• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet Başkanı yetmez, “Ayasofya’ya imamımız Bekri Mustafa” deyin!

84 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet Sinan DİNÇ

Tozun küçüğü büyüğü olur mu?
  • 1 Yıl Önce

Dede Korkut

"Türban,pkk,hdp,camide içki,Ayasofya" kelimelerinin geçtiği cümlelerle ülkemizin geleceği için çözüm olacak çıkışlar gösteriyorsunuz.Bunlar uçakta tehlike çıkışlarını göstermek gibi.Ekonomik,demografik,sanayi,tarım,sağlık,eğitim konularında Yüce Allah'ı aklınızda tutarak gerçekleri yazar mısınız!Üç beş kelime etrafında dönüp duruyorsunuz.Gazeteciyseniz gazeteci gibi yazın
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Depremzedelere bile neler söylediler bu CHP ve zihniyeti. Bazı depremzedeler bunlara yapmış olduğu yardımın dekontunu gönder sana iade edeceğim diyerek onurlu gururlu dik duran adamları unuttular.
  • 1 Yıl Önce

KEMALİST

ALİ BEY ,KARDEŞİM CHP NE YAPSIN YILLARCA ? HER SEÇİM GECESİ ACABA BİZİM ÜSTÜMÜZE HANGİ KARANLIKLAR GELİYOR DİYE SORMAKTAN?ELEKTİRİK GİDER OYLAR KARIŞIR KARMAŞA ÇIKAR AKABİNDE AÇIKLAMA:”TRAFOYO KEDİ KAÇTI” ,İNTERNET YAĞAŞLAR VS SİSTEM ÇÖKTÜ,1,5 MİLYON ZARF NEYMİŞ YETİŞMEMİŞ UNUTULMUŞ !”BİR ANDA SAYIMA GİRER ISLAK MÜHÜRSÜZ;ATI ALAN ÜSKÜDARI GERÇER ..”GEÇEMEZSEDE, İMAMOĞLU GİBİ OYLAR TEKRAR SAYILIR SEÇİM AKŞAMI KARAR ÇIKAR SAYIM İÇİN, TEKRAR SAYILIR VE SONUÇTA MAZBATA GECİKTİRİLİR VERİLİR ,BAŞKA SEÇİM OLDUKTAN SONRA İAMAMOĞLUNA 1,2 AY SONRA SEÇİMLER İPTAL KARARI ÇIKARTILIR PEKİ CHP’LİLER BUNCA ŞEYDEN SONRA HAKSIZMI? YSK VS BİR YERDEN ALINAN KARARLAR. …MUHALEFETTE ARTIK İŞLERİ ÇOK SIKI TUTMAKTALAR …
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Siz cidden bu ülkede mi yapıyorsunuz?.CHP nin becerilerini bu tarafa yüklemek doğru mu?.

.....

Iyi ki Atatürk doğmuş, 1938 den önce gökten bayram yağmış, her önüne gelen tarihi bayram addetmişler..
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin

cahil heykel partisinin taktiği hitlerin danışmanı goebbels taktiği sürekli olarak yalan söyle asla inkar etme sonunda herkes inanır siyaseti olduğu için Her konuda yalan söyleyen pinokyo bay bay pat pat kemal beni seçin yurtiçine göçmenleri göndereceğim diyor ama avrupaya da verilen kelli felli chpliler raporunda göçmenleri mülteci ilan edilip ulaslararası korumaya alınmalı özgürce yaşamalı diyor diyor mülteci ilan ettiğiniz anda birleşmiş milletler mülteciler komserliği kontrolüne geçecek bırakın geri göndermeyi yurtiçinde istedikleri yerlerde istedikler gibi yaşamayı suç işlediklerinde yargılanamayacaklar bir tür hesapsız yaşayacaklar
  • 1 Yıl Önce

Kemal

Malum fırıldak seçim yaklaştıkça kuresel eskiya = abd + awrupa + syonistler + pkk + feto nin da rüzgarı ile öyle hızlandı öyle hizlandiki o hız ile global küffar a ve dahili uzantılarına bayram yaptıracağını sandı amma ve lakin tutmadı. 2. turu mutakip siyasi mefta olmasida garanti. Milletimize Hayirli olsun
  • 1 Yıl Önce

