• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

N’oldu beyler, gerçekler çok mu acıttı?

237 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fikret Öztürk

Demek ki asıl işgal dışarıdan değil içeriden yapılmış. İngiliz'in Fransız'ın canı cehenneme. Ama gavurun bile yapmadığını bizden bildiklerimiz yaptı. Demek ki bizden bildiklerimiz bizden değilmiş.
  • 1 Yıl Önce

bir

kemalatatürkdüşmanı Atatürk'çüleri kovdu Partiden suriyelileri kovdu depremzedeleri kovdu dostu esadı örnek alıp sünnileri kovacak bu gidişle korkutuyor baskı kuruyor fetocu, kasetle gelen kemal
  • 1 Yıl Önce

bir

Avrupada abdde türbanlı üniversiteye girildiği halde kendi öz yurdumuzda giremedi türbanlı Kardeşim bereli olan kişiye dahi MilliEğitimin memuru açmazsan işlem yapmiyacagini söylüyor ilk defa atanmışsınız
  • 1 Yıl Önce

bir

Metrobüs 60 tl otobüs 30 tl olmuş istanbulluyu iyice sindirdi gık yok
  • 1 Yıl Önce

Hönder

Türkiyede birtakım kriptolar var.Onlar devsirmedirler.tanzimattan beridir de deli dana marazina yakalanmış gibi ,sureti haktan görünerek müslümanlara herfirsatta saldırırlar. Bu embesillerin derdi ,Esed yönetimine ''Hatay Araptir.Durmayın ayırın bu ülke parçasını demek istiyorlar.Tiyo veriyorlar.''(ingiliz oyunu).Konakci hocafendiyi ad ederek söylemek istediklerini faş ederek,kamuoyunu yönlendiriyorlar.algi operasyonu yapiliyor.bunlar nevzuhur ne beladirlar....biz bunlarin cemaziyel evvellerini biliriz . Hem bakmayın bunlarin Türkçü gecindiklerine bunlar vitrin Turku.Türk olmayanların soyadlarını Türk koydukları gibi gibi bir şey..
  • 1 Yıl Önce

Ömer ÖZDOĞAN

Halil Konakçı'nın yanındayız.
  • 1 Yıl Önce

O da ya cevap

Sizde bi önümüzden çekilin be birader

O da

Arkanizda zaten.

GizliHedef

CHP zihniyetinin içinde eğer gerçekten biliyorsa bir dürüst mü dürüst biti çıksın meydana hiç bir baskı ve tehditten korkmadan 6 okun gerçek hedeflerini bağıra bağıra anlatsın. Ben bu cahillikle geçen (2 üniversite ancak bitirmiş) bir vatandaş olarak hala anlamış değilim. Çünkü söylenen hedefler hiç tutmamış. Anlatında bilelim artık gerçek yüzünüzü ve hedefinizi.
  • 1 Yıl Önce

Nafile debelenme

Senin gibilerin aksine biz ilim bilim akil tekonoloji sahibi oldugumuz icin otomatik tiklama yazilimi yazdik, ne tiklarsan 50 fazlasi geri zekali zircahil trol!
  • 1 Yıl Önce

Salih

Kim ve neci olduguna bakmiyorum.fikirde beklemiyorum.ancak su biz bizler kelimesi bitirilen cifte üniversiteler cok itici ve hastalikli.

Urfa

Ezan türkçe okunsun yetkiyi emri veren ateşi bol olsun ömit mömit gibiler yözöne baksan allahın nuruyok bunlar vatan ülke döşmanı ölkemizde satılmış ajanlık yapan çok.
  • 1 Yıl Önce

Pekkiii

Sen hiç namaz kıldin mı da burada sallayıp duruyorsun?

Muallim

Tebrik ediyorum Ali Bey. Hakikati ifade etmişsiniz. Bugün sabah Yeni Akit bu mevzuyu mutlaka gündeme getirir diye düşünmüştüm, çok isabetli olmuş.
  • 1 Yıl Önce

Ezanı Muhammedi

Ezanı Muhammedi tektir.. tüm dünyada aynı şekilde 5 vakit okunur.. HİÇ bi müslüman da bundan rahatsız olmaz bilakis memnun-mutlu olur.. Allah şeytandan ve kamalizmden bu toprakları-insanları korusun.. Amin.
  • 1 Yıl Önce

Ateist ye cevap

Sen kendi cevrene bakıpmı yüzde yetmiş diye yazmışsın bu tanım sana göre Türkiye müslüman bir ülkedir birde sizler varsınız işte saklamadan yorum yaz zavallı ezik ateistsiniz sma sıkışınca müslümandan daha fazla müslüman oluyosunuz rahatsız olan AB ülkelerine gitsin tabi onlarda sizleri kabul ederim bilmem

Kendi vatanımda parya muamelesi istemiyorum

Ezan hariç tüm dualar Türkçe okunmalı!. Nokta!
  • 1 Yıl Önce

Yasemin orjinalini istiyorum Türkçe anlamını okurum zekiyiz çok şükür

Ezanlar yüksek sesle okunsunki şeytanlar barinamasin duydukları yerlerde

yormacı

'Kendi vatanımda parya muamelesi istemiyorum.Ezan hariç tüm dualar Türkçe okunmalı'demişsiniz.kur'ânda"namazda kur'ân okuyun"deniyor.kur'ânın başka dillerine çevrilmişine meal denir,misal türkçe,ingilizce,mısır arapçası kur'ân denmez.siz mealle kılın paryalıktan kurtulun ama kıldığınız namaz olmaz idman olur

Adam ateist mateist ama dogru söylüyor

Ezani cok kötü okuyan müezzinler var. Zevkle dinletecegi yerde gürültüye çeviriyor. Hoporler son ses. Suudiler bile sesi azalttı.

Ateist

Ezan niye haric oluyor, ayrica gunde 5 vakit niye hem de o kadar yuksek sesle bas bas bagiriyor, kimi 1 dakikada bitiriyor, kim sundurdukce sunduruyor, eskiden saat yokmus gerekliymis, simdi niye var hala? Bu ulkede en az %70 bundan rahatsiz olmuyorsa musluman olayim, ama ISID korkusundan kimse konusamiyor.

Filinta

.." yaa biz niye geri kaliyoruz ? Zekamız Yüksek aklımız az.." prof.Emin.. Gürses
  • 1 Yıl Önce

Filintaya cevap

Olanları görmemek gibi bir huyunuz oldugu içinmi yoksa nemalandıklarınızdanmı başka türlü görmemek için kör olmak lazım ama yorum yapabildiyinize kör deyil muhtemelen namkör olabilirsiniz başka nasıl algı yapılırki nokta

osmanli

Halil hocanin tespiti cok dogru ve yerinde. laikler kendilerine yapmis olduklari zulumu yediremiyorlar. ama sen ister kabul et ister etme. elin kafirinin yapmadigi zulmu bu halka yaptiniz. bunun lami jimi yok. kabul edinki, halk en azindan desinki ya yanlislarini anladilar. oda yok. yani diyorlarki elimize firsat gecse yine aynisini yapicaz.
  • 1 Yıl Önce

Cengiz

Fransıza, İngilize, Almana, Araba, ABD ye, İsrail'e ses çıkarmayanlar konu Türk olduğu zaman koro halinde rahatsızlık belirtmeye başlıyorlar. Kürt teali ve İngiliz Muhiplerinin artıkları. Sıkışınca da Türke sığınıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Cengiz'e destek

Artık kısmı on numara olmuş

Ali

Yahu bırakın vatan millet duygularıyla insanları sömürmeyi. 
  • 1 Yıl Önce

Ali ye cevap

Kişi kendini anlatır en güzelinden aynı senin yaptıgın gibi vatanı milleti olmayanın böyle duygularıda olmaz herhal

Cumhuriyet kadını

Bir çoğunuz hatta belki de hiçbiriniz ne İslam tarihini okumuş, ne Kuran incelemelerini okumuş. Önce şunu söyleyeyim.ABD de, İngilterede yaşadım ama en uzun Suudi Arabistan ve Libyada yaşadım. Namaz bütün İslam ülkelerinde bile 5 vakit değildir. Suudi Arabistan'da 6 vakit, İranda 3, Yemende 2 vakittir. Biz 5 vakit olarak kabul etmişiz. Ramazanda olduğu gibi saat farkı dolayısıyla zamanı da ülkeden ülkeye değişir. Ayrıca rekat sayısı da farklıdır. Mısırda tüm rekatları 3 vakte bölüp kılabilirsin. Sünnet kısmı yok namazlarda, sadece farz kılınıyor. Cami hocası ile, ilmihal ile sınırlı kalırsanız dinimizi yeterince öğretemezsiniz. Son olarak şunu söyleyebilirim. Batı dünyası bizim gibi ülkelerin Müslümanlığını destekler. Bakın ABD Körfez ülkeleriyle ne kadar yakın. Avrupa da sömürge olarak yüzyıllarca kullandığı Müslüman Afrika ülkeleri ile çok yakındır ve onların Müslüman kalması işine gelir. Çünkü geri ülkelerde tek adam rejimi vardır. Bir kişiyle uğraşmak, onu ikna etmek kolaydır. Bizim geri kalmamız Batının işine gelir. Çünkü hiçbir İslam ülkesi ne teknolojide, ne tıpta, ne biyoloji de ne sanatta hiçbir ilerleme kaybedemez. Geri kalır, bu da onların işine gelir
  • 1 Yıl Önce

Uydur uydur yaz..

