• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yerel seçimlerde mahalleyi dinlemeyen tokadı yer 

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okur

Binali de aynı havadan gitri..
  • 1 Yıl Önce

Zam

Gelen zamlar seçmende heyecan bırakmadı.
  • 1 Yıl Önce

Sabri

doğru dürüst bir muhalefet olsa AK parti şimdi yüzde 20'lerin altına düşerdi demek abartı değil. İki yıl içinde bu kadar hızla yoksullaşmanın yaşandığı, kiraların 3-4 katına çıktığı, simitin 10, çayın 10-20 TL olduğu bir yerde iktidar olan parti erir giderdi. AK partide eriyor gerçi. Dikkat edin parti 2018 seçimlerine göre yüzde 7 azalarak 42'den 35'lere düştü. Yani oy verme yaşında olan 4 milyon insan AK Parti'den yüz çevirdi. Bu erimenin durması için hiçbir sebep yok, aksine durum daha hızlı bir erimeye gidileceği endişesi yaratıyor. Erdoğan'ın bir sonraki seçimde olmayacağı gerçeğini de düşünürsek AK Parti açısından gerileme döneminin bir çöküşle sona ermesi de mümkün.
  • 1 Yıl Önce

MUHACIR.

Bir Akp'li olarak bu ismi gecen aday adaylarilayla Imamogluna karsi kazanmak zor.Bence Balkan muhaciri olan genc,dinamik,yipranmamis ve yeni biri olmali .
  • 1 Yıl Önce

Taşlıtarlalı

Tevfik göksu dan başkası akp nin dayatması olur akp zorakiye gitmesin bu gidişle Reiste aday olsa emekliye yaptıkları entrikadan dolayı havasını alırlar
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Enflasyon , kira , ev , çarşı pazar yangın yeri . Ak parti yirmi yıllık hizmetlerine rağmen maalesef kaybedebilir çünkü halk sıkıntılı ama tedbirler de yetersiz . Tasarruf deniyor ortada t   si yok . Mücadele deniyor marketler de raflar kontrol ediliyor böyle mücedele olmaz . Devlet kendine çeki düzen vermeli .
  • 1 Yıl Önce

Süleyman

Ne zaman Sabri şahsuvar oldu
  • 1 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

HELAL OLSUN SANA SABRİ BEY BİR VATANDAŞ OLARAK,TÜRKLER PEK SİYASETEN ANLAMAZ BU İÇİMİZDE VAR TARİH BOYUNCA HEP MASADA KAYP EDERİZ,,,***** SİYASİLER BUNU ÇOK İYİ BİLMELİ GENEL SEÇİM BAŞKA YEREL SEÇİM BAŞKA GENEL SEÇİM MİLLİ BİR SEÇİM SAĞI SOLU OLMAZ,GENEL SEÇİM**ÖNCE İSLAM SONRA MİLLİ BİR MESELEDİR,, DİYORUM EY HÜKMET İSTERSEN AK PARTİ OL İSTERSEN **BAŞKAN ERDOĞAN OL ELHAMDU LİLLAH MÜSLÜMANIM YETMEZ SENE ÖNCE KURAN ANAYASASINI İYİ BİLECEKSİN VE UYGULUYACAKSIN,, KENDİ ÜLKEMDE DİNİME KURANIMA MUKADESATIMA DİL UZATANIN DİLİ KESMESEN BENDE SENİN DİLİNİ KESERİM,. BU MUKADDES TOPRAĞIMA VE ECDADIMA DİL UZATANLARA SENİNDE DİLİNİ KESERİM,,, BU ÜLKEDE ADALET YOKSA DİLİNİ KESERİM ZATEN ADALET YOK ÜLKEDE HAKİM VE SAVCI YOK ANAYASA BİLE YOK BU ÜLKEDE DİLİNİ KESERİM , BENİM ÜLKEM SENİN AK PARTİDEN VE MHP PARTİSİNDEN DAHA ÜSTÜNDÜR,, CHP Yİ SAYMIYORUM BU PARTİ SİYONİSTLERİN VE İNGİLİZLERİN KURMUŞ OLDUĞU BİR PARTİ,,, İYİ PRTİ VE HDP BİR AMRİKAN PARTİSİ,, SİZLER HALA PKK VE DAİŞ KELİMESİ KULLANDIKÇA SİYASETİN EN CAHİL SİYASETÇİ DEMEK ÇOK DOĞRU,,,, BUNLAR SİYONİSTLERİN İNGİLİZLERİN VE CİA PARALI ASKERLERİ DİYECEKSİNİZ,,, İYİ PARTİYLE İTTİFAK KURDUĞUNUZ AN,,,, AMERİKALILARDAN İTTİFAK KURMUŞ GİBİ OLURSUNUZ ÇÜNKÜ AKŞENER BİR AMERİKANI FETÖ ÇETESİNİN BİR KÖPEYİDİR,,, **** BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN BİR VATANDAŞ OLARAK GENEL SEÇİMDE OYUMU SİZLERE VERİYORUM,,,,,,,***** AMA YEREL SEÇİMDE ASLA BENDEN OY BEKLEMEYİN BEN AK PARTİ BİR MİLLİYETÇİ OLARAK ,,, MHPNİNDE KERİZİ DEĞİLİM,,,, ADAM OLUN DOĞRU OLUN GERÇEK BİR TÜRK MİLLETİ OLUN,,,Vesselam,,,
  • 1 Yıl Önce

Selçuk

2019 da kriz yoktu. Buna rağmen halk Akp ye fatura kesti.Türkiye yüzyılı krizinde Akp onlarca il ve ilçe belediyesini daha kaybedecektir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23