• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boşverin avukatlığı, siz benim isnatlarıma cevap verin Barolar Birliği!

42 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HÜSEYİN

SAYIN, ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! ÇOK HAKLISINIZ. SİZ YALANCILARIN YALININI YÜZLERİNE VURUYORSUNUZ. SİZİ CANI GÖNÜL DEN KUTLUYORUM. BUNLAR DEĞİLMİYDİ? GEZİ OLAYLARIN'DA ZULÜM 1453 BAŞLADI DİYE DUVARLARA YAZANLAR. (UTANMAZLAR,SAYGISIZLAR.) BİZ UNUTMADIK. BUNLAR BAŞ ÖRTÜSÜNE'DE,İSLAMA'DA, ADALET VE KALKINMA PARTİSİNE'DE KARŞILAR. BİZ SİZİN GİBİ İNSANLAR'LA VE YÖNETİM'LE YÜRÜMEYE DEVAM EDEÇEĞİZ. SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 1 Yıl Önce

Sedat X

Hay senin Allah'ına kurban. Kalemini Zülfikar misali kullanıyorsun. Rabbimiz, sizin gibi Mücahit kalemlerin sayısını arttırsın inşaAllah.
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Atalay

Türkiye'de yargının güvenilmez olduğunu takriben 10 senedir gözlüyorum.
  • 1 Yıl Önce

ersan

alicin eski turkiye eski turkiye diyorsun ya dun abd siha mizi dusurdu kim kinadi dhaa dogrusu kimde o cesaret var merak ettim
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin

Allah razı olsun Ali kardeş. Bu vatan haini kılıklı ahlaksızlara az bile yazıyorsun. Yüreğine , kalemine sağlık.
  • 1 Yıl Önce

Dunyada Taliban'dan baska destekciniz kalmadi!

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, 19. yüzyılın sonlarından 20. yüzyılın ortalarına uzanan dönemdeki toplumsal çalkantıları anımsattı ve "Bizim şansımız, Mustafa Kemal Atatürk’ün varlığıydı" dedi. Turan ayrıca, ikinci yüzyıl için 'Cumhuriyet'in devrimci ruhunu uyandıralım' çağrısı yaptı.
  • 1 Yıl Önce

ODA YOK

ODA YOK

Allahtan başka desteğe ihtiyacımız yok

İslama hakaret etmek için böyle süslü cümleler kurmanıza gerek yok !!

dinsiz imansız dolu ...

eğer bu para gerçekten ödendiyse, emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum..teröristi idam edemeyen süslüman olarak mahşerde hesabı sorulacak...
  • 1 Yıl Önce

Algün

Helal sana Karahasanoglu
  • 1 Yıl Önce

Avukat Haydar

Hedefe ulasmak icin heryol mubahcilarin tum yasantisi haksiz hukuksuz islerle dolu. Danıştay, kendi yandas firmalari vatandasi daha cok soysun diye İBB’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Belediyelerin havalimanlarına taşımacılık yapan araçlarinin yasaklanmasiyla ilgili yönetmelik değişikliği hakkında açtığı davayı karara bağladı ve İBB’yi haklı buldu. Vatandas artik 75 TL yerine 25 TL'ye Havalimanlarina gidebilecek. Sorsan kendilerine en buyuk halkci bunlardir!
  • 1 Yıl Önce

nuri

Muhteşem bir yazı olmuş. Okurken evet, aynen, katılıyorum ,iç seslerimle okudum. Bu zihniyeti tanımak için Siz ÜSTADIMI .Takibe devam...
  • 1 Yıl Önce

Ali abi

Bu yorumu sen mi yazdın?

