• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Asya’daki Nurcu kardeşlerime..

141 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Komedi.

Kemalist kafa deyip hem Atatürkü, hem onu sevenleri aşağılıyorsunuz sonra diğer yazılarda ayrıştırıcılığı yapanlar bunlar deyip ağlıyorsunuz. Sizin idelojinizi desteklemeyen herkese şeytan gözüyle bakıyorsunuz. Bırakın bu iyi adam rolünü.
  • 1 Yıl Önce

Kahraman

Sayın Ali bey yazınızı okudum.merak ettim gittim birde Yeni Asya gazetesi ni baktım.15 Temmuz la ilgili bir haber varmı diye.varmış!Kâzım GÜLEÇYÜZ adlı yazar bu konu ile ilgili bir yazı kalem almış.bence sizde bir okuyun isterseniz.biraz mide bulandırıcı birazda ...
  • 1 Yıl Önce

Mehmet7q

Degerli kardeşim.73 yaşnda mühendisim.tam hatrmda olmasada şöyle bir hadisi şerif okumutum."SAKIN HA.KİŞİNİN ABDEST ALIP NAMAZ KILMASISİZİ ALDATMASIB.SİZ ONUN KÜÇÜK VE BÜÜK MENFAALER KARŞISIDAKİ TUTUMUNA AKINIZ." Hernamaz kılana inanılmaz.ecevit erbakan iktidarı döneminde.merhum oğuzhan asiltürkün içişleri bakanlığı zamanında.ankara sitelerdeki ögrenci yurdunda kaldığımız sırada.hatta projesini jendisi yaptığı söyleniyordu.kapatılıp tam 26 dışarıda 63 ünversteli kardeşimle beraber dışarıda kalmıştım.buna ne dersiniz.erbakan kmn emryle ve niçn kapattı.acaba ecevit mi eöir verdi yoksa derin güçler mi.ama ben şunu allah adına temin ederimki 2002 den beri reisi her ortamda destekliyorum.yeni asya görüşünüze de aynen katılıyorum.ve diğer bazı kuruluşlara.erbkan merhm dahil hiçbir kişi emzemle yıkanmamışır.yaşayan erdoğan kardeşimd dahil.ölçü kuranı kerim ve sünneti resulullahtır.VESSELAM.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Şengün

Kardeşim YENİ ASYA istikamet ve eksen kayması olmuş. 
  • 1 Yıl Önce

Ali Coşkun

(Bu asil Türk milleti ihtiyarıyla bu partiyi ihtiyarıyla iktidara getirmeyecek) diyor Bediüzzaman hazretleri... Yeni Asya....meşveretinde aldığı karara uyacağız diyenler..BEDİUZZAMAN'IN sözüne muhalefet ederek..tamamda biz getirmek için uğraşacağız diyenler...fiiliyle bunu gösterenlere ne denir? Bu ne perhiz...bu ne lahana turşusu....
  • 1 Yıl Önce

Ali Coşkun

بِاسْمِه۪ سُبْحَانَهُ Sayın Adnan Menderes! Otuzbeş seneden beri siyaseti terk eden Üstadımız Bedîüzzaman Hazretleri, şimdi Kur'an ve İslâmiyet ve vatan hesabına bütün kuvvetiyle ve talebeleriyle, dersleriyle Demokrat Parti'nin iktidarda kalmasını muhafazaya çalıştığına, biz Demokrat Parti mensubları ve Nur Talebeleri kat'î kanaatimiz gelmiştir. Üstadımızdan, ne için Demokrat Parti'yi muhafazaya çalıştığını sorduk, cevaben: "Eğer Demokrat Parti düşse, ya Halk Partisi veya Millet Partisi iktidara gelecek. Halbuki Halk Partisi, İttihadcıların bozuk kısmının cinayetleri ve hem cumhuriyetin birinci reisinin Sevr Muahedesiyle ve çok siyasî desiselerin icbarıyla, onbeş senede yaptığı icraatının kısm-ı a'zamı tamamıyla eski partiye yüklendiği için, bu asil Türk milleti ihtiyarıyla o partiyi kat'iyyen iktidara getirmeyecek. Çünki Halk Partisi iktidara gelecek olursa, komünist kuvveti aynı partinin altında bu vatana hâkim olacaktır. Halbuki bir Müslüman kat'iyyen komünist olamaz, anarşist olur. Bir Müslüman hiçbir zaman ecnebilerle mukayese edilemez. İşte bunun için hayat-ı içtimaiye ve vatanımıza dehşetli bir tehlike teşkil eden bu partinin iktidara gelmemesi için, Demokrat Parti'yi, Kur'an ve vatan ve İslâmiyet namına muhafazaya çalışıyorum" dedi. Emirdağ-2 - 206
  • 1 Yıl Önce

Numan

Maalesef ki, Yeniasyanın kıblesi kaymış. Hemen her şeyi tersinden okuyorlar
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Ali yazılarını severek okuyorum ama bu sefer gesap hatası var sanki.avrupada ortalama maaş 2500 euro 2 dolardan 1200 veya 1300 litre benzin alınabilirken ülkemizde ortala maaşı 20000 desek 588 litre benzin ancak alınabiliyor.Bence yüzyıllardır sömürülen ülkemizi avrupayla kıyaslamayalım.gerçekçi olalım ki bir an önce onları geçelim.
  • 1 Yıl Önce

Yasemin Gül Bey ve Uğur Muzaffer nurettın çamlı Yavuz ve Haylaz bir MUŞLUADAM

Ne cekiyoruz bu emekli zilletcileren yahu, yok et alamiyoruz, yok araba alamiyoruz, yok emekli maasimiz yetmiyor. Muslumanlarsa sukretsinler hallerine, bu dunya fani, imithan dunyasi, inancli degilmisiniz, cennette hepimizi huriler beklemiyor mu? Bakin biz troller olarak hepimiz hergun halimize sukrediyoruz, yaziyoruz iftira ve hakaret dolu yorumlari, gonderiyor sahibimiz bize kemikleri, gel keyfim gel.
  • 1 Yıl Önce

Kadir

Chp gelseydi birakin bunlari bulabilmeyi sopa altinta calisan kole olunmayacagindan Emin degilim turkiye pkk ya dis guçlere peskes cekilince irakta suriyede ki olanlar olmayacakmiydi once bir ic savas sonra ulkeye amerkanin fransanin demokrasi getirmesi olurdu suriyede oldugu gibi pyd pkk ya yetki verirlerdi gorurduk ozaman vergiyi kanununu silahli cetelerin silahlari altindaki ferahligini .63 yasindayim gelen chp iktidarlarinin memleketin degerlerini nasil Haslama tavugu sogusler gibi soguslediklerinj gordum herseyinj siyirip kemiklerini biraktiklarina sahid oldum kork Allahtan korkmayandan diye bir tabir var chp lilerin en iyileri

Ahmet

Birkere 46 yaşında 6 ay bilemedin 1 sene olmadı iki senede bir bu hakiki İMANİ kuran14 ciltlik tefsiri risalei nuru azami 15 kere okuması gereken ben taş çatlasa adamakıllı 3-5 kere okumuşumdur.
  • 1 Yıl Önce

Timur

Cirak, Kalfa, sonra Usta oldu, simdi tekrar basa dönüp cirak oldu
  • 1 Yıl Önce

Nefer

Sen de bizdensin ama sallamisin Timur Kardes. O asla cirakliktan ote gidemedi de hukuk ve etik disi yontemlerle %90ini kontrol ettigi medya sisirdi, sonucta balon patladi!

