• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hayrola Kemal bey, PKK ile mi tehdit ediyorsun!

60 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

osman

bunların kafa hiç basmıyor sanki ermeni olayını tayyip yapmış gibi lanse etmeye çalışıyorlar . ama ermeniler türkler yapmış diyor böylelikle bunların türk olmadığı ortaya çıkıyor
  • 1 Yıl Önce

Tencere

Bence eder adam geniş
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Atalay

Sayın Karahasanoğlu, bahsettiğiniz isimlerin yabancılar hesabına çalıştığına inanıyorum. 1960 yıllarda ABD de zenciler aşağı tabakadan yaratıklar olarak adlandırılırdı. Bahsedilenlerin masum oldukları kabul edilemez. Galiba süresiz nafaka ile bozulanlardan gibi geliyor bana.Saygıyla arz.
  • 1 Yıl Önce

Beklentiler!

Sayın Ali bey; hükümet Ekim'de yeni torba yasa ile taşeronlara kadro verecekmiş, sizin de gündeme getirmenizi istirham ediyorum Kur'an kursu Fahri öğreticilerine de kadro vermeleri lazım bu konuyu genel seçimler öncesi bahçeli de vaad etmişti fakat sonra ses çıkmadı, taşeronlar kadro yu hakediyorsa fahri kkö de hayli hakeder diye düşünüyorum! Size zahmet bu konuyu ilgililere duyursaniz! teşekkürler!
  • 1 Yıl Önce

Bu bir kurmaca...

PKK hak arayan bir örgüt değil olamaz
  • 1 Yıl Önce

Nuran Devres

SADAT 2012 yılında kurulmuş,askeri eğitim danışmanlık ve inşaat şirketidir. Ticari bir şirkettir yani. Savunma Bakanlığına bağlı değildir. Askeri savunma ve saldırı, harp sanatı, keskin Nişancılık gibi dersler verir. Ancak her kafasına esen gidip bu kuruluştan ders alamaz. Sadece Savunma Bakanlığının izin verdiğini kabul eder. Bir nevi komando yetiştirir. Bazı kesimler bundan şikayetçidir ve böyle bir ticari şirkete neden ihtiyaç duyulduğunu sorgular. Ama hakkında daha fazla bilgi yoktur. Sanırım konunun mantık açısından önemine binaen.
  • 1 Yıl Önce

Duydun mu Ali ağam

Ne bilgiler var. Belki de sen SADAT'i bisküvi marlkası saniyordun.

Doğan

Tarihe dokunan yazılarınızı zevkle okuyorum. Millet Vatan sevgisi aşılarını herkese öneriyorum. İyisi varsınız.
  • 1 Yıl Önce

Levent 15

ALLAH HER TÜRLÜ VATAN HAİNİNİN BELASINI VERSİN! ONLARIN TOPUNA "ŞEHİDİMİZ BEDİRHAN BEBEĞİMİZİN" AHI YETER!
  • 1 Yıl Önce

Büyük beyaz

Özgür özel aday .işi zor .bu işte milim santim bile önemli .göreceğiz
  • 1 Yıl Önce

Editör

Napim abi, bizim tarafta bir tane normal var mı?

Editöre

Editör yine elemanının salakça yorumuna yer vermişsin.

Mit

BU ULKEDE YANLİSLİKLAR VARSA, BİZ KABUL EDERİZ FAKAT SEN DEVLETE AT FAKAT pkk LARİN YAPTIĞINİ ONAYLA..BUNA DOĞU KURNAZLİGİ DENİR VE DİREK CAN CEKİSEN pkk ya DESTEKTİR. .BU ULKEDE pkk TARAFİNDAN BİNLERCE İNSAN ÖLDÜRÜLDÜ, NİYE SESİNİZ CİKMİYOR. BU ULKENİN EKMEĞİNİ YİYECEKSİNİZ VE SONRA ULKEYİ BÖLMEYE CALİSİCAKSİNİZ.
  • 1 Yıl Önce

mahmut bey

doğu kavimlerinde ırkçılık yoktur.o kavimlerden1i olan türklerde de yoktur.bölücüler kürtçeyi silah olarak kullanıyordu.yasak axülameldi.kürtçe yasağı kağıt üstünde kaldı uygulamaya geçmedi

Mahmut

Terör ve terörizme kesin karşı çıkılmalı, bu çok açık ve net. Kim yaparsa yapsın. Ama o zaman "yanlışlık varsa kabul ederiz" diye geçiştiriyorsun. Bu ülkede Kürtçe konuşmak yasaklanmadı mı bir dönem? Kürt denilmesi bile yasaktı. 