Erkan YAVAŞ

Adamsın  sen yürü asımın nesli arkandan geliyor
  • 1 Yıl Önce

Nadim hatipoğlu

bir köyde odunculukla geçinen bir köylü şimdiki gibi kış gelmiş kapıya dayanmış hem satmak için hemde evi için odun kesmek için 7-8 katırla odun keseceği yere gider hiç durmadan odun keser akşama doğru katırlara yükler evin yolunu tutar çok yorulmuştur ve eve gelir katırları boşaltmadan içeri girer hemen yatağın üzerine uzanır uyur hanımı yemek hazırlamış yemeğe çağırmak için gelir bakar ki uyumuş çağırır hiç cevap yok üstünü örter gider odunları boşaltır yatma vakti geldiğinden yatarlar oduncu öyle derin uyurki geçe rüyada hac için Hac,a gittiğini görür gezerken bakar ki her gelen bir yeri taşlıyor sorar burası ne şeytan taşlanıyor derler bizimki tutar bir mum yakar şeytanın olduğu yere bırakır az sonra rüya bu ya şeytan rüyasına gelir ey insanoğlu bu güne kadar her gelen beni taşladı sen bana mum yakarak iyilik ettin der BENDE SANA İYİLİK EDECEM zengin olur bu sıkıntılardan kurtulursun der sevinen köylümüz bu nasıl olacak der şeytanda falan yerde bir hazine var sen bir kaç çuval al ip al ben seni götüreceğim sen iner hazineleri doldurursun ben çekerim der sevinerek oraya giderler ve şeytan yukarıda bunu iple aşağı indirir köylü bakar ki çok büyük hazine sevinerek doldurur ağızlarını bağlar yukarı çek diye bağırır şeytan başlar çekmeye ve yarıya geldiklerinde köylünün beline bir canavar sarılır köylü çek der şeytan çeker ama nafile şeytan o çuvalları at üstüne der yine kurtulamaz tüm aldıklarını at der yine kurtulamaz en sununda şeytan işe der işer yine yok büyük abdestini yap yine yok derken hanımı bey hele uyan bu ne hal köylümüz bakar ki yatağa hem büyük pisliğini hem küçük pisliğini yapmış döner hanımına durumu anlatır eğer şeytanın İYİLİĞİ BU İSE KİMBİLR KÖTÜLÜĞÜ NEDİR ŞİMDİ BUNLARIN İYİLKİĞİ NE Kİ BUNLARDAN İYİLİK BEKLİYORSUNUZ.
  • 1 Yıl Önce

beynamaz

ali bey ..kimine seyyanen 8 bin..
  • 1 Yıl Önce

Erdal

 17-25 aralık, mit tırları ve gezi olayları bu vatana ihanettir . Bunlar hala gerekli cezayı alamamıslardır. Müsebbiplerini ve destekleyenleri Allah'a havale ediyorum. Ali bey şu emeklilerin durumu ile tek kelam etmiyorsunuz. Kendi adıma yazıyorum benim oyum bir tane değil . İktidar zam konusunda direnirse sandığa gitmeyeceğim. Hayırlı cumalar
  • 1 Yıl Önce

Nuh Akın

Ali Karahasanoğlu gerçekleri yazmış hazmedememişler. İşlerine gelmeyince cevap vermek yerine çamur atmayı adet edinmiş bunlar.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Gezi provokasyonları ülkede bir iç savaş ve kaos çıkarma, ve ülkeyi Suriyelileştirme provasıydı.. "Sivil direnişi" git yapabiliyorsan sandıkta yap...Turk devleti unutmaz; not eder ..Türk devletine karşı operasyon çekenler ve bu kirli oyunların gönüllü aparatligini yapanlar tabiki Turk yargısına hesap vereceklerdir...Türk devletine düşmanlık edenler; hesap vermek icin sirasini beklesinler...
  • 1 Yıl Önce

TUNÇ

Hocam bunlara karşı Rabbim sizlere güç kuvvet versin inşaallah!
  • 1 Yıl Önce

RABIN

tunç RABIN HAKSIZLIĞI HUKUKSUSLUĞU HIRSIZLIĞI GÖRÜP NİYE DURDURMUYOR

Remzi

Gezi olayları unutulmasın .bu olayları çıkaranlar yakalansin . binbir zorlukla açtığım dükyanim yağmalandı.kapandi işyerim.dukyanim kapandııııı.yilarca işsiz kaldım işsizzzzzzzzzzzzzz.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

CHP'nin yeni nesil Kuvay-i Milliyecileri: Rıza Türmen, Unal Çeviköz, Eren Erdem, Canan Kaftancıoğlu, Sezgin Tanrıkulu...CHP'nin yeni nesil Kuvay-i Milliyecilerinden olası bir CHP iktidarında Dış Işleri Bakanı olacağına kesin gözüyle bakılan CHP genel başkan yardımcısı Unal Çeviköz Karabag Savasi sürerken "Türkiye malesef Azerbaycan'a silah ve savaşcı gönderiyor" diyerek Türk devletini dünya kamuoyuna şikayet etmişti...Aynı Kuvayı Milliyeci daha önce de "Mavi Vatan doktrini ile Türkiye Ege ve Akdeniz'de saldırgan bir politika izliyor" demişti...CHP'nin medyadan sorumlu yeni genel başkan yardımcısı Acem fanı bir başka Kuvayı Milliyeci de attığı tweette "Iran ile Türkiye savaşa girse Iran saflarinda yer alırdım" diyerek ne kadar vatansever olduğunu göstermişti.. CHP Istanbul Il baskani meshur Kuvayi Milliyecilerden Canan Kaftancioglu'nu ve attigi tweetleri de bilmeyen yoktur..
  • 1 Yıl Önce