Orda yaşadım burda yaşadın de uydur uydur yaz.. ayrıca yaşamaya gerek yok.. bugün internet var.. sayısız kitap..vs kaynak var.. hiç inandırıcı değilsiniz..:)

Tam da yerine yazdınız

O cahillerden burada bir sürü var. Fikri olmayıp zikri olan cahiller.

Cumhuriyet kadınına cevap

Ülkemizde bu kadar teknolojik şeyler oldu bir lehte yorummu yazdın yok araplar öyle yok müslümanlar böyle algı yapcan biraz sagına doluna bak dicem hırsınız göemenize engel marifet iltifata tabidir sen ve gibilere anlatılamaz en iyisi siz gidin kumda kale yapın belki iyi gelir nokta

Asli dil hangisi

Türkçe mi Arapça mı el cevap lütfen
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Ben bir Hatay'li olarak memleketimin %75 Türktür bir ilçesi arap merkez ve diğer ilçeler belrttiğim orandadır. Belirtilen diğer zulümler doğrudur. Hatay türkmendir. Türkiyede tek kayı mezarlığı buradadır.
  • 1 Yıl Önce

Acıların çocuğu

Paramızın itibarı öyle yerle yeksan olmuşki TL ' si olan dövize kaçıyor.İmkanını bulan yurtdışına kaçıyor.Zorlukla üreten çiftçinin ürünleri elinde kalıyor.Yunanistan dibimizdeki adaları silahlandırıyor ama ses çıkartamıyoruz.22 yıldır vatandaşa daha iyi yaşama sözü verilmesine rağmen sürekli fakirleşiyoruz.Ülkenin gelirini %10 luk bir kesim yiyor.2053-2071 yıllarına ölmezseniz yeni vaatler veriliyor.Milyonlarca insan yıllardır deprem ve ölüm korkusuyla yaşıyor.Uluslararası verilerimiz Afrika ülkeleri sınıfına inmiş.Avrupanın sığınmacı deposu olmuşuz.Ortalık eli silahlı manyaktan geçilmiyor.Hükümet tek kuruş tasarruf etmeden tasarruf genelgesi ile milleti uyutuyor.Çalışanlar asgari ücrete mahkum edilmiş, emekliler maaş bağlanma oranı oyunu ile açlık oyunlarına mahkum edilmiş. Daha neler neler..Sizde masal anlatmaya devam ediyorsunuz.
  • 1 Yıl Önce

Acıların çocugu na cevap

Seni burda tutan yok ne güzel demişsin yurt dışına kaçıyo diye sen gidemedinmi yoksa seni kabul etmiyorlar mı sen onu yaz bukadar drama sana bile fazla ufak at cicuvlerde yesin

Ömer

Konakçı hoca Hatay Arap toprağı dememiş ki . Şunu soruyor Fransız işgali sırasında yasaklanmayan ezan , Fransızlar defolup gidince yasaklandı yalan mı ? Kadir Mısıroğlu’ da aynısını söylüyor bunların yaptığını Yunan yapmadı dedi . Vay keşke Yunan olsaydıya çıktı . Anlıyorlar ama işlerine gelmiyor konakçı hocayı yemek istiyorlar . Diyanet üç beş soytarıya bakıp hareket et memeli .
  • 1 Yıl Önce

Kayaman

Aklıma gelen ilk soru dünyada cumhuriyetle idare edilen laik olan devletlerde yaşayan Müslümanlarının, ezanı yaşadıkları ülkedeki dil ile mi okurlardi?
  • 1 Yıl Önce

Kayaman a cevap

Biz mülümanlar agzımızla okuyoruz seni bilemeyiz nerenle okursan oku

Sacit

Ankat anlat zevkli oluyor.
  • 1 Yıl Önce

Yekta bolkuş

Suriyeli biri çıksa hatay türk topragı dese suriyede kıyamet kopar. Bizdeki hoca utanmadan arlanmadan hatay arap topragıdır diyor sonrada o manada demedim söyle demek istedi diye kıvirıyorlar
  • 1 Yıl Önce

Yekta bolkuş cevap

Hocanın anlattığı belli bellide sen nerenle anladın onu yaz algı yapcanda az beyninizi kullanın dicem bu yorumdan sonra dicek bir şey bulamadım yazık bu ülkenin insanlarına

Nadim hatipoğlu

konu İslam la ilgili KÖTÜLEME meselesi OLDUMU HEMEN SAZAN GİBİ ATLAYANLAR KONUNUN DOĞRULUĞUNA İNANMA KONUSUNDA DANSÖZDEN DAHA KIVRAK HAREKET EDİYORLAR.
  • 1 Yıl Önce

Litrelik

Suya tirit bir yazı daha!!
  • 1 Yıl Önce

Litrelik e cevap

Sana sen tiriti bilyonmu ben anladım şimdi hatatın eziklik içinde geçmiş tirik suylada sütlede yapılan bir çorbanın ismidir sizin köyde neye derler

Forever Yozgat

Suya tirit bir yorum daha..!

Osman

Ezan Arapça ya da Türkçe okunduğunda Allahın emrine uymakta çağrıya uymakta ne sakınca var, önce insan icadı olan bir lisanı kutsalastirmaktan vazgeçmeli, arabin biri Arapça küfür etse, kutsal bir küfür mü oluyor, ya da Arapça yalan söylendiğinde liranın kutsiyeti noluyor.
  • 1 Yıl Önce

Her şeyi yerli yerine oturtan adam

Dil, lafız, mana konuları ile hiç ilgilenmemiş oysa ki; muallim yerine ebu cehil daha uygun bir rumuz olurmuş aslında

Muallim

Yaptığınız yorumdan dil, lafız, mânâ vb. çok anlamadığınızı izhar etmişsiniz.

Filinta

Osman efendi,boş konuşma ! Muradinizın ne olduğunu çok iyi biliyoruz. ALLAHU EKBER nidasını duyan, YETMİŞ İKİ MİLLETTEN MÜSLÜMANLARIN BUNU SAYGI İLE DİNLEMELERİ VE BİLAHARE, MÜŞTEREK ULVİ BİR HEDEFE YÖNELMELERİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ GAYET İYİ BİLİRSİNİZ..

Hepinize peki, ulan

Vatan toprağının Türk olması, orada dini uygulamaların ne olduğundan daha önemlidir. Neden ezan Türkçe okunamaz mı? Paşa, Türkçe uygun görmüş madem, gayet uygun bu topraklarda. Hadi İslamcılar siz de olabildiğine yiğit olun bakalım. Dini uygulama belli şekillerde devam etsin de; ister Yunan yönetsin ister Fransız mı, diyorsunuz. Deyin de, islamın arkasından sandığınız kadar kişi gidiyor mu, görelim?
  • 1 Yıl Önce

Hepinize peki ulan a cevap

Sizin dinle imanla işiniz yok bu anlaşıldı olmadığınız bir dinle ilgili sizlede konuşmaya gerek yok bir din hakkında konuşmak için önce bilgi gerekir ulan

nur nur

Teşekkürler Ali bey.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Ne için teşekkür ettin Nur hanım,bir tane Suriyeli komşun varmı,bir kişiyi bile evinde konuk ettinmi,mahallende göçmenlerin taşlı sopalı kavgalarına şahit oldunmu,senin esnafından vergi alınırken ondan alınmaması normal mi geliyor sana,sen hastanede para öderken onların ödemeyişi normalmi, Yunan kazansaydı keşke demek normal mi, kızsan bile Atatürk'e cumhuriyete işgalci Fransızı Savunmak normal mi,ne için bu teşekkür nur hanım...

Bayram

ezanı asli dilinde okumakla ezanı yasaklamak aynı şeyler değil. Ezan insanı namaza davet etme amacı taşımıyor mu? Bunu ha Arapça ha Türkçe yapmışsınız ne farkeder. İnsanlar hangi dili konuşuyor ve anlıyorsa o dille davet edilmeli. Kuran da Türkçe okunmalı bence, ancak anladığınız bir şeyle güçlü bak kurarsınız, aksi körü körüne iman olur? O da günümüzde çoğunlukla şahit olduğumuz gibi ikiyüzlüce bir tutuma sürükler. Halil Konakçı isimli hoca geri kafalı biri. "Kadın erkek eşit değildir" diyen, "sokaklarda et görmekten içimiz dışımıza çıktı" gibi geri kafalı açıklamalara yapan biri.  
  • 1 Yıl Önce

İbrahim

Halil Konakçı Hocamı destekliyorum. Diyanetin açmış olduğu soruşturma davasını da kınıyorum. Söylemiş olduğu ifadelere katılıyorum. Halil Konakçı Hocam yalnız değildir, sonuna kadar arkasındayız.
  • 1 Yıl Önce

Veli

Aynı sözleri rahmetli Kadir Mısırlıoğlu da söylemişti, onu da bu zihniyet topa tutmuştu, ne kadar saklarsanız saklayın gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.Ama daha bu buzdağının yukarıdaki kısmı!..
  • 1 Yıl Önce

Ben Türk'üm Demek Irkçılık MI oluyor?