Mehmet Daçe

Sizinleyim Ali beycim. Çok doğru tespitler yapıyorsunuz. Lütfen devam ediniz. İyi ki varsınız.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Sezgin Tanrıkulu alçak, namussuz teröristin tekidir.
  • 1 Yıl Önce

Muhtar

Yalakalığı hiç sevmem. Yanlışı için babama dahi restimi çekerdim.( Allah rahmet etsin.) Bildiğim bir gerçek var ki; BU ÜLKEDE vatanını, milletini seven, iyi ve doğruluk içinde olmasını isteyen, gelmişiyle-geçmişiyle tüm sahtekarlıklara, sahtekarlara, hainlere ve ülkede yalan-dolan olarak ne varsa en şedit şekilde karşı çıkan, tarihin gerçekleriyle ve yalanlarıyla dolmuş, ülkesine yapılan ihanetlere kahrolmuş, vatancı, ülkeci, dindar, muhafazakar ve gerçek milliyetçi ama asla ırkçı olmayan sağlam hem de sapasağlam olarak Ülkemde kimler varsa bunlardan biri de şüphesiz Ali Bey’dir. İnsanların kıymetlisini bilenler sağolsun.
  • 1 Yıl Önce

Sen ayanda diline baktin mi?

Bence nasir tutmus olmali.

Mehmet Daçe

Sizi de tebrik ederim, muhtarım.

tikA

En büyük darbeyi oslocular ve açılımcılar yani mevcut yönetim yaptı bu ülkeye
  • 1 Yıl Önce

Mit

Ben pkk ile anlasmayi asla tasvip etmem.  

Mahmut

Eğer AK Parti CHP'nin tek parti diktatörlüğü dönemindeki gibi astığı astık, kestiği kestik olmaya devam eder, hak ve özgürlüklere karşı CHP'nin tek parti döneminden daha beter bir çizgiye sahip olan MHP ile aynı kulvarda yürürse tarihe çok kötü geçecek. Parti ilk ortaya çıktığında Türkiye'de ayrımcılığa maruz bırakılan bütün mazlumların sesi olma iddiasındaydı. Şimdi bundan eser kalmadı. Mağdur olduğunu söyleyen, başıma şu geldi, bu geldi diyen herkese hemen iktidar düşmanı, vatan haini damgası vuruluyor. Kemalist rejime karşı gelen Müslümanlara yapıldığı gibi susturuluyor, kovuşturuluyor, hapishanelere atılıyor. Yapmayın ya, yazıktır, günahtır. Mazluma sahip çıkın. Allahtan korkun.
  • 1 Yıl Önce

Hakan Temür

Hayatımda bu kadar saçma yorum okumadım arkadaş sen. ne zırvalıyon bu haberde mazlum kim Pkk p.çlerimi yoksa o p.çlerin d.lü olan Sezgin Tanrıkulu denen CIA Ajanı wikilks belgeleride yazan mı?

Mazluma kimliği sorulmaz

"Mazluma kimliği sorulmaz" diye, zulme uğrayan her kimse, kimliğine bakılmadan sahip çıkılması gerektiğini anlatan çok güzel bir söz vardır. Milliyetine, dinine, cinsiyetine bakmayacaksın, mazluma sahip çıkacaksın. Eğer böyle yapmazsan, müslümanım, insanım demeyeceksin. Milliyetçilik gözümüzü kör, aklımızı felç, kalbimizi mühürlü hale getirmesin. Son olarak unutmayın; Kürtleri haksızlık karşısında bu kadar yalnız bırakırsanız onlar da sizi yanlız bırakır.
  • 1 Yıl Önce

Erdal

Teröre ve teröristlerle iş tutanlara lanet olsun. Eline sağlık alibey
  • 1 Yıl Önce

Ziya

SEDAD bizim göz bebeyimizdir çünkü onurlu TÜRK subayları yiğitleri tarafından kurulmuş onurlu bir kuruluştur.
  • 1 Yıl Önce

Emekli Uzman

Ordunun %90i hala Kemalisttir, umarim sadat ve saz arkadasi talibanlar bir yanlis yapmaz, yoksa ordu bir gaz cikarsa hepsi Kabil'i boylar!