Yasemin

Aminn

Yolcu

Ali bey, tebrik ederim. Yorumlardan tespit ettiğim kadarıyla, seküler kesimin takip ettiği nadir muhafazakâr gazetecilerdensiniz. Söylediklerinizin doğruluğunu bilmelerine rağmen, kendilerinin ikiyüzlü kifayetsiz muhterislerin peşinden gittiklerini kabul edememelerinin ezikligini yaşıyorlar. Allah sizden razı olsun.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Muhalefetin birçok yanlışları,hataları,sevimsiz tarafları,yalan yanlış beyanları,tutarsızlıkları vardır. Hatta inancımıza,itikadımıza uymayan yaşayış ve beyanları vardır. iktidarın yanlışları hiç yokmuş gibi hareket edip heybenin arkasına atman nekadar doğrudur. Milleti siyasi iradenin yönetimi konusunda ehli islam ve küfür ehli diye ayırmak doğru olmaz
  • 1 Yıl Önce

BAYRAMIMIZ

YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜ ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ
  • 1 Yıl Önce

xyz

CHPden Atatürkçüleri kemal kılıçtar...kovdu liderleri Öcalan, selahattin demirtaş ibb başkanı vurdumduymaz ekrem müdefa emirleri kandilden alıyorlar illerdede uzantilarindan

Timur

Firildak Kemal yakinda bende sünniyim derse hic sasmam.
  • 1 Yıl Önce

BALAM

Laz uşağı rumuzlu yorumcu; Fırka ve Mezhepler Peygamber (s.a.v)' in vefatından sonra ortaya çıkmıştır. İlk çıkan İtikadı mezhep Hâricîlik tir .h. 37/m. 657 yılında çıkmıştır. Fıkhî mezheplerin oluşumu ise, hicri ikinci asra ve daha sonralara rastlamaktadır. Peygamberimizin vefatından sonra çıkan Fırka ve Mezhep nasıl Kur'an'ı Kerim de ayet olabilir. Neden hangi sure ve ayet olduğunu yazmıyorsun? ” De ki: “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu!” Doğrusu ancak akıl iz‘an sahipleri bunu anlar. (Zümer Suresi - 9)

Laz uşağı

Sünni bir dinmi niye bunu desin,daha sen kendi dinini, kendi kitabının fırkalara,mezheplere ayrılmayın diyen ayetini bilmiyorsun burdan dini vaaz veriyorsun bize Timur kardeş...

BAK

SRN ASIL ALEVİYİM DEMEYİP AMA ALDIĞI AVANTALARI BAĞIŞ ADI ALTINDA ALIP ABD GÖKDELEN DİKİP MALİKHANE ALANLARA BAK

Bayram Öztürk

Ali beye teşekkürler. Allah yardımcınız olsun.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Ali bey ... Bu toplumun en az %40ı sizin gibi düşünmüyor...Bunda sizinde sorumlulugunuz olur.
  • 1 Yıl Önce

Serdar

Ali bey 'in de görevi bu ahmaklara gerçekleri göstermek!

Laz uşağı

19 Mayıs itibariyle yüzde 51 i aynı düşünmüyor...

099

Okur " ilk yarıda c. Ittfk. dan 2023 un en muhteşem golünü yediniz. 2. yarıda da yüz yılın en muhteşem golünü yi ye cek si niz. Vatana millete ümmeti Muhammed e Hayırlı olsun. Yolaa devaam.

Taraflı

Ali bey burası Türkiye, siz de TC vatandaşısınız. BUGÜN 19 MAYIS. TARİHE VE ATALARIMIZA HİÇ Mİ SAYGINIZ YOK? GAZETENİZİN 19 MAYISTAN HABERİ YOK MU? KİMDEN KORKUYORSUNUZ? ..
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Heykelleri kutsayanlara sorsan, hepsi de ilerici, çağdaş ve modern görüşlüdurler. Bu çağda bu kafa, yazık.

Yasemin

Biz ALLAH cc dan korkarız Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav) yolundayız

Nefer

rakıcı,heykelciler iyi okuyoruz yazdigin mavallari. Heykel karsisinda saygi durusu yaparken klavye pehlivanligin bizi gulmekten kirip geciriyor.

rakıcı,heykelciler iyi okuyun

Bizim ATAMIZ FATİH SULTAN MEHMET...29Mayıs geliyor..Biz ancak ALLAHtan korkarız ve Ulu ÖNDER Hz Muhammedin izindeyiz.

Bizim

Atamız Osmanlı..