Ben Türk'üm, Arap değilim demiş...bu cümlenin neresi ırkçılık oluyor? Bir Türk'ün Ben Türk'üm demesi ne zamandır beri ırkçılık oluyor? Bir Türk Ben Türk'üm demeyecek mi? Türkleri atalarını geçmişini sevmeyecek mi? Siz ırkçılığı Türk düşmanlığı olarak anlamışsınız.
  • 1 Yıl Önce

doğrusu

evet ben de türküm, ama daha çok arabım; seve seve, uğrunda öle öle; çünkü peygamberim (as) arab!

Haylaz

Dediğim gibi Hacı CHP nin yapısında rövanşizim var . Kılıçdaroğlu kazansa nasıl helallesicek Ümit Özdağ laf dinlemrzdi bakan olunca ha keza sanatçılardan destek alan vekiller .gezici vekiller .eyvah eyvah .jandarma koşturan tanal .ak parti 49 buçukta kalınca sessiz kaldı sokaklar CHP kalsaydı yikilirdi .bunu sözcü de bir yazarda yazmıştı
  • 1 Yıl Önce

Haylaz

Hacı CHP nin olduğu belediyelerde özellikle Antalya Bodrum Muğla gibi yerlerde Ekipler şok ve benzeri marketlere aman vermiyor .Migros gibi yerlere dokunulmuyor . rövanşizim yapıyorlar gibi .ikdidar olsalar bu bin şok gibi yada dindar markaların giyim tekstilde bile işi zormuş .kemal bey olmaz desede tabanı dinlemez .güçlü bir lider o yüzden önemli .liderden çekinilecek
  • 1 Yıl Önce

Şener

Allah rahmet etsin, üstad Kadir Mısıroğlu da aynı şeyi farklı söylemiş ve linç edilmişti. Savunacak birşeyi olmayanlar bir kelimeye takılıyor.
  • 1 Yıl Önce

Aynen

memlekette deli kıtlığı mı var. Hatta senin üstatlar gibi zır deliler var.

Asım,ın nesli

Bir diğer soru da şu lozan zafer ise sağır ismet, hatay şehrini Türkiye toprakları içine katarak kendi yaptığı antlaşmanın niye ırzına geçti, diğer taraftan bu ülkenin çıkarları ve menfaatleri chpnin ve kemalizmin yararınamı yoksa yararına değilmi diye ikiyemi ayrılıyor, yani hataylılar chpye oy veriyor idlipliler chpye oy vermezler diye mi bakılıyor, Hatay şehri ismet İnönüye cumhurbaşkanı olabilmesi için Fransızlar tarafından armağan edilmiştir, lozana başındaki kalpak ile gidip İngiliz şapkası ile dönen birinin bu ülkenin ve bu milletin menfaatlerini ve çıkarlarını korumak için bir uğraş vereceğini sanmıyorum, 1923 ila 1950 arasında yaşanan şeylerde yapılan işlerde o kadar mantık hatası var ki, bunları sormadan sorgulamadan körü körüne sahip çıkmak için tımarhanelik deli olmak lazım.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi ye cevap

Beni ilgilendirmez ama sormadan edemicem işine geldiyinde Müslümanlıktan bahsediyonya merak ettim kendini müslüman olarak görüyonmu nokta

evet, öyleydi

ismet sağırdır; Allah’ın verdiği kulak sağırlığından bahsetmiyorum; Kuran’a karşı sağırdı, ondan bahsediyorum

Beberuhi

Alay için sağır İsmet diyorsun ya aslında Allah'a yapıyorsun bunu, elinde olmayan bişey yüzünden biriyle alay eden onu bu yüzden eleştiren Allah'a yapıyor demektir bunu bilesin müslüman bozuntusu seni..

İ. Keskin

Kusura bakmayın da haklı veya haksız, doğru yada yanlış ''Fransız işgalinde bile..', 'İngiliz işgalinde bile..' , hatta 'Haçlılar...' ile başlayan ifadeler, nesne gurubu duygulara hitap etse de özne gurubu sorunlu ifadeler olmuşlardır hep.. Ali Bey sizi seviyoruz, sayıyoruz ama dediğiniz gibi siz ''vasiyetlerden'' şaşmayınız. Doğruyu söylemenin türlü halleri vardır.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Uçar

İsimlerine güvenerek yaptılar bu zulmü Corc Hans olarak yapamazlardı bu zulümleri MUSTAFA İSMET olduğu için yapabildiler.diyor Mısıroğlu Ra.
  • 1 Yıl Önce

Abidik

onlara teşekkür et arkadasim, ben babasinin belli olduguna inanmiyorum, bunlarin analari hacca-umreye gittiginde biseyler olmus belli ki Turk'e dusman Arap'a hayran olmuslar.

onlara teşekkür et

İsmin Edward, john olmadı. Üstelik baban da belli.

Vedat

Doğrular söylenince birilerini acıtıyor, ne de olsa yalan tarihe göre formatlanmış beyinler, ama mızrak çuvala da sığmıyor artık, Halil hoca sonuna kadar haklıdır, onun bu açık sözlülüğünü de takdir ediyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi ye cevap

Bizde şimdi yorum yazanlardan bahsediyor sorun ne

Beberuhi

Yalan formata göre dediğin tarihi zaten Atatürk İsmet İnönü ve silah arkadaşları yaptı zaten sıcak çarpmış Vedat...

OLUYOR

vedat ZIR CAHİLİN HAİN RIZA NURUN YALANLARINI TEKRARLAMASININ NEYİ DOĞRU OLUYOR

H.S.

Ya tamam kardeşim çok güzelde,konakçı hoca hakkında kim inceleme başlatmış sadede gelsek.
  • 1 Yıl Önce

Yaver

Tamamda ..ve sonra baskılar oluyor iktidar yetkilileri görevden alıyor siz ortada kalıyorsunuz ..
  • 1 Yıl Önce

Değişik Bir Şey Yok

Katranı ezmekle ilur mu şeker diye devam eden bir tekerleme vardı. Nedense o tekerlemeyi hatırlattı bana.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Neden binlerce genç lbgt kıskacında. Ligt yani cinsiyet değişikliğini destekleyen çocuklara hormon veren doktorlar hem görevde hemde işlerini rahatlıkla yapıyorlar.Allah bu ad kavmini helak eder .Reis ne is yapıyor.Zina serbest kadınlara pozitif haklarla zina zirve yaptı ama reisten ses yok.Biz neden oy verdik
  • 1 Yıl Önce

H.s ye cevap

Bu kadar net insan kendini anlatır aferin

H.S.

Valla ne yalan söyleyeyim,artık ben reisi konu mankeni olarak görüyorum.

Alkan

Sömürgecilik sömürülerine zarar gelmediği müttetçe ezanda dokunmaz namaz kılmanada.hani erbakan hoca ingilizler le ilgili konuyu anlatırken patadest dininden bahseder.suya sabuna dokunmayan kıl beşi gör işinde olan müslümanlardan sömürge ülkeleride iktidardakilerde rahatsız olmaz.cünku orda halk koyungibi olmustur.ezanı aslında okutmayanlar zalimse fıransa kafiri dünde bugünde ezanı yasaklayanlardan milyonlarcakat zalimdir.halil konak çı ve sizler ezana gösterdiğiniz hassasiyeti bu ülkede insanları faize cinsiyet değişimine ve de gençlerin dinsizleşmesi konusunda ab uyumyasalari ve halen ab kapısında bekleyenleri görmemek ğorup sessizkalmak demek dinin bir kısmına inanıp birkısmına inanmamak demektir.dünkü yapılan gavurlugu unutmazken bugünkü yapılan gavurlukları görmüyorsunuz.
  • 1 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Biz Arap değiliz Türküz diyenlerine algı oyunlarına gelmeyin, zira onların hiç dinmeyecek olan bir kuyruk acıları vardır, biz Arap değiliz Türküz diyenler, ya fatih Sultan Mehmet Han İstanbulu fetih hazırlığı yaparken bizansın telkiniyle onu durdurmak için osmanlı ordusuna savaş açan bizans saraylarında ikbal ve itibar arayıp keferenin uşaklığına soyunanan karamanoğlu Mehmet'in enikleridir, yada Yavuz Sultan Selim Han dan köşe bucak kaçan Acem uşağı şah İsmail denilen ödleğin enikleridir, birde ne mutlu Türk'üm diyene değil, ne mutlu Müslüman Türk'üm diyebilene, Fransa da Ermeni hınçaklar ile bir olup osmanlı devletini yıkma planı yapan jöntürkler ile bizim aynı soydan olmamız aynı kanı taşımamız söz konusu dahi olamaz.
  • 1 Yıl Önce

Çağdaş a cevap

Adımın nesli ne güzel yazmış sende ne güzel kendinin ne olduğunu ifade etmişsin bak böyle dogru söyle yeter

Çağdaş

Senin o bozuk kanın ile aynı kanı taşımamız mümkün değil

Asım'ın Nesli Ne Demek?