Beberuhi

Mesele buna neden ihtiyaç duyulduğu zaten, polis varken, jandarma varken, asker varken değilmi ziya, Ali bey bize bunun neden gerek duyulduğunu anlatması lazım ki bizde bilelim, zira bu devlet dünya var oldukça yaşamalı..

Ziya

Yüce türk milleti ve devleti ni kim soy kırım ile sucluyorsa kanı bozuk ermeni yahudi haçlı çocuğu dur yani pi.... dir. sadat yüce türk milletinin ve askerinin içinden çıkan vatan sevdalidi evlatlarıdir ve onlat tarafından kurulan bir kuruluştur vatan haini değil vatan sevdalisidir siz kendinize bakin kemo ve kravatlı terörist
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Kim PKK ile iş tuttuysa, iş tutuyorsa, biseylere göz yumduysa, methiyeler düzdüyse, onlara yol verdiyse, görmezden geldiyse Allah belasını versin inşallah hemen amin de Ali,amin dediysen gelelim bugüne sadat nedir bilmiyorum sadat neden kuruldu bilmiyorum,ne gereği vardı da kuruldu onuda bilmiyorum, askeri gücün, kolluk kuvvetin varken buna neden ihtiyaç duyuldu bilmiyorum,sen savunduğuna göre nedenini biliyorsun demektir e be kardeşim madem savunuyorsun neden kuruldu onu anlatsana bize,adam sadat için örgüt diyor, sarayın kolluk kuvveti diyor bunlar devlet içinde devlet diyor bunları niye araştırma ihtiyacı hissetmiyorsun Ali belki doğru söylüyor,vekevki yanlış desin nedir bu sadat niye kimse tam açıklamıyor kardeşim,sen açıkla niye kurulduğunu bizde bilelim onuda yapmıyorsun Ali, eğer bir ülkede muhalefetin dediği gibi illegal bir kurum oluşursa işte bu en büyük tehlikedir bir ülke için paralel bir yapı hangi kurumda olursa olsun o ülkeyi içten içe bitirir Allah bu gibi durumlardan korusun bizi,sen bunlara cevap ver ve sadatı bize detaylı anlat lütfen çünkü ne reise, ne bize nede ülkemize zarar gelsin istemiyoruz, sonra demişsin ki işte ahim öyle bişey varmı dememiş ki diyorsun ama yok da dememiş Ali daha doğrusu hiç araştırılmamış demek güzel bi tabir mi sence, düşün bir köyde hırsızlık yapılıyor köylü araştırılsın istiyor muhtar heyeti gerek yok kararı veriyor bu şüpheye Mahal vermez mi, öyle ya benle ilgili bişey olsa ve bende yapmamış olsam dibine kadar araştırın derim değilmi,bak Ali o sezgin mi neyse dedikleri zerre ilgilendirmiyor bizi ama onun dediği gibi helikopterden atılan yada atılmayan köylüleri biz araştırma yapmassak nasıl bilicez Ali bunu da açıkla yada o konu nedir onu yazda bilelim lütfen saygılarımla...
  • 1 Yıl Önce

Yılmaz'a

Dediklerimden neye itirazın güzel kardeşim, boş yazacağına şunu demişsin ama aslı şöyle diye yazki bizde doğru olanı bilelim, böyle ucuz kahramanlık yapma, ne güzel sorular sormuşum işte cevap alsak fena mı olur yılmaz..

YILMAZ

yanliş yere saldiriyon cocuk. kinin yüzünden kör olmuşsun ustelik cahilsin cahilligini aydinlatmasi icin dahi rica degil saygisizlik yapiyorsun.

