• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadının bedeni üzerinden ticari furya  

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Turhan CETINKAL

ESINI KIZINI ACAN ACTIRAMLAR ER KISIYE KIRAFAT TAKTIRANKAL KADINA GOYSUNU ACTIRANLAR BUNU DURDURMAK ICIN KANUN TEKLIVI VERECEĶ MILLET VEKILI YOKMU BENIM VEKILIM BUNU YAPÀR SELÂM
  • 1 Yıl Önce

Ağrılı Yusuf

Sabri kardeş şu Süleymancilarla ilgili bir yazı yazsan. Neden hep CHP'ye oy veriyorlar
  • 1 Yıl Önce

Ağrı li Yusuf a

Başlarında bir soytarı var..o nereye derse ona oy veriyorlar kaçak zaten yurtdışında..

Mal müdürü

BİRKAÇ YILDIR AKİT OKUYORUM HİÇ YOLSUZLUK HIRSIXLIK LİYAKATSİZLİK TORPİL YETIMİN HAKKI DEVLET MALININ YAGMALANMASI YALAN SOYLEMEK IKTIDARDA KALABILMEK IÇİN POLITIKACILARIN U DONÜSLERİ MILLETİN KANINI KEMİREN KUR KORUMALI MEVDUAT FAİZ RANT GIBİ GUNAHLARIN YAZILDIGINI GÖRMEFIM AKİT ICİN HERALDE TEK GÜNAH KADIN SACI ???
  • 1 Yıl Önce

Ya tam ya hiç olmalı doğru

Dediğiniz doğru,,fakat masum ve temiz din üzerinden bazı uyanıkların ticari furyasıda var...doğruyu eksik söylemek,,söylemek değildir...ya tam söylenir ya hiç söylenmemeli...
  • 1 Yıl Önce

Muzaffer Bayrak

Memleketimizde azinlik oldugu halde sesleri cok cikan ahlaksiz guruh karsisinda, maslesef devletin kurumlari susmus vaziyette. Terbiyeli oldugunu iddia edenlerinde buyuk bolumu "bana dokunmayan yilan bin yasasin" modunda. Geriye kalan cok az kisi ise ahiret korkusuyla elinden, dilinden ve kalbinden geleni yapmakla mesgul. Ahiret korkusu kalmayinca ortalik pislik doldu.
  • 1 Yıl Önce

ersan

size gore kadin evde otursun yemek yapsin kocasinin cinsel ihtiyaclarini karsilasin cocuk yapsin
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Rtük 'ü bos ver hocam kültür bakanlığı ne iş yapar onu bir soruver.
  • 1 Yıl Önce

Zeynep

Şunu diycem: sizene !!!
  • 1 Yıl Önce

Harputi

Evet Sabri bey herkes işi gücü bırakmış çırıl çıplak batıcılık yarışına koyulmuş,kenar mahallelerde bile yeni bir şey türedi çıplaklar hiç umulmadık köy ilçe şehirlerde Allah sonumuzu hayretsin
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Bu işin tek çözümü şudur ki ülkenin asıl yetkilileri olan ve haksız olarak bu yetkiyi ellerinde tutan Zilletçi zengin tabakayı bastırarak bu konuda kesin yasaklar ve kurallar koyalım. Kadınları ülkenin ve diğer ülkelerin gerçek fakat haksız yetkilileri olan bu laikçi zenginler soyup soğana çeviriyorlar ve kadınlar ancak o zenginler için, o gerçek fakat haksız yetkililer için soyunuyorlar ve böylece bedenlerini ancak onlara ve sadece onlara tanıttıkça tanıttıkça ve tanıttıkça tanıttıkça tanıtıyorlar. Tek çare işte o bozuk sosyal sınıfı aşağılayarak sert ve can yakıcı bir şekilde alaşağı etmektir.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Burada bana cevap veren şahsı, hüsnizanla, iddia ettiği gibi Müslüman bir biraderimiz ve iddia ettiği gibi yaşça büyüğüm kabul etmiştim. Oysa Ahmet Tunç adını da kullanan ciddiyetsiz şaklaban laikçi bir trolmüş ve muhtemelen benden birkaç yaş küçüktür. Bu münafık saygısız saldırgan rezil kepaze herife aşırı hüsnizan edip ciddi ciddi cevap verdiğim için Allah'tan bağışlanma dilerim.

