• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

17 yaşındaki çocuğu tutukladınız, ya millete hakaret eden Sözcü’yü?

139 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ata

efendim sizler ya safsınız veya öyle görünüyosunuz. Bu azgın güruh bu delikanlıyı asar, asar... siz ne diyorsunuz... bu azgın azınlık dindarlara saldıran azınlıktır. bu azınlık otobüste minibüsete çarşaflı avındadır. bu azınlık islah olmaz.. işte bu yüzden de çok savundukları kaleleri araştırınca çıldırırlar, küfrederler, tehdit ederler... bilirler ki elleri zayıf, argümanları yalan, tutundukları dalların kökleri yaban eller... ne yerlidirler ne milli... lafa gelince de sahibimizdirler, sahibimiz. .. onlar sahip diye hitabı hakeden bir kitle, artık siz de olayı anlayın...
  • 1 Yıl Önce

Kim diyor

Mustafa Kemal diyor Atatürk diyemiyor CHP'li?
  • 1 Yıl Önce

Kim diyor a cevap

Yani Mustafa Kemal deyilmi onumu diyon chp li

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık. KK ne demişti Cumhurbaşkanına hakaret serbest olacak. Evet üstüne basa basa kaç kez tekrarladı SÖZÜN BİTTİĞİ YER.
  • 1 Yıl Önce

ersan

Ben Türk'üm sakıncası yoksa
  • 1 Yıl Önce

ersan

 japonya yi yenip olimpiyat vizesini kaptik artik bu gece sinirden uyuyamazsin.Ne Mutlu Türküm
  • 1 Yıl Önce

Ersan a cevap

Eeee yani ne anlatıyon

Ersan efendi

Bende türküm ve sevindim.ama senin girdigin triplere girmedim de girmemde.italyan yazar umberto ecco tabiiki kendi yasamis bulundugu toplumun bir özelligini saptamis.bu bizler icinde gecerli.düsmansiz yapamamak hep düsman üretmek.türkiyeyi en iyi kendininmi sevdigini saniyorsun.

Nigar

Çok haklısınız sayın yazar. Noktasına virgülüne kadar haklısınız.
  • 1 Yıl Önce

Osman

Buna geçit verirsen sosyal medyada insanlar birbirinin anasının kızının resmine böyle şeyler yapıp çeker nasıl olsa suç yok diye ..
  • 1 Yıl Önce

Bozok

Yeter ya, yeter yaaa. Nedir bu Kemalizm. T.C.'yi kurmuş (aslında tek başına kurmadı) Jorch Washington da ABD'yi kurdu. Adam ilahlaştırıldı mı, koruma kanunu mu çıktı hakkında. Daha nice nice devlet kuranlar oldu hiç biri Atatürk gibi ilahlaştırılıp koruma kanunu mu çıktı haklarında, Böyle saçma sapan bir olay ancak gerici Türkiye Cumhuriyetinde var. Yapılan ilk yeni anayasadan "5816 sayılı Atatürk'ü Koruma Kanunu'nun kalkması şarttır. Hangi çağda yaşıyoruz yaaa.
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Atalay

Bu gençlerin fikirle ne işleri var? Devlet tüm gençlerin zina yapmasını istiyor. Medeni Kanun aile dışı ilişkilere yönlendiriyor. Sağım solum ZİNA.
  • 1 Yıl Önce

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt:

Biz Türk milletiyiz. Arap Sevicileri! Uygur Türk’lerine zulüm yapan Çin için tek söz ettiniz mi? Her milletten oldunuz, bir tek Türk olamadınız. Yazıklar olsun.
  • 1 Yıl Önce

Cemal enginyurt a cevap

Yani bi tek Türk senmi kaldın yanlız kalmışsın sana türklüyü açıklayayım türk kendinden olan ve kendini önce müslüman türk olandır algı yapma türlüyü ögren bence

Osman

Gercekten milletvekilinin edecegi laf degil.türk azinligi korumak ayri bir cephede cine acmak ayri.ayni anda cok cephede savasamazsiniz.emperyalizm ülkemizi bu yöne sevketmeyede calisti durdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ:

Zafer Partisi'ne saldırı merkezi FETÖ'ye ‘Vatan sana hasret' mesajı yayınlamış. Kim Atatürk'e düşman ise bilin ki Türk'e düşmandır.
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

ALİ BEY, GEÇENDE İRANLI BAYAN TÜRK BAYRAĞI YAKMIŞTIB.ÇEKMECEDEDE, HEMEN AKABİNDE ADANALI HERHALDE BİR KADINDA BAYRAK YAKIP ÇÖPE ATMAYA KALKMIŞTIDA O KONUYU GÜNDEM EDİLMİŞTİ ...BUNLARI BIRAKALIM ARTIK YOK, ÇOCUK ATATÜRK RESMİNE BUNU YAPMIŞ VA...NEDEN? KUVEYTLİ ARKADAŞ TARTIŞILMASIN NE TARTIŞILSIN ?17 YAŞINDAKİ ÇOCUK BUNLARA KARNIMIZ TOK BU DÜMEN BİZ İNAMMAYIZ BİZ TEMELİ BİLİMSEL DAYANAN ŞEYLERLE UĞRAŞIRIZ O SEBEPLE BİRİLERİ BU MENÜYÜ KALDIRSINLAR AYNI MENÜ HERZAMN YENMİYOR ARTIK ALİ BEY...SUSALIM DİYORUZ...DURULUR GİBİ DEĞİ ALGI MALGI:ÇOCUK KANDIRMACA İŞLER..))
  • 1 Yıl Önce

Kemalist e cevap

Bu yazdığın algının kralı be algıyı bile sulandıma hikayesi nerden ögrendin toplum mühendisliği ve algıyı bi yazda bizde ögrenek