Evet biz "Biz Arap değiliz Türk'üz " bunun neresi algı oyunu? Biz hem arapız hem türk'üz desek mi hoşunuza gider, sizi anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum. Ne mutlu müslümanım ne demek? Fransız ingiliz, ne mutlu hristiyanım demiyor, korkmadan kendi milletlerini dile getiriyor...Siz din yerine Türklüğümüzü milletimi dile getirmeyin diyorsunuz, nasıl kafa bu ya...

Burak

Halil Konakçıya laf edenler. tövbe deyiniz. Adam; olanı, yapılanı yada yapılmayanı söylüyor. Bunun neresi yanlış..önemli olan o tarihlerde böyle bir durum yaşandı mı ,yaşanmadı mı?.. bütün mevzu bu... eee.. neymiş efendim, Türkçe okunsun muş... yok olmadı bi de ingilizce okunsaymış... Beyler, seçimler bitti ve atı alan üsküdarı çoktan geçti... belli ki kuyruk acısı hala içinizde.Aslı okununca'Allahuekber' türkçe okununca 'Tanrı uludur. ' ingilizcesi 'god is great' BÖYLE BİR DURUMDA KARGAŞA ÇIKMASI muhtemeldir.. Aslı okununca'Allahuekber' en güzeli de bu. Ezan sadece bu topraklarda okunmuyor,Dünyanın her yerinde okunuyor.evrenseldir yani. türkçe okunduğunda : kimin tanrısı uludur? sorusu çıkar .bir gecede yapılan harf devrimine isyan eden Fesli Hocada HAKLIYDI. orda da 'yunanın yapamadığını bunlar dedikleri yapmıştı.' bir gecede yapılan harf devrimine ve bir insanın ana dilini unutturmaya çalışılmasınaydı İSYANI. bence Fesli hocaya da hak veriniz. kendinizi fesli Kadirin yerine koyunuz. Elif gibi dik, her tarafı tarih kokan bir adamdı.
  • 1 Yıl Önce

Kemalizm gavuru!

Yabancı gavur bedenimize.. yerli -kemalizm ruhumuza tecavüz etti.. al birini vur ötekine.. ölümlerden ölüm beğen! Ne farkı var..
  • 1 Yıl Önce

Baybars

Kuyruk acısı olanlar vıraklıyorlar.CHP'nin yaptığı bu zulmü unutsaymıdık? Konakçı hocaya ayar çekecekler akılları sıra.Tarihinden utananlar,gerçekleri gizliyemezsiniz.
  • 1 Yıl Önce

Forever Yozgat

Arap ırkçisi, Baasçı, mezhepci Nusayri Esad'in ülkemizdeki taşeronları, ayakcilari, "Turkiye'nin Suriye'de, Afrin'de, Libyada..vs ne işi var" diyen CHP zihniyetinin mensubu bazı laikçi-mezhepci-kandil devrimcisi solcular bugün de vatansever olmaya karar vermişler :)))) Arap ırkçisi, mezhepçi Nusayri Esad; Oğuzların Kayı boyundan yörük Türkmeni bir bozkurt mu len:))))
  • 1 Yıl Önce

VAR

forever zangoç LİBYADA NATONUN NE İŞİ VAR DEYİP KIYIDAN NATOYLA BERABER LİBYAYI KİM BOMBALADI ÜFÜRÜKCÜ BUNU NERDEN SALIYORSUN BİLİYORSUN BÖYLE BİR KÜTÜK KAYIT YOK ORTADA ATMA DİN KARDEŞİ BİLE DEĞİLİZ

Yazıklar olsun

Sevr hatırlatan yorumlar var.Yani Hatay Fransada,İzmir,Yunan da,Konya İtalya da kalsa daha iyi oludu manasında yorumlar.Bu ülkeye düşman gerekmez.Ülkede devlet ne çok devlet düşmanı varmış.Ezan elbette aslı gibi okunsun doğrus bu.Ama ben arkadaşıma haydi namaza gidelim derken arapçamı davet edeyim.Türkçe davet etiğimde ne olacak,farklı anlayacak.Mehmet Akif'in dediği gibi. Esas olan İslamı iyi bilmektir.Gönüllerin dili birdir.
  • 1 Yıl Önce

resat

bunlara anlatamassın ,zira bunlar lafı ...tünden anlar, onuda eger ayakta iseler,beyinlerinin üstüne oturmuyorlarsa,,
  • 1 Yıl Önce

Asım,ın nesli

İngiliz keferesi çanakkaleye avustralyalı ve yeni Zelandalı anzaklar ile birlikte sömürgesi olan devletlerden Müslümanları da getirmişti Müslümanı Müslümana kırdırtmak için, lakin evdeki hesap çarşıya uymadı, siperlerde karşıdan gelen sabah ezanını duyan Müslümanlar Müslüman bir ülkeye karşı savaşmak için getirildiklerini anlamışlardı, İngiliz şapkası takmayı medeniyet zanneden içimizdeki İngiliz uşağı chpli zındıklar İngiliz gavurunun çanakkaleyi geçememesini bir türlü hazmedebilmiş değiller, eyy türk kılığına girmiş zındıklar istediğiniz kadar delirebilir, istediğiniz kadar kudurabilirsiniz, zira bu ülkenin camilerinden ve minarelerinden ezanlar ALLAHU Ekber nidalarıyla yükselecek, ve sizde kuzu kuzu dinleyeceksiniz, minareler süngümüz kubbeler miğfer camiler kışlamız müminler asker ALLAHU Ekber ALLAHU ekber, ALLAH, tanrının belasını versin.
  • 1 Yıl Önce

ŞEY

SEN YAT KALK GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞAYA YÜZBİN VAKİT DUVA ET PLAN KONUTANLIK STRATEJİ GEREKTİRİR

SERDAR_61

BU ÜLKE KURTULUŞ SAVAŞI VEREREK BİR ÜLKEYİ GERİ KAZANDIK SAVUNDUK DİNİMİZİ ÖRFÜMÜZÜ KENDİ KADİM HAYATIMIZ YAŞYACAĞIMIZ BİR ÜLKE BIRAKTILAR VE BİNLERCE ŞEHİT KANI İLE SULAYARAK..BU KADAR ŞEY VARKEN İŞİ SADECE VE SADECE TÜRKÇE EZAN KONUSUYLA TÜM DENGELERE ORDAN BAKMANIN NASIL BİR YANLIŞ OLDUĞUNU SÖLEMEYE GEREK YOK..TÜRKÇE EZAN OKUNDU BU DEĞİŞTİRİLEBİLİR AMA BİR ÜLKEN YOKSA ODA OLMAYACAKTI..ŞİMDİ NEDEN BU KISIR ÇEKİŞMELERLER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİALARLA UĞRAŞIYORUZ YANİ SÖZÜM ONA ŞUAN MEVCUTTA KİM İSLAM DİNİNİ ADAM GİBİ SAVUNUYOR KOSKOCA HİÇ KİMSE BIRAK ARTIK KARDEŞİM 1938 LERİ FALAN YIL 2023 MİLLET UZAYA MERDİVEN DAYAMIŞ ÇIKIYOR SİZİN AKLNIZ NERDE..İSLAM ŞİMDİ ELDEN GİDİYOR.. SENDEN BU BEKLENİYOR
  • 1 Yıl Önce

Abdulmelik

Sahane bir yazi ...
  • 1 Yıl Önce

Hatay

Hatayla bir derdiniz mi var imam efendi.Fransızlda kalsa idi çok mu sevinecektiniz ..Hatay tartışmak ağızdan duyma,internet bilgilerle olmaz.Hatay Türk toprağıdır.Bitti..
  • 1 Yıl Önce

Yorum

Yazarın ne söylediğini anlayacak kadar beyniniz yok!

Hatay a cevap

Yazıyı oku sonra yorum yaz algı yapcam diye yazma ezik hatayın Türk toprağı oldugunu yazar yazmış sen ne anlatıyon onu yaz

Nur

Adamın derdi hataymı öylemi anladınız imama olan derdiniz başka sizin. adaletli olun lütfen alayana sorun anlayamadızsanız

Adnan MERMERCİ

Halil KONAKÇI’nın sözlerinin altına imzamı atarım.. Allah Halil hocaların adedini artırsın..
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı

Amiiin inşaAllah

YOK

AKIL OLMAYIN BUNDAN BAŞKA YAPACAĞIN BİR ŞEY YOK

nihat

bunlar yunan tohumlarıdır. körü körüne batıya köpeklik yapanlardır. çünkü çalışmadan para alıp yaşayan batı itleridir, uşaklarıdır. batılılar bunlar gibilerini buldukları için fonlayıp havlattırıyorlar. bu millet müslümandır, size bu vatanı yedirtmez ve yedirmeyeceğiz.
  • 1 Yıl Önce

Özyurt

Akit in bugünkü ilk sayfasında memur ve memur emeklisine yüzde kırkiki zam var diye başlıklı haber var. İki yıllık toplam yüzde otuzüç ederken nasıl kırkiki oluyorEnflasyon kaç.. Konakçı hocayı Diyanet savunsun,gırtlağını yırtarcasına bağırmanın faydası yok.
  • 1 Yıl Önce

