• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye ölmüş, ağlayanı yok!

79 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

"Küfür tek millettir"

Sayın Ali bey bu salim şen vb.takımın tek düşmanı İslâm ve şuurlu müslümanlar (onlar siyasal İslam diyor)bunlara terörist seviciler,ABD, İsrail,yunan,ermeni vb.cephe dosttur!bunlar bu millete yabancıdır!
  • 1 Yıl Önce

Görüş

Offff...Offff! Bizim cezamız bu işte, "demokrasi"
  • 1 Yıl Önce

Sedat X

Ali hocam, hastasıyım bu muhatabının ALNINA ALNINA çakan sorularına. Madem ki MONTAJ diyorsun, program sizin programınız, baştan sonuna kadar montajsız yayınla, BÜTÜN TÜRKİYE görsün,ne demişsin, ne dememişsin.
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

PKK, FETÖ, CHP, HDP, Ali Babacan, Prof????? Davutoğlu, SPtemel, İPmral tüm terörisler, Merdan Yanardağ gibileri ve o eskiden savcı kılıklı satılmıṣ, aylığa bağlanmıṣlar ırkçı siyonist emperyalislerin katil uşaklarıdır. Onlarda her tütlü kumpas, yalan ve eṣkiya örümcekli beyinlilerde mevcut ve mübah....... Onlar terörist PKK bile diyemiyorlar. Er geç bunların kafaları öyle bir ezilecek ki, efendilerinin yanına kaçacak vakit bile bulamıyacaklar....
  • 1 Yıl Önce

Biz merdanın ne olduğunu gaaaayet iyi biliyoruz

PKK Türkiye'de hangi cesaretle asker öğretmen bebek sivil ayırt etmeden nasıl öldürdüğü ...kimlere tutunduğu bu çıkışlarla iyi anlaşılmış oluyor...apo "siyasi tutuklu" demenin ne kadar abesle iştigal olduğunu en güzel şekliyle tıpa yapmışsınız...ve bunlar gazeteci yapıyor???... bunlar savcılık yapmış vaktiyle??? vayy anasını Türkiyem...
  • 1 Yıl Önce

Biz merdanın ne olduğunu gaaaayet iyi biliyoruz

PKK Türkiye'de hangi cesaretle asker öğretmen bebek sivil ayırt etmeden nasıl öldürdüğü ...kimlere tutunduğu bu çıkışlarla iyi anlaşılmış oluyor...apo "siyasi tutuklu" demenin ne kadar abesle iştigal olduğunu en güzel şekliyle tıpa yapmışsınız...ve bunlar gazeteci yapıyor???... bunlar savcılık yapmış vaktiyle??? vayy anasını Türkiyem...
  • 1 Yıl Önce

ADSIZ

Ebu süfyanı muaviyeyi islam yapan insanlardan adalet beklenmez Akit ve ekibi aynı yolun yolcuları
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Adaleti chpkk getirecek herhalde

beynamaz

dünyada 150 küsür devlet de enflasyon tek haneli,bizde 3 haneli değil mi ali'zade?kimin davulunu çalıyorsun...bıktık...
  • 1 Yıl Önce

Yaver

Unutma adli yorumcu.kiyi bölgelerine yerleşip Tayyip Erdoğan ile beyin conta yakmış tipler durmadan katarlilara kızıyor ama kendileri zamanında ucuza giden tarım arazilerini köylüden alıp içine 3 villa yapıp keyfe baktılar .yani kendi milletini aldatan tipler utanmadan katar diyor .kendilerinin evleri sitesi deniz kıyısı ama Ferit Şahenk gibi isimler bir otel yapayım dediğinde yeşil diye tutturuyor kendi evleri doğanın kalbinde denizin dibindec.bunlar utanmaz insanlar .
  • 1 Yıl Önce

Nigar

Sayın yazar yazılarınızı okurken, Reisin davosta moderatöre "one minute" çektiğinde hisettiğim coşkuyu yaşıyorum. Helal olsun diyorum. Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum aynen katılıyorum düşüncelerinize. Chpkk diye değişir bunların resmi adı yakında.
  • 1 Yıl Önce

Evet ben de o gunlere gittim okuyunca

Daha sonra duymak istemediginiz aciklamayi yapmisti. Tepkim Israil'e degil modertore idi dedi ve aldigi hizmet madalyasinin hakkini vermis oldu.

