga,Ensar vakfı vb.bunlarinda yarın feto gibi olmayacağı ne malum!??!!!!
  • 1 Yıl Önce

Megaloman

Seni de laikler kafalamış Fatih. Kendini fasülye gibi nimetten sayma.

Güler Kalfa

Kaç asırdır varolan ulu çınar dini sivil kurumlarımızı potansiyel suçlu ilan ederek bunu basın yoluyla yapan ve onları hedef gösteren Fatih hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

Ali Kuran

Fatih Efendi! Senin mantığınla yaklaşırsak İstanbul Süryani Müessesesini kapatmak lazım. Çünkü: Bunlar da ASALA gibi terör örgütüne dönüşebilir. İşte senin kafa bu. Sakat. Sakat oğlu sakat.

Aybars

Fatih senin yarın eline kalaşnikof almayacağın ne malum? Ama kimse sana bugün terörist muamelesi yapması hak olur mu? İşte aynen bu misal gibi: Samimi dini yapılanmalar taa Osmanlı’dan bu yana ülkenin çimentosu olmuş. Senin fikrin sakat. Yaklaşımın bakışın kötü niyetli.

Atilla

Yol ve yöntemi FETÖ örgütü ile hiç benzeşmeyen ve yapılanması şeffaf sivil kurumlara potansiyel terörist muamelesi yapmak devleti ayakta tutan manevi kenetlenmeye dinamit koymaktır.

Fatih’e

FETÖ’den hareketle tertemiz cemaat ve tarikatleri hedef göstermek “bunlar da potansiyel bir FETÖ yapılanmasıdır” demek BİR FETÖ takdiğidir. Çünkü FETÖ elemanları tertemiz cemaat ve tarikat mensubiyeti olan kişilere “Bizi hallettiler sıra size gelecek” şeklinde şeytanca bir yöntem izlemektedir.

Misafir

O zaman bütün askerlere de geçmişte yapılan darbelerden dolayı darbeci diyelim öylemi?! İnsanlar ve gruplar ihtimallerle zan antında bırakılmaz. Her insanın kâtil olma potansiyeli var diye insanlar katl ile suçlanamaz.

Hapisteki tetikçileri, rüya ile

Peygamberli rüyalar ile zafer muştusu ile darbeye ikna ettiller. “Mübarek” abiler Berlin de Stockholm de, tetikçiler kodesde. Medrese i Yusufiye diye avutuyorlar. Hangi katil Yusuf olur?
  • 1 Yıl Önce

Antalya da ödül vereceklerdi

Altın portakal ne ki? Bu filme Oscar verirler. Yeter ki Türkiye aleyinde olsun.
  • 1 Yıl Önce

Kendi evlatlarını sahte mülakatla kadroya alırken

garibanlar kadro hayali ile yaşlandılar. Bugün hükümete kadro dağıtımı diyerek saldıran FG kelpleri. Dün ne yaptınız? Ne ar ne haya? Tükürün ihanetin kahp yüzüne
  • 1 Yıl Önce

Minyeli Abdullah filmini seyrettirmezler

Çünkü orada Bediüzzaman var.
  • 1 Yıl Önce

Minyeli Abdullah Bediüzzaman’la alakası

Minye diye bir şehir pardon city var ya. İşte oradaki Abdullah O. Abdullah kim Bediüzzaman kim. Çok haklısın. Artiz.

“Artiz” kardeşim bir film parayla ölçülmez.

Sanat ve sanatçıya saygı göstermeyen birisi kaç para eder?

“Artiz” CHP’li diyen brainless embesil

Çağrı filminde Hz. Hamza rolünü kim oynadı? Anthony Quinn? O bir Hiristiyan. Sanatın CHP’lisi Hristiyanı olmaz. Sanattan anlamazsan böyle komik yorum yazarsın.

“Başrol artizi chp’lidir” diyene

Eşşe. hoşaftan ne anlar?

başrol artizi chp’lidir

minyeli apo 5 para etmez bir filmdir; Bediüzzaman’la da uzak yakın bir alakası yoktur.

Coronovirüs neyse FETÖ odur

Onlarca anne babayı en ayıp bir fiille istismar ederek ailelere, çocuklara hayatı zehirden FETÖ şakirdini ve Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’a hastanede narkoz ilacını “yanlışlıkla” zerkeden FETÖ şakirdini gördük. Bu ne iğrenç bir örgütmüş.
  • 1 Yıl Önce

filim:

fetula’nın kendisi sinema zaten; mevzusu da dingillik
  • 1 Yıl Önce

Bozyaka

Fethullah haini çok iyi tanıyan birisin. Üst düzey görevlerde bulundun sonra ayrıldın. Şimdi hertürlü şirretliklerini anlatıyorsun teşekkür ediyoruz. Cemaatin içinde ibadet,hizmet kesiminin olduğunu iyi bilenlerden birisi olarak (takipsizlik ve beraat alanların) iadeleri için bir çabanız olmaz mı. Daha dün akşam akit tv.de bu konuda yanlışlıklar yapıldığından bahsedildi,mağduriyetlerin çoğaltıldığı ve düzeltilmesi gerektiği anlatıldı. Fethullah haini ve şürekasını ve hâlâ hocaefendi diyen zavallıları Allah' ın divanına havale ederken, Iltisak irtibat uydurmasıyla akıtılan gözyaşlarının dindirilmesini bekliyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Remzi