Mehmetcan

"Vurulmuşum Dağların kuytuluk bir boğazında Vakitlerden bir sabah namazında Yatarım Kanlı, upuzun... Vurulmuşum Düşüm, gecelerden kara Bir hayra yoranım çıkmaz Canım alırlar ecelsiz Sığdıramam kitaplara Şifre buyurmuş bir paşa Vurulmuşum hiç sorgusuz, yargısız" Yukarıdaki mısralar Ahmet Arif'e ait "33 Kurşun" adlı şiirinden alınmıştır. Neyi anlatır peki? Van'ın Özalp ilçesinde 33 Kürt köylüsünün hayvan kaçakçılığı iddiası ve 3. Ordu komutanı Orgeneral Mustafa Muğlalı'nın emriyle yargısız olarak kurşuna dizilmesi olayıdır. Köylülerden 32'si öldürülmüş, birisi kaçabilmiştir. Ancak CHP döneminde olayın üzerine gidilmez. "Etkin bir soruşturma" yapılmaz yani. Sonrasında 1950'de Demokrat Parti iktidarı döneminde dava açılır. Mustafa Muğlalı, hafifletici sebepler (!) gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırılır. Askeri yargıtay kararı bozar ama Muğlalı 1951'de hapishanede ölür. Niye uzun uzun aktardım bunu tahmin edersiniz. Kürt köylülülerin, ibreti alem olsun diye öldürüldüğü bunun gibi çok sayıda olay vardır...
  • 1 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Dün sabah halktv deki rezaleti seyreden varmı, bir zamanlar hortumcu Mehmet Emin karamehmetin ayakçılığını yapan spiker efendi, Türk kanına zehirli yakıştırması ve benzetmesi yapan hrant dink isimli ermenin doğum gününü kutluyordu, arkasındaki ekranda da iyi ki doğdun ahparig yazıyordu, burada nubar isimli bir ermenin sözlerini muhatap alıp yazdıklarına itibar ederek Türklüğün şanını ve şerefini sadece ermeniler düşünüyor ermeniler kurtarıyor diyen bey'girlere duyurulur.
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

KK. yıllar sonra istediği hedefe CHP ile ulaştı. Türkiye Birliği Partisinin kurucu Başkanı Mustafa Timisi'nin ulaşmak istediğinine K.K Mv. sayısı ile ulaştı. Bence çok başarılı. Anlayan anladı. Gerisini siz anlatın Ali bey !.
  • 1 Yıl Önce

Bedirhan

"etkin soruşturma yapılmaması" genellikle üzeri kapatılmak istenen olaylarda olur. Örtbas etmek için olayın üzerine gitmezsiniz yani. Daha sonra da söz konusu olay "masumiyet karinesi"ne dayandırılarak beraatle sonuçlandırılır. "Devlet için bin operasyon yaptık" diyen Mehmet Ağar ve Susurlukçular mahkeme tarafından böyle beraat ettirildiler daha geçen günlerde. O çete içerisinde yer alan polis Ayhan Çarkın'ın cinayetleri yer ve zaman göstererek bir bir anlattığı ifadelerine rağmen. Örtbas etmek isteyen resmi güçler olunca gerçeği ortaya çıkarmak nasıl mümkün olabilir? Peki şimdi soruyorum, eğer köylüler gerçekten helikopterden atıldıysa ne olacak? Hukuken bir şey olacağı ya da olduğu yok. Vicdanlarda ne olacak? Allah katında ne olacak?..
  • 1 Yıl Önce

bedirhan bey

ayhan çarkın ruhi rahatsızlığı olan1i.gösterdiği yerlerde1şey çıkmadı.adam hayal görüyor,bozuk adamlar tarafından kullanılıyor*van&diyarbakır cezaevlerini bölücüler kullanıyor.halbuki aynı devirde diğer hapishanelerde bölücülerin söylediğinin axine daha ağır işkenceler oldu,daha çok ölen oldu

Bedirhan'a cevap'a cevap (Bedirhan)

"Ah şu Diyarbakır Hapishanesi'nin dili olsa da konuşsa, ah şu Van Hapishanesi'nin dili olsa da konuşsa. 12 Eylül'de gençlere nasıl işkence yaptılar, gençlere nasıl kan kusturuldu o duvarların dili olsa da anlatsa." Dur hemen saldırmaya başlama. Bu sözler bana ait değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait. Google'da ara bulursun. Diyarbakır Hapishanesi'nde neler oldu biliyor musun o dönem? Onu da araştır bul. Bakmışken Mustafa Muğlalı olayı neymiş ona da bir bak. Kaçakçılık yapan 32 Kürt köylüsünün nasıl kurşuna dizdirildiğini, emri veren 3. Ordu komutanı Mustafa Muğlalı'nın bu olay yüzünden ceza alıp hapishaneye atıldığını ve orada hayatını kaybettiğini. Kardeşim milliyetçilik gözünü karartmasın. Kim yanlış yapmışsa, insanlara zulm etmişse onun karşısında, mazlumun yanında ol. Mazlumun kimliğine bakma. Bunu yapmazsak hesap günü ne yapacağız? Allahtan kork. Yazıktır, günahtır...