Fethiyeli OSMAN

Zavallı piyonlar.Said NURSİ Menderes merhumhan 1 Ezanın aslına çevrilmesi 2 Ayasofyanın ibadete açılması 3 Risalei Nurun diyanet eliyle basılması.Bunların Ezanı MUHAMMEDİ Menderes merhum,Ayasofya ve RİSALEİ Nurun diyanet eliyle basımınıTayyib Erdogan fiiliyata geçirmedimi.Bediüzzaman oyunu kullanırkan CHP ye karşı Menderes merhuma attığı oy pusulasını eliyleçevirerek kime attığını göstere göstere safını NET olarak beyan etmedimi.Ezanı 18 yıl tanrı uludur dedirten kim, camileri ahıra çeviren,Saidi Nursi yi 28 sene hapis hapis süründüren kim bunları lafta bilceksin ve Ezan ve Kuran düşmanlarına 6 oka başörtülü başı takkeli gidip oy vereceksin ve verdiniz öylemi.ALLAH için Nurları ağzınıza almayın.
  • 1 Yıl Önce

Bilge Yıldırım

Sayın Karahasanoğlu, Reis maalesef bu sistemle kendisi herşey in sorumluluğunu üstüne aldı
  • 1 Yıl Önce

Hasan

Süleymancıların ve Yeni Asyacıların içinde gizli ve yabancı bir el dolaşıyor.
  • 1 Yıl Önce

Fırat

Tüm tarikat ve cemaatlerin içinde CIA MİT ve MI6 ajanları dolaşıyor

Salih tok

Boşuna BUNLAR .. TAYYYİP SERİATİ GETİRSE OKULLARDA RİSALEİ NUR DERSİ YAPİLSA.VS BUNLAR YİNE DUSMANLİK YAPAR..BUNLARDAN KENDİLERİNİ HAKİKİ NUR!CU BİLİYOR..BASKALARİNİ KABUL ETMEZLER...İSLAMİ. TEK FEDAİSİ BİZİZ DERLER. DEMOKRAT PARTİ OY ALMASA BUNLAR.DEMOKRAT PARTİ DEYİP ..PARTİ KURARLAR .DİNDAN HUKUMETİN ALEYHİNDE DİN DUSMANLARİTLA ORTAK OLURLAR.AYNİ FETO. SAADETCİLER SULEYMANCİLAR. VS..GİBİ. BUNLAR TEK HAKK KENDİLWRİ GERİSİ BATİL KABUL EDERLER.İSLAMİYETİ SADECE BİZ TEMSİL EDİYORUZ HERKES BİZİM PARTJMİZE CEMAATİMİZE GİRMELİ DERLER.GİRMEYENLERİ BEGENMEZLER( KİZKANCLİKTAN ENANİYETTEN HUBBU NEFİSTEN VS).MEHDİ MESELA GELSE,, BİZİM CEMATİMİZDEN SAADETTEN CİKMADİ DİYE ASLA VE ASLA KABUL ETMEZLER..BOYLE BİR ZİHNİYETE NE DERSENİZ DİNLEMEZ ALİ İHSAN BEY..BOYLE BİR KOSE YAZİSİ YAZMAK LAZİM.BAKİN BAKALİM NASİL TEPKİLERİ OLUYOR...
  • 1 Yıl Önce

Ali Bey

Bu hafta zamlar yağmur olacak...
  • 1 Yıl Önce

Ağrılı Yusuf

Yeni Asya Feto ve CHP'ye esir olmuş. Risalei Nur okudukları yok. İman tazelemeleri gerekir
  • 1 Yıl Önce

Gurbetci

Sayin engin Beye sonuna kadar katiliyorum
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Allah razı olsun sizden, duygularımızın tercümanı oluyorsunuz, bunların Nurcu olmadığını siz de biliyorsunuz, bazen de böyle yüzlerine haykırmak gerekiyor. Sizin gibi kıymet bilen, hakikati yazan, kalemini satmayan insanlar zor bulunur, Allah kaleminize kuvvet versin!
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Şaşırdılar. Doğru yolu bulmaları çok zor. Baştaki ne derse, dogru yanlış demeden, destekleyenlere ne demeli? Sorsan feraset sahibi uyanık müslüman olduklarını kibir ile söylerler. Yolları yanlış, işleri müslümana yakışmaz.
  • 1 Yıl Önce

Bediüzzaman demek..

İman-İslam demektir.. Kemalizmle-Chpkk ile mücadele demektir.. aklı başında herkes bunu böyle bilir.
  • 1 Yıl Önce

Chpkk destekcisi olmak!

Bi müslümana günah-utanç olarak yeter de artar bile! Allah akıl-fikir-vicdan versin.. şuurlu Hiç bi müslüman kemalizme-chpye destek vermez!
  • 1 Yıl Önce

Haylaz

Çok komünist var ak Parti'ye oy veren .şimdi muhalif yazarlarda hergun onlarimi yassin .biraz günlük konulara deginin sn yazar okuyucular tepki veriyor derdiniz bunu diyerek .sonuçta ekonomi rayına oturacak ama halka zarar vermeden olmaz tabiki
  • 1 Yıl Önce

Sacit

Yazar diyorki ipteki cambaza bakin . 80 milyon zamlar, vergiler, kiralar altinda ezilmis. Zam degil mubarek mason ormanlari yagmurlari.dinmek bilmiyor.verginin vergisini bile almaya basladi devlet. Sen de burda uyduruktan seyler yaziyorsun.Doviz zaten ucuyor kopuk ucurtma gibi. Insanlar artik nefes alamiyor. Sen Baki den gazel okumaya devam et. 
  • 1 Yıl Önce

Hakan Temur

Evet tum tatil beldelerl dolu çarşı pazar ful ama herşey pahalı alıyomu millet alıyor geziyomu geziyor sem ne zırvalıyon çapsız.

Mazhar Durmaz

Aliihsan bey kardeşim sizden yaşça büyük olduğum için vede samimiyetinize güvenerek kardeşim diyorum. Yazdıklarınıza harfiyen katılyorum. Ağzınıza yüreğinize kaleminize sağlık. Aklıma şöyle bir şey geliyor. Diyorumki acaba feto yeniasyacıları esir almış olmasınlar? Feto onları satın alarak nurcularmış gibi bunları yönetiyor. Aksi durumda CHP, HDPKK ve dış güçlerle, cumhuriyet, sözcü ve birgün medyalarıyla ne işleri olsun??? !!!...
  • 1 Yıl Önce

Vayy be!