Politik

İkdidar aleyhinde yazmiyorki .cesarete gerek yok .90 li yıllarda uğur mumcu vardı çok cesaretli yazan sanirim

s.aydın

ALLAH cc sizden razı olsun belki duygularımızı ifade ediyorsunuz ancak siz sabahları bazen diyorsunuz ya maval anlatıyorlar şimdi sizin yazdıklarınızda bana maval gibi geliyor neden ? çünkü hükümet çoğunlukta olmasına rağmen terör den vatana ihanetten kutsal değerlerimize hakaretten onlarca fezleke meclise gelmesine rağmen hepsini sümen altına sürüyor hadi siz devem edin diyor onun için yazdıklarınız sadece bizi tahrik ediyor öfkemizi artırıyor başka bişe değil lütfen bize bu tür yazılae yazmayın hükümete yanlışlarını hatırlatın selametle saygılar.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Gerçekten Ülke bitmiş Haberimiz yok, yazılan yorumlara baktım çoğu Fetö, PKK, solcu,ateist, ırkçı faşist ağzı ne ara bu gafiller bu kadar üredi.
  • 1 Yıl Önce

Litrelik

Nerden anladın be adam? Niyet okumayı nasıl başardın?

Paşa

Son cümlene göre hemen suç duyurusunda bulun Ali bey biz eğer senin dediğin gibiyse bu adamlar rahat yüzü görmesinler, yok eğer siyasi yazı yazıp insanları zan altında bırakıyorsan Allah da seni bildiği gibi yapsın, ama samimiyetini şimdiden suç duyurusu üzerine teste tabi tutuyorum, eğer bulunmazsan sana inanmadığımı tekrar ifade ediyorum,evet bunu bizim için yapmalısın Ali bey...
  • 1 Yıl Önce

nuri

Üstadım. Başlık da, yazı da MÜKEMMEL. Cennet mekan ABDULHAMİDİ Yiyenlerle bu gürüh ayni FAMİLYA.Rabbim bunların şerlerinden KORUSUN.(ECMAİN)
  • 1 Yıl Önce

Fahrettin Çaykara

Liseli ergen bir çocuk yaptığı saygısız hareket nedeniyle kelepçeli olarak medyaya gösterilmesi ve sonra tutuklanması ardından teröre destek veren koskoca kadının serbest kalması ve en son Merdan Yanardağ'ın serbest kalması. Bu ülkeyi maalesef hala laikçiler yönetiyor...
  • 1 Yıl Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ...................UTANMA. DUYGUSU. EDEPTENDİR. .MUFTERI. .YARATIKLAR DA. .AHLAK. OLMAZ...DEVŞİRMELER.DE. .DOĞUŞTAN. .DİNE. .DİYANET E. .DÜŞMAN. .C...CHPKK. .LİLER DA. .YALAN. .İFTİRA. .ÇAMUR. .KALİTSALDİR. .DEDELERİ. .İTTİHAT. .TERAKKICILER. .BEYAZ. JÖN. .TÜRKLER. .DE. .CİHAN. .PATISAHI. .ABDÜLHAMİT. E...MENDERES. E..DEMİREL. E..ÖZAL. A..İFTİRA. .ÇAMUR. .YALAN. .ATIYORLARDI. ..NESİL. .ASLINA. .ÇEKER. ...BUNLARDA. .AYNISI. .O. .YÜZDEN. .İTTİM. .SENE. .BU. .MİLLET. .ONLARA. .İNANMIYOR. ....HALA. .AKİLLANMADİLAR. ...
  • 1 Yıl Önce

DEMEKTİR

uyuzHIRSIZDAN YANLI OLMAKDANSA SOLDAN YANA OLMAK ONUR GURURDUR BİZİM İÇİN SOL DEMEK EZİLENDEN MAZLUMLARDAN HAKTA HUKUKTAN ÇALIŞANDAN YANA SÖMÜRÜYE KARŞI OLMAK DEMEKTİR BÜTÜN ÜLKENİN EZİLENLERİ BİRLEŞİN

A. Kar

Türkiye'de hukukçu problemi var ama çözümü bunları yetiştiren hukuk fakültelerinde değil. Bu hukuk fakülteleri kapatılıp, hukuk eğitimi yeniden yapılandırılmalıdır. Yarım yamalak hukuk eğitimi ile sağlam hukukçular yetiştirilemez. Biz iki yarım hukukçudan bir sağlam hukukçu yapmaya çalışıyoruz. Bu gerçek hayatta olmaz. Hukuk fakültelerinin öğrenci girişlerinden, müfredatından, eğitim adımlarından başlayarak yapısı yeniden kurulmalıdır. En kolay girilen fakültelerden birisi olmamalıdır. En zor girilen fakülte olmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Recep Dengiz