Feto kumpaslarinda 4 yıl 2 ay hapiste yattım hapisteeeeee
  • 1 Yıl Önce

Her cumartesi bu köşedeyiz

Bizim her cumartesi 15 Temmuz.
  • 1 Yıl Önce

Yatakta basacak Şafakta asacaklardı

Ne yatak Ne şafak. Müseylime i Kazib’in sonu cehennem.
  • 1 Yıl Önce

Endişe

Maazallah Reis iktidardan düşse FETÖ katilleri hapisten çıkar soluğu ABD’de alırlar.
  • 1 Yıl Önce

Nakıs Şeyh Halis Mürid

Nâkıs bir şeyhin hâlis müridi, şeyhinden daha ziyade kâmil olabilir. Ve döner, şeyhini irşad eder ve şeyhinin şeyhi olur. (On yedinci lem’a/Bediüzzaman SN). Haşiye:Penisilvanya lı şeyh değil lakin O: “Kainat imamı”
  • 1 Yıl Önce

sütü zehirli inek

İneğe tapanlar yok mu? Çook? Ama süt şifa. Lakin Sütü zehirli bir Amerikan ineği var ki Herkes tanıyor. Şakirtlerin süt emdiği.
  • 1 Yıl Önce

Evlad ı Fatihan

“Asrın imamı” darbenin en ince ayrıntısını hesapladı. Rüyalarda zaferi gördü. Lakin Necip Millet’i hesaba katmamıştı.
  • 1 Yıl Önce

Fedakar

. “Kahraman” şakirt kodeste. “Fedakar” abiler Man Hattan’da. “ Ashab ı Kehf’in kelbi çiftlikte.
  • 1 Yıl Önce

Şaban Torinolu

Futbol üzerinden FG sempatisi çıkmaz Torino’lu Şaban. Aşk samimiyet ister. Futbolu kullanarak “Hizmet’e” adam taşımak devri geçti. Sana MLS yakışır.
  • 1 Yıl Önce

Hür Adam

1994 yılında kurulan ve onursal başkanlığını Fethullah Gülen’in (FG) yaptığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV), güya, Türkiye’de ve dünya’da sevgi, hoşgörü ve diyaloğu geliştirici ve pekiştirici aktiviteler sergilemeyi kendine prensip edinmişti. Dünyanın ihtiyaç duyduğu ‘birlikte yaşama tecrübesi’ni savunacaktı. Bu vakıf sayesinde Türkiye’nin önde gelen yazarları, edebiyatçıları ile bağlantı kuruldu; bazılarının Zaman gazetesinde yazmaları sağlandı, hem de uzun yıllar. Söz konusu Vakıf, böylece entelektüel arka planını oluşturmayı denedi. Benzer faaliyetler yurtdışında da paralel bir şekilde sürdürüldü. GYV, pek çok devlet başkanına uluslararası ödüller verdi. GYV 1990’lı yıllarda Türk sinemasının mili-muhafazkar cenahtan yönetmenlerini İhsan Kalkavan’ın Florya’daki evinde topladı. Bu toplantıda Halif Refiğ de vardı. Sinemaya yatırım yapılacak, filmler çekilecekti. Onca istişarenin ardından ne çıktı? Halit Refiğ’e çektirilen tek bir film: Köpekler Adası... Milli-muhafazakar cephedeki yönetmenlerin ise isimleri kullanıldı ancak kendilerine tek bir proje dahi verilmedi. Aradan çok seneler geçti, ‘cemaat’ bu sefer yurtdışında görev yapan ‘fedakar’ öğretmenlerden ‘çalıkuşu’ hikayeleri çıkarmaya çalıştı. Filmleri boş salonlarda, şişirilmiş gişe rakamları ile ‘milyonlara’ oynattılar! Ancak, sinirlerine çok dokunan ‘bağımsız’ bir filmi ise görmezden gelmek bir yana, yerden yere vurdular. O filmi, yani Hür Adam’ı yapımcı-yönetmen Mehmet Tanrısever ‘otoriteden’ izin almadan, sanatçı hassasiyeti ile çekti ve Bediüzzaman’ın mücadeleci yanını ortaya koydu. Cemaatin gazetesi, önce Hür Adam’ı görmezden geldi, sonrasında, 1 milyon 50 bin izleyiciye ulaşan filme ve yönetmene karşı öfkelerini gizlemediler. Tanrısever, filmi izlettirmek için Pensilvanya’ya gittiğinde üç gün üç gece kapıda bekletildi. Üçüncü gün filmin yarım saatini izleyen FG hastalandı. Ara verildi. Dördüncü gün filmin tamamını izlediğinde ise hiçbir yorum yapmadı, buz gibi davrandı. Tanrısever, Türkiye’ye döndüğünde hedefteki adam oluverdi. ‘Para için bu filmi yaptın’ diyenlere, canlı yayında mikrofon fırlatıp, ‘20 sene önce kardeştik, gazete bizim paralarla kuruluyordu, şimdi ne oldu’ diyordu Tanrısever. Cemaat bundan 6 ay sonra Bediüzzaman’ın ‘çizgi film’ini yaptı. Adı Barla idi. O filmde mücadeleci olmayan, Tanrısever’in deyimiyle, ‘miskin’ bir Bediüzzaman portresi çizildi. Cemaat, sanat konularında milli duyuşlar içinde olmayan yönetmenlerle, sanatçılarla çalışmayı tercih etti hep. Tartışmalı televizyon dizilerinin birinde (Şefkat Tepe) Hz. Peygamberi senaryolarına alet ettiler. Yıllarca toplanan Abant Platformu’nda dini açıdan tartışmalı bildiriler kaleme aldılar. Yedirenk Sanat Vakfı ‘Yedirenk’ isimli bir dergi çıkardı; Hem yerli hem de yabancı sanatçılarla ilgili yazılar ve röportajlar yayınlandı. Cemaatin sanata yatırımı anlamında parlak ve kuşe kağıda basılı bir yayın organı olmakla birlikte ‘ortaya karışık’ bir sanat anlayışı sergilemekten öte geçemedi dergi. Aynı vakıf, Ustanın Günü adı altında bir sağdan bir soldan mantığıyla duayen sanatçıları ödüllendirdi. Söz gelimi büyük hattat Hasan Çelebi’ye ödül mü veriliyor, hemen yanına ressam Devrim Erbil iliştirildi. Türk musikisinin büyük ismi Nevzat Atlığ’a mı ödül veriliyor, hemen yanına orkestra şefi Gürer Aykal iliştirildi. Olabilir... Lakin bunların tamamının bir ajanda dahilinde yapılmış olması, ortaya koskoca bir ‘maskeli balo’ çıkarıyordu. Bu sanat mevzusu daha uzar gider... Lakin şunu söylememe izin verin, ameller niyetlere göredir. Reklama yönelik, içi boşaltılmış her işin makyajı er ya da geç dökülüyor.
  • 1 Yıl Önce