Yaz günü dogalgazı 2 ay bedava ver. Sinra da kallavi bir zam sok. Hayaldi gerçek oldu.
  • 1 Yıl Önce

ersan

alicik hani gabarda petrol bulmustuk hani karadeniz de dogalgaz cikarmistik hbai nerde soyle bakalim lai baskan
  • 1 Yıl Önce

beynamaz

ali efendi boş ver la lugayı,reisin emekliye yaptığı zülmü yazsana,emekli bu gidişle nalları dikecek...emekliye%25 ver,%150 hayat pahalansın,resmi rakamlara değil sahadaki durumu gör artık...
  • 1 Yıl Önce

Ahmed KOÇ

Sizler yazar olarak bizim önümüzü açmanız gerekirken hala anlayamamış gibi sorular soruyorsunuz. Normal şartlarda sıradan bir halk dilinden size acizane söylemek isterim.Toplumda hangi cemaate mensup olursa olsun SELAM bile verirken kendilerinden olmayanlara selamı verirken DÖVECEK gibi verirken kendilerinden olsun veya karşı saflarında olanlara gülücük saçarak selam veriyorsa bunlara İslami cemaat gözü ile değil İSLAMİ yıkım gözüyle bakabilirsiniz.Biz bunu net görebiliyoruz sizde görün.Bunun karşılığını bir örnekle aktarmak isterim.SPOR müsabakalarında 3 büyük takım maçını yöneten hakemler bir kart gösterirken bu 3 külübün futbolcularına gülücükler ricalar ifade eden bakışları ile kart gösterirken Diğer külüp futbolcularına parmak sallar gibi döver gibi yüz ifadeleri kullananlar gibidir bu insanlar.En azından halk gözüyle bakınca buralardan çok net böyle anlaşılıyor.Ama sizi KARAHASANOĞLU seviyoruz.Allaha emanet.
  • 1 Yıl Önce

can

bu dis gücler secim sonrasi nasil da ama bizimkilere vergilere zam yaptiriyor bir izah edersin artik müjdeler gibi her gün gece yagiyor. Külünk kirli operasyon cekiyorlar dedi ama isim yine vermedi haci. nedir bu dis gücler simdi ayaklarina yine gidecekler.
  • 1 Yıl Önce

engin

sayın yazar lütfen bu asyacı hainlere nurcular demeyin.nasıl işidin islamla bir ilgisi yoksa yeni asyacılarında risalei nurla bir alakaları yoktur.üstad 21. lema olan ihlas risalesinde emperyalizmin kuklası asyacılar ve fetullahçıların çıkıp dinsizliğe hizmet edeceklerini açıkça beyan etmiş ve haber verdiği gibi de aynen çıkmıştır
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Güzel bir yorum. Konuyu biraz daha açarsanız sevinirim.

Gap

Ali kardeş allah razı olsun senden ülkemızde ne kadar satılmış yerli pislik var.
  • 1 Yıl Önce

kahraman

Ali bey ülke zamlardan yanıyor siz hala cambaza bak oyunu oynuyorsunuz.Nerede yaşıyorsunuz merak ediyorum.Başarılar diliyorum size
  • 1 Yıl Önce

Ali

Cambaza bak derken de dikkat, dinde hassas muhakemede noksan kesim hedefte. Bir Allah de yeter.

YEDİ

ŞİMDİ BU DURUMDA KİM POKU YEDİ
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Hasan abi BencevYeni Asyacılar hiç bir zaman Nurcu olmamışlardır.Nurcular da da hiç haşir neşir olmazlar zaten kendileriyle
  • 1 Yıl Önce

YOKSA

GABARDAN ÇIKARDIĞINIZ PETROLU İÇTİNİZMİKİ BU KALLAVİ ZAMI YAPTINIZ YOKSA YALANMIYDI SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN SÖYLEDİĞİNİN
  • 1 Yıl Önce

Komedi.

80 yıldır ülkeyi CHP yönetmiyor trol. Çoğu zaman yine sağ partiler yönetti. Ezbere trollük olmaz.

heykel-kes traşı !

Bir tane petrol kuyusu açtı mı senin partin ? siz 80 senede çıkarmadınız-çıkaramadınız acele etme yakında satışa sunulur çocuk bile 9 ayda oluyor.heykele devam putlara selam

Litrelik

Ordusu darbe yemiş Hulusi Akar , istahbaratın başı Fidan neden mahkeme de savunma yapmadı? Meclis araştırma komisyonuna gelmedi? Neden onore edildiler?daha binlerce soru cevapsız.. 15 Temmuz tiyatrosu üzerinde bir kaç sene daha tepinebilirsiniz.. gerçekler bir gün nasılsa ortaya çıkacak!!!
  • 1 Yıl Önce

Orhan

15 temmuza tiyatro diyenler yolu fetö ile birebir kesişenlerdir. Çünkü bu kadar büyük edepsizlik ve yalancılık sadece onlara mahsustur.

Uğur

Meclis soruşturması adı altında FETÖ işbirlikçisi Zilletçilerce mi sorgulansınlar? Genelkurmay başkanı ve MİT başkanı darbeyi önledikleri için mi hesap versinler? Sen deli saçması konuşuyorsun, karaktersiz, vatan haini, Litrelik Fetöcü.

ŞİMDİ

HIRDIZ ENKAZI CHP NİN ÜSTÜNE YIKAMADI BUNA PİRUS ZAFERİ DENİR İYİMİ KOYMUŞTUNUZ ŞİMDİ KİM İYİ KOYMUŞ SÖYLEYİN BAKAYIM ŞİMDİ
  • 1 Yıl Önce

AliBey

Kardeş demeyin
  • 1 Yıl Önce

Adil

Bey efendi mazot 33 tl dolar 30 dayandı zamlar yağmur gibi yağıyor sen çokmış aynı telden çalıyorsun daha bu iyi günler satacak birşey kalmadı fetocuların finansmanlarnda para almak için bir bakan gidiyor bir bakan grliyor yazık bu ülkeye beka diyrsunuz işte beka şimdi tehlikede adamlar seni ekonomikmen çökertmiş onlara muhtaç olmuşsun ne diyelim duç sizde değil suç size bu yetkiyi verrnlerde
  • 1 Yıl Önce

Adam

Bu Nurculuk yalakalığıda ne kardeşim. Bunların hepsi aynı yolda. Lütfen müslüman kardeşliği derken hainlere bir olmayalım.
  • 1 Yıl Önce

Söz

İsveç de kuran yaktılar gözümüze baka baka, Ee Alibey astık kestik esdik sonra el sıkıştık . Akit manşet atar yeter artık yapamıyacagımız işler hakkında konuşmayalım diye bekledim Malesef ,çıt yok. Ali bey bulmuş yine bir konu ediyor, ne diyelim yaşasın cehennem zalimleri görmeyenler için Görelim mevlam ne eyler, Ne eylerse güzel eyler ?
  • 1 Yıl Önce

Sen ne yaptın ?

