• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de ‘Çoklu kişilik bozukluğu’

50 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Karamanlı

Ali bey kardeşim ekonomi, finans, hukuk,eğitim, herşeyin bilirkişisi olarak psikolojiyi de ekledin.
  • 1 Yıl Önce

Ohoooo,sen aliyi pek okumuyorsun heralde..

Bi dönsün gerçek kişiliğine.....OROSPU IBNE. gırla......bazen de mezar taşlarıyla bağlıyor işi....akil fikir olmayınca, atış sebest.......nasil olsa dolma sever çooooook.

Akın kimençe

Sağ sol Allah bilir edep yahu 1998
  • 1 Yıl Önce

HÜSEYİN

SAYIN ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! DEDİGİNİZ GİBİ. KİM FAZLA VERİRSE,O NUN DÜDÜĞÜNÜ ÇALANLAR'DAN BUNLAR. SON DERECE HAKLISINIZ. SAYIN ERDOĞAN,AMERİKADA BU TERÖRİSTLER SİZİN KENDİ MALINIZ DEDİ,(İMALATINIZ). BUNLARI SİZ ÜRETTİĞİNİZ İÇİN, SİZ NE İSTERSENİZ ONU YAPARLAR VE SÖYLERLER. ÇEPLERİNE ÜÇ BEŞ DOLAR KOYARLAR TV LERDE AHKAM KESERLER.ZANNEDERLER'Kİ ARKALARI SAĞLAM. ONUN, BUNUN UŞAĞI OLMUŞTUR'LAR... SLOGAN!DURMAK YOK YOLA DEVAM. (REİS)AMERİKADA SUÇLARINI YÜZLERİNE VURURKEN, CHP VE ORTAKLARI SIKI PAZARLIKLAR YAPIYORLAR. NEYSE SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 1 Yıl Önce

Çok şükür

Netenyau ile yeniden kanka olduk. Kıvırmak denince akla biz geliriz.
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

21 yildir basimiz egik, Allah kimseyi bizim gibi utandirmasin, amin.

nur nur

Ali beye teşekkürler.İyi ki varsınız.
  • 1 Yıl Önce

ata

hah... o dediğinizin olması için ilk önce bi kişilik olması lazım....
  • 1 Yıl Önce

ÖZCAN ŞAHİN

İYİ akşamlar bir insan nasıl kendi kendine BU KADAR DOĞRU TEŞHİS KOYAR YORUMCULARIN ÇOĞUDA SİZİN YAPINIZDA ÇOK DOĞU TEŞHİSENE DENİR TEBRİKLER EFENDİM
  • 1 Yıl Önce

Muhtemelen

Aunaya bakarak yazıyorlar.

Yazar bey

Haksızlığa hiç dayanamam. İktidarın en ateşli savunucusu olmanıza rağmen Erdoğanın yurtdışı seyahatlerinde neden o uçağa hiç davet edilmiyorsunuz. Abd seyahati sonrası hepsi ballandıra ballandıra by seyahati anlatır, resimler yayınlarken bu şimdi hak mı? Neden CB sizi hiç davet etmiyor? Ahmet Hakan falan her seyahatte yanında. Ben yerinizde olsam çok kırılırım
  • 1 Yıl Önce

H.S.

Birinin karakteri ağır basıyor demekki.Acaba davet etmeyenmi karakter sahibi? yoksa edilmeyenmi?soru bu olmalı.

YILMAZ

konu;coklu kisilik bozuklugunun siyasetteki hali ve chp erkaninin bu hastaliga bulastigi durumlar. yaniii ne alaka

Büyük beyaz

Kurultay yaklaşıyor .... bırakırım demisti sn Kılıçdaroğlu
  • 1 Yıl Önce

Okur

Büyük meraklısı

Litrelik

Bizim derdimiz ne CHP ne ABD nede başka bir şey , bizim derdimiz adalet , ekmek , eğitim , üretim ve sağlık.. 
  • 1 Yıl Önce

ERZINCANLI.