Yaman

Size eleştiri geldiğinde, yanlış yapıyorsunuz dendiğinde, adam kayırmacılık, yolsuzluk, hırsızlık, israf, çıkarcılık, din ve duygu sömürüsü yapılmasına karşı çıkıldığında iddiaları çürütmek yerine "Ezanı susturamayacaksınız, bizi bölemeyeceksiniz" vdg. sözlerle savunmaya geçtiğiniz, gerçekleri gizlemeye çalıştığınız yalan mı?
  • 1 Yıl Önce

Yaman cevap

Evet yalan ve yalanın kralı sen hangi galakside yaşadığını bi yaz bizde bilek

Nefer

Ali Bey bakti ki mac 9-0 hezimete gidiyor, yorumu kapatti herhalde:-) Turk Milleti'nin % 82.3'u Kemalist diyorum, inkari imkansiz arastirma sonucu da veriyorum, ama kimse ya bana inanmiyor, ya da isine oyle geliyor.
  • 1 Yıl Önce

Nefer e cevap

At at at ama ufak at bu sana bile fazla

Cemal

Istatistik bilimimi okudunuz.bunlar hassas konular ve sizin capinizi asar.

can

askeri lise ögrenciler icin hic elestirin yoktu 
  • 1 Yıl Önce

Cemil

Bir tek bu kaldi degilmi can bey.kasiyin bakalim yeni yaralar ac mak icin.bu oyun geriye teper.

Türk

Filenin Sultanları olimpiyat vizesini aldı. Tüm Türkiye gurur duyuyor. Oh! Oh!Oh! Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Türk Öğün Çalış ve Güven. Ne mutlu Türküm diyene. Tanrı Türkü korusun.
  • 1 Yıl Önce

Türk e cevap

Evet Tengri olucak galiba şaman deyil paganistsin herhal

Vah

Ali bey müslüman kimliğinize atfen, ne ara bizler (müslümanlar) ölmüş insanlara küfür, saygısızlık yapar olduk.. Sevmeyebilirsin, Küfür, hakaret, alay ne ya.. İşe geldimi, 15 yaşında evlendirilebilir bile, işe geldi mi 17 yaşında çocuk.. Hadi Atatürkün çoluğu çocuğu, ailesi incinecek kimsesi yok, yarın öbür gün herkim olursa öldükten, gücünü kaybettikten sonra, sevmeyenleri her platformda küfür, hakaret gırla gitse.. Yakışır mı, Türk, müslüman kimliğimize, Kimse genç ceza alsın, hayatı allak bullak olsun demiyor, nasihat edilir gönderilir.. bilinçlensin yapılacak şey var, yapılmayacak şey var.. Yeter ki örf, adet, müslümanlığımızda ölenlerin arkasından yapılmaması gereken şeyler olduğunu anlasın.. Bu bağlamda nasihat babında kınamanız daha şık olurdu.. Sağlıkla,
  • 1 Yıl Önce

Sinan

Yeter artık. Ali bey Allahını seviyorsan şu emekli zam haberlerinden vazgeçin..
  • 1 Yıl Önce

Sinan a cevap

Bu kadar aglıyacagına okuma yani okumak zorunda hissetme kendini

Sinana

Kendi vazgecmen gerekeni baskasinin üzerine atma.yani projeksiyon olayiniz bile en düsük seviyede.

Türkiye'ye böyle müjdeledi: Milyonlarca emekli için ilan! Her formül masada!

Yukaridaki mujdenizi  yoruma acsaniza:-)
  • 1 Yıl Önce

TC ANDIMIZ

Ne güzel yazmışsın Ali. Onlar çocuk , tutuklamaya gerek yok.Onları bu hale getiren sizler dahil bu knnjoktürün araştırılması lazım.Onlar çocuk ama sizler değilsiniz.bay bay
  • 1 Yıl Önce

Turgut

Sayın yazar inceden inceden Atatürk ile mevcut Cumhurbaşkanı aynı kategoride yazmaya çalışmışsın. Birisi kurucu lider diğeri kurucu liderin kurduğu devlette seçimle işbaşına gelen siyasetçi. Kul hakkına girme.
  • 1 Yıl Önce

Osman

Cok sükür secimle isbasina gelme gercegini kabul etmissiniz.ama bu tür kiyaslama bile gereksiz.bir zoraki kabul de görülebilir.

Nuran Devres

KIZLAR JAPONYA'YI DA YENDİ. 6 da 6 yaptılar. Türk Milletine kutlu olsun. Efendim bu çocuk bu saygısızlığı, bu edepsizliği durup dururken şaklabanlık olsun diye yapmıyor. Demek ki küçüklüğünden beri okulda ve evde Atatürk aleyhine dolduruluyor. Benim bir çalışanım var. Dinine düşkün, çok sevdiğim bir kız. Onun da 6 yaşında çok tatlı bir kızı var. Okulda öğretmen her birine en çok kimi seviyorsunuz diye soruyor. Bizim kızın cevabı: "En çok peygamber efendimizi, sonra babamı, sonra da annemi." 6 yaşındaki kızın bu cevabı evde hep dini konuların konuşulması. Çocukların beyni anne-baba ve okulda öğretmenler tarafından yıkanıyor, yönlendiriliyor. Bu onun kendi fikri, kendi seçimi değil. Aynı çocuk başka bir ailede doğsaydı, farklı bir okula gitseydi cevabı bu olmazdı. Ben çocukken evdeki herkes namaz kıldığı için her ailede böyle olduğunu sanırdım. Koleje Başlayınca hiç de öyle olmadığını gördüm ve bir süre bacaklarım. Herkesin annesi okula geliyor. Süslü,modern, şık kadınlar. Saçlar, makyaj falan yerinde. Onlara hayran oluyorum. Anneme sakın beni almaya okula gelme diye tembih etmiştim. Annemin kıymetini büyüdükçe anladım. Çocukların bocalamasını önlemek için çok dikkatli olmalı ve seçimi Onlara bırakmalı.
  • 1 Yıl Önce

Nuran devres e cevap

Hadiya şimdide çocuk bilimini incelemiş kendi çocukluğunu başkalarınkiyle karıştırma sen nasıl istiyosan yaşa fikrinide kendine sakla

O, dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük siyasi ve askeri DEHASIDIR...