Sen ne yaptın burada şikayetçi olmaktan başka...

nurettın

hala yazı ile alakalı olmayan yorumlar yapılıyor acaba aziz nesin türk halkının yüzde altmışı aptal tespitinde bulunarak daha çoktu da torpil mi geçti insanlar 38 zinde 40 da 45 şinde emekli oluyor 65 yaşına kadar prim ödeyerek emekli almanla kendisini kıyaslıyor onlara göre 38 le 65 eşit
  • 1 Yıl Önce

Aziz Nesin abiniz

Oranı güncelliyorum. Nurettin ile beraber % 52.

Nefer

Aziz Nesin seni ve senin gibileri kast etti.

Abdullah sapmaz 

Allah'ın selamı üzerine olsun Ali kardeşim 55 doğumluyum 1/4 yüksek okul mezunu emekliyim fetöcülük ortada yokken cemmatciler tarafından çok arkadaş mağdur edildik reis başbakan iken zata mahsus mektuplar yazdım ne duydu ne gördü şimdide yaptığı haksızlığı duyup görmüyor Allah diyor onların kulakları duymaz gözleri görmez emekliyi 7500 TL.ikeaçlığa mahkum etti kemal dervişin yerine Mehmet dervişi getirdi g üç vendiğimiz insan bunu yapınca ne solcusu a ne nurcusuna diyecek bir şey kalmadı Müslümanlığa bunun verdiği zararı yemin olsun k.oğlu veremezdi çünkü onlardan zarar gelecek dife Müslümanlar uyanık dururdu.duymayacağını bildiğim halde size yazıyorum okursanız kusura bakmayın .okumaz isenizde müslümanların genel hali deyip veçeceğim.müslümanlar Ömer adaletini kullanmasalar daha iyi olur.onları bari rahatsız etmeyelim.
  • 1 Yıl Önce

hadi yaaa

maaşa zam verilmeyince müslümanlık nasıl zarar görüyor izah edersen ...Kapitalist sistemin nimetlerinden faydalanırken BEREKET VERSİN külfetini karşılamaya gelince müslümanlık zara görür...müş

Veli baba

Asrın lideri olamadı,zam lideri oldu! Pahalılıktan ölüyoz gardaş.
  • 1 Yıl Önce

Erdal

Dua dönemi bitti beddua dönemi başladı. Cami önlerine,parkdaki bankalara, çay ocaklarında oturanlara ve sokaklarda beli iki katlı yürüyen insanların ağzında geçinemiyoruz diye beddualar arşa çıkıyor Ali bey burayı bir görün. Haberlerin yüzde ellisi kılıçdaroğlu imamoğlu yavaş. Bunları hiç sevmem oyda vermem. Bunları bırakın memleketin esas beka sorunu olan geçim sıkıntısına odaklanın. Artık bayat lafları bırakın .Ankara belediyesi iflas etmiş, İzmir İstanbul iflas etmiş beni ilgilendirmez
  • 1 Yıl Önce

Nefer

Nafile umutlanma ve de bos ta konusma kardes. Dunya tarihi henuz secimle iktidari kaybeden bir otokrat yazmamistir. Bir sekilde simdilik % 52- 48 ayarli zaten, yerel secimde % 55-45 cikacak, gelecek genel secimde de Saddam'in Irak'inda oldugu gibi % 90-10 cikacak. Yani benzin de, dolar da 100 TL olsa bu sonuclar degismez.

Adnan özseroglu

Muhterem kardeşim yazınızı dikkatle okudum.tesbitleriniz için teşekkür ederim.En önemlisi! MÜSLÜMANIN TARİFİ ŞARTLARI BELLİDİR.EN ÖNEMLİSİ ALLAH C.C.numune misal peygamber ğöndermistir s.a.v.SORUM? RİSALE-İ NUR ESERLERİ ORTADA ,Hizmet metot ve dusturları eserlerde mevcut ,Talebeleri allah rahmet etsin yaşantı veson sözleri kayıtlı.Bu kişilere nurcu denilirmi? HaşaLÜTFEN h.z. Ömer buyuruyor ki dinini doğru öğren yoksa öğrendiklerini din zandedersin.dua eder dualarınızı beklerim Allah'a emanet olunuz. .
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Adıgüzel

Nur talebelerinin yeni asyacılar gibi düşünmediği bilinmelidir...
  • 1 Yıl Önce

Paşa

Tam dört yıldır İBB nin suya yaptığı yüzde kırklık zammı yazdın durdun Ali, son bir ayda akaryakıta tam altı kez zam geldi üstüne bugün de ÖTV zammı getirdiler eyy tarafsız dindar Ali,eyy nas varken benden faiz yükseltmeyi beklemeyin dedikten sonra faize sarılanlara gıkını çıkarmayan Ali,tuzun kurudur senin her zamdan sonra bizi bağlamaz ben hep 50 liralık alıyorum diyenlere akıl veren şükretmeyi öğreten dindar Ali, bugün pazar aracını al benzini fulle şöyle bi herşeyi unut gününü gün et kardeş, bizi bugün düşünme, yarın yine kaldığın yerden CHP zihniyetinden, başörtüsünden, İBB ye yapılan su zammından ve bize şükredin yazılarına yine başlarsın, bugün ara ver ve dediklerimi yap olurmu, zira sende yoruldun tâbi hep aynı konuları yazmaktan,seninde hakkın yani gezmek değilmi Ali, hadi iyi pazarlar kardeş...
  • 1 Yıl Önce

dolarla yatan,zamla kalkar..

cehape gelince zamlar olmayacak mı ? kapitalist sistemin yoksullar üzerindeki yıkicı etkisi budur...Petrolu dışardan al,paranı DOLARizasyona tabii tut sonra zamlar gelince ağla...

BAŞLANGIÇ OHHHHH OHHHK

DOĞRU ADAM DOĞRU ZAM DAHA BU BAŞLANGIÇ OHHHHH OHHHH

Emekli

.. Doğal gazda da kallavi bir ÖTV artışı bekleniyormuş..
  • 1 Yıl Önce

Geldi bile

Yüzde 226.