Ali bey,Ben sizi Anlamakta zorlaniyorum;Tan gibilerini nasil adam yerine koyarak Tayyip beyle ayni teraziye koyarsiniz,bu adamlar sifirdir.Ama bu gibi herifler nasil olur da o makamlara gelirler hemde Akp iktidarin da.Parti teskilati uyuyormu.Devletin istihbarati var,Reise bilgi vermiyorlar mi.Hala 20 seneden sonra ehlini bulamiyoruz denirse;Vay ki vay.
  • 1 Yıl Önce

Yaver

Sn Cumhurbaşkanınin gazeteciye çıkışını bazı yazarlar eleştirdi hocam .bu arada yağmur duası geri gelecek gibi duruyor .su bitti demişsiniz İstanbul'da .sn İmamoğlu bu işi yapamadi gibi duruyor
  • 1 Yıl Önce

Adımdan sana ne...

Ali Bey.. Toplumdaki diğer konulara da eğilmeniz lazım mesela akaryakıt zamları, emeklilerin durumları,  tv kanaları gündüz kuşak programları gibi vs. gibi konulara da değinmeniz gerekmez mi..
  • 1 Yıl Önce

Sahi

...reis bize yeter.
  • 1 Yıl Önce

Erdal

Yine CHP bunlardan bu memlekete hayır yok.. Bu devlette çalanın çırpanın yanına kalıyor. Olan ehli namus ve edeb sahibi insanlara oluyor . Ey Ali bey hakikaten samimi isen gelir dağılımının adaletsizliğinden bahsetsene.
  • 1 Yıl Önce

doktor

ilginç değilmi bir çok ekranda bu profun ve konunun tartışıldığı günlerde bambaşkası adıyla bir dizi yayına girdi vayyy şimdide bambaşkacı olmuş demeyin haaa ne kurtlar vadisici oldum ne deli yürekci ne edhocu ne çukurcu nede üç kuruşcu fakaaaat tarihi mayıs seçimleri öncesine denk gelmiş olup çıngıraklı adıyla toplumsal fay hatlarından biriyle vede seri katil formatı üzerinde dönen ilk türk dizisinde siz bu kadarsınız diyerek ellerine bu kadar üç kuruş damgası vurulan iki çocugun yeraldığı diziden yine söz edeceğim İbrahim Hoca muayene olurken ondan önce öhhö öhö diyen ve muayeneye bile yanlayan yalayut İsmail'in kulakları çınlar belki ve daha ferhattan sözetmedim bile yani edhoyu geççç kurtlar vadisini geçç öbürküleri geççç çocukluğa öyle inilmez böyle inilir diyen ve aşçının şoförün uşagın çocukluguna inmeyi önceleyen batı dünyasına karşı ilk kez elimin körüüüü diyen dizi üç kuruşa daha doğrusu bu diziyi çıkaran topraklara selam ve halen nezih bey(ler) soruyor bu kadarmısınız kartallll şoparrrr bu kadarmısınız damlaya damlaya göl olur duymadınmı şoparrrr saklıycan samanı gelir zamanı duymadınmı darbukacıııı (yani üç kuruşluksunuz diyor ak akçe karagün içindir hani akçen diyor vuramazsın diyor yapamazsın diyor) eline üç kuruşluktur damgası basılmış kartala diyor bakalım bambaşka adlı dizi de ak akçesi olmayanın çocukluguna inmezsem şerefsisim ezberine karşı elinin körüüüüüüü diyerek kartal gibi eline tükürebilecek mi burası burası varya burası öyle bi yerkiiii diyebilecekmi not: hem Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin hem de Atatürk'ün kazanılan zaferlerden sonra sonra Truva'nın Öcü alındı diye sözler söylediği iddilark var buna Kimileri gülüp geçsede coğrafya konuşur mu sorusuna dair bir mesaj anlamında Burası Göz Göze gelmediğimiz yer burası Diz Dize olmadığımız yer burası bambaşka bir yer demiş olma ihtimalleri akla çokta aykırı görünmüyor
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

ya sen ne diyon kuzum? cok konusuyon boş konuşuyon be birader.ne kadar seviyesiz bir anlatim sekli.

