• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadın sömürü aracı değildir

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YILMAZ DURMUŞ

İşin özeti, İSLAM kadına, zjğnet gözü ile bakıyor olması nedeniyle, kadınların namahrem ortamlarda bulunmamaları hususuna ehemmiyet vermiştir. Şimdi modernizim adı altında cadde ve sokaklar kadınlar hamamına dönmüştür. Kimin eli kimin cebinde belli değil,
  • 1 Yıl Önce

Kadın erkeğin kölesi değildir!

"Anne" derken, "iffet" derken, "kadına saygı" derken bile beynindeki karanlığı dile getirmișsin yobazcığım! Kadınlar artık senin hayalinde olduğu gibi eve kapatılmak istemiyorlar. Son yüz yıldır oy bile kullanabiliyorlar! Sürpriz!!!
  • 1 Yıl Önce

Yaman

Bilinen gerçekleri tekrarlamışsınız, bildiklerimizi öğrenmiş olduk, çözüm olarak kanı eve kapatmayı, özgürlüğünü iptal etmeyi, dünyasını karartmayı tavsiye etmişsiniz. Kendini bilen, iyi yetiştirilen kadın kendini korumasını bilir. iyi yetişmemişse ahlaksızlığın yolunu evden de bulur. Siz asıl kadını ele güne muhtaç etmeyecek, çalışıp kazanmaya, hayatını devam ettirmeye ihtiyaç duymayacak çözümler tavsiye edin. Mesela kadın çalışıyor gibi kabul edip eşine iki misli maaş verdirin, erkek şiddetine karşı kanunlar yaptırın, idarecilere bu yönde yol gösterici öneriler sunun. Erkekler (ve dolayısı ile kadınlar) başkalarına muhtaç olmadan nasıl yaşatılabilir, yokluk yoksulluktan nasıl kurtulup korunabilir, refah ve hayat seviyesi nasıl yükseltilir bunlardan söz edin. Yoksa yazınızda tavsiye ettikleriniz, hiçbir işe yaramaz, durumu daha da kötüleştirir. Temelini ve tedbirlerini siz, biz, başta da idareciler hazırlayacak ki problemler çözülsün. Unutmayın ki yoktan yaratmak yüce Allah'a mahsustur.
  • 1 Yıl Önce

TÜRKBAL

isimsiz müfteriye, "kadınlar size Allah'ın emanetidir" lafzı hadistir, senin gibi şakirt tiplemeleri de sadece kin kusmak için muhalefet eder. Cehaletinizi kelimelere dökmeyin lütfen, bu gazete ve bu satırlar kifayetsiz muhterislerin kalem oynatacağı yerler değil
  • 1 Yıl Önce

Nahit sazoglu

Aile yapimizi devlet politikasi yapmaliyiz
  • 1 Yıl Önce

kadınlar emanetmiş..

İslamiyet erkek dini degildir.Kadınlar emanet degil özgür bireylerdir..
  • 1 Yıl Önce

Osman

erkeğin kadını dövebilme hakkı var mı İslamiyet'te? Var. Bitti...

Sosyalist

Kadının kendisi, emeği gibi bedeni de bir mal, cinsel meta muamelesi görür kapitalizmde. Her şeyi kar elde etme aracı haline getiren bu sistem kadını da kar elde aracına çevirmiştir. Fuhuşla bedenini, kozmetikle talebini, popüler kültürle aklını çeler. Tabiri caizse etinden, sütünden, tüyünden yararlanır. Dolayısıyla kadını korumak, kapitalizmden kurtulmaktan bağımsız düşünülemez. Öte yandan İslam'ın kadına biçtiği rol de çok sorunludur maalesef. Kadını erkek hükümranlığı altında eşitsiz, özgürlüksüz bir hayatın içine hapseder. Mesele örtünme değildir sadece, kadının nereye gideceği, ne giyeceği, kiminle evleneceği, ne zaman konuşacağı bile yasaklarla kuşatılmış bir alanda erkeğin kontrolü altındadır. Kadın potansiyel bir günah unsurudur, eve hapsedilmeli ve erkeğin ihtiyaçlarını karşılamaya memur edilmelidir. Durum budur ve çok üzücüdür.
  • 1 Yıl Önce

selma

KanalD de gelinim mutfakta programında hem kaynanaları hemde gelinleri çırılçıplak soyan bu programı rıtük görmezmi bu rezilliğe neden izin verir?
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23