O olmasaydı ismimiz Agop mu olurdu Yorgo mu olurdu bilemiyorum... Ruhu Şad olsun Tanrı Türkü korusun!
  • 1 Yıl Önce

Ali bey

Atatürk'ün her dediği çıktı mı? Çıkti! Öyleyse sana kötü bir haberim var. Atatürk "Türkiye Cumhiriyeti ilelebed payidar kalacaktır" da demişti.
  • 1 Yıl Önce

Adil

Ali beyin tersini yazdigini hic görmedim.kendi fesatligini ifsa ediyorsun.

Ahmet Tunç

Atatürk ün Voleybolcu Kızları bu günde zafer kazandılar. Helal olsun kızlarımıza, sonsuz teşekkürler onlara
  • 1 Yıl Önce

Şevki

Atatürk e hakaret eden Türk Milletine hakaret etmiş sayılır Türk Milletine hakaret edenin bu ülkede yeri yoktur defolsun dilediği yere gitsin
  • 1 Yıl Önce

Muhtar

İSİMLERİ lazım değil TÜRKİYE’NİN DÜŞMANları ajanlarıyla mutlaka büyük bir toplantı yaparak şunları konuşmuşlardır: ‘’Türk milletini ; MEZHEPÇİLİK İLE alevi, suni, ve ataistleri mi yoksa IRKÇILIK İLE Türk, Kürt,Laz, Çerkez, Arap vs. yi mi, KEMALİZM İLE sevenler ile sevmeyenleri, inananlar ile inanmayanları mı YOKSA Milletin her zaman iktidara getirdikleriyle, getirmediklerini mi darbeler yaparak veya birbirleriyle savaştırarak lokmalar halinde parçalayalım ne dersiniz?’’diye sorulunca şöyle karar verirler ; HEPSİNİ BİRDEN YAPALIM zaten kurduğumuz PKK ve yan kuruluşları ile diğer terörist müttefiklerimiz hazır bekliyorlar ayrıca ORADA bir çok masraflarla satın aldığımız tasmalı kuçu kuçularımız var, onlar sıkı çalışsınlar biz arkalarında hazırız.’’ Sanırım size hikaye gibi geliyor ama…
  • 1 Yıl Önce

ADSIZ

Doğru bin yıl geçse doğrudur unutulmaz çünkü suya taşa yazılmıştır silinmez ATATÜRK nefsi için bir kelime söylememiştir yanlızca vatan ve millet için onun için silinmez  çok çıkarı için konuşuyorlar gece pkk gündüz ATATÜRKÇÜ gece ingilizci gündüz dinci olduğu gibi
  • 1 Yıl Önce

SUAT

HOCAM ADAMLAR İKTİDAR BİLE OLMADAN İSTEDİKLERİNİ TAM OLARAK TABAN TABANA ZIT OLDUKLARINA 3 KOYUNU GÜDEMEZ DİYENLERE YAPTIRIYORLAR İKTİDAR MİLLETE İSLAMA FAYDALI BİR ŞEYİ YAPMAK İÇİN 50 YERDEN FİKİR TELAKİSİ YAPMAK GEREĞİ DUYARKEN BÖYLE SAÇMA ŞEYLER İÇİN DE HIYARIM VAR DİYENLERE HEMEN TUZLUK UZATIYOR
  • 1 Yıl Önce

Jale özsoy

17 YAŞINDA KOCAMAN GENÇ SIRITARAK KAHKAHA ATARAK VIDEOYA CEKTİREREK ATATÜRK RESMİNİ ŞEYİNE SÜRTÜYOR SENDE BUNU AFFEDELİM DIYORSUN ? ATATÜRK BU LAİK DEMOKRATİK ULUS DEVLETİ KURAN BÜYUK BİR LIDER KAHRAMAN BAŞKASI İLE MUKAYESE EDEMEZSİN ? COCUGU BÖYLE KİNDAR YETİSTİRELER DAHA SUCLU
  • 1 Yıl Önce

Ayhan

 avukatlığını sen yap
  • 1 Yıl Önce

Ayhan beye

Savunman cok kisa.hakim celseyi erteler bu kadar kisa savunmaya.git biraz kitap oku toplum icine gir su tiktoku bir kenara birak.

Akademisyen

BM'in dunya mutluluk raporunda Turk kokenli Finalndiya yillardir acik ara birinci iken ozendiginiz Afganistan (ama eminim erkekler cok mutludur orda) sonuncu. Bizim sanssziligimiz Hazar'in guneyinden goc etmek ve Araplarla hasbelkader komsu olmak.
  • 1 Yıl Önce

Ismet

Gel kardas kavimler göcünü yeniden birlikte yapalim..desem atlayan catlak cok olur.ama arkama baksam kimseyi göremem.

Yaver

Mikrofon tutulunca 17. Yaşında olanlar biz çocuk değiliz deyip döktürüyor ülkenin gidişatı hakkında .özgürlükler vs vs .ekonomi hakkında vs vs .şimdimi çocuk oluyor .asıl ceza caydirma bu yaşta olur .eyvallah edersen şımarık bencil toplum yetişir .saygı şart .bu karar emsal olsun .Recep Tayyip Erdoğan için neler deniliyor bu vesile ile bütün devlet büyüklerine hakaret suç sayılıp ceza verilsin .özgürlük küfür etmek değildir .17 yaşta büyük bir yaştır.
  • 1 Yıl Önce

aslan abim

Hırsızların yoldaşı, tecavüzcülerin dostu, Atatürk düşmanlarının yılmaz savunucusu.
  • 1 Yıl Önce

Ridvan

Aslan abim ikrarda bulunuyor.

