• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan devrimlerin mimarıdır

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsmail ZAZA

Hatta İslami cemaatler bile dinlemelidir ne demek bu çekincen nedendir ağam barolarda,sivil toplum kuruluşlarina danışılmalıdır,çekincen yoktur ancak İslami kuruluşlarına gelince ürkek davranıyorsunuz olmaz kardeşim olmaz.
  • 1 Yıl Önce

hacegan

Sabri bey millet Erdogan'ı biliyor tanıyor oyunuda veriyor başka yapabileceği bir şey varmı sırtındamı gezdirsin kaç seçimdir millet Reis dedi sözünü tuttu acaba Reis sözünü tutabildimi ben hatırlamıyorum Reis'in dar gelirliyi rahatlattığını işi gücü zengini zengin etmek hizmet diyorsan onu 85 milyona yaptı sadece dar gelirliye değil dar gelirli zamların asltında inim inim inliyor ağanın keyfi yerinde umursadığı bile yok güzellemeleri bırakın yapması gerekenleri hatırlatın sizin işiniz bu değilmi...
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Vallahi enflasyon bizi silindir gibi geçti . Temel reisin fotoğrafı gibi yerlere yapıştık . Ne anayasayı ne devrimi düşünecek durumdayız . Yarın kira ne olacak ev bulacakmıyız onun derdindeyiz gerisi bana hikaye geliyor .
  • 1 Yıl Önce

Savcı

Reisin emekli memura attığı kazzığı hiç bir mimar yapamaz. Bu konularda çok mahirdir reis var olsun. Bizimde bir mart düsüncemiz var
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Tarım kredi kooperatifi mağazalarının yönetimi bu işi beceremiyor... Diğer marketlerden fiat farkı yok ve çok kalitesiz onlarca danışman ne iş yaparlar? Herşeye T.Erdoğan yetişemez ki !.. Danışmanlık hizmeti verenlerin aldıkları yüksek ücret haram olsun...
  • 1 Yıl Önce

BİZZAT

hikmet yılmaz ASIL SORUMLU BİZZAT O

Volkan Savaş

Sevgili Sabri kardeşim,hiç dolambaçlı yoldan gecmiycem.2002 2023 arası hiç sektirmeden Erdoğan ve Akpartiye oy verdim.En son seçime kadar hiç pişman olmadim.Ama son seçimde çok ama çok pişmanım.Nedenini biliyorsunuzdur.Bu milletin anayasa ile uğraşacak durumu yoktur.Gordugun üzere hayat cok pahalı dünyada böyle bir Ülke yok.Adalet,Göçmen,emekli maaşları berbat.Zannedersem kendine göre anayasa yapmak istiyor.Tabi bu yazıyı yayınlarsanız yada kesip ayni obur basının yaptigi gibi kendinize göre yorumlarsınız.
  • 1 Yıl Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ....OLMASA..TURKİYEMİZİDE. .ÇAĞDAŞ. .DEMOKRATİK. .HUZURLU..BİR. .ÜLKE. .OLACAKTIR...LAKİN. ..BU...YOBAZ..FAŞİST. .CHPKK. .ZİHNİYETİ. .EN..BÜYÜK. ..ENGEL DİR. ..
  • 1 Yıl Önce

KESİYOR

uyuz DEMOKRASİYE İNANMAYANLAR DEMOKRASI HAKKINDA AHKAM KESİYOR

rafet

Reis varken bu anayasa değiştirlemez ise bir daha çok zor değiştirilir.Milletimizde değişikliği desteklemelidir.CHP veya başka partiler sıkıntı çıkarırlar ise ; referanduma gidilmelidir.Çünkü bu değişiklik olmadan daha fazla ilerlememiz zordur.
  • 1 Yıl Önce

kani

ilerlememize mani olan nedir

Oğuz Han

Toplumun % 48'i AKP ye karşı. Nasıl mutabakat olacak? Tabiiki dayatma veya Güneş Motel metoduyla sonuç alınmaya çalışılacak.
  • 1 Yıl Önce

80’lerden Erdoğan’a

büyük 1 milyon, küçük 2 milyon tabelası vardı helalarda! bir gün heladan çıkan bir müşteri tabağa 1 milyon bıraktı, helacı ‘abi sen büyük imal ettin, 2 milyon verecen’ diye müşterinin önünü kesti. müşteri de: ‘olm bak, ben ayakta bevl etmem, ondan kapalı kabine girdim’ dedi. ardından herkesin araya girmek zorunda kaldığı yok ..., yok işedim kavgası koptu! bugün, işemekten sıçmaktan İHA’ları yapar seviyeye geldik; OHA!
  • 1 Yıl Önce

Veli

Kasaptan kilosu 400 TL ye kıyma alırken bunları anlatırsın yada 40 TL ye mazot alırken pompacıya. Söyle belki indirim yaparlar

Davali

Sivil anayasa sözü safsatadır. Önemli olan ister asker yapsın ister siviller yapsın, halkı devlete karşı koruyup korumamasi,özgurluklerin genişleyip genislememesidir. Yoksa kim yaparsa yapsın..
  • 1 Yıl Önce

Okul

Kimse yeni Anayasayla ilgilenmiyor. Milletin derdi geçim. Ay sonunu nasıl getireceğim hesabını yapıyor. Hem Anayasaya uyulmadıktan sonra yenisini yapsan ne olur yapmasan ne olur.
  • 1 Yıl Önce

YORUM

SABRİ KARDEŞİM  GÜNDEMİ TAKİP EDİN VE ONA GÖR E YAZIN REİSİ UYARIN YALNIZ KALMASINA İZİN VERMEYİN BU ONU ÖVMEKLE OLMAZ GÜNDEMDE KAFİR ÜMİT ÖZDAĞ GİBİ YAHUDİ Pİ.... Nİ YAPTIKLARINI KAFİR FİKRET BİLA VE ONLAR GİBİ ÇOK FAZLA KAFİRİN YAPTIĞI GİBİ ONLARI TAKİP EDİN YANİ GÜNDEMİN GÖRÜNEN VE GÖRÜNMEYEN GİZLİ GÜNDEMLERİNİ REİSE HATIRLATIN VE MİLLETİDE ONA DESTEK VERMESİ VE YAPILAN OYUNLARIN FARKINA VARMASI LAZIM BU PİSLİKLERİ MİLLETE TANITMAZSANIZ MİLLET BİRBİRİNE GİRECEK
  • 1 Yıl Önce

doğru, ama…

anap’ta tuttuğum tek kişi Özal idi, gerisi hep tırı vırıdır. mesela keçeciler’i örnek vereyim, koca bir balondu, patlayınca geriye 2 gramlık bir lastik kaldı kendisinden. ak partide de yalnızca Erdoğan’ı tutuyorum, ama kemalist laikler onu hızla kendi tarafına doğru çekiyorlar, o da çoğunluğun başkanı olması gerektiği duygusuyla hızla o tarafa doğru kayıyor, toparlanmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

tepkiye hak verdim

haklısın yuri; çünkü yurisin, mükellefiyetin yok

Yuri

Laik olmayan yerlere git rahatlarsın vizede istemiyorlar Afganistan Suriye Arabistan Yemen Libya Somali Atakan aceh tam senlik

ilk 4 maddeye dokunmayın

Anayasanın ilk 4 maddesine dokunmayın ve şeriat i hatırlatan maddeler eklemeyin de be yaparsanız yapın.
  • 1 Yıl Önce

Erdal

Laiklik anavatanında uygulanmıyor. Türkiyede neyin teminatı laiklik . Biraz dürüstlük varsa yazarmısın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23