YANLIŞ

 Bir Hocanın hergün siyasi söylemler ile ne işi olabilir. Bir hoca dediğin kişi devletin özel koruması ile niye gezer. Sen batı da bir papazın devamlı olarak ülkede gündem belirlediğini gördün mü. Iki. Bu adam neden bu kadar siyasi. Işı din ve topluma ahlak öğretmek değil mi. Bakıyorum bu adam gündemi yaratırken diyanetin ise alttan alttan laiklik ile uğraştığı görülmekte. Niyeti görüyoruz. Art niyeti görüyoruz. Farkındayız. Sen istediğin kadar savun. Herkesin gard aldığı yerde biz Cumhuriyetin bireyleri olarak takip ediyoruz. Allah var gam yok. Bizde gam olmaz. Halil denen şahsa Hoca demek iyi olarak işini yapanlara saygısızlık olur. Piyon dur. Görevini yapmaktadır. Din ile Kuran ile alakası yoktur. Bu benim fikrimdir . Saygilarim ile
  • 1 Yıl Önce

Anlat bana Nur SULTAN

Bu hoca madem ki doğru söylüyor. Başka bir hoca da Halil denen şahsa ağzına geleni söylüyor. Hangisi doğru. Internette videoları var. Şimdi burada senin zihniyetine daha yakın olanı mı doğru kabul edeceğiz. Çelişki zor şeydir. Halil Konakçı denen şahıs, diyanetin kurşun askeridir. Kullanılır ve atılır ve cabuk harcanır. Bunun inanç ile alakası yoktur. Bizde Fesli gibi tipler bitmez. İnancı mı sorgulama derim mahcup olursun. Boş adam olduğunu iddia etme üzülürsün. Gerek yok. Halil denen bu şarlatan bir amaç için kullanılan hoca görünümlü bir tiptir. Bunun için birbirimize düşmeye değmez. Hicbir şey için değmez. Biz kardeşiz.

Nur

Adamın hangi dediği yanlış anlat bir darbey hazırlıkmış ne darbesi geçti o günler ordu kendi işinde artık genç subaylar kodeste! varsa darbeci millet iyi darbeler onları biliyorsunuz buralardan algı yapmayın sizin gibileri maziye gömdük abs altından spa göstermeye kalkmayın o sopalar size döner

Nur

Hoca niye siyaset yapmasın bu ülkenin vatandaşı değilmi oda senin benim gibi vergi ödüyor korkuluk mu din adamları kim demiş din adamı siyaset konuşamaz konuştukları çok doğru islamı sevemeyen yaşamayanların müslümanı devre dışı bırakmak için uydurdukları safsatalar geçti o günler

Ahmet Faruk

28 Şubat hazırlığı yapılıyor muhtemelen

Ahmet Faruk

Maalesef 28 Şubat'ta da böyle oldu. Olan gariban olan hakiki hocalara oldu. Milli görüş artık kendi bünyesinde tasviye yapmalı. F.Erbakanı göreve davet ediyorum.

Turgay Özkan

Bu laikuslar, ezan Türkçe okunursa koşa koşa camiyemi gideceklermiş?
  • 1 Yıl Önce

Nur

Namaz Allah rızası için kılınır yanı sıra iyibir müminin hem kendine hem etrafına faydası olur

Nur

Oldu olacak laik camisi açın başınada geçecek birini bulursunuz onuda imam yapın düşün yakamızdan

OLDU

turgay özkin ARAPCA OKUNUNCA SEN KOŞTUNDA ÜLKEYE İNSANLIĞA NE FAYDASI OLDU ..

Kemalizm terakkiye manidir..

Çünkü ruhları-beyinleri felç eder.. ahmaklaştırır.. zamanla ne okuduğunu nede dinlediğini anlarsın.. battıkça batarsın.. vesselam.
  • 1 Yıl Önce

Ahad

Bunu soyleyeni savunan ... belli ediyor..
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Laikliği İslam düşmanlığı olarak uygulamayı görev edinmiş diktatör bir yönetimin dayatması olabilir, ancak..Fransız gavurunu bile zulumde gerilere düşüren ezan yasakçılıği ,bir dönemin islama ve müslümana olan bakış açısını ortaya koyması açısından çok önemlidir.
  • 1 Yıl Önce

YALNIŞ

laiklik YALANCI FRANSIZCASINDAN YALNIŞ TERCÜMESİDİR

Laiklik=Ladinilik..

Kemalizm-Laiklik dinsizliğin kibarcasıdır.. vesselam. Kemalizm dini bunun için icat edildi zaten.. İslam dini olmasın diye.

kilim icabı

samimiyet ve cesaretini tebrik etsemde kendisine kaynama noktasına dikkat demeyi de isterdim zira yakın tarihin gerilim hattında vaaz esnasında böylesi dolaşmak müslüman iyi bir arabaya binmesinmi sorusunu niye binmesinki gerekirse faizi düşük kredi çeksin en iyisine binsin durumuna getirir araba diyip geçmeyelim ulaşımla alakalı ki onunda bir yönü iletişim haaa sonra gelsin audiler mersedesler hele birde baba parasıyla hava atmaya hazır oğlana yada kıza ilk ders verilirken motoru boğuyon kızım boğma audi vites istiyor 124 değil bu demeye gelirsek çık işin içinden çıkabilirsen ben yazayımda alakayı kurabilen kurar kuramayan kuramaz cidden şu vites istıyor lafının yerine şunca yıl düşündümde doyurucu alternatifini bulamadım yine yıllardır siyasetede konu olmuş başörtüsü konusunda deve hörgücü nedir bi cevabını bulamadım karaman hoca şalvar sünnetin dışıdır sarık dış sünnet dedi çıktı işin içinden biride çıkar başörtüsü tesettürün dışı derse ne olacak bak yine kafam karıştı bi gün robot sopiayla karşılaşırsam kulaklarına inanamıyacaksın sofiyaaaa bakanlık harekete geçti sofiaaaa kan donduran görüntüler sofiaaa dermiyim diye korkuyorum dersem anladık anladık pastanede vatan millet düşmanı hamamböceği yakaladın oynat uğurcugum oynat dermi demez mi
  • 1 Yıl Önce

SALDIR

kilim icabi SIGARADAN İÇKİDEN FUŞTAN ALINAN VERGİLERDEN KALLAVİ MAAŞ AL SONRADA SURETİ HAKTAN GÖRÜNÜP KUDUZ KELP GİBİ SALDIR

Hasan ÜNAL

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Yunan ve Fransa yerleri belli onları sevenlerden vize de istemezler. İyi yolculuklar
  • 1 Yıl Önce

Ne mutlu Müslümanım diyene..

Ne mutlu kemalist değilim diyene.
  • 1 Yıl Önce

DEMEK Kİ

AKILSIZ AHMAKMIŞ DEMEK Kİ YAŞASIN KEMALİZİM AKIL ADALET

DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

melih

Dini İslam olan Türkleriz, Irkı Türk olan müslüman degil. Herkez haddini bilecek

Serdar

1-Bazı devlet memurluğu diğer memurluklara benzemez.Mesaisi bitmez.Her daim taşımak zorundasındır o memurluğu.Örnek polis,asker,imam vs gibi.iş bu sebepten bir camii imamı yani bir devlet memurunun sınırları vardır ve sınırlarının dışına çıkamaz,haddinede değildir.İmam imamdır ,tarihçi tarihçidir.İmam tarihçilik oynayamaz.Yorum yapamaz.Çok istiyorsa çıkarırır devletin verdiği cübbeyi sonrasında yasalar çerçevesinde ne yapmak istiyorsa onu yapar. 2- Hatay konusu bu ülke için ayrı bir yere ve öneme sahiptir.Bütün savaşlardan sonra Referandumla ülke topraklarına katılmış,stratejik öneme sahip bir yerdir.Sen kalkıpta orada Araplar fazla ,Kürtler fazla gibi cümleler kuramazsın. Demografik yapıyı bozacak şekilde göçe maruz kalmış bir yer için böyle cümleleri aklından dahi geçiremezsin.Hatay da Aynı diğer yerler gibi vatan toprağıdır ama özeli vardır ve üzerinde konuşurken günümüz deki durumu da göz önüne alarak konuşmak zorundasındır.Öyle referandum bilmem ne kelimelerini Ulu orta yerde kullanamazsın. 3-Sırf cumhuriyet dönemine olan  vatan toprağı üzerinden dile getiremezsiniz hele hele bu zor dönemde hiç getiremezsin.Sırf imam diye görmezden gelemezsiniz ,savunamaz yada alkışlayamazsınız.Suriye’de askerlerimiz çay kahve içmiyorlar farkındasınız demi.Vatan toprağını koruyorlar..Hem de canlarıyla! Türkiye Cumhuriyeti’nin toprakları.Sınırlarınızı ve haddinizi bilin efendiler!
  • 1 Yıl Önce

ÇALIŞMA

BU NAMAZA DAVET VE VAKTİNİ BİLDİREN ÇAĞRI DEĞİLMİ ONUN YÖRE HALKININ ANLAYACAĞI DİLDE OKUNMASI KADAR DOĞAL BİR ŞEY DEĞİLMİ TÜRKCE OKUNUNCA İBADET YAPILMADIMI ANLAMINAMI GELİYOR YOKSA O İBADET İBADET OLMUYORMU ARAPCA OLMASI ŞARTM..
  • 1 Yıl Önce

AKIL

ezbere konuşan NEKADAR SARSILMAZ DELİLER ORTAYA SÜRÜP HERŞEYİ. ÇÜRÜTMÜŞSÜN DÜNYA ŞAŞIRDI BU KESİN DELİLLER KARŞISINDA ALLAHIM BUNLAR AKIL DAĞITIRKEN NERDEYDİLER

Ezbere konuşma..