Hakan

Onlar işlerine gelince "fikir hürriyeti " derler, işlerine gelmeyince de "hedef gösteriliyor " derler. Her şeyleri sahte.
  • 1 Yıl Önce

kani

 ikinci baro ne oldu karahasanoglu
  • 1 Yıl Önce

Avukat Nefer

Sadece Ankara ve Istanbul'da zar zor yeter sayiya ulastilar ve 2000 olan limitin altina dusmemek icin mucadele veriyorlar. O BAROYA UYE OLMANIN BUYUK AVANTAJLARINA RAGMEN ISTANBUL'daki AVUKATLARIN sadece % 4'u UYE OLMUS. BUNLARIN KAC KISI OLDUKLARINI ifsa eden daha once YAYINLADIKLARIMA ilave bir baska RAKAMSAL delil. Tepki olarak AZINLIK PSIKOLOJISI ile SALDIRIYORLAR, ANLAYIS GOSTERIN AZILI AZGIN AZINLIKLARIMIZA!

Fahrettin Çaykara

Maalesef biz hâlâ yönetimi militan sol veya laikçilerden alamadık. Adamlar her yerde işlerini yürütüyor. Liseli ergen bir çocuk yaptığı serserilik sonrası elleri kelepçeli olarak medyaya gösterilip hapse atılıyor bizim cenahta bir kaç kişi dışında sahip çıkan yok. Koskoca gazeteci kılıklı Ayşenur Arslan terörü över ellerini kollarını sallayarak gezer, Merdan Yanardağ bir kaç ay yatar çıkar buna rağmen karşı mahalle hâlâ düşünce özgürlüğü edebiyatı yapıp elemanlarına sahip çıkar...
  • 1 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Bence o barolar Türkiye deki nefret suçu kapsamına giren söylemlerden önce rasmus paludan isimli ahmağın peşine düşsünler, kuranı kerim yakmak nefret suçu kapsamına girmiyor mu, o ahmak herif kuranı kerim yakarken Türkiye deki barolardan chpli siyasetçilerden tek bir ses yükseldimi bir iki cılız ses dışında biz birşey duymadık, oysaki o ahmak herif kuranı kerim yakarken laiklik ilkesini de ayaklar altına alıyordu, lakin ülkemizde ki laikuslar bunun farkında bile değildiler, ne yapıyorsun ulan ahmak herif bu eylem laikliğe aykırıdır demediler, hatta isveç'in ne kadar demokratik ne kadar özgürlükçü bir ülke olduğundan falan dem vuruyorlardı, hani laiklik evrensel bir hukuk ilkesiydi, hani laiklik din ve vicdan hürriyetini garanti altına alıyordu, gördük ki hepsi bir palavradan ibaretmiş, yahu isveçte yaşanan bir olay ile Türkiyenin ne alakası var demeyin, isveç devleti jüpiter gezegeninde yer almıyor ki, onlar da dünyalı, yani Türkiye den birisi kalkıp İsveç'e giderek kuranı kerim yakabilir, laiklikte ve nefret suçu kapsamı gibi olaylarda gelinen son durum şudur, rasmus paludan dan önce rasmus paludan dan sonra diye ikiye ayrılıyor, buradan chpnin borazanlığını yapan barolara sesleniyoruz, yapılan her eleştiriyi öyle nefret suçu işleniyor falan diyerek bir tarafınızdan element uydurmayın, ALLAH tuzak kuranların en hayırlısıdır derken biz palavra atmıyorduk, ahmağın biri öyle birşey yapar ki aslında ALLAHın dinine hizmet ettiğinin farkına bile varmaz, öyleyse haydi eyy chpli barolar düşün rasmus paludan isimli şeytanın peşine, düşün ki laikliğinizi o ahmağın ayakları altından hukuk kuralları çerçevesinde kurtarın, bunu nasıl yapacaksınız bizde büyük bir merakla izleyeceğiz.
  • 1 Yıl Önce