ALİ BEY KARDEŞİM, ALLAH CC BİZLERİ, ASKERİMİ POLİSİMİ ŞEHİT EDEN AZİZ VATANIMI BÖLMEK İSTEYEN PKK NIN KURUCUSU BEBEK KATİLİ NE SİYASİ TUTUKLU DİYEN KANI BOZUK ŞEREF YOKSUNLARINDAN EDECEKSE CANIMIZI ALSIN....
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Ali bey saydınız hepsi orada, Devlet nerede? İktidar nerede?
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

ne alaka? ekmek kadalı olma

İşte Gerçek

CHP'nin iktidar zamanlarında bir kişi, diyelim ki bir Vaiz'i (Yanardağ'ın PKK'yı methettiği gibi) methetseydi sanırım en az 10 yıl yatardı.
  • 1 Yıl Önce

Hakikatbin

Ben daha da vahimini söyleyim! Ankarada saldıran teröristlere Bu ülkenin yarısı oy verdi.. İnsanlık tarihinde görülmemiş bir ahmaklık bu ülkede yaşanıyor..
  • 1 Yıl Önce

Muhtar

Ahmaklığı 'çağdaş'lık sananlar bir zamanlar Osmanlıyı yıktı şimdi de HDP'si, PKK'sı hep birlikte Cumhuriyet'i yıkmaya gayret ediyorlar.

Çağdaş

Neye göre yarısı oy verdi diyorsun. HDP,nin aldığı oy yüzde 7. Diğer oylar gerçek vataseverler tarafından Millet ittifakına verdi. 

Aleksandır Diksallandır

Efendim geçinemiyoruz.
  • 1 Yıl Önce

can

Binbir sürat Alexsander kriptosu; trollukten, provokatörlükten aldigin para ile geçinemiyor musun:)) Normal adam gibi bir iş yapmayı dene diyeceğim de; adam olmadigin icin o da zor:))

Cakma Kemalist hakli Aleksandır

Niye onun yaptigi gibi kadin veya tencere, kapak, tekerlek, top gibi isimleri secmiyon?

KEMALIST

Zaten normal bi insanevladi olsan kendine öyle bir mahlas seçmezsin Alexsandir Diksallandir !

Umuda

Aleksandır, Geçinemiyorsun açsın açıksın çünkü, tembelsin her kez okuyup dr. avkat iş adamı olurken sen yan gelip yattın kafanda pek çalışmadığı için iyi bir iş kurup zengin de olamadın o halde sürünmeye mahkumsun devam. Her aptalın tembelin cebine 50 binlira koysa bu Devlet akıllılar aç kalır.

hayri

Biz çin-gene olduğumuz için çine-gidebiliyoruz.

İbrahim

Apo dedikleri kansız bir teröristtir ve o hücresinde ölmelidir. daha dün terörle mücadele ediyorum ben kahramanım deyip siyasi iktidarlara caka satan devletin sırtına yapışmış keneler (bu ülkenin apoletlerini ünvanlarını haketmiyorlardı) bugün dün göstermedikleri cibiliyet tiniyet ve gizli ajandalarını siyasi çıkarları için de olsa ortaya döküyorlar. Halen daha apolet ve ünvan sayesinde aldıkları maaşlara rağmen terör yandaşlığı yapan terör sevici teröristlere hakkımı helal etmemek diye bir sözü gereksiz görüyor ve önce onların topunu en yakın sevdikleri ile birlikte adil olan Allah ın adaletine havale ediyor ve hesabın asıl öbür dünyada sorulacağını belirtiyorum. Ateşleri bol olsun. Ölümleri kan kusarak olsun. Amin Amin Amin El Adil El Hakim
  • 1 Yıl Önce

Maraşlı

Türkiye bitmiş.. Türkiye ölmüş.. Ağlayan yok.. Bütün bunlar Cumhur ittifakı iktidarında oluyor maalesef. Allah korusun eğer CHP zihniyeti iktidarı ele geçirirse nasıl iktidar olunacağını hepimize yaşatır. Bu gaflet ten ne zaman uyanılacak. Umarım virüslere, kanser hücrelerine zamanında tedbir alınır.
  • 1 Yıl Önce

