• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katile/tecavüzcüye “siyasi mahkûm” güzellemesi!

45 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Arif Karahan

İşte memlekete solculuk adı altında hıyanet edenlerin neresinden tutsanız elinizde kalacak içler acısı rezilliği.. Kalemine yüreğine sağlık kardeşim.
  • 1 Yıl Önce

Kudret

Bugünde tele 1 kanalında canlı olarak bağlanan eski MHP'li/ülkücü Ordu lu Cemal Enginyurt Merdan Yanardağ i savunuyordu. Esip gürlüyordu. Devlete ve REİSE bağırıp çağırıyor merdan yanardağ nerede belli degil diyerek adamın konuşmasını en az 5 kere dinledim. PKK lafı geçmiyor diyerek aklımızla alay ediyordu. Bu Cemal Enginyurt a yazıklar olsun ne hallere düştü. 180 derece döndü.
  • 1 Yıl Önce

Sayin abim

2 satirla da olsa küfüre, hakarete ara vermişin. Biliyorum, senin icin kolay degil. İnsallah yarın 4 satir fazla küfur eder, telafi edersin
  • 1 Yıl Önce

Paşa

Geçen faiz artarsa iktidarı eleştiricem dedikten sonra bir hafta geçti hala sözünü tutmadın Ali, bizi kandırdın sen, nas noldu Ali...
  • 1 Yıl Önce

Vay anam vay!

Ali bey bayram kutlamış.
  • 1 Yıl Önce

csn

mektup okununca hic bir savci harekete gecmemis ne oluyoruz diye ondan sonra adil düzen.
  • 1 Yıl Önce

TUNÇ

Elinize yüreğinize sağlık Ali bey ; Allah razı olsun. Rabbim hangi meslek grubundan olursa olsun hain ve sahtekarlardan hesap soracak inşaallah.! Kurban bayramınızı tebrik eder sağlık ve afiyet dilerim,
  • 1 Yıl Önce

Haylaz

Hacı Kılıçdaroğlu gitsin diyorlar CHP de .İmamoğlu CHP olmasa kaç oy alırdı İstanbul'da iyi partiden aday olsa .Kılıçdaroğlu olmasaydı HDP ile ittifak olmazdı .Binali Yıldırım 600 bin fark atardı imamogluna .birisi bu arkadaşa bunu anlatsın .birde iyi parti oy vermeseydi bir milyon fark yerdi .İmamoğlu tayfası CHP nin gücünü unutuyor birazda
  • 1 Yıl Önce

Haylaz

Bayram günü merdan ile ne işin var .en sert eleştiri yapan partiler birbiri ile bayramlaştı bugün .bizde öyle .karşı görüş kişilerde olsa bayramlaşmak olacak
  • 1 Yıl Önce

Laz uşağı

Helal sana haylaz kardeş..

Esra Nazlı Orhan

Her yazınızı büyük bir beğeniyle okuyorum.Allah razı olsun sizden ve Akit’ten
  • 1 Yıl Önce

Devam et

Bu kafayla.

Alli abim bayram kutlamış

Şomdi aglayacagım.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Açıkça teröristi korumuş , zaten cezaevini boyladı ama ceza alır mı emin değilim. AYM gibi delil ararsa senelerce sürer bir delile ulaşamaz ( nasıl oluyorsa) .
  • 1 Yıl Önce

Avukat Haydar Cübbesiuzun

Delile elbette ulasamazlar, olmadigi icin, olsa ille de ulasirlardi zaten. Bu nedenle zaten Batili ulkeler onlarda demokrasi ve hukuk devleti esas oldugu icin suclulari iade taleplerinize gözleriyle gülüp geciyorlar.

BAŞKA

ömer BİR BİRİNE İP ATANLAR NE YAPTI İPE UN SERMEKTEN BAŞKA

Tarihci Akademisyen

Bizim bilmedigimiz, ama ... 100 yil sonra aciklanacak diye iddia ettigi Lozan'in gizli maddelerini aciklayacak omurgali birini ariyoruz..
  • 1 Yıl Önce

Mehmet kamil

Cok gizemli ve enteresansiniz be abi..

Laz uşağı

Versene cevap Ali bey..

Laz uşağı

PKK terör örgütüdür başındaki zibidi de terörist başıdır,ama bu 1984 ten beri böyledir.
  • 1 Yıl Önce

HÜSEYİN

AKİT TV VE GAZETE ÇALIŞANLARI'NIN, "KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN " SAYIN ALİ İHSAN KARAHASANOGLU. 
  • 1 Yıl Önce

Erhan

Peki bunlara sahip çıkan, destekleyen, cesaret veren kim ve kimler....? İşte asıl mesele bu. Ama bu geciştiriliyor ( galiba çekiniliyor, onlarla büsbütün ters düşme göze alınmama..... gibi sebeplerle)
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Devlet iti bağlamasını bilecek ve gerekirse; İsrail,Alman,İngiliz ve Rus devletleri gibi gerekeni yapacak.. Düşüncem dillenemiyor..Da..
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Suçluları savunmak siyaset değildir suça ortak olmaktır
  • 1 Yıl Önce

Laz uşağı

Aynen öyle de,bu çözüm süreci için de geçerlimi Şuayip...

Mehmet Emin uçar

Akit in fesbukta bir yazısını paylaştim gazeteci tv ci beni mahkemeye verdi.basim derde girdi ceza aldık
  • 1 Yıl Önce

Nice bayramlar..

