• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diaspora Ermenileri

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nuran Zavalli

Agop Martayan Dilaçar Atatürk tarafindan yeniden Türkiye'ye davet edilmis ve Türk Dil Kurumu Genel Sekreterligine getirilmis biri degil midir?
  • 1 Yıl Önce

işin aslı

Sözün özü; "Zalime merhamet, mazluma ihanettir". Hak etmeyene merhamet etme huyumuz; maalesef, tarih boyunca hep arkadan vurulma ve yıkım getirmiştir. Geçmişi çabuk unutmak, yaşanan ihanetlerden ders almamak gibi olumsuz huylarımız var. 7 asırlık Endülüs Emevi Devleti, 50 senede halkı zorbalıkla Hristiyan yapılarak yıkıldı. Ruslar 73 senede; Türk Cumhuriyeti halklarına Rus dili ve kültürünü empoze edebiliyorlar. Fransa ve İngiltere aynı şekilde dillerini ve kültürlerini sistematik şekilde empoze edebilirken, biz ise 1000 senedir bu topraklarda yaşayan bir kısım insanımıza, Türkçe konuşup yazabilmeyi başaramıyoruz. Yani, sorun yine bizde...
  • 1 Yıl Önce

akesar

HANİ DEDESİ OSMANLI YA İHANET EDEN VE SELANİĞ'E SÜRGÜN EDİLEN KARİ ERMENİ Mİ YAHUDİ Mİ ONU BİLEMEDİM. MİLLET GAYRİ MÜSLİM OLDUĞUNU BİLİYOR DA. ERMENİ, YAHUDİ VEYA GAYRİ MÜSLİM OLMAK SUÇ DEĞİL YA. AMA KENDİSİ MERTÇE SÖYLESE DAHA ÇOK SEVECEĞİZ ONU. PKK BİR ERMENİ HAREKETİDİR. BU DA PARAVANDIR. BÜYÜK İSRAİL'E YOL AÇMA ÇALIŞMASIDIR. IRAK VE SURİYE'DEN MÜSLÜMANLARI SÜRME-TEMİZLEME HAREKETİ DE AYNI HEDEFE YÖNELİKTİR.
  • 1 Yıl Önce

adil

EVET HOCAM YAZMIŞ OLDUĞUNUZ GEÇMİŞİ KABACADA OLSA AZÇOK ÖĞRENDİK AMMA ÜZÜLDÜĞÜM ŞEY ŞU ŞU AN 24.05.2023 TARİHİNDE AYNI ŞEYLER FAZLASIYLA YAŞANIYOR O GÜNLE BUGÜN ARASIN DA HİÇBİR FARK YOKTUR HATTA ŞİMDİKİ ERMENİLER VE TEŞKİLATLARI VEDE PARTİLERİ DAHA BİLİNÇLİ DAHA HINÇLI DESTEKÇİLERİ DAHA AÇIKTAN VE CÜRETKARLAR VE ONLARA HAK VEREN SATİRİK HALK TA AZ DEĞİL
  • 1 Yıl Önce

İzmirli

Ya devlet başa ya kuzgun leşe durumundayız ..Hayırlısı olsun ..
  • 1 Yıl Önce

haydar Honal

Son günlerde tarihi anlatan dizilerde tv de bu tür insanları anlatıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu 'nun doğduğu evde haçkar işareti olduğu gazeteniz Yeni Akit haber yaptı. Başbakanlık yapmış Binali bey Meral akşener in feto dan gelen talimatla parti kurduğunu tv programında anlattı. "Şu uyur düşman uyumaz " atasözünü devamlı zihnimizde tekrarlamaliyiz.
  • 1 Yıl Önce

haydar Honal

Sevgili Abdullah rumuzlu kardeşim, insan ermeni, kürt (öyle bir ırk yok ta,olduğunu farz et.), hatta yahudi ola bilir bunun önemi yok. Çünkü hepsini YÜCE ALLAH yaratmış. Ama yaşadığı topraklara ve topluma ihanet etmek af edilmez. Eğer af edersen tarih tekerrür eder. Trt haberde biz unutmadık adlı kısa programı izle. Hayır dır deme "şu uyur düşman uyumaz " sözünü devamlı hatırla. Bu devletin ilerlemesini durduran insanları af etme. Bu devlet yok olursa sende bu devletle yok olursun. İrak, Suriye, Libya, Afrika ülkeleri, ıran devletlerini hatırla. Emperyalist ülkelerin kuklası olma,saygılarımı sunarım!

Abdullah

Senin de soyadın ermeni soyadı, hayırdır

bir

Teşekkür ederiz yazınızdan dolayı
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23