Nefer

ADAMLARI ATAMIN HEYKELLERI bile KORKUTUYOR, 19 MAYISTAN KORKMALARI NORMAL DEGIL MI KARDES:-)

Betmen

 gazetelerdeki bazı algılar gene köyün seçmen ne derse inanan seçmen gibi küçültücü deyimler .bizim belediyemiz CHP ve yeşil alana inşaat yapıldı halk ayaklandı belediye kendisi söylüyor vazgecicez hata yaptık diye ama inanın çoğu insan hayır hükümet yapmış diyor yani belediye yalancı diyor ve bu kişiler ak parti seçmenine mana buluyor .biz bunlara karar gazetesinde cevap veriyoruz yorum çıkmıyor .karar gazetesi artık inanın gözü kararmış sözcü nün bir tık üst seviyesine çıkmış
  • 1 Yıl Önce

ÖZBAŞ

Reisin memleketi Rize de CHP oy çıkardı ya, sanırsın Türkiye yi fethetti, insan hürdür, bunu bilmeyen bazı yorumcular hemen oradan giriyor konuya, milyonlarca genç seçmen var, belki tercihlerini 28 mayıs ta yineleyecek sağduyulu gençler, dua edelim, yamalı bohçalar kazanmasın, hayırlısı'yla Türkiye kazansın..
  • 1 Yıl Önce

Fikret Türk

Ali bey adaşınız diyanet işleri başkanı ne hikmetse Rabbim hiç sevdirmedi nedense reis bizim gördüğümüzü göremiyor yada bir beklediği var diye düşünüyorum zira bu makama izin gününde namaz kılmayan camii görevlisi için defalarca şikayet yazdım ya bir ilgilen
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Hocayla uğraşmaktan namaz kılmaya vaktin kalmıyordur, eminim. izinli iken imam ya da müezzinin namaz kılıp kalmadığını ne biliyorsun?.Psikiyatri seni bekliyor. Bir uğra istersen.

Orhan İnan

Yalancıları sevmiyorum. Milleti aptal yerine koyanları sevmiyorum. İktidar olabilmek için değil, sadece imanlı Cumhurbaşkanı nı İktidardan indirebilmek için siyaset yapanları sevmiyorum..Bunları benim gibi Millet de hiç sevmiyor..
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Küreselciler istikrar ve huzur ortamı olmasını istemez. Birbirinizle didişin ister, karışıklık olsun, müslümanlar birleşmesin kaynaşmasın ister. Gözümüzü açalım batıla alet olmayalım.
  • 1 Yıl Önce

Osman

bu yüzden de destekledikleri liderin ülkesine milyonlarca mülteci yönendiriler

Serdar

19 Mayıs Atatürk’ü anma ve gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.Samsun’dan dünya ya biz daha ölmedik ve hala buradayız dediğimiz gündür bugün.Yeniden ayağa kalkıp muasır medeniyetler yolunda ki taşlardan biri de bugün konmuştur.
  • 1 Yıl Önce

Hı?

Ha!

Millet ittifakının adayı suriyelileri gönderecekmiş

Adaylık icazeti aldığı abdli efendisi izin verirse. Abdli yetkililer suriyedeki savaşı ehli sünnet müslümanları sürmek için çıkardık diye itirafları var. Geri dönmesinler diye evlerini yıktılar harabe haline getirdiler. Chp zihniyetinin eskiden boraltan faciası var. Azeri türkleri ruslara teslim etmişler ve sınırdan geçerken ruslar kurşuna dizmişlerdi ve başta inönü vardı. Azeri türkleri bizi teslim etmeyin öldürürler demişlerdi.
  • 1 Yıl Önce

hayri

Yasemin hanım,belediye ömür boyumu bakacak depremzedelere.Devlet yokmu bu ülkede?O kadar acıyorsan evine götür besle.

Yasemin

Bunlar DEPREMZEDELERiDE gönderir kardeş bir ilde daha çıkartmış chp belediyesi sanki babalarının malı

İnce

Bazı tanıdıklar sandığa gitmedi boşu boşuna yordular insanları.Ama seslerini kesecek iyi bir tokat yiyecekler.
  • 1 Yıl Önce

feridun

İhsan Eliaçık'ı unutmuşsunuz.
  • 1 Yıl Önce

a.d.