DOLANIYOR

maraş SEN YAPTIĞINIZ MARAŞ KATLIAMININ HESABINI BİLE VERNEDİN SUÇLULAR ELİNİ KOLUNU SALAYARAK ORTADA DOLANIYOR

nihat

Bunları bütün kurumlara yerleştiren inönü ve şürekalarıdır. çünkü bunlar islam ve müslüman düşmanlarıdır. batılı babalarının kuçağında oturmayı çok seviyorlar ve oradan haz alıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

İfnetor

Sizi görürsem kafanızda terlik vuracağım .artık yeter LGBT ile uğraşmayın yeterr.
  • 1 Yıl Önce

Ramazan YERLİKAYA

Ülkeye düşmanlık parayla, Cübbeli Hoca dediğini yapmalı.
  • 1 Yıl Önce

Düşkün dede

Ölmüş ölmüş, rahmet ola.
  • 1 Yıl Önce

TUNÇ

Allah razı olsun hocam.
  • 1 Yıl Önce

HÜSEYİN

SAYIN, ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! ÇOK HAKLISINIZ. BUNLAR'DA ZERRE KADAR UTANMA YOK. DEDİĞİM GİBİ, MİLLETİN DÜŞMANI DIŞAR'DAN OLUR,BİZİM DÜŞMANIMIZ İÇERİDEDİR. İYİKİ MAHKEMEDE TAKİP ETMİŞSİNİZ. ELİNİZE,AĞZINIZA SAĞLIK. SAYGILAR,KOLAY GELSİN.
  • 1 Yıl Önce

Kenan dede

Emekli ... yok..
  • 1 Yıl Önce

Yaver

Dün ki Suriye konusunda marmarisli rumuzlu yorumcu Ukraynalılar çöp atmıyor hatta topluyor demiş .suriyelilerde savaştan kaçan ve çok çoğalan üreyen diyerek.lakin batılı Avrupalı olunca çöp toplamayip çöp atsa bile zaten birşey denmiyor .onlar seviliyor .o bölgelerde yıllardır Almanlar İngilizler arsa alır ses yok kimseden ama katar dan yatırım bile olsa cümbüş.dogruya doğru .iktidarı elestirsekte muhaliflerde böyle
  • 1 Yıl Önce

UNUTMA

yaver ÜLKE TOPRAĞI SATAN HERKESE KARŞIYIZ FİLİSTİNDE YAHUDİYE TOPRAK SATANLARI UNUTMA

Bir Dost

Merdan Yanardağ aslında CHP'nin ve CHP zihniyetinin ete kemiğe bürünmüş halidir..Merdan Yanardağ; CHP'nin seçimlerde halktan saklanan gerçek yüzü ve özüdür.. Mesela Merdan Yanardağ da haşa "Ortaçağ zihniyeti" diyerek hemen hemen her programında Islam'a hakaretler ediyordu; CHP genel başkan adayı Özgür Özel de "Kuran Kursları Ortaçağ zihniyetinin öğretildiği yerler haline geldi" mealinde laflar etmişti...Merdan Yanardağ da Selo'yu devrimci bir tutsak olarak görüp "Selo'ya özgürlük isterük" diyor...CHP'li siyasiler de " Selo'ya özgürlük isterük" diyerek tozu dumana katıyor...Mesela Merdan Yanardağ, Karayılan, Esad, ABD, Ruslar, Acemler de ; Türk ordusunun Suriye'de PKK'ya karşı operasyonlarına ve Suriye'de bulunmasına karşı; Kilictaroglu da "Suriye'deki PYD, YPG, SPD Türkiye'ye mi saldıracak.. " "Türkiye'nin Afrin'de, Suriye'de ne işi var.." mealinde laflar etmişti.. CHP icerisindeki çok az sayıdaki vatansever, yerli ve milli solcular da özgürlükçü (!) CHP yonetimi tarafından tasfiye edildi...
  • 1 Yıl Önce

Bu da Türk Atasözü

Gafile kelâm; nafile kelâm....

Türk Atasözü

Sükut ikrardan gelir.

Kimin dostu?

A. Taliban ; B. El Kaide; C. ISID; D. El Nusra; D. Boko Haram; E. Hepsi. (Hicbiri alternatifini yazmadim, cunku en az birinin dostu oldugun kesin)

Kelleye bak

CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat katıldığı programda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'ün koltuğunda oturduğunu belirterek, "Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" dedi.
  • 1 Yıl Önce

BAK

kelle SEN KELE DİYENE BAKIN

fhgvkhf

Bunlar için yapılan beste: 'Amanın kelle kelle, altını üstünü yelle.'