Bedirhan a cevap

Kanunlar fakatlar amalar lakinler üzerine bina edilemez kurgu üzerine hiç pkk yaptıkları ispatla göz önündeyken birinin edebiyat yapıp ya böyle olduysa demek en hafif tabiriyle tarafgirliktir iftira atacagına elindeki belge ve bilgilerle savcılıga suç duyurusunda bulunacak hani sizler için şıngıl olan cümle hukuk herkese lazımya

Mit

Her halde pkk yi destekleyen abd de pkk ki köylüler (hendek olaylari ) abd devletine karsi İSYAN ETSE NE OLUR BİLİR MİSİN? O BOLGEDEKİ SUCLU-SUCSUZ HERKESİ YAKARLAR. Catli ve grubuna bu ithamlara atacagina, DAHA DUNE KADAR pkk lilar YOLLARDA ARABALARİ KONTROL EDİP, DOGUDA pkk li OLMAYANLARİ X EDİYORDU. DAHA İKİ YİL pkk lilar ONCE KAPHECE KAYMAKAMİ KATLETTİLER..OGRETMENLERİ VE DAHA ANNE KARNİNDA COCOGU KATLETTİLER.. DEVLETİN BASİNDA BEN OLSAM, pkk lilari ve onlara yaltaklik yapanlari BU ULKEDEN SİLERİM VEYAHUTDA BU ÜLKEDEN KOVARİM...

ÖZCAN ŞHİN

GÜNAYDIN CHP VE KILIÇDAROĞLUNU RÜYANDAMI GÖRDÜNÜZ YİNE NE PKK LIĞI KALMIŞ NE TERÖRİSTLİĞİ ...
  • 1 Yıl Önce

Avukat Haydar

Mademki HDP teroristmis, HDP'nin Meclis başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in emrine 10 personel, makam odasi, polis korumasi, devlet memuru statusunde soforu olan mercedes makam araci verenler de teroriste yardim yatakliktan yargilanmalidir.

Bozkurt

M siz Mit'in yorumuna katilmiyorum.

Özcan şhin e cevap

Niye zoruna gitti yazılanlar yalanmı gerçekler acıdır ...

Mit

BENCE CHP NİN CUMHURBASKANLİGİSECİMLERİNDE hdpkk ile YAPTİGİ ANLAŞMAYI YÜREĞİ VARSAA ACİKLASİNLAR..O ANLASMA OLDUGUNDA TURKİYEDEKİ pkk lilar BİRİLERİNİ ACİKCA TEHDİT EDİYORDU BİLİNE

Azad

Ali bey, PKK yı da, Sadatı da boşverin. Türkiye'de tek yasal güç, METE Han'ın MÖ. 209 tarihinde kurduğu ve 2200 yıllık şanlı bir mazisi bulunan Türk Silahlı Kuvvetleridir. Gerisi tırı vırı dır. Diğer taraftan CHP, kürt/alevi partisi görünümünden kurtarılmalı, kuruluş ayarlarına geri döndürülerek Atatürk'ün kurduğu parti haline getirilmelidir. O yüzden, Kemal Kılıçdaroğlu ve onu orada tutan ekibin partiden acilen uzaklaştırılması için CHP de değişim şarttır. Aksi takdirde parti, yeni bir HDP, YSP gibi etnik azınlık partisi olmaya doğru gidiyor.
  • 1 Yıl Önce

Kemalist

Anayasalar toplumun cogunlugunun taleplerini icermek zorundadir. Su inkari gayr-i kabil arastirma sonucu varken siyasiler isterse 100 yeni anayasa yapsin Kemalizmi Anayasa'dan hic bir fani cikaramaz. AKP'ye siyaseten cok yakin TESEV ile son secim haric bugune kadarki tahminleri dogruya en yakin olan KONDA'nin ortak arastirmasina gore de Turk Milleti'nin % 82.3’u yeni anayasada “Atatürk ilke ve inkılapları” ile “Atatürk milliyetçiliği” kavramlarının yer almasını istiyor.O sonucu Taha Akyol kendi kose yazisinda yayinladi, gorunce dindar ve sagci biri olarak o da sasirmis. Inanmayanlar TESEV veya KONDA'nin Sitelerinden veya Taha Akyol'un Hurriyetteki kose yazilarindan sonuca ulasabilir.
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Sen öyle kendini teselli et. Daha düne kadar Atatürk ü gardırop devrimcisi olarak niteleyen sol kafa ,bugün sadece toplumu ayrıştırmak için, kemalist kılığına girmiş durumda. Bunlara riyakar fetöcüleri de eklersen konu daha iyi anlaşılmış olur.

