• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haddinizi bilin, ey sokak mankurtları

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Akif bey

Sabah yürek mi yediniz yoksa cami duvari mi ariyorsunuz?
  • 1 Yıl Önce

Akın kimençe

Maşallah prensesime çok güzel olmuşsun ????????????
  • 1 Yıl Önce

Kani

Sakin ol şampiyon
  • 1 Yıl Önce

Bunlar kim?

Doğrusunu isterseniz hakaret içerikli konuşmaya hiç alışık değilim...okurken de bu gibi insanın içini acıtan... 
  • 1 Yıl Önce

Yazida hakaret yok

Adam kendisini anlatmış.

erhan

LA GALİBE İLLALLAH .
  • 1 Yıl Önce

Tortumlu

Müthiş bir yazı olmuş kaleminize sağlık.Şeref adlı yorumcu kardeşim..bir düşünsene memleket bu kokuşmuş mankurt zihniyetin elinde olsaydı hayat pahalılığının bir önemi olurmuydu?ha..bu arada gıda israfında dünyada ilk üçteyiz Avrupa'da birinciyiz,obezitede dünyada ilk beşteyiz,çöp bidonlarının yanında poşet,poşet ekmek yada yiyecek görmek yabancı olmadığımız durum.bilgilerinize..
  • 1 Yıl Önce

Yaver

Başörtüsunden ziyade ahlak kurallarına önem vermek ve biraz yaptırım uygulamak gerekli oldu .dinine bağlı kadınlar sahilde kafede yada herhangi bir yerde oturması problem oluyor .özellikle kıyı bölgelerinde ..ailenizle gezerken üstünde sadece mayosu ile sokakta gezen adam çıkıveriyor karşınıza .şalvarlı sarıklı birini gören asla rahatsız olacağını sanmam ama mayo ile dolasandan Türkiye'de yaşayan ve müslüman olan hatta elit olan bile rahatsız oluyor .millet ak Parti'ye yetkiyi veriyor ama ikdidar ısrarla toplumu rahatlatacak yasakları uygulamıyor .dindarların gazını almak için mi çıkıyor bazı yasaklar .alkol yasağı var deniyor denetleyen uygulayan kamu yok .esnaf aman kızmasın diyerek gece 10 da yasak olan alkol satışı devam ediyor .unutuluyor birde .artık poliste çoğu şeyin yasak olduğunu unutuyor .
  • 1 Yıl Önce

Muhtar

Yazan ellerinize, söyleyen dillerinize, yazdıran parmaklarınıza, onları çok iyi gören gözlerinize, onların sıfatlarını tastamam bilen aklınıza, sapıklıklarını haykırdığınız sesinize, ahlaksızlara karşı sizi kükreten yüreğinize, alçaklara karşı soluyan ciğerinize ve sizler gibi gerçekleri gören , küfre karşı duran bu milletin gerçek evlatlarına Allah sağlıklar versin.Amin.
  • 1 Yıl Önce

ABDULLAH.

Elinize,Dilinize saglik.Bu memleket de korkak Valiler, Kaymakamlar,Il baskanlari,Ilce baskanlar cok ve bunlari Hakimleri,Savcilari ekleyin.Devlet idaresin de korkaklarin yeri yoktur.Davasi olan ve yürekli,gayretli idarecilere ihtiyac var.Demokrasiler de Devleti Milletin sectikleri yönetir.Devleti Bürokratlar yönetmez.REIS COK BÜYÜK HATA YAPTI;YÖNETIMI BÜROKRATLARA TESLIM ETTI.HEYECANSIZ VE KORKAK HAKIM VE SAVCILAR.MASLAHATCI VE DEVLETE SAHIP CIKMAYAN DEVLET MEMURLARI.
  • 1 Yıl Önce

Yaver

Evet hocam saldırı tacizler oluyor .ama otobüste yada markette bulunanlarin yüzde doksanı başörtülü bayana sahip çıkıyor destekliyor zaten .yalnız böyle densizlerin yaptığı durumu çokta ayyuka çıkarmak doğru değil .artık başörtülü birisi markette yada hastanede herhangi bir yerde haksızlık yapsa da haksız durumda olsada hakkını aramadan uzaklaşan çok kişi gördüm .herhangi bir yanlış anlaşılmaya maruz kalmamak için .buda önemli sn hocam
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Çok güzel yazmışsınız, sağ olun. Yüzde 2'lik zengin Zilletçi bozuk sınıf ve onun memurlardan ve diğer bazı kesimlerden olan Zilletçi kuklaları sosyal sınıf çekişmesini ve daha doğrusu kendilerinin azıtmalarını had safhaya vardırdılar. Suçlu Kılıçdaroğlu'nun yüzde 48 oy alması da onları cesaretlendirip azdırdı. Bir yandan fahiş kira yoluyla seçim manipülasyonu ve ekonomik hükumet darbesi girişimi ve diğer yandan böyle sokak saldırıları vs. ile biz müminlere karşı şeytan ve taşkınlık yolunda mücahede ediyorlar. Arsız küstahlıkları içinde öyle sanıyorlar ki geri getirecekleri Amerikancı dostları Fetullahçılarla beraber bize daha da ağır işkenceler etmeye başlamalarına ramak kalmış, Allah yerine yalvardıkları Kuzey Atlantikli ve diğer zengin sözde tanrılarınca biz müminlere karşı destekleniyormuşlar, elbette onlar bizi ezip geçecekmişler. Artık bizler de onlara karşı cidden katı olmalıyız ve onlara karşı Allah yolunda mücahede etmeliyiz. Yoksa daha da azıtacaklar. Bizler bu azgınların karşısında güçsüz bir azınlık değiliz, kendi kendimize güçsüzlük dayatmayı bırakmalıyız.
  • 1 Yıl Önce