Aç oku öğren sonra konuş.. Ezan demek Ezanı Muhammedi demektir.. tektir değişmez.. tüm dünyada 5 vakit aynı şekilde okunur.

Şapka Kanunu da var..!

1938 senesinden itibaren Hatay'da şapka dayatması da var.. Fesli Veli.. " yunanın yapmadığı zulmü kemalizm yaptı.." demek isterken haklıydı.
  • 1 Yıl Önce

İÇEN

şapka kanunu UZUN ENTARİ GİYER SAĞ ELİNİN ÜÇ PARMAĞINI SÜNET DİYE YAĞLI PİLAVA DALDIRIP AVUCUNDA OVALAR AĞIZINA KOYAR SONRADA YAĞLI ELLERİNİ BEYAZ ENTARİNE SİLERSİN İLAÇ DİYE SICAK DEVE SİDİĞİ İÇEN EŞEK NE ANLAR HOŞAFTAN BUDA ŞAPKADAN NE ANLAR II. MAHMUDUN GETİRDİĞİ UYDURUK FESİNİ GİYER HİÇ YÜKSÜNMEDEN MÜSLÜMAN KIYAFETİ DİYE

Ziya

Sayın hocam doğruları söylemiş niye kudurdunuz laikçi yobazlar gerçekler ne zaman doğrudur ve açıtır yüze tokat gibi vurulur hemde osmanlı tokati gibi kıvırmayın 
  • 1 Yıl Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN BİZİM EMEKLİİKRAMİYESİNİN BAKİYESİ 13000 LİRA NEOLDU EMEKLİYE 25 VERDİNİZ DİĞERLERİNE 60 70 ... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE EFENDİM
  • 1 Yıl Önce

Neriman özbicer TÜRKÜM ARAP DEGİL

YAHU ADAM RESMEN HATAY ARAP TOPRAGIDIR DEDİ..
  • 1 Yıl Önce

YOKMU

nursuz BU SAFSATAYA İNANIYORMUSUN AKLIN YOKMU

Nur

Niye fransız alman ingilizim dememiş de ben arap değilim demiş

Nur

Kendimden hiç şüphem yok müslümanım elhamdülillah

Nur

Önceki derdim iyi bir mümin olmak Allah senin türklüğüne kürtlüğüne alman olmana fransız olmana roman olmana bakmayacak Rabbime iyi kul olmana bakacak takvana bakacak ırkçılık yapmayın burada ahirette cevabınızı alırsınız bende türküm ama önce iyi bir müslüman olmak derdim peygamber efendimize ümmet olmak derdim

Ne olduğun..

Ne olduğumuz ahirette belli olacak.. asıl ona bak

Orhan Bey

Neriman Hanım; Ben Türk'üm, Arap değilim demiş...bu cümlenin neresi ırkçılık oluyor? Bir Türk'ün Ben Türk'üm demesi ne zamandır beri ırkçılık oluyor? Bir Türk Ben Türk'üm demeyecek mi? Türkleri atalarını geçmişini sevmeyecek mi? Siz ırkçılığı Türk düşmanlığı olarak anlamışsınız.

Orhan

Irkçılık yapma da, bir zamanlar bütün Arap ülkelerinin ve dahi Avrupa ülkelerinin çoğunun Osmanlı toprağı olduğunu düşün..Irkçılık bir toplumu böler ve parçalar.

can

arapca tabelalarini seri sekilde sökülmesine ne diyorsun..
  • 1 Yıl Önce

Bozkurt

Akit'e bu haber icin mutesekkiriz. YORUMLARDAN kim TURK, kim KRIPTO ARAP kabak gibi ORTAYA CIKIYOR!
  • 1 Yıl Önce

tikA

Halil Konakçı ve yandaşları elbet hakketiğini alacak er yada geç bekleyin...
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Hayırdır. Çok cesursun her halde..Hadi göster kendini..Seni aşan işleri diline dolama..

Ne yapcan:)

%25 oyunuz var.. türlü türlü huyunuz var.. kemalizme yatırım bu saatten sonra ölü yatırımdır.. habarın olsun.

Ahmet

İkna oldum hatay Fransız Lara verilsin...
  • 1 Yıl Önce

Nur

Algılama sorunu bir çok kişi var burada sadede gelin adamın ne dediğini anlamakta ısrarcısınız Allah var gam yok ne haliniz varsa görün Allahtan korkun ya

Birisi

Aferin sana. Ne güzel de anlamışsın.

fatsa

Konakçı fenomen ...
  • 1 Yıl Önce

Engin

Hubeydullah Türkçe ve Türklükten bahsediyorsun ama adın HUBEYDULLAH, bence isminden başla kardeş.
  • 1 Yıl Önce

ahmet

..Ezan Türkçe okundu,yasaklanmadı,keşke herşey Türkçe olsaydı..
  • 1 Yıl Önce

Birisi

Önce adını değiştir..Dinine düşman olanın Milletine ve kendisine hiçbir faydası olmaz.

Ahmed..

İsmin Türkçe mi:) Türk müslümansa Türktür..

müslüm

Bir istismara son vermek gerek.--Esan yasaklandı--Bu apaçık bir yalan.Hiçbir dönemde ezan yasaklanmadı.Arapça yerine Türkçe okunması kararlaştırıldı.Yani insanları namaza çağırmak arapça yerine Türkçe okundu.Bir sözde islamcı--Keşke Yunan kazansaydı--Bir başkası--Keşke Hatay Fransız kalsaydı--Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı gözleri kör etmiş.
  • 1 Yıl Önce

Orhan

İşte aynı kafa..Bu zihniyet İslamı hiç bilmez ama İslama rol biçer, ibadet belirler. Ezanın nasıl okunması gerektiğini de onlar bilir ve bildiğini de dayatir. Ezanı asli lisanı dışında okutmaya çalışan İslam düşmanıdır ve muradı müslümanlara zulüm etmektir.

1932-50 arası Ezan yasaktı..!

Yasaklayanlar Nar içinde yatsın. Tam 18 sene yasaktı. Nur içinde yatsın Menderes, Chp diktasını devirince ilk iş Ezan yasağını kaldırdı.. sene 1950.

Hüda partili

Bir kere kabullenmişsiniz Atatürkün kurtarıcı olduğunu ve onun bizi Osmanlı ve batı sultasından kurtardığını.Artık sittin sene kabullenemezler hakikatleri.Bunların cehaletleri paçalarından akıyor.Hadi vazgeçtim altaylıları,barışları,cumhuriyet yazarlarını bu kendini muhafazakar zanneden adamlara ne oluyor da bu kadar şeytani bir inatçılık yapıyorlar da hakikatleri görmüyorlar.Madem Atatürkün kurtarıcı ve peygamber mesabesinde görüyorsunuz o zaman söyleyin bakalım yeşil atatürkçüler:Atatürk Kurana arap oğlunun yaveleri diyor haşa yani saçmalamaları.Buna ne buyuyurusunuz?
  • 1 Yıl Önce

KİM

... MİLLETİ KİM KURDU

Selanikli kamal balonu..

5816 kalkınca gümleyecek.. az kaldı. Kemalizm kaybettikçe devlet-millet kazanır vesselam.

Niyazi

Kuran araplara indiği için arapça. Kuranın kendisi bunu açıklıyor. Arapça hak dili olsa başka dillerde ne gerek vardı? Neden diğer 3 kutsal kitap ibranice indi? İnsanlar kendi dillerinde ibadet yapabilmeliler. Allah kuranı insanlara yol göstersin diye indirdi ise bizim de onu anlamamız lazım, bunun için kendi dilimizde okumamız lazım. Tüm ibadetler asil dilimiz olan yüce Türk diline çevrilmeli.
  • 1 Yıl Önce

Saçmalama Niyazi:)

Kuran Arapça değil Rabçadır.. Allahın-Rabbin kelamıdır.. bütün insanlara.. zaman ve zeminlere hitap eder.. vesselam.

Hüda partili

Atma niyazi hava senindir!Bizim kürtçülere ve pkklılara benzediniz!Onlar da tutturmuşlar ille de kürtçe namaz ve Kuran diyorlar.Yoksa aynı şebeke misiniz?

Niyazi ye

Kur'anın türkçe olması için Mustafa kemalin son peygamber olması gerekiyordu çünkü asil dilimiz Arapçadan latin harflerine çeviren kendisi. Efendimiz (SAV) Son peygamber olduğu için Kutsal topraklarda müslümanlık yayıldı Elhamdülillah..