Ula yorumlara bakılırsa Akit gazetesini hep ... okuyor.........
  • 1 Yıl Önce

Timur

Sende okuduguna göre.,,,…

nurettın çamlı

Bunu bilmek icin kahin olmaya gerek var mi? Ilkokul diplomasiyla 80-90 civari bir IQ Yeterli bence! Kriz kahini ve 'Doktor Kıyamet' olarak bilinen ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması durumunda Türkiye'nin tam teşekküllü bir finansal kriz yaşayacağı uyarısında bulundu.
  • 1 Yıl Önce

Cevaplayan trol

Biz Kemalistler 10 yil once CIA'nin Pensilvanya Ahaninin polis ve savcilari ile kose kapmaca oynarken siz burlarda ovguler duzuyordunuz. Insanda az biraz ar dugusu olur yahu, pes, omurga omurgaaaa, az birazcik, balik kilcigi kadar hic olmazsa!

bilelim

Elin gavuruna sen de inanıyorsun? Pensilvanya'daki ağa baban ne diyor çeşitli konularda? Onlardan da bahset te bilelim.

Seçim

Cumhur ittifakındaki parti başkanlarının (mesala refah) 1.tur seçiminden önce olduğu gibi 2.tur seçimi için de bütün üyelerine mesaj göndermeleri ve CUMHUR BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUZ diye mesaj göndermeleri gerekmektedir.Tanıdığım insanlar başkanımız ne derse onu yaparız diye.Haydi parti başkanları şimdi VEFA zamanıdır.Ülke zillet yönetimine girerse kazandığınız vekilliiğin bir faydası,anlamı kalmaz .Ülkeye sahip çıkmak her zaman şahsi menfaatlerin üzerinde olmalıdır.Ülke olmadıktan sonra vekillik olmaz olsun.Zilletçilerin bir haftalık takiyelerine kimse inanmasın.Şeytan şeytandır.Onun asıl amacı,görevi bellidir.İnsana büyük günahları işletmek için küçük günahları çok kötüymüş gibi gösterir.Asıl amacı gizler,ona inanlar da bu yolla çok daha kötü şeyleri yapmış olurlar.Mesala şeytan sabah namazını kıldırtmamak için nafile olan teheccüd namazına kaldırtır insanı,fakat bazı insanlar teheccüdden sonra uyur ve farz olan sabah namazını kaçırır,kılamaz olur.Şimdi bir haftalık zilletçiler milliyetçi,muhafazakar,devletine sahip,terör karşıtı bir görünüm sergileyerek asıl amacını gizlemiş olur.Böylece manda yönetimine geçme,devleti bölme,savunma sanayini durdurma ,dini değerleri DEĞERSİZLELTİRME,ortadan kaldırma gibi şeyleri insanları kandırarak(insi ve cinni şeytanlar gibi) emellerine ulaşmayı ummaktadırlar.En büyük tuzak bozucu ALLAH CC dır.Onlar istedikleri kadar takla atsınlar ,inşaAllah RABBİMİZ onlara iyi bir takla attırır,bir daha esameleri okunmaz olur Dileğimiz,duamız budur.
  • 1 Yıl Önce

Necati

Allah razı olsun Alibey hislerimize tercüman oluyorsunuz
  • 1 Yıl Önce

Candemir

Reisin neden kazanamadığını yaz!..
  • 1 Yıl Önce

nurAli

Ben yazayım tescilli yalancı lgbtci iftiraci Islam düşmanı Vatan h.ini Cahil kemalin sevdalısı olan karacahiller SSK'yı batıran yaşlı bebek gencleri hastanede rehin alan tuvaletlerin kapısı yok b blok içinde pisligi seven celladina aşık insanlar yüzünden herkes bağımsızlığını elde eder tescilli yalancı kknun yanindakiler usaklığı istiyor

a.d.