KÖTÜ

adımın hain bir hunilisi BİR GÜNDE MİLLYONLARCA KURAN BASILIYOR BİRTANESİN AHLAKSIZIN BİR YAKSA NE OLUR BE KARŞIYIM BU AHLASIZLIĞA MÜSLÜMAN ÜLKENİN HATTA ŞERİATIN OLDUĞU AMA SUUDİ ARABİSTANIN LAĞAMLARI ATILAN KURAN KOPYALARIYLA TIKANIYOR HABERİN VARMI AMA BİRAZ AKILDA ŞART KURANI YOK EDEMİYORKİ NAS NAS DİYİP NASI İRRASYONEL DİYİP ÇÖPE ATIP ÜSTÜNDE GAYENİZİN VE MEHMET ŞİMŞEK TEPİNMESİNİN NE FARKI VAR BENCE İKİNCİSİ DAHA KÖTÜ

Abdullah

Eline yüreğine sağlık abi...
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Daha önce de yazdim..Hastalıklı sol zihniyet (Kandil devrimcileri , mezhepçi laikçiler , Ataturk simsarları, kriptolar...vs) bu ülkede halkın oylarıyla asla iktidara gelemeyeceğini bal gibi bildikleri icin; Turkiye'de gerçekleşmiş bütün darbeleri ve muhtiralari üç güdüsel olarak desteklemiş ve kışkırtmışlardır ...Ayrıca Türkiye'ye yönelik iç savaş çıkarma ve kaos operasyonlarinda medet ummuş ve bu operasyonların gönüllü aparatligini yapmışlardır..
  • 1 Yıl Önce

Ahmet vançin

Ali beyy o kadar güzel tane tane anlatıyorsunuz ama maalesef bunların kalbine beynine o hainlik işlemiş ne yazarsak yazalım ne anlatırsak anlatalım düzenlerini bozduk anlamazlar..80 yıl ülkemizi işgal eden bu zihniyet Yüce Allahın izniyle en kısa sürede yok olacak Ülkemize tekrar sahip olacağız..
  • 1 Yıl Önce

nurettin

gezi isyanında ülkeyi yaktılar esnafı ve halkı zarar mağdur ettiler onlar isyan cezası almalılardı bir çoğu tutuklanmadı onlarda bulunup cezalandırılmalı 27 mayıs isyanı da daha basit olaylarla başlattılar
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Gezi vatana ihanettir
  • 1 Yıl Önce

Akademisyen

Üç tane yabacı dil bildiğin tartışılır da; ana dilinin Türkçe olmadığı kesin:))) Çok açik oluyorsun kripto coook:)))

can

Ne üniversitesi bitirdin binbir surat kripto provokatör...Iki yıllık takı tasarım bölümününü yoksa kuruyemişcilik meslek yüksek okulunu mu..Doktorani BIM'den mi A101'den mi almıştın:)))

Niye

Bir kac universite bitiirmis, bri kac dalda uzman, iki doktorali, uc lisan bilen adam burda bilmediginiz veya bildiginiz halde sadece turkiye degil Ak parti icinde bile azili azgin azinlik oldugunuz ortaya cikmasin diye inkar ettiginiz tum dunyaca kabul gormus bilimsel verileri paylasiyor. Sen en fazla ihl diploman ve 50-60 iq'un ile nasil anladin sizofren oldugunu?Acaba o mu sizofren yoksa o bilimsel verileri inkar eden sen taliban kafalilar mi?

Haydar

KEMALIST ve şuayip arkadaslar milletin duygularina tercüman olmuslar...

KEMALİST

şuayip'e katılıyorum.....Ayrıca şizofrenik bir biçimde Islam ve millet düşmanlığı yapmak da vatana ihanettir...

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize yüreğinize sağlık Sayın Karahasanoğlu bu demogog şarlatanların ipliğini pazara çıkarmaya devam edin lütfen.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL CEVAPTIR ,TESBITLERIN ÇOK YERİNDE, YALANCI LAR SAHTEKAR LAR SALDIRIN ÜSTÜN IRK BEYAZ LAR MÜNAFIKLAR SALDIRIN c h p liler SALDIRIN ,ZARAR VE ZİYANI ÖDEYİN TERÖRİST SEVİCİLER, VATAN HAİNİ LERİ MİLLETİN DÜŞMANLARI, ALLAH C.C TUZAKLARI BOZAR ŞEHİT LERİN KANINDA BOĞULACAK SINIZ İNŞALLAH AMİN. CUMA GÜNÜ BEREKETİ ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH C.C DİLERİM AMİN..
  • 1 Yıl Önce

Chp nin ve darbelerin fanatik arka bahcesinde IDEOLOJIK DELİ GOMLEKLILERDE dalet duygusu olmaz

........
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23