Uğur

Buraya tekrar bakarsan cevap vereyim, itiraz eden değerli biraderim: Elbette bunları devlet gücüyle yapmaktan söz ediyorum. Devleti münafıklar ve kalplerinde bir hastalık olanlar ve düşünmeyen cahillerden, Allah ve elçisine halife olan müminler olarak geri teslim almak için de siyasi ve toplumsal planlarım var. Hem zihnimde hem de pek çok dijital notlarımda... Ama burada anlatılmaz ve zaten kimse beni dinlemiyor. Ve ben ölüp gitsem veya garibin biri olarak kalsam bile Allah böyle planları başkalarına yaptırıp uygulatabilir ve kesin kanaatimce bu işi gerçekleştirecektir, çünkü artık uluslararası işkence ve düzen bozumu son raddeye vardı ve çünkü henüz kıyamet kopma şartları da oluşmadı. Şöyle diyeyim: Elimde imkan olsa kendi kitlesel siyasi ve toplumsal hareketimi kendi bilgime göre başlatırım. Bunun için şu anda öncelikle Allah'a tevbe ve Allah'ı düşünmekle kendi karakterimi geliştirmeye çalışıyorum. Evet, görünüşe göre bu benim için daima hayal olarak kalacak, ama en azından kendi başıma bir devlet olurum. Benim rahmetli anne dedem okuma yazmayı kendi kendine öğrenmiş garip bir köylüydü, ama bu şekilde kendi kendine bir devletti ve aileye feminizm gelip kendisi de 90'ını geçinceye dek hiç sarsılmadı. Ve ömrü boyunca hiç kimseye boyun eğmedi.

Ugura cevap

Sevgili kardeşim söylediklerinin hepsi izafi, net ve elle tutulur somut önerini maalesef göremedim söyledıklerının hepsi maalesef devlet gücü ile yapılabilecek eylemler şahsi olarak önümüze konulan parti alternatiflerinden başka secenek tanımıyor sistem. Söylediklerini yapalım hadı ama nasıl,?

Uğur

Bana cevap veren yorumcu, sömürgen laikçi zenginler uluslararasıdır. O yüzden Türkiye'deki faizci zenginlere savaş açmak demek bütün yeryüzündeki egemen zenginlere savaş açmak demektir, yani 3. Cihan Harbi'nin fitilini ateşlemek demektir. Şimdiye dek biz de bizden olan yetkililerimiz de buna gönülce hazır değildik. İtiraf et ki sen de buna hazır olmayageldin, o yüzden hâlâ bile bu büyük resmi ve bu işteki kendi rolünü görmezden gelerek topu hükumetin kucağına atıyorsun. FAKAT artık birkaç sene içinde 3. Cihan Harbi nahoşluğuna da hazır ve razı hâle gelmek zorundayız, çünkü artık kesin ve aşikâr oldu ki laikçi sömürgen uluslararası zenginler kadınlarımız ve çocuklarımıza tamamen egemen olarak onları elimizden alıp utanca sürüklemedikçe ve onun dışında da bizi en sefil köleliğe düşürmedikçe bize karşı azıtmayı bırakmayacaklar. Ama şimdiki yaşı büyük liderimiz ve uluslararası sözde sisteme uyum sağlamış ekibi bunu anlamak istemiyorlar, anlatamayız. O hâlde, 2028'den sonrası için yeni bir dinamik siyasi yapı altında artık harekete geçelim ve uluslararası zenginlere şöyle diyelim, "Hodri meydan, siz kaşındınız. Savaş istiyorsunuz savaş, zafer diyorsanız zafer, ama Allah'ın izniyle bizim zaferimiz. Kaynaklar ve ganimet diyorsanız kaynaklar ve ganimet, ama bu sefer bizim ele geçireceğimiz kaynaklar ve ganimet!" Avrupalılar dahil ve başta olmak üzere diğer uluslara da yoğun haklı propagandayla diyelim ki "Ya bizimle beraber Allah ve sağlamlık (selam, selamet) yolundasınız ya da sizi köleleştiren uluslararası zenginlere kölelik ve onursuzluk yolunda. Tarafınızı seçin!" Bu işin tek çözümü budur. Çare kalmadı. Uluslararası yırtıcı zenginlerle beraber yaşamanın imkansızlığı netleşti. Eğer onları Allah'ın desteğiyle silip atmazsak, Allah onlarla beraber kesinlikle bizi de helak edecek.

Ugura cevap

Bu işleri yapacak olan hükümet iktidar olali 20 yili geçti ama hala muktedir olamadı Sende burda eleştiri yap ortaya karışık

Vicdan

Kadının tanrılaştırılması(6284 ve anayasa 10'a eklemeler),KADEM politikaları ile kadının zorla çalışma alanına girmesi,erkekleri potansiyel cinsel düşman görülmesi sonucu geldiğimiz yer;her gün reşit olmayan kız çocuklarının sokakta çıplak dolaşmaları.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23