ata

ne güzel buyurdunuz... onlar gibi giyinmiyor.... erkekler için de geçerli.... kıyılar nasıl da kaynıyor.... güneşten değil öfkeden... bir zamanlar ayvalıkta beş yıldızlı (!) otelin havuzunda şöyle bir ibare vardı. kadınların haşema ile girmesi yasaktır... cevapları kıl tüy oldu. ancak bone zorunlu değildi... neyse seneler geçti, gavur çekildi... kapalı misafir arttı.. paralar geldi... şimdilerde dörtte bir giren kapalı... yasak, masak, ilan, levha kayboldu.... helva da acıkıncaya kadar...
  • 1 Yıl Önce

Davetçi

Sayın yazar yazınıza kısmen de olsa katılıyorum. Peki biz bu mankurtların hakaret ve kötü fiilleri ne maruz kaldıkça... Peki bu mankurtlardan dini vecibelerini yaşamak isteyenleri kanun ile koruma altına alması gerekmiyor mu? Bakın geçen gün tasvip etmiyorum 16 yaşında bir çocuğumuzu Atatürk'e hakaretten tutukladılar, Cumhurbaşkanına hakaretten de tutukluyorlar. Hiç siz benim manevi değerlerime hakaret edenlere veya yazınızdaki bu mankurtlara ceza verildiğini duydunuz mu? Bu yazıyı bana değil de ey reis ey iktidar diye başlamanız gerekmezmiydi. Meclis başkanına göndermeniz gerekmezmiydi. Bu saldırılar daha kaçıncı olacak. İllaki ceza verilmedikçe azgın azınlık daha da azıyor. Artık kanun çıkmalı
  • 1 Yıl Önce

YORUM

HOCAM ALLAH RAZI OLSUN BU KOKANALAR KOCALMIŞ M.RUKLARIN SONU KESİLİYOR SAYILARI AZALDI
  • 1 Yıl Önce

MAHO

Kalemine sağlık babam...
  • 1 Yıl Önce

Serdar aparı

Bu insanlar ceza almadıkça bizim içmizdeki umut yavaş yavaş bitiyor. Ya birgün bu umutsuzluk patlama noktasına gelirse sorumlusu hakimler ve savcılardır
  • 1 Yıl Önce

Soysal

halk uyandı diyorsunuz ya, oysa karşı karşıya olduğumuz tablo tam bir maskeli balo. İnsanlar sözümona islami değerlere saygılı ama kimsenin hayatında bunu dair emare yok. Camiler Cuma namazı dışında boş. Her yan sizin deyiminizle günah, haram dolu. Öbür dünyayı düşünen bir ayağı çukara girmiş ihtiyarlar sadece, onlar da cami avlularında gölgede oturup gıybet yapıyor. Herkes zenginlik, mal, mülk, para, pul peşinde. "Mal, mul söz konusu ise gerisi teferruat" denecek bir durum oluşmuş. Din, iman kalmamış..
  • 1 Yıl Önce

tikA

Kemalist gençlik yetişiyor 
  • 1 Yıl Önce

abdullah

Allah c.c. bu zihniyetin şerrinden insanlarımızı korusun.
  • 1 Yıl Önce

Avb

Tebrik ederim anlayacakları dilden , umarım anlarlar o kadarda eşşek beyinli olmazlar.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, MEYDAN BOŞ BOŞ SALDIRIN 1000 ,AVUKATLAR BELEŞ SİZİ SAVUNURLAR MAKEME DE,TORUNLARIMIZ ÇOKTUR ÇOKTUR, VATAN HAİNİ LERİ ATIŞ SERBEST HAZIR KİTLE VAR, HERŞEYI YAPARLAR, YANLARIDADA, MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLAR KAFİRLER ÇOKTUR OY VERENLER ÇOKTUR, ŞIMARIK c h p liler, FİTNE VE FESAT KARIŞTIRMA HUZURU BOZMAK İÇİN HERŞEYI YAPIYORLAR, HAÇLI, VE YAHUDİ, PROJE PARTİSİDİR, AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ..
  • 1 Yıl Önce

Medine

Kararım : la galibe illallah Allahım sizlerden razı olsun
  • 1 Yıl Önce

Şeref

Üstad , hayat pahalılığı ne olacak.Biraz ondan söz etsene...
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

papaganlarda da aynı beyin hücreleri görülmüstur sendekiyle. eminim

Kibar feyzo

Sen yazıyı bi daha okusana
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23