Bir

Atatürk düşmanlığı yapan CHP Kemal Kılıçdaroğlu'dur Muharrem İnce de söyledi tabela parti diye Bolu Belediye başkanı Tanju da söyledi Kemal'in dersimden dolayı Atatürk düşmanlığını bilmiyen mi var

Göktuğ

Bu ülkede müslümanım diyenler hakkıyla müslüman olsa, bu çocuk tutuklanmazdı. Küçük hesapların, küçük davaların fitnenin, fesadın, dindarları, dininize kitabınıza hakaret edilirken susarsınız, sizden biri içeri atılırken susarsınız. Karşınızdaki insanların batıl davalarına imanı, sizin hak davanıza imanınızdan daha daha kuvvetli. Bunun için zillet içindesiniz. Bu kafayla 21 yıl değil, 21 yy iktidar olsakta, durum değişmez zillet size çok yakışıyor.
  • 1 Yıl Önce

Ercan

Büyük uğraşlarla yetiştirdiğimiz ..
  • 1 Yıl Önce

Recep Dengiz

EYYYY ATATÜRKÇÜLER EYYYY MUSTAFA KEMAL İN ASKERLERİ ASKERİMİ POLİSİMİ ÖĞRETMENLERİMİ ŞEHİT EDEN PKK NIN KURUCUSU BEBEK KATİLİ APONUN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ HEYKKELİNİ DİYENLERE ÖZGÜRLÜK İSTEYEN, MUSTAFA KEMALİN ASKERİ DEĞİL GENARALİ OLSANIZ NE YAZAR İTLER DİYENLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAK SUÇ DEĞİL Mİ. BİRAZ DELİKANLI OLUN, BİRAZ DOĞRU OLUN BE......
  • 1 Yıl Önce

H.S.

Hah işte aponun heykeli dikeceğiz diyenlerle senin CHP lilerinde, senin akp lilerinde,koca göbeklerini ucuz meclis restorantında şişiriyorlar. Senin gibi kilotçularda burda ahkam kesiyor.

TC ANDIMIZ

Sen yazdın ne anlattın şimdi.Ben hiç bir şey anlamadım.

Hakan

PKK ile iş birliği yapanları da masaya oturanları da Türk milliyetçileri unutmaz. Tanrı Türk'ü Korusun

Çüşş

Çocuk mu? Resmi şeyine sürüyor. Neresi cocuk bunun!
  • 1 Yıl Önce

Recep Gider

Sen nasıl ülkemizin kurucu Atatürk ile sıradan bir cumhurbaşkanını aynı kefeye koyarsın..
  • 1 Yıl Önce

Recep gelir

Sen, seçilmiş cumhurbaşkanı ile seçilmiş sayılan aranmışlara kendisini seçtirenleri nasıl bir tutarsın

nuri

Bunlar iktidarda değil iken bunları yapıyorlar. DÜŞÜNSENİZE BİR DE İKTİDAR OLSALAR.
  • 1 Yıl Önce

Alpaslan

Yani. Allah esirgesin

Haydar

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucu lideridir. Bir ömür onun ismini silmek isteseniz de başaramayacaksınız. Çünkü onun fikirlerinin kökleri bu vatanın her yerine yayılmıştır. Ne kadar budama yapsanız gün gelir daha güçlü filizlenir. Şunu aklınızdan çıkarmayın Türkiye Cumhuriyeti demokratik ve laik bir yönetim anlayışı ile ilelebet payidar kalacaktır. Sayın yazar siz de ben de birgün unutulacağız kabul edin bunu Atatürk fikirleriyle yaşayacaktır. Her geçen gün atamızın yapmaya çalıştıklarını daha iyi anlıyorum. "Efendiler ve ey millet! İyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti; şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en hakiki tarikat, tarikat-ı medeniyedir. Medeniyetin emrettiğini ve talep ettiğini yapmak, insan olmak için kâfidir." Mustafa Kemal ATATÜRK Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Mustafa Kemal Atatürk
  • 1 Yıl Önce

Osman

Kusura bakma ben nutku ezbere biliyorum ama sen galiba yeni ögreniyorsun.