Orhan

Kuran'ı Kerim i Türkçe okuyup biraz da olsa, verilen mesajı algilasaydin böyle konuşmazdın.

mehmet

HALİL HOCA GERÇEĞİ SÖYLEDİĞİ İÇİN LİNÇ EDİLİYOR EZANI TÜRKÇEYE ÇEVİRMEDİNİZ Mİ CHP YALANMI NİYE ZORUNUZA GİDİYOR.BİR GURUH İSTİYOR DİYE GERÇEKLER ORTAYA ÇIKMIYACAK MI 28 ŞUBATTAN SONRA KIZIMIN ÜNİVERSİTEYE KAYDIN YAPARKEN FAKÜLTE DEKANI KIZIMA DÖNÜP BEN BURDA OLDUĞUM MÜDDETÇE SEN BU TÜRBANLI GİYİMİNLE BU OKULU BİTİREMEZSİN DİYE BAĞIRDI BUNLARI UNUTACAKMIYIZ BU ZULÜM DEVAMLI OLACAK BİZDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ ALLAHIN İZNİ VE KEREMİYLE
  • 1 Yıl Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN BÜTÜN DÜNYA KENDİ DİLİNDE EZANI OKURKEN NİYE BU KADAR ARAPÇA OKUNMASINDA ISRAR EDİLMESİNİ AKLIM ALMIYOR BİZ TÜRKÜZ EZANDA TÜRKÇE OKUNMALI NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE EFENDİM
  • 1 Yıl Önce

ARAP

NİYE DEĞİŞMESİN ALLAH KELAMIMI...

Ne içiyosan derhal son ver:)

Bütün dünya Ezanı kendi dilinde okumuyor.. habarın olsun. Ezanı Muhammedi tektir, değişmez.. 5 vakit aynı şekilde okunur tüm dünyada.

Namık Kasımoğlu

Ali bey; dönemsel olarak yapılanlar, belkide o dönemin doğrusu idi. Günümüzdede başörtüsü zulmü var dı. Şimdi ise kimi mekkeye göre başını bağlıyor, kimi de paris e göre.
  • 1 Yıl Önce

Dönemsel yanlışlardı..

Dönemsel zulümlerdi.. chp-kemalist zulüm devri kapandı, bitti kurtulduk.. Elhamdülillah.

hasan

Halil'in bu söylediklerinin gündem degiştirmeye çalışmak dışında kime ne yararı var. Bu şahsın ara ara bu tarz çıkışlar yaparak gündemde kalmaya çalıştığını herkez biliyor.İmam birleştirici,yol gösterici olmalı.Ayrıştırıcı olmamalı, o makam siyaset yapma makamı degil..
  • 1 Yıl Önce

beynamaz

emeklilerden ne haber...ezan arapca olsa ne yazar...
  • 1 Yıl Önce

HAKİKAT

Halil Hoca diyor ki, bu ülkede ezanın aslî hali değiştirildi. Fransız zalim ve müstemlekesi dahi bunu yapmadı diyor. Sütçü İmam, Şahin bey niçin mücadele etti, ezan dinmesin bayrak inmesin diye. Ezan değiştirilsin diye değil.
  • 1 Yıl Önce

ADİL

ALİ AĞABEYİ HİÇ KENDİNİ KASMA RAHAT RAHAT YAZ EĞER ÜMİTSİZ VAKA ZORLAMI KONUŞUYORNEDİR NİYE ZORLANIYO O KİŞİ EĞER ONLARIN ASLINA İNİLİRSE BELKİDE ERMENİ FRANSIZ ÇIKABİLİRLERDE ZATEN BÖYLE KONULARDA ASIL ASLI TÜRK OLMAYAN LAR KIÇINI YIRTAR BAHANESİ DE ŞU OLUR KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN TÜRKTÜR DER HEHEHEH O ÜRENLER GELSİN SOY AĞAÇLARIMIZA İNELİM GÖRELİM
  • 1 Yıl Önce

OLMAK

adi IRKCI ÖNEMLİ OLAN DOĞRU DÜRÜST İNSAN OLMAK SÜKÜTÜ HAYALE UĞRARSIN NERDEN BİLİYORSUN ANADOLU TARİH BOYUNCA HEP GÖÇ YOLU OLMUŞ ÜFÜRÜKCÜ

Zeynep

Tanrı uludur
  • 1 Yıl Önce

Nur

Kendinize aleviler gibi dergah açın orada ibadet edin ezanıda kediniz istediğiniz gibi okuyun düşün yakamızdan

Allahu Ekber..

Ezan yasağı kalktı.. Ayasofya açıldı.. sırada 5816 var.

ALLAH,U EKBER

Tanrınız sizin olsun .Bizim ALLAH,ımız bize yeter.

Nefer

Nuri Alço da emperyalistler de ayni taktigi kullanir. Istediklerini kolayca yapmak icin birisi gariban kizin icecegine ilac koyar, digeri cahilin beynine din iman! Bu nedenle zaten ABD su an goz koydugu ulkeyi kim idare ediyor asla bakmaz. Hatta baslarinda her istedigini yapan biri tarafindan gudulen suruleri tercih eder. Yine bu nedenle zaten UYUYAN DEV, YUCE TURK Milleti'ni UYANDIRIP OZUNE DONDURDUGU ve KENDI GUDUMLERINDEN cikardigi icin ATATURK'ten NEFRET EDERLER!
  • 1 Yıl Önce

Senin gazozuna kemalizim hapına cevap

Sen gozoz içme bu sahatten sonra dokunur sana

Anadolu Kemalizmden nefret eder..

Çünkü İslam-Osmanlı düşmanıdır.. Çünkü batı hayranı, taklitçisidir.. Çünkü Anadolu'da Emperyalizmin şubesi-sözcüsü-acentesidir..! Yeter mi.. Chp bu yüzden kıyamete kadar bu topraklarda iktidar olamaz..! Ezanı yasaklayan, Atasofya'yı kapatan sevilir mi!?

Senin gazoza kemalizm hapı..

Önce gazoza kemalizm hapı attılar sonra beyinlere-ruhlara tecavüz ettiler.. 100 senenin özeti.. haberin olsun.

ersan

Ali belli ki senin canin yanmis hatay turk topragidir.her zaman oyle kalacakdir...
  • 1 Yıl Önce

Hatay'lı

Konakçı'nın Hatay hakkındaki sözleri Sevr sevdalılarını cesaretlendirmiş olabilir. Ama hıyanet içerisinde olanlar unutmasınlar ki, kurtuluş savaşında düşmana ilk kurşunun sıkıldığı Hatay'ın aziz halkı, bu vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için yine canını vermeye hazırdır.
  • 1 Yıl Önce

Harun ve Ahmet Faruk a cevap

İkimizde aynı kişisiniz gibi yazmışsınız çokmu zorlandınız tek kalınca Halil konakçı adam gibi adamdır nokta

Harun

Konakçı işine baksın.Şevki de böyle konuşuyordu Refah kapandı.
  • 1 Yıl Önce

bir

Konakçı işine bakıyor asıl sen işinebak cahillerin yazmasına izin verme akit

Ahmet Faruk

Aynen öyle.. Bizim Ehli Sünnet alimlerimiz bize yeter.. artık sus.

Hubeydullah

Yukarıda ezan yasaklandı diye başlayıp aslında yasaklanmadi ama şöyle şöyle okundu demeniz çok korkunç. Bu okuyan cahil insanda o tarihlerde gerçekten ezan bu topraklarda yasaklandı diye düşünecek. Bu topraklarda ezan yasaklanmadi. Sadece Türkçe okundu. Çünkü bu ülkeyi kuran yönetim Türk'tü. Ülke adı da Türk ile başladı, herşey Türkçe oldu.Fransizlar Fransızca konuşur; ne işleri olur ezanın Türkçe mi Arapça mi okunması gerektiğinden. Aşık korkunç şey bu türk topraklarında Türkçe ye karşı olup Arapçayı savunmaktır. Biz Türk üz, Türkçe konuşuruz. Arapça ile Farsça ile işimiz olmaz.
  • 1 Yıl Önce

Hubeydullah a cevap

E yani Fransızlar hıristıyan oldugu için onlar bu kanuyla ilgilenmemesi normal ama biz Müslümanım türküz o yüzden ilgileniyor olabilirmiyiz senin böyle bi sorunun yoksa sanane yorum yapma

ŞİMDİ

kapandı diyen  hep açıktı DİĞER 57 İSLAM ÜLKELERİNDE O KAZIK DEDİĞİNDEN YOK HALLERİ SENDENDE BETER SEN G20 NİN SEFASINI SÜRERKEN ŞİMDİ NE DİYECEKSİN

Ezan yasaklandı, Ayasofya kapandı..

Bunu Müslümandan-Türkten intikam almak.. esir almak için yaptılar.. kemalizm, Haçlıların bu millete çaktığı çatal kazıktır!

Hemsinli

Cok guzel kalemine saglik..

çamlı

ÖZET OLARAK, 32 de ne olmuş? Fransız(lanet olası gavur)lar işgal etmiş, Ezan nasıl okunurmuş? ALLAH'U EKBER, ALLAH'U EKBER 38 de ne olmuş? Türkler geri almışlar, Ezan nasıl okunmuş? TANRI ULUDUR, TANRI ULUDUR NOKTA VE İMZA CHP FİLİM KOPTU,KATIRLAR ÜRKTÜ HALİL KONAKÇİ HOCA
  • 1 Yıl Önce

Bozkurt

TURKLER onlari yuzyillarca samaroglani .. ederler zaten!