Engin Serkan Yükselen

Yeni Asya Nurcu değildir. NATO'nun fetö öncesi Nurcuları bölmesi için içimize soktukları ajanların kurduğu bir oluşumdur. Fetö öncesi Nurcuları fitne fücur ile ayrıştıran bu grup olmuştur. Fetö nün güçlü olduğu dönemlerde pasif bir görüntü çizen grup fetönün sindirilmesi ile tekrar kıymete binmiştir. Bunların Nurculuk la bir ilgisi olmadığını Üstad Bediüzzaman Hazretlerinin Mutlak Vekili Hüsnü Bayramoğlu abi tarafından defalarca dile getirilmiştir. Sizler de lütfen üstad hazretlerinin mutlak vekillerinin ve varislerinin yolundan giden gruplara itibar ediniz. Saygılarımla..
  • 1 Yıl Önce

Ali

Mutlak vekil ne? Sen hiç buna kafa yordun mu? Risale-i nur sana düşünmeyi emrediyor, hiç düşündün mü?

dolanır gün dolanır

halay ekibi nerde mazot benzin fırlamış bunu derken deprem bölgesinde halay çektiler polemiğide yapmıyorum bizim halay ekibi acıları yinede en önde paylaşanlardır bundan kuşkum yok fakat hafızamda doların ani ivmeyle düştüğü 28 aralık gecesi çekilen halayı hiç bir zaman affetmeyeceğim o çok saçmaydı halay demişken halayda davulcuya çok dikkat edecen bazan biri çıkar davulcunun tokmagını alır sen şinasi abinin boynundaki davula bakıp tokmagıda yine o sallamaya devam ediyor zannedersin aman haaa tokmagı kapan nasıl anlaşılır dersen şinasinin gözlerine bakacan çay gelince bardagın dudak payından gözleriyle sus payı çıkarıyormu çıkarmıyormu ona bakacan ha yeni asyacılar halayda çekmeyiz sus payıda olmayız diyormuş o ayrı konu buyursunlar feshanenin önünde selfi yapsınlar
  • 1 Yıl Önce

Ali

Ali bey, bırakın kimin ne yaptığı ile uğraşıp, kendinizden okları sağa sola saptırmayıda işinize, yani siyasete odaklanın..
  • 1 Yıl Önce

Adem

Ali bey mazot 34 tl olmus.. sen nurcu kardeslerim diyosun. Dolar euro almis basini gitmis ..
  • 1 Yıl Önce

Cece

Ali bey yakıt fiyatlarında Almanya'yı yakalamamıza az kalmış, ancak sıkıntı yok nasılsa yakıtı sadece arabası olanlar alıyor, her şeye zam gelmiyor, dövizdeki artış onunla işi olanları ilgilendiriyor, her şeye zam gelmiyor. Bu artışlar için bakanı ve merkez bankası başkanını değiştirmeye gerek yoktu, öncekiler de yapardı. Korkarım  abimiz haklı çıkacak, ak parti akpliler tarafından anaplaştırılarak tarihin siyasi parti çöplüğüne atılacak.
  • 1 Yıl Önce

İsmail

Şunlara “Nurcu” ismini kullanmayalım lütfen. FETÖ’cülerden ne farkları var ki şu an?
  • 1 Yıl Önce

AKİF

54 YIL ÖNCE MEVZU OLAN HAREKETİ BAŞLATAN ASLANLAR EYÜP SULTANDA YANYANA YATIYOR..zübeyir gündüzalp ve NEZİHİ mUSTAFA POLAT...Onların vefatından sonra zaten olaylar koptu. Bu aslanlarla koşan bütün üstad talebeleri yeni asya ile irtibatını kesti. Nurcuları bU GAZETE İLE tanımlama hatanızın dışında fetoyu ilk dışlayan ilk bombayı patlatan Zübeyir Gündüzalp.. SAİDİ NURSİNİN VELİAHTI. mekanları cennet olsun..
  • 1 Yıl Önce

gercekler

bir annenin evladina yedirecegi lokmayi evladinin uzerine alacagi hırkanın derdini dert edinmeyen vicdan olmassa istedeginiz kadar ugrasin ....Allah affetmez.saygilar
  • 1 Yıl Önce

Kolonyacı

İstanbul'daki kurcu kardeşlerinede birşeyler söylermisin biraz kuru düşünsünler hayat çok pahallandı
  • 1 Yıl Önce

Arif

Bu gazeteye hiç abone olmadım ama zamanında müslümanlara hitap eden bir gazete olarak görüp bayiden alırdım. Sonra iyiniyetli insanlar olmadıklarını gördüm ve Elhamdülillah sekiz senedir param bu gazeteye gitmedi. Arasıra bu gazetenin internet sitesine bir şeyler öğrenmek için değil "bakalım yazarları gene ne çarpıtmalar yazmışlar." diye bakar okurum ve hiç de yanılmam. Sinsi sinsi cümleler hemen gözüme çarpar. Bir de şuna dikkat etmek lazım. İsmi neden Yeni Asya? Yani daha önce Asya adında bir gazete ile yola çıktılar sonra o gazete kapatıldı onlarda Yeni Asya olarak mı yola devam ettiler diye düşünürsünüz ama böyle bir şey yok. O zaman Asya'da yeni birşeyler olmasını mı istiyorlar acaba diye düşünürsünüz. O konuda da bazı fikirlerim var ama şimdilik bunu yazmayayım. Ama şunu tüm kalbimle temenni edeyim, Allah, Asya kıtasının bunların arzuladığı şekilde "Yeni Asya" yapmasın hiçbir zaman inşallah.
  • 1 Yıl Önce

Arif

Çok saptırma, kafayı üşütürsun,Yok yeni kelimesi Asya kıtasının bilmem ne olmasını istiyorlar... Hepi topu bir gazete ne var ne yok yazıyorlar.Sizin gibi hükümeti desteklemeyince haşa Allah'a imanları yokmuş gibi düşünüyorsunuz.

Müdakkik

Fetöcüler de zamanında biz Risale-i Nur talebesiyiz diyorlardı, netice ortada. Hiç merak etmeyin Kader bunları da tasfiye eder.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Risalei Nur aleyhinde çalışanlara Allah muvaffakiyet nasip etmez

mustafa akçe

ağzına yureğine sağlık ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALİBEY BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN
  • 1 Yıl Önce

Selami Taştan

Yahu kusura bakmayın ama siz nasıl bu mübtezelleri Risale-i Nur talebesi sayarak yazınızı kurgularsınız kıymetli Ali İhsan Bey? Bunların Nurculuğun zerresiyle alakaları yok. Asıl Nur talebelerini rencide etmeyin. Yeni Asya en baştan beri çok kirli bir projedir ve Üstad Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri'ni ve Risale-i Nur'ları adice, alçakça, haince istismar etmektedirler. Lütfen yorumumu yayınlayın ki, hak hukuk çiğnenmesin ve herkes asıl gerçeği bilsin. Teşekkür ederim.
  • 1 Yıl Önce

Laz ışagına cevap

Zina iki şahit yetiyordu siz dörde çıkardınız nerde yazıyo bu dört bi anlat bilelimde sonra Müslümanlıkta dem vurun

Abdullah

Aynen katılıyorum

Laz uşağı

Bildiğin hiç birşeyi yazmadan kötüleyip durdun kardeş, ne biliyorsan yazaydın da bizde bileydik, öyle sallayıp durmakla haklı olunmaz, bildiğini ispatla ki Allah katında da haklı olasın değilmi,zira Allah zinayı suç saymak için bile bırak kendini görmeyi dört şahit isterken sen böyle afaki suçlarsan iftiraya girer bilesin,tabi müslüman için söylüyorum bunları...