YORUM

ALİ ABİ CHP DEN DAHA BÜYÜK BİR BELA BU ÜLKENİN VE BU AZİZ MİLLETİN BAŞINA GELMEMİŞTİR.
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Defalarca yazdım yine yazıyorum.  "Geçinmek müşkülleşti" !. İslâma göz kırpan liberallerle içki içen iş kovalayan hizmet susmayan ahlâksızlar var. Gerçekler ne kadar acıtıcı olsalarda.Gerçek bu. Tarım Kredi kooperatifi mağazaları niçin kuruldu ? Denetleyen fiat etiketlerini ve kaliteyi kontrol eden danışman var mı ? YOK !..
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Aynı ile bütün tespitleriniz doğru. Milletin değerlerine aykırı davrananlar daima kaybedecekler. Bunu bildikleri için çokça kıvırmaya devam edecekler.
  • 1 Yıl Önce

Harika

Ohhh ohh hadi Maaşallah,, "" başkan biden ile dostluk ve işbirliğimizin güçlendirilmesi hususunda mutabık kaldık.. " Aman aman chp güçlendirmeye kalkmasında, maazallah..
  • 1 Yıl Önce

gercekler

VATANDAŞTA ÇOKLU çöküş yaşıyor kira,ulaşim,beslenme..
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Merhum Erbakan in deyimiyle bu monşerler sağı solu belli olmayan demesinin bir nedeni vardır, yani iyice batıya yanaş ABD veya Avrupa ya kul köle ol bağımsız bir politika izleme, çünkü yüz yıldır bunlar böyle yetişmişler emperyalistlerin birer piyonudurlar, bunların solculuğu kesinlikle namuslu bir solculuk değildir, yani bir nikolas maduro veya lula değildir,bunların solculuğu batı yanaşmaciligidir. Onun için Erdoğan'a duşmandirlar kolay kolay bunlar temizlenmezler çünkü yüz yıldır diş işleri bakanlığına yerleş tirilmislerdir.hemen beş on senede temizlenmezler.
  • 1 Yıl Önce

Akademisyen

Daha once defalarca yazdim sana, ama ya isine gelmedigi icin anlamak istemiyorsun, ya da azinlik oldugunuzu herkesin bilmesi isine gelmiyor!Kac kisi taniyorsun Dis Isleri Bakanligindan? Benim 10-15 tanidigim bar.Nasil ki TTB, Kemalist Barolar, TMMOB'ne gonullu uyelik %90in uzerindeyse Dis Isleri Bakanligi Perrsonelinin de tahminen %90i hala monşer. 1000 civari kadin personeli var, bir arastir istersen kac tanesi ortulu!Yazayim sana, en fazla %10.

çoklu organ yetmezliği

bu abuk ifadeyi doktor mu uydurdu, yoksa kahraman türk dil kurumu mu?
  • 1 Yıl Önce

çoklu organ yetmezliği yazana

âzâ,uzuv manasında fransızca organımı beğenmediniz?

Yaver

bazı yazarlar geçmişte sn Erdoğan ve sn gül onlarda mahkemeye başvurdu diyorlar .sn Cumhurbaşkanınin ABD de verdiği ropartaj icin
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Ali bey, çoklu kişilik bozukluğu bir uydurmadır. Psikiyatristler ve psikologların birçoğunun kendileri bu teşhise kesinlikle karşı çıkıyorlar; ben de onlarla hemfikirim. Kişide en fazla aşırı denge zayıflığı olabilir; fazla gelgitli davranmak ve ayrıca belki bazen hayal âlemine kendini kaptırmak (veya öyleymiş gibi yapmak)... Yoksa bir insanın içinde birden fazla kişilik olmaz. CHP ve diğer Zillet İttifakı unsurlarındaki problem ise ikiyüzlülük ve pişkinlik ve çıkarcılıktır. Her şeyi kasten yapıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Nefer

Palavrayi birak Uğur, ben hocalarinin yerinde olsam yasal ve icinde dindarlarin da bulundugu bir ittifaka zillet diyen birini aninda doktora ogrenciliginden atarim.Ilahiyat ta olsa iyi kotu doktora yapiyorsun.

uğur bey

psikiyatri&psikoloji aynı falcılık(astroloji)&simya gibi sahte ilim.akıl sağlığı meselelerine insanlık hali denir.psikiyatrıcı(psikiystr,psikiyatrist)ların yazdığı ilaç içilmez.sağlam adam içerse delirebilir

Uğur

Bana cevap veren "Nefer" şahsı, onu bilemedim, ama insanların sözlerini çarpıtmak ve söylemedikleri sözlerden dolayı onlara saçma sapan sataşıp durmak hem denge zayıflığı hem akıl eksikliği hem de karakter bozukluğudur.