Ne cesaret...

Konakçı'nın, vatan haini bölücüleri sevindiren ve umutlandıran "Hatay" hakkındaki talihsiz açıklamalarını, bir Hatay'lı olarak kınıyorum. Hatay hakkındaki söylediklerini, Suriye'nin yada Fransa'nın yetkilileri söylemeye cesaret edemezdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin sayın savcılarının re'sen harekete geçerek, gerekli adli işlem başlatması, temennimdir. Herkes herşey hakkında her ağzına geleni her platformda konuşmamalı.
  • 1 Yıl Önce

BAKİYE

BAKİYE KONAKCI

MUZAFFER

HALA BEKLİYORLAR KAFİRLER MÜNAFIKLAR c h p liler, DEVLETİN VE MİLLETİN DÜŞMANLARI. 15 TEMMUZDA HORLADILAR CAMİİ YE MÜEZZİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTILAR, HARAM ZADELER, DEVLETİN İÇİNDE ZEHİR SAÇIYOR LAR, HAŞA ALLAH C.C İNAN MAYANLAR DOLU DUR.
  • 1 Yıl Önce

ÇIKMIYOR

muzaffer .. GÜZEL BİR LAF FİKİR HİÇ ÇIKMIYOR

Nur

Halil konakçı hocayı destekliyorum islam düşmanılarının kışkırtmaları ile diyanetin inceleme başlatmasını kınıyorum onun gibi yürekli cesaretli hocalara çok ihtiyaç var Allah ondan razı olsun tc nin müslümanlarına Rabbim feraset versin
  • 1 Yıl Önce

MİLLİ MUCADELE

nur SON ŞEHÜLİSLAMIN MUSTAFA SADİDE DİRENİPDE İŞGALCİLERİ KIZDIRIP KATLİAM YAPTIRMAYIN DEMİŞTİ HİTLERİN ORDU KOMUTANI MEKKE EMİRİ ŞEY HÜSEYİN FETVA VERİP MİLLİ MUCADELEYI LANETLEMİŞTİ

İsmail ZAZA

Adamların derdi konakçi hoca değil İslam'a olan düşmanlıkları ezanı. Türkçe'ye çevrilmesi Fransızların İngilizlerin istemleri içindi Lozan i İngiltere niye imzalamadı, takı halifeliği kaldirana kadar CHP hükümeti halifeliği kaldırdıktan sonra İngiltere lozani imzaladı işte o zaman Hatay Musul Kerkük sorunu milletler cemiyetine bırakıldı yani o zaman İngilizlerin sözü geçerliydi bu cemiyette,sonra hatayı yem olarak verdiler ama petrol bölgesi olan Musul Kerkük u vermediler işte bugün bile çekilen sıkıntı bundandır günlük Türkiye'de bin varil petrol tüketiliyor Türkiye'nin kaynaği ikiyiz varil bile değil sekizyuz varili dolar ile dışardan satın alınıyor, Lozan zafermi hezimetmi.yutturan yutturan a efendim Lozan senedi Türkiye'nin tapusudur hani Türkiye savaşta galip geldi yedi duğeli yendi,bu nasıl yenmek petrol bölgeleri İngilizlere brakildi
  • 1 Yıl Önce

Davetçi

Rahmetli Kadir Mısırlılğlu nu hatırladım .
  • 1 Yıl Önce

Forever Yozgat

@Davetçi:Nedense hiç "Zülüm 1453'te başladı.." diyen kriptolari ve "Hepimiz Hrant'iz" diyenleri hatırlamıyorsunuz:))) Hep işinize gelenleri hatirliyor ve kendinize göre yorumluyorsunuz:)) Rahmetli Mısıroğlu, o ifadeleri "Ulkemizdeki Islam ve duşmani gözü dönmüş laikçi şizofrenik laikçilerı, kriptolarin; Müslümanlara yaptığı zulmü Yunan yapmadı.. " mealinde söylemiştir...

Nur içinde yatsın

Fesli Veli ne dediyse çıktı çıkıyor.. kamalperestlerin korkulu rüyası:)

TEKİYDİ

davetci HAİN RİZA NURUN YALANLARINI SAVUNAN ...

Hangi Kadir.?

William Shakespeare'in gerçek isminin aslında "Şeyh Pir" olduğunu ve gizli Müslüman olduğunu söyleyen Kadir mi ?

şüayıp

Fransiz Inci'i Franszica, Italyan Italyanca, Yunan Yunaca okurken ve bunda kimse hic bir gariplik gormezken Arapca Kuran'i ve Ezan'i Turkce okuyalim diyenlere kizanlar acaba Turkmudur Arapmidir?
  • 1 Yıl Önce

bir

Zaten incil günümüze kadar orjinalleğini kaybetmiş değil mi????

Düşünbey

Dostum bilmiyorsun..bilimsel bir cevaba lüzum olan bir husus hakkında görüş beyan ediyorsun.bilinçli bir alime sor ' 'Kuran başka bir dile çevrilebilir mi '.....

Forever Yozgat

@syayip :Sen yeter ki camiye gel; değil sadece Türkce ezan; ben sana Çince, Japonca, İtalyanca bile ezan okurum...(Vakt-i zamaninda Turkce ezan tartışmaları oldugu donemde alımın birisi muhatabına böyle seslenmis)

Davetçi

Ezan ın evrensel olduğunu anlayamayacak kadar ya cahil yada bu bahsedilen yasakçılardansın. Dünyanın neresine gidersen git Allahü Ekber dendiğinde bilirsin ki Namaz vakti. Türkçe İngilizce Almanca okunsa anlayacakmısın. Nasıl ki kilisede çan çalıyorsa ibadet vakti ise ezan da böyledir. Ha aklıma geldi, kuzum sen Türk müsün yoksa Yunan mı, müslümanmısın yoksa gayri müslim misin bunu bilelim de şerbetini ona göre verelim emi de bakayım sen ne ayaksın yoksa fetöcüler gibi kırkayakmısın he.

Kul

Bilal i habesi okusa ezanda kulağı olmayan büyük bir gençlik oluştu.asil tartışma konusu bu bence.
  • 1 Yıl Önce

gercekler

gercekten haklilar hak veriyorum yunan fransiz bu topraklardan gittide yanliz ......,...... ni burda birakarak gitmiş.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Halil Konakcı slogan atacağına işine gücüne baksın. Fetöye tek bir laf ettiği yok. İlim bilim faaliyeti yok. Bağır çağır.. 28 Şubat'ta böyle oldu. Erbakana iki gün ağız tadıyla başbakanlık yaptırmadılar.
  • 1 Yıl Önce

Yasemin

Halil Konakçı Hocam görevini yapıyor Diyanet Mahkemeye verirse şayet Bende Diyanet hakkında suçduyurusunda bulunurum Hocalar chp algısı ile konuşurken Nerede Diyanet ????

Nur

Halil konakçı işini yapıyor hemde çok güzel yapıyor Allah Razı olsun her iki cihanda

Alim

Atatürk dönemi Fransız işgalinden daha kötüydü manasına gelen bu yazı başta Sütçü İmam olmak üzere Sevr'e karşı mücadele edenlerin ruhunu sızlattı. An itibarıyla yaşanan trajikomik iktisadi gelişmelere laf edemeyenler geçmişten medet umarak top çeviriyor sadece.
  • 1 Yıl Önce

BURADA

diktatör diyen  İSTANBULUN İŞGALİNDE BİR SEMTEN DİĞERİNE İZİN ALMADAN GEÇİLLEMEDİĞİNİ UNUTAN GAFİL

Mehmet

Hangi Atatürk? Gücü ele geçirdikten sonraki dönem, millete gavurun yapmadığını yapan dönem!

Kemalist dikta dönemi..!

1923-50 arası tek parti dönemi.. Chp diktatörlüğü.. En az İngiliz-Yunan-Fransız kadar zulmetmiştir bu millete.. bi daha da iktidar yüzü görmemiştir zaten.

ibrahim diri

Ezana dokunmadı, yüzlerce insanımızı öldürdü, kadınlara tecavüz etti, yağma yaptı...
  • 1 Yıl Önce

Ne farkı var..!

Düşman bedenimize.. kemalizm ruhumuza tecavüz etti.. al birini vur ötekine.. ölümlerden ölüm beğen!

Recep Dengiz

CHP AZİZ MİLLETİMİN AYAKLARINA VURULMUŞ PASLI BİR PRANGADIR VESSELAM.
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Gerçekleri kimse saklıyamaz
  • 1 Yıl Önce

Ağrılı Yusuf

Halil hoca sonuna kadar haklıdır. Diyanet soruşturma açmakla CHP'lilere cesaret veriyor.
  • 1 Yıl Önce

İslamın Neferi

namazsız niyazsız nursuz tipler buraya gelip kemalistliği savunuyor,daha ne olsun ? diyanet soruşturmada ceza verirse münafıklık etmiş olur....

Cumhuriyet kadını

Halil ... sagda solda internette şov yapmasın

Ayhan

 Ama sonuçta haklılığı ortaya çıkar mi o belli değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23