Baybars

Bunların memleket davaları da yoktur.Atın kuyruk altında geçinen üvez gibidir bunlar.
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

... Rahmetli Erbakan'ın dediği gibi " Bre fosil kafalılar" ..
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Ali bey asyalılar devletçi partici değil.Batanini seviyorlar.Cemaat.soyaserin kuyruğu olmaz...
  • 1 Yıl Önce

RIZA İŞÇİMEN

AKIL BİRLİĞİ İMAN VE AHLAK BİRLİĞİ OLMADI YENİ ASYA FETÖCÜ HAİNLER VE SÜLEYMANCI SOLCULAR BARIŞMADI BU KUTLU DAVAYA UYMAYADA HİÇ NİYETLERİ YOK. İNSAN SEVDİĞİNE DESTEK VERİR MAHŞERDE SEVDİKLERİMİZLE BERABER OLACAĞIMIZA GÖRE DEMİRELE ECEVİTE VE KILIÇDAROĞLUNA DESTEK VERENLER KIYAMETTE BERABER OLACAKLAR. SEVDİKLERİNİN AKİBETLERİ CENNETSE CENNET, CEHENNEMSE CEHENNEM...
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Aktepe

Onlar narcı. 3 kuruşluk dünya menfaatı için inatla zalimi, din düşmanını, vatan hainlerini destekleyen onlarla omuz omuza giden ancak narcıdır. Ben yıllarca hakiki nur talebeleriyle kaldım. Yeni Asya Gazete mensupları fetönün yan kolu.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Menfeatçiler gücün ve paranın yanındadır, karşısında durmaz. Kendini bilmezlerin oklarını üzerine çekme pahasına, hatta iftiralarla fetö yanlısı gösterip içeri tıkma hevesi ve kinin de olanlara rağmen yoluna devam edenlerin hak anlayışlarını, onların yanlarında kaldım demekle anlayamazsın, bu işler cismen yan yana kalmakla anlasilacak olsa idi dünya üzerinde hak karşıtı kimse kalmazdı. Bu işler icin biraz da olsa iman eğitimi gerek, kolları sıvayıp işin içine girmek gerek uzaktan durmakla olmaz. İman işi kolay değil, ama zorda degil.

zekeriyya

Üç kuruşluk dünya menfaati için hareket etseydiler. Hükümetin yanında yer alırdılar. Kendilerine küsen kardeşlerini de kaçırmamış, kıvrandıkları imkansızlıklardan kurtulmuş olurdular. Siyaseten beğenmesenizde menfaati için hareket etmeyen alkışlanmayı hak eden insanlar.

Emekli

Emekliye verilen yüzde 25'in 5'i daha gitmiş. Eskiden araba mı vardı binmesinler. Nasıl olsa iş fuc yok yürüyüş yapsınlar.
  • 1 Yıl Önce

Adil e cevap

Yorum yapıp durmada sen kimdesin bizde bunu bilelim

Adil

Zalimi destekleyen yeni asyacı yorsuzladanmısın.

mamafiğ

masonluk belgesi sabah ta yayınlanan bekir berk in kurduğu bir teşkilata nur cu kardeş demek akıllara ziyan merhum bediüzzaman a hakaret olur. bunlar da azıcık akıl olsa her şeyi ile islam düşmanı olan bir partiye sevgi değil düşmanlık etmek zorunluluğunu görür. demek ki vazifeyi ALLAH tan değil islam düşmanı masonlardan alıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

zekeriyya

ümmetin avukatı olmuş insanın arkasından konuşuyorsunuz. ALlahtan kork.

Nefer

Ali Bey sen ne yazdiginin farkindamisin da AB Uyeligini destekleyenlere saldiriyorsun? Reisin AB'ye uyeligimizin desteklenmesi sartiyla Isvec'e vize vermedi mi?..
  • 1 Yıl Önce

Ercan

Bu millet CHP'yi istemiyor deyip kestirip atmışsın. Arada yüzde dört fark var, emekli maaşına kızan emekliler ilk seçimde bu farkı katlayıp geçer gibime geliyor.
  • 1 Yıl Önce

Hüda partili

Bu yeni asya grubunun elebaşları özellikle yazarları insana güven vermiyor.Fetö gibi karanlık yapıların takiyyesine benzer bir tavır içindeler.Acaba diyorum bu gazeteyi okuyanların kafaları çok mu karışık.Bunlara gereken dersi verseler?Fetö de yıllarca müslümanlardan uzak durdu.Yargı ve polis vasıtasıyla müslümanlara tuzaklar ve kumpaslar kurdular.Bunlara ve ismailağa ve menzilde yuvalanmış fetövari ve batıni öbeklere dikkat edelim diyorum.
  • 1 Yıl Önce

zekeriyya

istanbuldaysan çat kapı yanlarına git. Senin gibi insanlar olduğunu görürsün. Suizan haramdır.

Muro

Sayın yazar, emekliler, dul ve yetim ler geçinemiyor, bir yazıda o insanlar için, ezilen hor görülen insanlar için de yazsanız, geçinemiyor bu insanlar.
  • 1 Yıl Önce

Metin ali

Sayın yazar boşuna uğraşıyorsun...Aynı fetö'yü hazırlayan dış güç diğer cemaatleri de ele geçirmiş... Yeni Asya ve Süleymanlı cemaatinin de ele geçirildiğini bilip devlet eliyle tasfiyesini istemeniz daha doğru olur...
  • 1 Yıl Önce

Adil

Müslüman cemaatiz deyipte kafirlerin yanında yer alanlar müslüman mı acaba. Sahabe yerine münafık ve müşriklerden yana olmak gibi.

Hamit Yıldız

Ali İhsan Abi bunlara kardeşim diyorsun ya benim kanım donuyor. Ne kardeş mardeş, bunlar kendini kamufle edilmiş deşifre olmayan Fetönün köpeklerdir. Allah aşkına bir daha böyle hata yapmayalım. 28 Şubat sürecinde kız kardeşlerimiz.inancı gereği Allah,ın emri başını açmamak için direnirken bunlar için başörtüsü bir furuat idi o zaman hiç biriniz çıkıp denediniz bu yanlıştır. Bunlar aynı münafıklığı hala devam ediyorlar siz ise bunlar "Kardeşim" diye hitap edersen bu bizi üzer.lütfen bu kadar da iyi niyetli olmayın. Ben bunların cibiliyetini çok iyi biliyorum.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Cahilliğin bukadarına da pes doğrusu, pervasızca sallamak, birde biliyorum demek, ahir zamam bu olsa gerek

Zekeriya ya cevap

Ne kadar zorunuza gitmiş senin yorumunda senin cibiliyetini ortaya koymuş olmuyormusun acep

Ayhan

Kardeş mi ? ..

zekeriyya

Yazı onların değil senin cibilliyetini ortaya koyuyor. Yazık. Müslümanlar kardeştir ayeti nesh oldu da, cumhur ittifakına oy vereneler kardeştir ayeti mi indi acaba.

Akit

Akaryakıta 6 lira otv zammı bütün fiyatlar yükselecek...
  • 1 Yıl Önce

Kul

52 2 verildi yetki.... Siz cb dan iyimi bileceksiniz.