YORUM

EVET ALİ ABİ ALLAH RAZI OLSUN FAKAT O VATAN HAİNİNE DESTEĞE GİDENLERİ SAMIŞSINIZ EVET ASIL BENİM ZORUMA GİDEN ONLARIN HEPSİ BENCE VATAN HAİNLERİ VAY BE NE GÜNLERE KALDIK EĞER BİR MÜSLÜMANIN EVLEDI İÇERİ ALINSAYDI HANGİ MİLLET VEKİLİ YADA İLBAŞKANI GİDERDİ TÜÜÜ BİZE ONUN İÇİN İKİ TANE ZİBİDİ PKKLI DHKĞCLİ BU MİLLETE KANKUSTURUYOR BİZLER HGALEN ÇOK SÜRÜNECEĞ,İZ GÖRÜNEN O BİRDE BU TÜR MAHKEMELERİ İZLEMEK HERKESE AÇIK SERBEST Mİ
  • 1 Yıl Önce

alperen

İslamcılık bayağı kendini aştı..
  • 1 Yıl Önce

Umuda

İslamcı değil Müslüman

Sahi

Apoya terörist demek bile yanlış.apo bir katildir.apo adı bir katildir.o kadar.nokta.
  • 1 Yıl Önce

Erdinç

Ne güzel noktayı koymuşssunuz. Sahada erkekler hapis gözükünce dansözler
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Lütfen Süleymancilarla ilgili bir yazı yazın. Neden hep CHP'ye destek verirler
  • 1 Yıl Önce

KEMALIST

Suleymancilar devrimci mi olmus la:))

Nefer

Asagidaki tek yorum bile senin bu siteyi terk etmeni gerektiriyor ama bu gereklilik ar damari olan onurlu insanlar icin gecerlidir.Cunku tum yazdiklarini sifirlayan o ve benzeri yorumlarimi 10 degil, 100 defa okudugun ve vayyy kapak olduk yine, ben simdi ne yapacagim dedikten sonra bile yarin hic duymamis gibi ayni yalan-dolan-hakaret-kufur ve iftiaralara devam edeceksin. Ama empati yapiyor senin de anliyorum, aclik belasi, sahibinin verecegi kemiklere mahkumsun!

Tarihci Baba

Turkun son imparatorlugunun batisi 1517'de basladi. En cok cami acan padisah olarak tarihe gecen Kanuni'den sonra Osmanlki duraklama donemine girdi. Bugunun bilgisyari olan matbaa gavur icadidir fetvasiyla 250 yil topraklarimiza sokulmayinca da coktu. Sonrasinda degil imparatorluk, Atamin Turk'un ayagina takilan 1517 prangasini kirarak yoktan var ettigi modern TC'den baska en kucuk basari bile yoktur. Var diyenler yazsin da biz de ogrenelim. Bu tarihi ve inkarii gayri-kabil gerceklere tesaduf diyenler ya lisede mantik dersi okumamistir, ya da benligini arab'a satmis demektir.

müdafi

Süleymancı kardeş, yaran var ki konuşuyorsun, Yakutlar da Türk, Hazarlar da Türk, Çuvaşlar da Türk hatta Macarlar da Türk, ama bütün yukardakiler dünyadaki toplam Türklerin ancak yüzde bir'ini oluşturuyor (Macarları saymıyorum) demem o ki asıl Türkler müslüman olduktan sonra kendi benliklerini bulmuşlar ve tarih sahnesinin silik figürlerinden biri olarak devam etmek yerine dünyanın en büyük imparatorluklarından ikisini kurmayı başardılar. Müslüman olmak Türklükten çıkmak demek mi? Arab'a kim neyi devretmiş?

Süleymancı

Cünkü biz dindar olsak da Türküz ve Türk kalacagız, kimligimizi asla inkar etmeyecek, sen ve benzerin azılı azgın azınlıklar gibi arap'a devretmeyecegiz!

Yusafa cevap

 yeter yahu .kime destek olursa olsunlar .nasılsa seçim kazanıldı .