Dua

Mehmet Ali’ye, Şerif Ali’ye, Osman Şimşek’e, Mustafa’ya, Damad’a, Suat’a vb kelli felli adamlara bakarak avunma. Bediüzzaman Said Nursi’nin Tarihçe-i Hayat isimli eserini oku. Mihenge vur. Vur vurabilirsen.
  • 1 Yıl Önce

Okur

O bunları yaparken siz ne yapıyordunuz.
  • 1 Yıl Önce

Latif Erdoğan’ın köşesi

Terörle fikri mücadelenin en mühim kal’asıdır.
  • 1 Yıl Önce

Sen de ordaydın

Şeytanın şakirtleri muhterem Latif Erdoğan için: “Sen de ordaydın” diyerek itibarsızlaştırmayı amaçlar. Oysa alem FETÖ uykusunda iken Latif Erdoğan çoktan ceketini alıp yollarını ayırmıştı.
  • 1 Yıl Önce

sinema müslüman işi değil

bir de mehmet tanrısever var ki, amanin düşman başına; sarılıp şalap şulap a. oktar’ın ellerinden öpmüştü! ondan bir şeyler umdu hep, ama umduğunu bulamadan paketleyip içeri tıktılar!
  • 1 Yıl Önce

Ağlayarak etkiledi Tedbir diye başları açtı Hizmet diye cemaatle namazı terkettirdi

Resul-ü Ekrem mu’cizane haber vermiş:إذا تم فجورالعبد ملك عينيهما، فبكى مأ ڜاء. "Bir kul fısk u fücûrda, günah işlemede son noktaya gelirse; o artık iki gözüne hâkim olur ve istediği zaman ağlar" (Muhtârü’l-Ehâdîs - Kütüb-i Sitte’den Seçme Hadisler, Seyyid Ahmed Hâşimî).
  • 1 Yıl Önce

Ağlama efektli F.G. tiyatrosu

15 Temmuz günü Amerikan Bayrağı desenli perdelerini indirdi. Yaşasın Müslüman Türk Milleti.
  • 1 Yıl Önce

Latif Hoca milletin evlatlarını büyük bir fitneden

kurtarmayı vazife bilen muhlis Müslüman. Elhamdülillah.
  • 1 Yıl Önce

FETÖ bitti mi?

Evet. Manevi ve fikri olarak bitti. Maddeten devam ediyor. Vicdanlı itirafçılar örgütün en büyük kabusu. Vicdan ve iman Müslüman ın kurtarıcısıdır.
  • 1 Yıl Önce

Hacı Şakirt

Her türlü filmi çok iyi çevirdiler. Mankurtları da figüran olarak kullandılar.
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Latif ağabey şu Süleymancilarla ilgili bir yazı yazsan. Neden hep CHP'ye destek verirler. Bunlar da tehlikeli değil mi
  • 1 Yıl Önce

buyrun, ben latif:

kafadan sakatlarla uğraşmıyoruz çocuğum, onlara belediye halk sağlığı kaynakları baksın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23