Ayhan

100 sene ,okullarda sivil hayata,zorla baskıyla Mustafa Kamalı sevdirmeye çalıştınız. Saygısı olanı bile hep Atatürk maskesi altında sopa gösterek terbiye etmeye çalıştığınızdan Adamdan soğutunuz. Durum ortada 100 sene geçti bu millet ,bi türlü kalpten sevmedi. 5816 koruma kanunuyla Eleştirilmeesini bile yasaklarsan.saygısı olanları bile şüpheye sokar böyle oğutursunuz. Aha Chp de dahil Atatürk ismini bile zorunlu olmaktan çıkardı,chp üyeleri Atatürkün askerleriyiz diyenleri militarist buluyorum dedi,ortağınız Hdp kemalistin askerkerleri ne  sürüsü dedi,kılınız kıpırdamadı,Aha daha geçen DİSNEY atatürkü soykırımcı,Katil olarak filmini sunacaktı,Tepkiyi biz verdik çünkü Biz Türk milletini atatürk ün liderliğinde Soykırım yaptığımızı lanse edec eklerdi ?Türk milletine ve Liderine kimse Soykırımcı iftirasını atamaz,Çünkü tarihimizde hiç bir zaman soykırım yoktur. Biz sosyal medyada anında tepki verdik, siz nerdeydiniz nerde saklanıyordunuz sahtekarlar. İşte 5816 Kanunu tamda bunlar için değilmi, Hani Kimse Disneye dava açmadımı,suç duyurusunda bulunmadımı?? 5816 kanunu kendi milletinden korumak içinmi çıkardınız? 17 yaşındaki çocuğamı gücünüz yeti lan sahte atatürkçü şerefsizler sizi. Ha bu arada Zaten Yeni dünya Düzenünde Mustafa kemalin yeri yoktur.ve Kullanma Tarihide bitmiştir. Batının Laiklik demokrasi maskesi altında Dünyayı yönetimleride miladını doldurmuştur. O kafanızı soktuğunuz topraktan ,at gözlüğünüzü çıkarıp bi etrafınıza Dünyada neler oluyor diye bi bakın. Dünya tek kutuplu bi oluşuma giriyor. Senin 100 sene önceki fikri savunan yobazlar ın bu oluşumda yeri yoktur. Türkiyeye Gerçek Demokrasiyi ,insan haklarını Ülkeye Geriren lider Erdoğandır. Son 250 yıl Türk Tarihinde ,ilk defa Sınırları dışında başka topraklarda Mücadele veren Bi liderimiz var ,Dünyanın bir çok ülkesinde asker bulunduruyor. TÜRKİYE TOprakları büyüyor, Son on yılda yedi düvele karşı örtülü savaş veriyoruz ve her yerde Galip gelen bi Türkordumuz ve De Sizin bile hayal edemiyceğiniz yerli savunma silahları son teknolejii ye sahip araç gereçler üretiliyor. Hatta Dünyada iha siha,sida insansız yapay zekayla çalışan Robotik çihazlarla ve bunu dünyada ilk kulanan ve savaş doktorini değiştiren Türkiye oldu. siz istemesenizde ,nefret etsenizde ,kıskansanıza Erdoğan Tartışmasıs Dünya lideridir, ve Dünyada olan kirizlerde ,Savaşlarda artık söz sahibidir. İnsanlık yok olmaz Robotlaştırılmazsa ,1000 sene sonrada Türk Tarih kitaplarında yer alacaktır,ve 500 sene sonra dünyanın her yerinde eserleriyle anılacak hatırlanacaktır. Türkiyede yapılan tüm hastane,üniversite,yol ,köprü,Baraj ,Devlet daireleri,Marmaray,Hızlı tren,Hava limanları bunlar yüzyılarca kalıcı icraatları,yerli uçak,yerli araba,yerli uydu,yerli tank tüfek ler kimin zamanında Üretildi diye sorulunca Erdoğan zamanında diye Tarih kitaplarında geçecek. Balkan,afrika,Arap ülkelerinde yaptıkları cami,yol,Hastane,okular ,orda osmalıdan kalan yapılar gibi bunlarda kalacak. Tarih Sadece Dünyada Güçlü oyun kurup oyun bozan ve en önemlisi bunu Ordusuyla yerli üretim silahlarla sahada çatışmalarda zaferle çıkan liderleri yazar ,halkı da aynı sadece Yükseliş zamanındaki liderleri hatırlar. Yiğit ölür eseri eşek ölür semeri.

Haydar a cevap

Bu kadar dramatik edebiyata gerek yok geçliye hitabeyi biliyoz biliyoz da yazar ne yazmış onu sen onu anladınmı anladık algı yapçan bari atanı karıştırma böyle algın çok belli oluyo

Göktuğ

Atatürk yaşasaydı, PKK, Yeşil Sol Parti konusunda ne derdi, Karabağ, mavi vatan, ypg-pkk, israil, filistin konusunda ne derdi. Şuan ki Kemal Kılıçtaroğlunun politikalarını onaylar mıydı. Meselea LGBT konusunda ne derdi açıklada anlayalım. Boş beleş slogan atma!! Birde mezhebin ehli sunnet mi?

ATATÜRK herkes değildir

Herhangi biri değildir. Onunla bununla mukayese kabul etmez sn Karahasanoğlu! Lütfen zorlamayın ve ONA saygıda kusur etneyin.. Selamlar..
  • 1 Yıl Önce

ADSIZ

İsrail ile kanka olduk kanka
  • 1 Yıl Önce

Adil

Ömür boyu herkezle her milletle kavga isteyenlerin emekli maasindan sikayetci olma hakki olmaz.

Recep Dengiz

EYYYY ATATÜRKÇÜLER EYYYY MUSTAFA KEMAL, İN ASKERLERİ ASKERİMİ POLİSİMİ ÖĞRETMENLERİMİ ŞEHİT EDEN PKK NIN KURUCUSU BEBEK KATİLİ APONUN APONUN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ HEYKKELİNİ DİYENLERLERE, MUSTAFA KEMALİN ASKERİ DEĞİL GMİ. BİRAZ DELİKANLI BİRAZ DOĞRU OLUN BE...... ENARALİ OLSANIZ NE YAZAR İTLER DİYENLERLE, İŞ BİRLİĞİ YAPMAK SUÇ DEĞİL
  • 1 Yıl Önce

Neref e cevap

Farkınız varsa yazsana nerden uydurdugunu bizde görelim

Nefer

 Tum Kemalistlerin CHPli oldugunu hangi yerinden uydurdun?

ALINCA

CANIN MI YANDI O  CEZA ALINCA
  • 1 Yıl Önce

Hasan

Birincisi Atatürk ile Erdoğan aynı kefede değildir...
  • 1 Yıl Önce

Şener

Bencede Erdoğan farklı.

Ayhan

Ikincisi yazdıkların akite uymadığı için silinmiş.

İbrahim

Beni daha çok şaşırtan, karar gazetesinin bir yazarının, bu çocuğun mutlaka emsal için ceza alması gerektiğini yazması oldu. Hani çok özgürlükçü müslümanlar ya..yuh olsun alçaklara. Diğer yandan, milli gazete ve yeni asyanın da hiç değinmemelerine şaşmadım. Çünkü artık onlar bizden değil, CHP'nin çocukları oldular...
  • 1 Yıl Önce

Adil

Kizilderelilerin savas tamtamlari gibisin arkadasim.

Nefer

Sen AKP'nin oz cocugu oldugundan emnimisin? Eminsen AKP TBMM Grup Başkanvekil Özlem ZENGİN uvey evlat mi? Sakin tersi olmasin?

Dogru demiş

Agzina saglik.