İsmail ZAZA

Yeni Asya gazetesi Said i Nursi yi iyi istismar ediyor 1973 yıllarında aboneydim okuyordum tabi siyasi bilgimiz o kadar gelişmemişti, merhum Erbakan hocaya oy verip destekliyordu, bu gazeteyi de müslümandir diye okurduk, sonra bir baktık ki Demirel e kuyrukçuluk yapıyor ve milli gazete çıkınca bu gazeteye yöneldik, Ali şeriati nin güzel bir kitabı vardır Dine Karşı Din o kitabı her müslüman okumalı mahiyetinde dini din ile onliyeceksin bu nedenle yeni Asya gazetesinin vazifesi budur din kisvesi altında siyasal açidan dini ve milli partilere saldırmak, bu nedenle Erbakan hocaya karşı demireli Özal a karşi demireli bugünde Erdoğan'a karşı CHP yi destekler başörtüsü Avrupa Adalet komisyonunda görüşülürken o zama Türkiye'yi temsil eden Rıza Türmen başortusu insan haki değildir,diyerek o komisyondan olumlu bir karar çikmadi ve bu adam CHP den geldi millet vekili oldu, bu gazete rıza türmeni hep referans gösterirdi hukuk konularında takip edin Türkiye'de ne kadar İslam duşmani yazar çizer kişi varsa onların goruşlerini gazetede afişe ederler insan hakları demokrasi hukukun üstünlüğü teranesini insanlara yuturur.vazifeleri budur.birde Amerikan çıkarlarının savunulmadiği tarafta asla olamazlar.
  • 1 Yıl Önce

ahmet

Bir Mustafa Kemale daha şiddetle ihtiyacımız var,yoksa kendini müslüman sanan caniler ve çocuk tecavüzcüleri cumhuriyetin canına okuyacak.
  • 1 Yıl Önce

5816 kalkınca anlarsın!

Ayasofya açıldı sırada 5816 var.. kalkınca anlarsın.. az kaldı

bir

Chpkkhdpkkokudu zaten Cumhuriyetin canina zaten çağdaşlık diye diye çocukları Gençleri do sütyen gezdiriypr algiya bak çağdaşlık acikgiysi boşkafayapayzeka tekknoloji bilim yok lgbt var batı usaklığı var

Haylaz

Mustafa Kemal gibi adam devletin başında şu an .teknofest ilerliyor .gemi araba vs .o yıllarda m kemal böyle adımlar atılmamış

Ayhan

Bir M.Kemal daha gelse ilk başta Bay Ali yi (adam dileyeceğim ama adam degil ) asar

List...

Türkiye'deki Tarikat ve Cemaatler: 1-a) nakşibendi tarikatı • menzilciler (gavsçılar) (semerkand) • iskenderpaşa cemaati  • ismailağa cemaati (ihvancılar-cübbeli ahmet hoca) • süleymancılar • hazneviler (şeyh izzettinciler) • yahyalı cemaati (kayserililer) • erenköy cemaati  • tufancılar • kıbrısiler (şeyh nazım kıbrısi) • zilan cemaati • reyhaniler • hacegan cemaati • arvasiler • akfırat cemaati • halidiye • şeyh muhammed nayır erzincani. • bilvanis gurubu. 1-b) nurcular • gülen cemaati (fetöcüler) • ilim yayma cemiyeti. • kırkıncı hocacılar • ışıkçılar (ihlas gurubu) • yeni asyacılar • yeni nesilciler • aczimendiler (müslüm gündüz) • meşveretçiler • medzehra gurubu • zehra vakfı • kurtoğlu gurubu (okuyucular) • sungurcular • yazıcılar • medrese alimleri vakfı • alvarlı efe cemaati • hayrat cemaati • norşin dergahı (şeyh nurettin mutlu) 2) kadiri tarikatı • galibiler • icmalciler (haydar baş) • tillocular • muhammediye • halisiye • üveysler • şeyh osman cemaati • zenbililer • hüseyniler • farukiler • bilal-i nadir (nadiriler) • kesnizani • şettariye 3) halveti tarikatı • cerrahiler (sosyetik-şarkıcı-popçu-topçu tarikat) • uşşakiler • şabaniye • mısriyye • ticaniler • ruşeniye • ipek yolu gurubu • sünbüliye • nasuhiyye • ibrahimiye 4) rufai tarikatı • kubbealtı cemaati • çorum dergahı • mehmet efendi cemaati • maafiriler • antakiler • marufiler • ayderussiyye • sayyadiye • zeyniyye • sebsebiyye • kantaniye 5) melami tarikatı (bayramiler) • maşukiler • aksarayiler • edirneviler • yakubi • kabayiler • kemaliler 6) sühreverdiyye tarikatı • zeyniyye 7) çiştiyye tarikatı • sabiriye • nizamiyye 8) şazeliyye tarikatı • simaviler • çizmeciler • aleviyye  • derkaviyye 9) mevlevi tarikatı kökeni anadolu olan, mevlana celaleddin rumi'ye bağlı tasavvuf tarikatı. tarikatın en büyük kolu mevlana'nın oğlu sultan veled'den gelenlerin oluşturduğu koldur. bugün çelebi olarak tayin edilen yani seçilen kişi konya ilinde yer alan mevlana türbesindeki dergahta yaşam sürer. türkiye'de farklı yerlerde mevlevihaneler vardır, diğer tarikatlar gibi kollara ayrılmamıştır. Bütün bunların dışında;  adnan hocacılar, mustazaflar, furkancılar (furkan vakfı) gibi cemaatler de vardır..
  • 1 Yıl Önce

Mucizevi sır

Türkiye'de 22 yıldır akp iktidarda, Saidi Nursi'nin mezarının yerini tespit etmek için niye bir gayret göstermiyor. Aynı şekilde, nur cemaati müritleri mezarın yerinin bulunması için neden bir girişimde bulunmuyorlar acaba?
  • 1 Yıl Önce

mezradan yönetilmek istemeyen adam

Sakın HA! Zaten Karacaahmet'te bir tane var,İslam adabına yakışmayan hareketler yapılıyor ikincisi başımıza sardırılmasın.