Kuzen nedeniyle

Doktora tezini 20 yilda bitirememek denge zayıflığı midir acaba?

Mültecilerin gözü aydın.....

Ümit Özdağ'ın sözlerine bakarak, arap ve diğer mülteci ve kaçakların Türkiye'den çıkmalarına artık gerek kalmadı. Mülteciler ellerini kollarını sallaya sallaya, gönderilme korkusu yaşamadan rahatça hareket edebilirler artık. Reis, "Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere bulunduğu New York’ta düşünce kuruluşu temsilcileriyle yaptığı görüşme sırasında “Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
  • 1 Yıl Önce

abdullah

bunların hepsinde sizin de dediğiniz gibi “Çoklu kişilik bozukluğu” hastalığı var.
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Çok şükür rabbime ki Ak Partimizde ‘Çoklu kişilik bozukluğu’ hic olmadi..
  • 1 Yıl Önce

MUSTAFA

Aslında CHP'de "çoklu kişilik bozukluğu" değil,sınırsız sayıda kişilik bozukluğu var.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL TESBITLERIN, AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ, c h p liler, AĞAÇ KOVUNDA GELDİK DİYENLERE NE SÖYLESEN BOŞ HEDEF İSLAM MİLLETİN DÜŞMANLARI DIR LAR, HAŞA ALLAH C.C İNAN MAYANLAR DOLU DUR,
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

İslam düşmanlığı yapan medyayle uzak durmaları şarttır
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Lütfen Süleymancilarla ilgili bir yazı yazın. Neden hep CHP'ye destek y
  • 1 Yıl Önce

Taliban kafali muhtar kulubesinden cikmis yine

Diger tum isimlerini ifsa ettigim icin bu defa aslinda koyunde secime girse aza bile secilemeyecekken muhtar secmis kendini. Turk Milletinin acik ara en buyuk sorunu, hatta ayagindaki 100 yillik takozu, sen ve senin gibi sadece Turkiye degil AKP icinde bile azinlik olan talibanlar!Yalan diyorsan Ozlem Zengin ne, niye ikide bir cakiyorsunuz, aslinda Muslumanligin en iyi ozelliklerini tasiyan kadincagiza?Ayanaya bakin aynaya, normal musluman o, anormal olan sizsiniz ortacag magara kackinlari!

Muhtar

Nasıl ki kafirlerin Lavrence’leri Osmanlı İmparatorlunu oluşturan Müslüman milletlerin içine IRKçılığı sokarak insanları birbirine düşürüp parçalamışlarsa bu gün de bu kafirlerin casusları olan iç ve dış kafirlerle Sunnilik, Alevilik,Irkçılık, Kemalizm vs.gibi konularda milleti birbirine düşürerek Türkiye’yi parçalayıp istedikleri lokmalara bölmek taktiğini (Aynen ‘BİR SÜLEYMANCIYIM’ , ‘TÜRKOĞLU’ gibi uyduruk isim ve kılıklarla) uygulamaya devam ediyorlar. Vatandaşlarımız yıllardır yapılmaya çalışılan bu alçaklıklara dikkat etmeli. Milletimizin tümüne saygılarımla.

Aşağıdaki yorum yapan Süleymancıysa ben de

Atatürkçü olduğunu söyleyen Süleyman Öncü gerçekten Süleymancı ise ben de ŞİMENDİFERİm

Muhtar

S. H. TUNAHAN çok muhterem bir insan ve din büyüğü. Sağ olsaydı asla CHP'ye oy vermez ve verdirmezdi. Onlarda sonradan çeşitli nedenlerle sapmalar oldu. Sen en iyisi Yaşar Değirmenci'ye sor. O da muhterem ve bu konularda bilgili bir yazar.

Bir Süleymancı

Biz Cumhuriyetin kuruluşundan beri kanımızı ve kimliğimizi koruyup Türk kaldık ve Türk kalacağız. Bu nedenle dünyanın en büyük fanisi Mustafa Kemal Atatürk varken bir arabın peşinden gidenlere asla oy vermeyiz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23