Yanaklarından öpüyor teşekkür ediyorum Allah razı olsun sevgili kardeşim.
  • 1 Yıl Önce

nurettın çamlı

KAZANMAK icin MIZRAK UCUNA KURAN-I KERIM SAYFASI TAKARAK SAVASAN MUAVIYE'nin HEDEFE ULASMAK icin PAPAZ ELBISESI bile giyerim diyen TORUNLARI ile BASETMEK icin esit sartlarda savasmak, yani OMURGADAN vazgecmek gerekir. Biz Kemalistler kazanamasak ta OMURGALARIMIZLA cok MUTLUYUZ. Yumusakcalar ne kadar mutlu bilemem,o cogu burda YORUMCU olan KIVIRTKAN YUMUSAKCALARIN sorunu!
  • 1 Yıl Önce

Cuma ali

Kılıçdaroğlu Sinan Oğan'la görüşecekmiş. Sinan Oğan'a göç işleri ve dış Türkler'den sorumlu Cumhurbaşkanlığı yardımcılığını, Ümit Özdağ'a da dışişleri bakanlığını taahhüt ederse, seçimde akp nin işi gerçekten çok zor olacak. 28 Mayıs gele hayrola.
  • 1 Yıl Önce

Timur

Ahmaklik bas olmus, zeka kuyruk.,,.

Asagidaki Yorumcu Trol

DIS GUCLER Multeciler Turkiye'de kalsin istiyor, zircahilmisin yoksa mufteri mi, ucuncu bir olasilik yok cunku?

Timur

Zaten Amerikaninda istedigi bu! Ince nicin dekarte edildi, derin düsünmek lazim.

Hakan

Sanki kazanmış gibi yazıyorsunuz, beğenmediğin Davutoğlu AK partide olsaydı 2.tura gerek kalmayacaktı..
  • 1 Yıl Önce

derinlik

Davutoğlu, AK Partide kalsaydı 10 mv alabilecek miydi? Bu konular stratejik derinlik ister. Adam kitabını yazmış, sen konuşuyorsun.

xyz

Oy getirisi olmayan ahmeti chpye aldin diye chpliler yırtınıyor zaten chpnin oyu belli azaldı artmadi diye chpli milletvekilleri acikta kaldı

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK... MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH CC DUVA EDİYORUM. AMİN...KALBİ MÜHÜRLÜ OLANLARA.. KİBİRLİ OLANLARA. ALLAH CC. HİDAYET NASİP EYLE. AMİN.
  • 1 Yıl Önce

Memiş Hasdemir

Rahmetli Hasan Karakaya katranı eritsen olmaz ki şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker derdi bunlardan bir hayır gelmez bizi inandıramaz inandırıcı olduğu kesim kendileri onların da dinle dinayetle işi olmaz.cumayı riya olmasın diye evde kılarlar...
  • 1 Yıl Önce

Timur

Ümit Özdag Dagistan kackini, KK alevi, Sinan Ogan Sii caferi. Bunlari kim piyasaya sürdü?
  • 1 Yıl Önce

Timur

Yazdiklarim birilerine amma dokunmus!

Timur'a soru soran

Gecen yil 1 milyon Afgan yuruyerek Turkiye'ye gelmisti ya, onlardan birisi o.

Timur

700 yildir anadoludayim, Allaha Sükür…

Timur,a

Sen nereden kaçtın geldin?

Bıçak sırtı...

Birinci turu akp kazanmadı chp kaybetti. Lakin akp nin kalesi Rize'de, kırk küsur sene sonra chp milletvekili çıkarıyorsa, bunu da bir sorgulamak lazım.
  • 1 Yıl Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN SABAH SABAH YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ BAŞKA KONUNUZ YOK AYASOFYA MUHALİF DİNİ YAZARLAR BAZI MUHALİF LİDERLER AMA ASİL KONU İKTİDAR ORTAKLARINDAN BİRİSİNİN MECLİSTE YEMİN ETMİYECEĞİ BUNUN İÇİN SEÇİM SONUÇLARININ 2 TURDAN SONRA AÇIKLANAĞI HAKKINDA YAZILIP ÇİZİLİYOR NE DİYORSUNUZ EFENDİM
  • 1 Yıl Önce

kartal

Yerine sen yemin ediver. Sonra da git pkk çetesinden bir asker şehit ediver. Yakışır size.

çamlı

niye başkasını arıyolar ki, gocaman istanbul emekli müftüleri var ya, hemi de prof. nolmuş gazeteye sarıp aymışlar mı
  • 1 Yıl Önce

Zillet ittifakı = tam anlamıyla fitne ve bozguncu garar gahi

dir Rabbim bunların serrinden bu memleketide milleti de korusun
  • 1 Yıl Önce

kendi bozgunculuklarının farkında değiller

Cuma namazına dahi gitmeyen adamlar bu milleti yönetmeye talip

nurettın

iyi partililer halkı aptal yerine koyuyor c h p liler kapalı odalarda h d p lilerle görüşüyor ve kandil destekliyor bizim h d p le aynı masada olmayız diyor ata sözümüzde söyle kiminle ittifak yaptıklarını senin kim olduğunu söyliyeyim diye
  • 1 Yıl Önce

Laz uşağı

Millet ittifakında HDP yok Nurettin kadın yalan söylemiyor,ha HDP oy verdimi evet verdi bu da onların kararı niye saygı duymuyorsun,yada HDP eşittir PKK diyorsan delikanlıysan ona oy veren de böyledir desene...

