• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarihi bir çağrı

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bozok

İnşallah yolları ayırırız.
  • 1 Yıl Önce

Bumin Özel

CIK AVRUPA BIRLIGINDEN GIR ORTA DOGUNUN LAGIMINADA GÖR EFENIN TEREKESINI .SALLAYIN BAKALIM NASIL OLSA SALLAMAK PARAYLA DEGIL .
  • 1 Yıl Önce

Temel KILIÇ

MILLÎ NİZÂM - SA'ÂDET çizgisi ni ta'kîb ederken,artık bir makas değişiminin gerekdiği kanâ'ati i le kurulduğuna inandığım AK PARTİ çizgisi üzere uzun yolcu luğum boyunca,Merhûm Erba kan Hoca'mın teşhisi üzere AB yi bir HAÇLI İTTİFÂKI olarak gör düm.
  • 1 Yıl Önce

Erdal

Kusura bakmayın yaşım altmış. Aklım yetti yeteli aha girdik yok gireceğiz yok iyi niyet mektubu yok ab temayulleri yok efendim ab normları. Bir ömür bitti siz hala ab nin bir hristiyan kulübü olduğunu anlamadınız. Yerel seçimler yaklaştı emekli perişan oralarda bağırmakla bu işler olmuyor restini çekersin girmezssin vesselam nedir bu temcit pilavı gibi ısıt ısıt getir. Artık bu kompklesten kurtarın kendinizi . Bakın emekliye haksızlık yapıldı. Bakın reis maaşa yüzdebeşyüz zam yapsada oy yok. Esir mumalesi görmek veya göstermek insanlık onuruna yakışmaz
  • 1 Yıl Önce

Feraset

Seçimden evvel iç piyasaya AB den ayrılabiliriz seçimden sonra dış piyasaya AB Türkiye ile daha güçlü
  • 1 Yıl Önce

YORUM

YAZAR KARDEŞİM AVRUPANIN KAFİRİNEN KORKMUYORUM İÇİMİZDE Kİ BİZDEN GÖRÜNEN KAFİRLERDEN KORKARIM GEÇMİŞİMİZ DEDE AYNI HAİNLERİN İHANETİNE UĞRADIK ONUN İÇİN O AVRUPA DOMUZUNUN DEDİKLERİ TIS... AMA İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ SÜREKLİ TANITIN Kİ TEDBİRLİ OLALIMDEVLETİN KADROLARINA 15 TEMMUZDA HAİNLERLE BİRLİKTE OLANLARI YERLEŞTİRMESİN REİS BAK KARDEŞİM İHANET ASLA AFFEDİLMEMELİ O AFFETTİĞİN YARIN İPİNİ ÇEKER
  • 1 Yıl Önce

Sosyalist

Avrupa Birliği bir emperyalist oluşum, yani Avrupalı tekellerin Avrupa coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyada daha fazla kar elde etmelerinin aracı bir teşkilatlanma temel olarak. Özgürlük, demokrasi, insan hakları gibi hassasiyeter için kurulmuş gibi yansıtılması tam bir kandırmaca. Ekonomik, siyasi çıkar söz konusu olduğunda esamisi bile okunmaz bunların. ABD ile birlikte işgalci İsrail devletinin en büyük destekçisidir mesela. Ancak aynı Avrupa Birliği o coğrafyada yüzyıllar süren mücadelelerin ürünü bir takım hak ve özgürlüklerin de beşiğidir. Avrupa halklarının, emekçilerinin ve özellikle sosyalistlerinin mücadelesi ile elde edilmiş haklardır bunlar. Genel oy hakkı, kadınların seçme ve seçilme hakları, kanun önünde eşitlik, ayrımcılık, rüşvet ve kayırmacılığın sona erdirilmesi, düşünce ifade etme, örgütlenme hakları. İşkence ve kötü muameleye son verilmesi gibi temel insan hakları: Sağlıklı beslenme hakkı, asgari geçim, ücretsiz temel eğitim, ücretsiz sağlık hizmetleri ve iyi konuta erişim gibi insanca yaşam hakkı başlığında toplanabilecek hakların hepsi Avrupa'da verilmiş kan ve can bedeli mücadelelerinin eseridir. Avrupa Birliği ülkeleri insan hakları ve insanca yaşam hakkı gibi iki başlıktaki ileri bir düzeyi temsil etmesi yüzünden cazibe merkezi oldu. Yani bir tekellerin Avrupası bir de özgürlük, eşitlik, demokrasi mücadelesinin Avrupası var. İkincisi insanlığın ortak birikimi olarak hepimizin kazanımıdır. Türkiye temel insan hakları meselelerinde Avrupa'nın çok uzağında. Düşünce ifade etme, örgütlenme, hukuk önünde eşitlik, bağımsız yargı gibi başlıklarda çok kötü bir sicili var. Bunu kabul etmek lazım.
  • 1 Yıl Önce

TÜRKBAL

RABBİMİZ AZAMETİ NE BÜYÜK BÜTÜN FETÖ ARTIKLARI AKİT OKUMAYA BAŞLADI. ÇÜNKÜ KİNLERİNİN YORUM YAPARAK KUSUYORLAR. BU MİLLET RECEP TAYYİP ERDIOĞAN BEN VARIM DEDİĞİ MÜDDETCE PEŞİNDE OLACAKTIR. O KOCA REİS DE FETÖ NÜN KİRALIK BEYİNLERİYLE, SATILIK ŞAKİRTLERİYLE MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAKTIR. BU MEMLEKET ŞEHİT KANLARIYLA SULANARAK YURT OLDU. ABD, AB SEVDALILARI BURALARA GİDEBİLİR. ZATEN KANKALARI DAHA ÖNCEDEN ORALARA KAÇMIŞTI, ONLARI AĞIRLARLAR. HAKAN ŞÜKÜR SİZE EL SALLIYOR.
  • 1 Yıl Önce

Şeref

RTE 'nin blöfünü yemezler usta....
  • 1 Yıl Önce

kani

sayin yazar istemiyorsaniz cekilirsiniz olur biter sanki sizi kirmizi mumlu davetiye ile davet ettiler
  • 1 Yıl Önce

mesut

Seçimden önce Chp= Lgpt propagandssı yapıldı. Seçim bitti. Halen lgpt dernekleri kapatılmıyot. Bu sapkınların derneklerini kapatın üniversitelerde cirit atmalarını engelleyin. Size ne diye oy verdik...
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Lütfen Süleymancilarla ilgili bir yazı yazın. Neden hep CHP'ye destek verirler
  • 1 Yıl Önce

Müslüman

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulde, Türkiye'nin İsrail ile enerji, teknoloji, inovasyon, yapay zeka ve siber güvenlik alanlarında ortak çalışmalar yapabileceğini belirterek, barışın egemen olduğu bir dünya için hep birlikte çalışılması gerektiğini söyledi. Müslüman katili netanyahuya Filistin zulmünden hiç bahis açmış mı tarihi çağrı trol yazar?
  • 1 Yıl Önce

Akepeli seçmen

Sayın yazar siz hala cummurbaşı rte yi tanımamşsınız. İsveç rte sayesinde natoya üye oldu. Misal mi istersiniz, İsrail devlet nişanı, Trump, Bae, Esed, sisi, deniz yücel, mavi Marmara, Rusya uçak hâdisesi, Finlandiya, Arap baharı, suudlu katil selman.. Vs vs vs vs..... Hangi tarihi çağrıdan bahsedersin be nisyan çukurunda yuvarlanan yazar?
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23