Mehmet Ali

Ali bey bu çifte standart ı düzeltecek adil hukukculardır. Adil hukuk kahramanlarına ihtiyacımız var. Nasıl başkan kefenle yola çıktık diyorsa en azında adalet yolunda çileye göğüs gerecek gerçek kahramanlar lazım.
  • 1 Yıl Önce

Kutalmış

1. çatlasan da onun adını millet M. Kemal değil. Atatürk olarakbiliyor. 2. Çatlasan da 17 yaşındaki ve benzerlerini, gazeteci, yazar vs , Aleni hakaretlerde bulunanlara aynı şekilde Türk milliyetçileri olarak not edeceğiz. Düzeninizin ilelebed devam edeceğini sansanız da devam etse de biz size had bildirmeye devam edeceğiz. 3. Bak o genç hakimin kararını okudun mu. Bu hakim bu dönem hakim olmuş güzel bir evlat. Bak bu hakimler bugün yüreklice nasıl kararlar veriyor. Bu seni gelecek ile ilgili korkutuyor ama korkma. O genç hakim ve savcılar bu dönem göreve gelseler bile çok sağlam yiğit Türk evlatları vAr aralarında… sen sen ol, Atatürk ile yazamadığın öfkeni, içinde sakladığın ona hakaretleri dile getirme… öyle M. Kemal falanla yetin. Gitme daha ileri..
  • 1 Yıl Önce

Cavit

Ağzına sağlık.

RED

muhammet INGİLİZLERİN FIRANSIZLARIN İTALYANLARIN İŞGALCİ GÜCÜ YUNANLILARLA SAVAŞTIK BUNUDAMI RED EDİYORSUN

Muhammet

Şartlanmış beyinler değişmez, yalnız öğretilenleri tekrarlar, bizim kurtuluş savaşında hiç bir cephemiz veya savaşımız olmuş mu ingilizlerle bir araştırın sonra bu günlere gelin, Hindistan ve Türkiye bir bakın ikinci dil ingiliz, kutsalları aynı inek, kedi  acaba neden?

Muhammet

174 madde değişecek mi? Yoksa
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Ergen bir lise bebesinin yaptığı saygısızlık ve şebekliklere karşı "Atamıza laf söyletneyüz" "Kellesini isterük "Asalim" "Içeride çürüsun" diyerek yine kazan kaldiran laikçi, kripto kesimler, sanatcı kılıklı Gezici provokatörler, CHP'li marjinal solaklar, CHP medyası, Cihangir Kemalistleri; PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu HDP'li siyasilerden Sırrı Sakık vakt-i zamaninda "Mustafa Kemal'in itleri" diyerek kendilerine ve Mustafa Kemal'e olmadik hakaretler yaptiginda; bu lise bebesine gösterdikleri tepkiyi; yoldaşları, dostları, ruh ikizleri Sırrı Sakik'a ve temsil ettiği partiye ve terör örgütüne asla göstermemişlerdi.. Şimdi hep bir ağızdan siyasi tutsak ilan ettikleri "Selo'ya özgürlük isterük"" dedikleri Selo'nun ve PKK'nin kışkırtmaları ile bölgede; PKK militanlarinca onlarca kişi katledilirken ve okullar, Atatürk büstleri atese verilirken giklari bile çikmamisti..Bu hastalıklı zihniyetin cani çıkar huyu çıkmaz.. Mustafa Kemal; bu "Ataturk simsarlarinin" umurlarında bile değildir....
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyetle Müslüman ve Türk kılığına girmiş dönmeler!

Bunlar her dinsiz,hadsize,sapkina,ahlaksiza,teröriste,zalime,... sahip çıkar İslam'a ve müslümanlara saldiranlari desteklerler,çıplaklık hayasizlik ve hatta lgbt sevdası kendilerinin de dönme olduklarindandir. Bunların geneli putperesttir menfaatlarini tanrı edinmistirler. Allah'a ,peygambere,kitaba ,ahiret gününe iman etmezler. Hayat sadece bu dünyadan ibarettir . Hayvanlardan daha çıplak ve ahlaksizdirlar İslam'a ve Kur'an'ın ayetlerine dusmandirlar. bunlar ataturk a taparlar çünkü o olmasaydı olmazdı lar onları kimlik ve yurt sahibi yapan devketin bütün kademelerine onlara teslim eden onların yaşantılarını müslümanlara dikte eden(şapka,harf,... kanunlarını) çıkartan 100 yıldır devletin ve milletin bütün imkanlarını bu donmelere peşkeş çeken o olmasaydı bunların hiç biri olmazdı . Bizim atamiz ecdadımız Fatih Sultan Mehmet Handır,Osman bey dir,Alpaslandir. Onlar ne turktur nede Müslüman. Türkiye'nin kimlik sorunu vardır. Bu gayri müslim lerin arşivler le ortaya çıkarılıp ifşa edilmeli münafıklar ortaya çıkarılmalıdır. O zaman İslam'a ve müslümanlara kin duyanlarin aslında yahudi,ermeni,rum olduklarını görecek bunlarla herturlu bir arada olmayı,birlikteliği reddedeceksiniz

angora

Bu ulkede sozde muhazafakar bir partinin basinda oldugu memlekette Muslumanlara daha fazla zulum artti. Bu Hukumet sembolik bir hukumettir
  • 1 Yıl Önce

Aslan parçası

Sen geçmiş iktidar da bulunan herkesi yerden yere vurunca sorun olmuyor, hatta sen ülkenin yarısının oy verdiği karşı tarafa illet diyeceksin,zillet diyeceksin, gayri milli diyeceksin bişey olmuyor, ülkenin kurucusuna denildiği zaman ya susacak yada onu savunacak gardını alacaksın, sonrada bize içim dışım bir diyeceksin, sözcü ve Cumhuriyeti sen oku halk tv yi sen seyret ama sadece oku ve seyret bize onlardan alıntı falan yapma, biz istersek zaten okuruzda seyrederiz de Ali bey, bize olması gerekenleri hukuka ve anayasaya uygunluğu halini yaz olurmu...
  • 1 Yıl Önce

Selim

Aslan parcasi Neden bu sayfalarda aslanlik tasliyorsun.git mahallende seni nasil karsiliyorlarsa öyle dolas.