Bugün kurban bayramı, 2 bin lira bayram ikramiyesi ile dün 2 tane kuzu butu, 2 tanede boyun aldım. Alabilenlere afiyet olsun, Allah kabul etsin. Bugün siyasete fazla kapılmadan bayramın tadını çıkartmaya çalışalım. Herkesin bayramı kutlu olsun.
  • 1 Yıl Önce

Çamlı

Evet bozuk olunca maya nankörleşmek, tahmini uydurukculuk başlar, ben siyaseti yazdım, sen gamatayı hazmedemeyip dine kaçmışsın kemalci, kamalin gibi, birer haftalık ,

Nefer

Emekli kardes, burdaki zircahil-mufteri ve kufurbaz trollerden bahsediyorsun zannederim.

But

Kemal olmasaydı 2000tlyi alamıyodun allah razı olsun.

Emekli

Devlet Emekliye nankör muamelesi yapan sülükleri yancıları yolsuz siyasetçileri aradan çıkardığında, emekli rahat bir nefes alacak inşallah

Çamlı, o söylediklerinin döneminde emekli olan her kez Bi ev Bi araba alabiliyordu.

Şimdi kuzu butu alabilene hakaret yağdırmışsın,,, ve Allah bilir kendine dindar, eleştirene dinsiz, hain diyorsundur,,, mevlana boşuna dememiş:bozuk olunca maya...................

çamlı

nankörlere o bile çok, yazık, boşuna ..... beslamak, yaşını söyle de 2018 den önce ki ömrü hayatında en azından fdemireli eceviti, çilleri mesutu dörtlü koalisyonu, en az iki kere postalı yaşadın hangisi kaç lira vermişti, bankalar degil prom, kapından bile bakitmazdı kasımpaşalık gösterilmeseydi, yaslı, özürlü yakını olanlar şimdi memnunlar, önceleri bu kadar candamıydılar, hakk bileni tenzih ederim. Olay şu aslana iyilik olsun diye et atarsan kana alıştırırsın gözünü kan bürür, kanara olur. Madem memnun kalmadın alma iki bini de. yigitlik! sende kalsın, senin gibi biri de burada nerede benim 13000 binim diye z8rvalayıp duruyor, kk kemal gelseymiş verecekmiş, alırdın ....birini. ulan görmüyormusun masacılar birbirini yiyor, chp, ip nin icleri katran kazanı gibi, bunlar mı 85 milyonu yönetecekti, 8 bucuk tavuklu kümesi bile yönetecek halleri var mı, mert olan söylesin, gerci ne feto ne de aşure masası yönetmek icin degil, yönetilemez hale düşürme projesiydiler, suriye yapmak istiyorlardı, Allah bu millete.daima acımaktadır, çünkü insanımızın en sık duasından biri, içimizdeki beyinsizler yüzünden helak etme Allahımız dır.

Mehmet Kaymas

Selamün Aleyküm.Hayırlı bayramlarımız olsun ,iyiki varsınız .RABBİM sizden razı olsun,selam ve dua ile sevgiler.
  • 1 Yıl Önce

Terörisrler

KK başta olmak üzere bütün terör ve din düşmanları tutukkanmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

nurettın

ceza alan kendi düşüncesinde veya yakın ise ona karşı merhametli karşı görüştekilere karşı zalimin zalimi onlardaki adalet bu
  • 1 Yıl Önce

MUSTAFA

Birde seçimlerde AK Parti yetkililerinin,CHP'nin PKK'lılarla içli-dışlı olduğunu anlattıkları videoları iftira olarak nitelendiriliyordı.Sahi büyük Türk Irkçısı Ümit Özdağ bu konuda ne der acaba.
  • 1 Yıl Önce

Bence

Apo şerefsizini 1999 dan beri beslediğimiz yeter. Daha o senelerde bir şekilde ortadan kaldırılmalıydı ama olmadı. Bana kalsa Kızılay meydanında vinçle İran misali asar bir haftada bekletirdim ibreti alem olsun diye. Bu adiye destek veren, sayın diyen herkes kasıtlı ise yargılanmalı. CHP'nin içinde Kaftancıoğlu gibi HDP çizgisinde olanlar derhal tasviye edilmeli.
  • 1 Yıl Önce

İp atanlara bişey diymemişsin.

Şimdi güç onlarda,,,ellerinemi bağlamış,,, tutan yok.....

Nefer

Tasviye degil tasfiye..

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK. ALLAH C.C ÜMMETİ MUHAMMED'İN BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI DİLERİM AMİN...TEK SORUNU VAR YARGI ? TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİN DÜŞMANLARI c h p ? MÜNAFIKLAR PROJE ELEMANLARI ÜSTÜN IRK BEYAZ LAR ? HAÇLI UŞAKLARI MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER..
  • 1 Yıl Önce

....

Nefer sen de herkese aynı yazıyı yazıyorsun

Nefer

Noldu MUŞLUMADAM , dilin bogazina mi kacti, yoksa Inonu gibi isine gelmeyince dumuyormusun? Nafile arama, oyle bir millet yok cunku, dine imana kafasini takan tum milletler petrol ve dogal gazi yoksa acliktan kivraniyor.

Nefer

Bir Kemalist olarak ben de tum bayram boyunca gunde 100 defa ALLAH C.C ÜMMETİ MUHAMMED'İN BİRLİĞİ icin dua edecegim MUZAFFER MUŞLUMADAM , sana soz, ama bir sartim var, DUA ederek vaz gectik Mars'tan, Ay'a gitmis, hatta ondan da vazgectik, ucak imal etmis bir millet adi yazacaksin burda.

Tencere

Sert yazmışsın Ali abi, Laz uşağının kalbi kaldıramayacak ne de olsa yol arkadaşları
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23