Ayhan

Mezarı belli olsa ne olacak ? Gidip dua mı edeceksin sanki

Cuma ali

Benzin gece 35,99 lira motorin 33,18 lira olmuş...
  • 1 Yıl Önce

Okur

15 temmuz tam aydınlanmadı bunu herkes söylüyor.
  • 1 Yıl Önce

Reis

ABD'nin sağ üzerinde nüfuz elde etmek için yarattığı düşmandır komünizm. Oy oranı yüzde bir bile değildir, uygulanabilirliği de yoktur. CHP ise hiçbir zaman komünist partisi olmamıştır. Hatta 1940-1943 yılları arasında faşizmden etkilenmiştir. Savaş sonrası Stalin'in toprak talebi üzerine çaresiz Batı'ya yani kapitalist bloğa yakınlaşmıştır. ABD ülkemizde milliyetçi muhafazakar kesimin fazlalığını görmüş ve oradan yürümüştür. Demirel, darbeciler, cemaatler, sadece bizde mi taliban, İŞİD'de ABD'nin etkisi söz konusudur. Ve sayın yazar ABD ağzıyla tutturmuş bir komünist CHP gidiyor yerseniz. Bu konuda Mehmet Perinçek başta olmak üzere birçok yazarın eserini okuyabilirsiniz. Bu arada NAS ve emekli aylıkları ile ilgili yazı yazmamak için gösterdiği direnç takdire şayan Ali Bey'in.
  • 1 Yıl Önce

H.Y.E

Bu bazı Risale-i Nur talebeleri sizinle sohbet ederken hemen : "Euzubillahimine's seytanirracim ve' s siyaseh-kovulmus şeytandan ve siyasetten Allah'a sığınırım." Tamam. Diyetten şeytandan kaçar gibi kaciyorsunuz. Hatta siyasetin din kardeşliğini ortadan kaldırdığını iddia ederek iman davası olan Risale-i nurlarla meşgul olunmasıni tavsiye ediyoruz. Bu bir tercihtir. Bir müslüman olarak ben de dini derslerde ve bilhassa imanı konularda Risale-i nurlardan yararlanilmasini hararetle istiyorum. Buraya kadar hemfikiriz. Muhterem Nurcu kardeşlerim ! Siyasetten hiç anlamıyorsunuz. Size bir örnek vereyim. Ben yurtdışına gittiğim zaman oradaki bir camiide Risale-i Nur önderlerinden kabul edilen bir hadis profesörün anarşi üzerine hadislere dayalı çareler ortaya koyan bir kitabı elime geçti. Kitapta çok güzel analizler var. Fakat kitabın önsözünde 1980 darbesini yapanlara öyle övgüler var ki hayret edersini. Bu kardeşlerimiz,eski mason bir devlet yöneticisini nerdeyse evliya mertebesine çıkardılar. Halbuki işin aslı başkaydi. Eğer masonlar hakkında sağlam bilgilerin yoksa her zaman aldatılma tuzağına düşersiniz. Nitekim düştüler. Ama bunun farkına varıp varmadiklarini tahmin edebiliyorum. Bu adam yıllarca dindar ve dindarların hamisi göründü. Ama 28 Şubatin müslümanlari Cendereye sokup sıktığı o karanlık gunlerde Cumhurbaşkani olarak hep din düşmanların safında yer aldı. Hele onu dinden çıkaran şu sözü hiç unutulmamalıdır : "Kur'an'daki 250 kadar olan ahkam ayetleri çıkarılmalıdır." Bir insanı İslam'dan çıkaran bundan daha tehlikeli bir söz yoktur. Tamam mı Yeni Asyaci kardeşim.
  • 1 Yıl Önce

Burhan Günay

Kalemine sağlık ,
  • 1 Yıl Önce

AHMED

Tanıdığım Nurcuların hiç biri dindar, muhafazakar partilere oy vermediler. O zaman Nurcular dindar değil. Yada bazılarının dediği gibi Nurcular, İngilizler tarafından yönetiliyorlar. Said.i Nursi'nin düşman olduğu Parti'ye oy vermek ona ihanet değil midir? Nurcular, Süleymancılar her devirde CHP ye oy verdiler. Bunları kim idare ediyor sorusu akla geliyor?
  • 1 Yıl Önce

Yanlış biliyon!

Yeni Asya-Süleymancılaf hariç tüm cemaat-tarikatlar.. hepsi Cumhuru destekliyo.. açık beyanatları var. Aç oku öğren..

MUSTAFA

Kendisini muhafazakar,Milliyetçi,İslamcı,Sağcı gibi vasıflarla tanımlayıp ta kurumsal anlamda(kişisel bazda şahsi menfati zedelendiği için düşmanlık edenler hariç) Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapanların kesinlikle ipleri dışarıda birilerinin elindedir.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL TESBITLERIN, 1444.YIL OLDU MÜSLÜMAN KİM ,KAFİRLER KİMLER, MÜNAFIKLAR KİMLER, BERABER HAŞROLUN, OY VERDİK LERİN İZLE, HANEGIN ÇOĞU ABTALA SÖYLENİR...
  • 1 Yıl Önce

Hacı

Yeni asyacilar hasta tiplerdir. Bir türlü doğruyu bulamazlar. Risale i nuruda doğru dürüst okumazlar. Belli yerlere takılıp kalırlar. Önceden CHP gibi Fethullah a düşman olan bu kesim aynen CHP gibi sonradan fetö ye dost olmuştur. Herhalde akcelere dolarlara hayır diyemediler. Allah ıslah etsin.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Sen çok okumuşsun maşallah, millet benim durduğum yeri bulmak için uğraşıyor, çabalıyor diyorsun.

Ayhan

Sen doğruyu buldun galiba . Garanti var yani

Ahmed YAHYA

Boşuna AKİT demedik...cesurane
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Ali Bey, bunların nesine sesleniyorsunuz? Adamlar direkt olarak FETÖ maşasıdır ve onun gerçekte bir parçasıdır işte. Basbayağı laikçi kesimin içinde laikçi münafık sahte Müslümandırlar ve münafık ittifakın içinde olmaktan öte bizzat FETÖ şebekesinin de içindedirler. Peygamberimiz (s.a.v) devrindeki münafıklar gibi kendi Mescid-i Dırarlarını inşa etmiş, Fetullahçı maşası, laikçi kesimden Allah düşmanlarına mümin muamalesi etmek ve hele hele onlara dindar demek yanlıştır, sorumluluk getirir. Münafıkun Suresinin 4. ayeti gereğince onlar da diğer münafıklar gibi düşmanın ta kendisidir. Üstelik FETÖ'nün cinayet ve kaba kuvvetine boyun eğecek kadar da onursuz ve değersizdirler. Sırf malvarlıkları ve taraftarları var diye onlara iltimas geçmeyiniz, sanki laikçi kesimin içinde Allah düşmanı laikçi münafık değilmişler de zavallı saf Müslümanmışlar gibi değer verip seslenmeyiniz. Onların yaptıklarının binde birini orta hâlli ve ailesiz bir kendi hâlinde Müslüman olarak ben yapsam kimse gözümün yaşına bakmazdı. Mal varlıkları ve çocukları ve taraftarları var diye yalancı Allah düşmanlarına dindar demeyin.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, ŞEYTAN TAŞLAMA DAN TAVAF YAPAMIYORUZ, KAFİRLER DEN..

Uğur

Pardon, tekrar bakınca, "dindar" değil, "Nurcu" demişsiniz. Herhalde ben bunu dindar saymak diye farz etmişim. Ama düşününce öyle olması gerekmez.

şüayıp

Millet söze değil öze uygulamaya bakar
  • 1 Yıl Önce

Ayhan

Özde s...le s...le bu hale geldik
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23