Büyük beyaz

Kurultay yaklaşıyor. Davutoglu ittifak bitti dedi. Sn kilicdaroglu da pes edecek gjbj .sn özel resmen rest dedi .malum bir düello vardı masada .cetvel belirleyecek olan
  • 1 Yıl Önce

okur

adam buyuk dalga meraklisi

Mustafa

 Atatürkü başkalarıyla aynı kefeye koymakla en büyük yanlışı yaptın Atatürk ileri görüşlü bir vizyonerdir bilmeliydin
  • 1 Yıl Önce

can

... niye azad edilmesine ön ayak olmuyorsun?
  • 1 Yıl Önce

Litrelik

Evet Ali bey… daha daha?
  • 1 Yıl Önce

Daha daha

Daha daha litre.safmi ispirtomu.

Okur

 Atatürk le Erdoğan ı kıyaslıyorsun..
  • 1 Yıl Önce

Askıcı davut

Atamıza hakaret edenlere idam gelsin.
  • 1 Yıl Önce

Sedat

Askici davut mu cellat davutmu.

Vatandaş

Reiz ne diyor? "Men dekke dükke" O zaman kimse kimsenin kapısını çalmasın arkadaş. İnsan olmak çok mu zor.
  • 1 Yıl Önce

Türk

Bu olayı anlamak için önce Türk olmak lazım maalesef kıstas yaptığı kişi iki ayyaş derse olacağı bu .. Allah ıslah etsin herkesi
  • 1 Yıl Önce

Türk e cevap

Türksen bilmen lazım şamanizinm den gelir türk ve Müslümanım diyosan başka iki ayyaş dedi diyosan önce nesin ona bak bence ne türksün nede müslüman ne olduğuna karar ver sen sonra yaz yaptıgınız bu algı numaralarını sizden başka yiyen çıkmaz

Yaver

Hacı ceza en üst sınırdan verilsin emsal olsun .dağa ne .sn Erdoğan içinde hakaretlere en üst sınırdan ceza verilsin .devlet büyüklerine kim olursa olsun hakaret ve küfür iftiraya üst düzey cezalar gelirse toplum ahlaki yolunda adım olur .şımarık bir Nesil engellenir. Atatürk te olsa Erdoğan da olsa emsal olsun bu karar
  • 1 Yıl Önce

kimin avukatı olduğunu söyle; sana kim olduğunu söyleyeyim

16 yaşında antalya’daki bir lise öğrencisi, sınıfta Kur’an-ı Kerim’e tekme atar. biz, “çocuk, bu; çocuğu kazanmalıyız, aman, polis veya savcı devreye girmesin, anne-babasının ikazı, öğretmenin uyarısı yeterli” deriz.
  • 1 Yıl Önce

Musab

Gazeteler karakterlerine göre yayın yapıyor. Karakteri dip yapmış gazetelerden ne beklenir
  • 1 Yıl Önce

Ayhan

Atatürk senin için vefat eden ilk Cumhurbaşkanı demek sadece...
  • 1 Yıl Önce

Bir

kemal Kılıçdaroğlu Atatürk'çüleri kovdu partisinden CEZA var mı???
  • 1 Yıl Önce

Chp li terzi

Adamın yazdığı dogruki bu kadar karnın agırmış doktora git..

CHP'li Terzi

Bilir bilmez her ise patini sokma, sen git senin kafadan ... ne yapiyor onlara odaklan, birdirbirde hep alltta olan binbir surat!

şüayıp

Yüce rabbime çok şükür ki yarattığı en büyük fani Atatürk'ü Türk milletine bahşetmiş.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

En büyük fani Hz. Muhammed (S.A.) ve peygamberlerdir. Sapıklık yapmayın.

Nefer

Begenemedin mi?Karsilastiralim istersen diycem ama Arapla Turku karsilastiririsan maca 3-0 yenik baslarisn zaten!

Ahmet

En büyük fani ha!!!.

Bir

Ben de destekliyorum Sizi önce CHP hdpkk dan başlasın Atatürk 'e hakaret edenleri Fransa gazetesi ak Parti'nin Atatürk 'un mirasını devraldığını yazdı yıl dönümlerde önemli projeler hayata geçirildi diyor.
  • 1 Yıl Önce

gercekler

MEVZU BAHİS VATANSA GERISI TEFERUATIR..(çeske yunan galip gelseydi, fransiz kalsa daha iyiydi) diyenler işte sonucunuz siz kral zavalli genç mahkum
  • 1 Yıl Önce

Gerçekler e cevap

Alı yapıyonya bari biraz çalış Chp yüzünden ölen binlerce gençleri yazsana onlar mahkum bile olamadı

Veysel Alkan

Saygı değer yazar! Hatayı yanlışı kıyaslamadan yazmak daha güzel. Her hata ve yanlışı kendi bünyesinde değerlendirmek gerekir. Kıyaslama konuyu hafifletme veya kapatma anlamına gelir. Hata ve kusuru savunarak değil. Eğitici ve düzeltici amaçla bilgilendirmenizi istiyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Harun

Hükümet nerede. Bir tenkit et ya. Dini değerlere küfret ses yok cumhurbaşkanına küfür et ses yok böyle bir şey olurmu.Ya herşey serbest olsun ya da …
  • 1 Yıl Önce

nurettin

*beşer kendi putunu kendi yapar kendi tapar* kuzey kore hariç hiç bir milletin olmasaydı olmazdığa inananların olduğu halk yoktur ülkemiz hariç kendilerini bu kadar ezik hiç bir halk yoktur kuzey koreliler hariç* bankaları kar maskesiyle devleti ve halkı atatürk maskesiyle soydular soyuyorlar * imza ugur mumcu
  • 1 Yıl Önce

Okadar a cevap

Bu laik laiklik diyorsunuz ana kökeni ne nerden çıkar nerede kullanılır bi yazın akademik proflar herbokologlar

Kabe ne peki?