KEMALİST

NURETTİN BEY EĞER SEN KAPALI ODALARDA KARANLIK İŞLERE BAKACAKSAN EN BAŞTA CHP SUÇLAYICISI OLACAĞINA,NE İSTENİLDİDE VERİLMEMİŞ ONLARA BAK ?YAZILI EVRAKLARDA KİMLERİM İMZASI VAR(?)TÜRK TOPLUMUNUN ANDI'DA BUNA DAHİL, HANGİ MİLLİYETÇİLİK?OZAMAN ANLAYACAN AKLIN VARA VARA YANİ TAMAMMI? AYIPTIR YA? BU MİLLET SİZE SORACAĞINA USTA SİHİRBAZ EL ÇABUKLUĞU ,GÖSTERİSİMİ YAPMAKTASINIZ? O ŞAPKADAN BİZE DEĞİL AMA SİZE ÇOK ŞEY ÇIKAR! AYIPTIR KARDEŞİM! BUNU NASIL SÖYLEMEKTESİNİZ?FETOSU,APO MEK...DAHA...TONLARCASI..ÇÖZÜM SÜREÇLERİ ANLAŞMALAR KARANLIK GİZLİ KAPAKLI İŞLER...VS...İYİPARTİLER NİYE APTAL YERİNE KOYACAKMIŞ?

çamlı

henüz sana ulaşmamış bir yeni buluşu var chp nin. sadece diyanet degil way.way kemali kurtarmak için topyekun.dini yönelişe yönelerek kurandan ayetler sureler, dualar okunacak, kurbanlar kesilecekmiş, her nekadar cananları oh be kurtulduk dini görünümlü numaraları yapmaktan dese de. bunun için bazı hocalardan bilgi istemişler hangi dualar, hangi sureler olsun diye. tesadüfen beni de aradılar hocam hangi sureleri önerirsin diye? önce Kafirûn , sonra Tebbet'i okuyun dedim.
  • 1 Yıl Önce

çamlı

o dediklerini benim inancımla takiyye yapıp, oruç yiyen dimuz yiyen seccadeyi bile göremeyen namazda gözû ezanda kulağı olmayan, hatta inandığınızallah diyebilen bir haftalığına doğan görünümlü şahinlerine söyle, yoksa sana da Tekasür Sûresi gelir, lazoglu görünümlü troleys

çamlı

yönetir, yönetir, istanbulu yöneten cilalı ekrem gibi,! peki benim domuz yiyenin ,oruç yiyenin seccademi kirleterek bir haftalık dini darlığa özenmesini tenkidimden sana lazoyli görünümlü trol

Laz uşağı

Sana ne o kişilerin inancından, duasından çamlı kardeş,sen ülkenin yönetimi için eleştiri getir ,ha dersinki bunlar ülkeyi yönetemez amenna oy vermezsin, ama inancı bırakta Allah sorgulasın,ne demişler dinini Allah'a göster bize insanlığını nokta...

bir

5 dakikada bir domuz yiyen Canan ALLAH cc korusun mit müsteşarı olacakmış tescilli yalancı lgbtci ekrem mudefa imansızoğlu Cuma sela arası zorunlu lgbt dersi verdirdi kk ALLAH cc korusun gelirse ilk haftada lgbtci lere haklarını verecekmis istanbul bilboardlarina astırdı tepki üzerine çıkarttı aldı pislik Cahil herif avrupa bile zayıf diyormus bir konu hakkında bilgi sormuşlar ZIR cahil adamda buna oy verecek dahada zır cahil kesim mi var celladina aşık

MUSTAFA

Fakülteden hocam olan Ali Bardakoğlu bu kifayetsiz muhterislere selam çakacak kadar zavallı bir değildir diye düşünüyorum.
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Allah muhlet verir ihmal etmez, herkes ektiğini biçer
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23