Nefer

GZ'li ve zircahil troller, hatta tek trol! Isinize gelmeyeni anlamiyorsunuz her halde. Nesi yalan yazdigimin, acip baktiniz mi, yoksa dogrudur diye cok mu korktunuz. Bence acin bakin, korkunun ecele faydasi yoktur, azinlik oldugunu bilmeden erken oten horoz olmak daha risklidir. Ben birsey katmisimiyim yorumda, kimsenin itiraz edemeyecegi bir oran vermisim. Cogunlukmusunuz gibi havlayip durmayin burda, yoksa kahir cogunlugun bir gun sabri tasar ve sizin gibilere simdilik sadece hoşşşşttt demekle yetinmeyebilir!

Zavallı

Papağan gibi hergün aynı şeyleri tekrarlıyor, Allah şifasını versin diyelim.

Kemalistte cevap

Yazacak bir şey olmayınca nakarat a devam sende biliyorsun yazılanların dogru oldugunu

Cemal şimsek

Ali bey merak etme,bu kılıçtaroğlu denilen zatın gönlü her zaman terör örgütlerinin yanında olmuştur. Bunda utanma yok. İşi gücü yalan, iftira, düzenbaz'lık. Gün gelir dağdaki k.peklere arkadaşlar der, Güngelir fetöcülere kol kanat gerer, onlarla gizli gizli görüşür, Gün gelir onları danışman yapar. Tanrı kulu denilen zat pkk nın meclisteki sözcülerinden birisi. kılıçtar oğlunun ondan geri kalır yönümü var.
  • 1 Yıl Önce

Mühend¡s

Seçmeni müsait , rahatsız olmuyor...
  • 1 Yıl Önce

Mühendis e cevap

Dogru söylüyorsun adamların bir tane projesi yok olanı durdurmak yok etmekten başka yüzde 47 aldılar şeçmenleri bu işte gelse neyzen teyfik anma

Alamet

Yaaa Ali bey, sizleri vallaha anlayamadık, bu yazıda da terörist diye tanımladıklarınızla ortak anayasa çalışması yapacaksınız.. Nasıl olacak.. Yazmayacakmısın.. Kazan kazan mı.. Ne verilecek ne alınacak.. Madem terörün siyasi uzantıları diyorsunuz.. Çıkarın agzınızdan baklayı, han sizin hamam sizin neden korkuyorsunuz daha.. Cumhuriyeti mi yıkacaksınız.. 
  • 1 Yıl Önce

Alamet e cevap

Diktatör diye yaftalıyosunuz ya maalesef demokrasi dediyinizin yüzünden olabilirmi bu toplumum her ferdine hitap etmesi gerekiyoya bunu bile bilmeden eleştir millet bilmiyoya kafana göre algı yap

MUSTAFA

Vah memleketim vah.Kimler bu ülkede üst düzey yönetici olmuş,kimler.CHP ve avanesini biz zaten biliyorduk da.Devlette üst düzey görev almış birinin  yapacağı,devlet kurumlarına hakaret eden PKK sevicilerini! tebrik edeceği aklımızdan geçmezdi.
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

PKK Vatan,millet,din, namus,kendilerinden olmiyan kürtlerin düşmanı,diş güçlerin maşasıdır
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK,MEYDAN BOŞ ATIŞ SERBEST VER YALANI HESABI YOK TUR YANCINIZ YARGIDIR MEDYA SERMAYE, HAZIRLANMIŞ KİTLE VAR, TERÖRİST SEVİCİLER c h p liler, VATANA MİLLETE HİZMETKAR OLANLARDAN DİNİ İSLAM ALEMİNİN BİRLİĞİNE VESİLE OLAN SAYIN CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKUMETINE SALDIRAN DESTEKLEYEN KİMLER c h p liler h d p liler, ALLAH C.C TANIMAYAN KAFİRLER .YALANCI LAR SAHTEKAR LAR.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23