Onu da beser yapmadi mi?Biz saygi durusu yapiyoruz, siz etrafinda donup duruyorsunuz. Sorun buysa biz de heykellerin etrafinda donelim bari.

OKADAR

haltettin O PUT DEĞİL BİZDE ONA TAPMIYOR PUTLAŞTIRMIYOR SAYGI DUYUP MİNET BORÇLUYUZ O KADAR O DAHİ MİLLİ KAHRAMANDIR MİLLİ MUCADELEYİ BAŞLATIP BAŞARIYA ULAŞTIRIP MODERN LAİK SOSYAL TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURAN

Sahi

Cocuk Atatürke değil heykele hareket çekmiş.ne var bunda daha çocuk o.bir kulağını çekersin bana bak hiiiii dersin olur biter.tutuklamak ne ya.o hakim hemen görevden alınsın.
  • 1 Yıl Önce

O MU

sahi BİR O MU

Mühend¡s

AKP neden izliyor , millet sadece yol, köprü için oy vermedi ...
  • 1 Yıl Önce

BEKLEMESİN

ne yapsın istiyorsun ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPMASIN EMEKLİNİN MAAŞLARIN YÜKSELTSİN YIL SONUNU BEKLEMESİN EMEKLİNİN BEKLEYECEK HALİ KALMADI

AKP ne yapsin istiyorsun

Somut olarak yazsana.

Vicdan

Chp'ye çalışan KADEM denilen derneğe ses çıkarmazsanız,daha neler görürüz neler.
  • 1 Yıl Önce

MUSTAFA

Bunlar Menderesi,Polatkanı,Fatin Rüştü Zorluyu astırmış gürühun günümüzdeki temsilcileri.Bunu bilip ona göre hareket etmek gerekiyor.Bir de Atatürk'ün Manevi Şahsiyetine karşı suç işleyenin kimliği önemli.Eğer doğu ve güneydoğu illerinde PKK'lı katiller tarafından okul bahçelerinde ki büstler kırılırsa,problem olmaz ama saftiriğin biri Atatürk resmine çirkin davranırsa suçu çok büyüktür.Mezkur olayda olduğu gibi.Eğer bir adama mü'min derseniz onun bir inanca sahip olduğunu söylemiş olursunuz.Misal Atatürk'e mü'min derseniz problem yoktur.Eğer "kafir" derseniz içeri tıkılırsınız,mazallah.Oysa kafir kavramı da aynen mü'min kavramı gibi durum tesbitidir.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, ÜSTÜN IRK BEYAZ LAR YARGI LA MAZLAR,? DOKUNULMAZLIĞI VAR DİR, TORUNLARI VARDIR Kİ ATIŞ SERBEST KÜFÜR BAZLAR, VATANA MİLLETE DÜŞMANLAR,
  • 1 Yıl Önce

Nefer e cevap

Nasıl bi algı yapıyosun sana göre nasıl olmanı tutukladılarya çocugu sizin gibilerin gazıyla ne olacak diyotinemi çeksinler çocugu bi yaz bilelim

Nefer

Kim o yargilamayanlar, 21 yildir CHPkk mi iktidarda? Milletin % % 82'3u Kemalizm Anayasa'da yer almalidir derken buyur yiyorsa yargila Mustafa Kemal'e hakaret edenleri!

ALAMANCI.

Ali bey; Tenkit ettiginiz adamlar iktidar da degil,Sizin ve Bizim secdigimiz adamlar iktidar da.Ali bey yanlis yöne ok atiyorsunuz farkindamisiniz?Bu adamlar firsati yakaladilar ATATÜRK FILMINDE KI IKI YÜZLÜLÜKLERINI UNUTTURMAK ISTIYORLAR.BU GÜRÜH PARA ICIN YANI DOLAR ICIN SATMIYACAKLARI DEGER YOKTUR ATATÜRK MASKEDIR.BUNLAR KORKMASA CAMILERI YAKARLAR.AMA SUC KIMDE?HÜKÜMET DE.BU BAKANLARLA COK ZOR.MILLET 21 SENEDIR NICIN TAYIP BEYI SECIYOR?KORKUSUZ OLDUGU ICIN AMA NEREYE KADAR.KORKANDAN KIMSE KORKMAZ.ELINE MIKROFON ALAN SOKAGA CIKIYOR BUNUN HUKUKI SORUMLUSU YOK MU?HÜKÜMETIN OTORITESI NERDE? ALLAH REISIN YARDIMCISI OLSUN.ALLAH VATANIMIZI KORUSUN.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Maalesef ABD ve Avrupa gibi Türkiye'de de demokrasi yalandır, aslında laikçi plütokrasi yani zenginler iktidarı vardır. Reis ve hükumetleri değil, zenginler iktidardadır. Zenginler de mümin ahaliye karşı söz konusu ağzı bozuk, saldırgan, pislik laikçi gazeteleri kullanıyorlar kara propaganda ve korkutma ve kışkırtma için. Bir siyasetçinin unvanı ve makamı formaliteden resmî evrakta ne olarak geçerse geçsin, en fazla Reis gibi cevval bir dış işleri ve bayındırlık bakanı gibi davranmaktan öteye otorite yürütemiyorlar. Doğrudur ki bunda siyasetçilerin ve onların içinde Reis'in kendi sabır ve mücahede eksikliği de etkendir. Fakat bizler kendimizdeki suçu da görmeliyiz. Burada sorumluluk sadece Reis'te değil, hepimizdedir. Ülke içinde güç kazanmak tek kişinin sabrı ve cihadı ile olmaz. Biz iman edenler laik(çi) küffar ve laikçi münafıklara karşı kendimiz ne kadar sabırla (ve dolayısıyla cesaretle) mücahede ediyoruz? Eğer iğneyi kendimize de batırır ve bu sayede kendi mücahede görevimizi daha sabırlı ve yürekli ve daha güçlü gönüllü yaparsak düşmana karşı, işte o zaman işler düzelmeye başlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23