Bir Dost

Daha önce PKK ile bağlantılı Özgür Gündem gazetesinin genel yayin yönetmenliği yaptığı dönemden beri PKK güzellemeleri yapan; tutuklandığı güne kadar da doğrudan ya da dolaylı olarak bunu sürdüren ve her gun TELE 1 'deki programında büyük bir kin ve nefretle muhalif ayağına haşa "Ortacağ zihniyeti" diyerek Islam'aa; "Islamcı faşistler" diyerek Müslümanlara olmadik hakaretleri yapan Merdan Yabardag''ın davranışları ve söylemleri; CHP'ye, Kandil medyasina, mezhepçi Nusayri solcularına, Ataturk simsarlarına, kriptolara göre eğer "basın ve düşünce özgürlüğü" ise; yemişim öyle basın ve düşünce özgürlüğünü. . "Daha Apo'nun heykelini dikecegız heykelini" diyerek devlete meydan okuyan ve Kobani provokasyonlarin onlarca kisinin ölümüne sebep olan Kandil'in şehirdeki kravatlı temsilcisi için "Selo'ya özgürlük isterük" "Düşünce Özgürlüğü kusitlanamaz" diye ortalığı ayağa kaldıran yeni nesil CHP'li Kuvayı Milliyeci (!) siyasilerin ve CHP zihniyetinin Merdan Yanardağ''in söylemlerini düşünce özgürlüğü içerisinde değerlendirmeleri gayet normal..
  • 1 Yıl Önce

Apocu Merdan

Merdan Yanardağ pkk'nın gazetesi Özgür Gündemde yazı ileri müdürü değil miydi?
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Hakkın hatırı âli'dir. Hiçbir şeye feda edilmez. Nokta. Harika bir yazı. Efkar-ı âmmeyi tenvir edecektir
  • 1 Yıl Önce

abdullah

Hükümetin 20 yıldır kimlerle uğraştığını halkımız görsün...100 yıldır bu ülkeyi kimlerin yönettiğini de anlasın...Sizin de dediğiniz gibi " Türkiye ölmüş ağlayanı yok." maalesef
  • 1 Yıl Önce

UNUTMA

abdulah SENİN OY VERDİĞİN ÇEŞİTLİ SAĞCI MUKADESATCI TÜRK İSLAM SENTEZCİLERİYDİ UNUTMA DEMİREL ERBAKAN TÜRKEŞ ÖZAL ÇİLLER YILMAZ BINLARIN ÇEŞİTLİ KUALİSYONLARIYDI

Ayhan

Sen avukat değil misin? Madem Yanardağ suçlu avukatlığını göster suç duyurusunda bulun.
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Allah ins,cinlerin şerrinden korusun
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

kafanda arıza mı var ahbap?

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, ALLAH C.C RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZE BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, KATİLLER PROJE ELEMANLARI BİR BİRLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR c h p liler pkk lilier AYINI. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARIDİRLAR..
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

İnsanlar inançlari ile kayimdir,aponun inancı neyse dün merdan yanardağın duruşmasina katilanlarda aynı inançtandirlar hepsi laik sekuler inancına sahiptirler,adam emekli general demedimi Suriye'de komşumuz dini bir yapılanma olcağina sekuler PYD/PKK olması daha iyidir, onun için insanlar inançlari dusunceleri ve ideolojileri ile haraket ederler yok efendim ellibin kişinin katilidir yok ülke yok ediliyor,kimsenin umrunda değildir,onun için güzel bir söz vardir, ölmüş Marksizm in tabutunu türk solu Kürt gençlerin sırtında taşitiyor,onun için adamlar bir kaç oyu var ama Kürt solu sayesinde milletvekili oluyorlar ve küfür tek millettir.
  • 1 Yıl Önce

AZAP

ismi kaka ZIRCAHİL LAİKLİK İNANÇ DEĞİLDİR. HEMDE HERKESİNDE İNANÇLİ OLMASI GEREKMİYOR İSVEÇ NORVEÇ DANIMARKADA MÜFUSUNUN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU İNANÇSIZ BOLLUK HUZUR İÇİNDE YAŞIYORLAR BU DÜNYADA SEN CEHENEMİN DİBİNDE AZAP ÇEKERKEN

Tencere

Bu adamlar hiç iktidar yüzü göremeyecek. Bu ülkede %20 milliyetçi oy var, bu kafayla o oyu rüyasında alırlar. 6 okun 1i kırıldı çoktan geriye kaset montaj rüşvet kaldı
  • 1 Yıl Önce

kimin eseri !

Cuma namazına dahi gitmeyen adamlar müslümanları yönetmek istiyor..söz hakkı istiyor..terörist sevicilik yapıyor..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23