• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nazım Hikmet’in, CHP’nin yıkılıp gideceğine dair şiiri olduğunu biliyor muydunuz?

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tarih

Faşist diye elestirdiginiz chp, secimleri kaybedince demokratik bi sekilde iktidari devretti.. cok partili hayatin oncusu oldu. Ama simdi akp faşist oldu. Ve iktidardan gitmemek her yolu deniyor.. temmuz tiyatrasu, refarandum, cumhurbaskanligi sistemi vs. Secim hirsizligi ve daha nicesi.. ama gidecek. Chp yuzyildir var. Ama akp diye bir parti bir kac yila kalmayacak. Sayin Armagan.. bunun da tarihini yazarsiniz artik..
  • 1 Yıl Önce

Ali Hoca

CHP yüz yıl yaşayabilir, ama halk tarafından iktidar yapılmaz, şimdiye kadar yapılmadığı gibi. Seçimi kaybetmiş bir parti koltuğu devretmekten başka ne yapabilir? Bu bir lütuf mu? Zaten o zamana kadar yapmadığı düzenbazlik kalmamış ( açık oy, gizli sayım dahil) köşeye sıkışmış, kaçacak yer kalmamıştır. Ancak demokrasi dışı yöntemlerle yönetime gelebilmiştir. Her on yılda bir askeri darbeyle. Milletin hafızası kayıtlarında bunlar çok iyi yazılmış. Şimdi de demokrasi dışı ABD, AB desteği ile iktidar hesapları yapıyor ama, nafile hesaplar bunlar.

Nur

İnşallah 14 mayısta gerçekleşir meclisede giremezler o zaman bir şükür namazı daha kılarız inşallah
  • 1 Yıl Önce

Chpkk..!

Chpkk bu seçimde Osmanlı tokadı yedikten sonra yıkılıp gidecek inşallah..
  • 1 Yıl Önce

Cumhur

Chpkk yıkılmadan bu ülkeye huzur gelmez, chpkk bu ülkenin güvenlik sorunu haline gelmiştir!..

Barış

Bizi ortadogü bataklığı ve ortaçağ karanlığından kurtaran o dipten cekip alan atatürk ve silah arkadaslarına minnettarız 
  • 1 Yıl Önce

Cavit

Ağzına sağlık kardeşim.

KERİM BAYRAK

Hocam Nazım Hikmet'in yazdıklarını günümüz Türkiye'sin de düşünemiyorum.  
  • 1 Yıl Önce

Sedat

Aziz nesin ve nazım hikmet bugün yasasaydı chp ve ya tip e oy verirdi.
  • 1 Yıl Önce

Sailor_77

CHP ye hayatı boyunca oy vermemiş bir vatandaş olarak amacı mandacı yönetimi her daim ülkenin başına getirme ve ülkenin gelişmemesi için her adımı atma felsefesinden kurulduğu günden beri vazgeçmemiş bir oluşuma karşı durmak milli bir vazifedir.
  • 1 Yıl Önce

KERİM BAYRAK

Mustafa Hocam ; Nazım Hikmet'in yazdıklarını günümüz Türkiye'sin de düşünemiyorum. Sol kesimin öve öve bitiremediği Nazım Hikmet'in bu düşüncelerini ve cesaretini bence iyi biliyorlar. Zamanımızda sizden başka acaba kaç cesaretli yazar ve fikir adamı var?
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı Torunu

Mustafa bey, tescilli komonist Nazım Hikmet'i ve milletimize önce yüzde 60ı akabinde yanılmışım yüzde 92si aptaldır diyen Aziz Nesini referens göstermenizi çok garabet buldum. Tabii ki 110 senelik cumhuriyet tarihimiz yazdığınız gibi hep göğsümüzü kabartan olaylarla süslü değil. Fazla geriyede gitmeyelim. Cumhur grubuna en büyük meydan okuyan milli gelirimizin Polonya Bulgaristan Romanya gibi AB ülkelerinin üzerinde olan kişi başı son 4 yılda irtifa kaybetmesi ve yolsuzlukların resmi olarak takibata alınmamasıdır. Eğer kendi cenahınıza illa bi yardım etmek istiyorsanız bu meselelere eğilin. Yoksa Herkes evinde aş mı dert mi piştiğini bizlerden daha iyi bilmekte. Asıl sorunlardan gündemi değiştirme çabaları sonuç olarak geri döner.
  • 1 Yıl Önce

cumhuriyet kadını

YOK OLMAK ÜZEREYKEN ( DÜŞMAN POLATLIYA KADAR GELMİŞ SEVR ILE BİZE SADECE IÇ ANADOLUYU BIRAKMIŞKEN ) ATEŞTEN GÖMLEGİ GİYİP DUŞMANI KOVAN BU ÜLKEYİ KURAN BEŞ KURUŞ BORC ALMADAN TAM AKSİNE OSMANLININ BORCLARINI ÖDEYEN SAGLAM BİR ULUS DEVLET YAPISI BIRAKAN DEMOKRASİ ALTYAPISI HAZIRLAYAN ( CEVRESİ KABILE DEVLETLERİ SURIYE FILISTIN IRAK LUBNAN GIBİ IKEN BİZİ SAPASAGLAM DEVLET YAPISI TEMELLERINE OTURTAN ) 1939 DA HATAYI VATAN TOPRAKLARINA KATAN BÖLGENİN EN GÜCLÜ TSK ORDUSUNU KURAN 34 SEHRİ DEMIRYOLUNA KAVUSTURAN AGIR SANAYİ HAMLESİ ILE 50 YE YAKIN FABRİKA KURAN DEDELERIMİZİN NINELERIMİZİN DÜSMANA KARSİ IRZINI NAMUSUNU İFFETİNİ KORUYAN ATATURK SILAH ARKADASLARI VE CHP DEN ALLAH RAZI OLSUN
  • 1 Yıl Önce

K. Yazıcı

Mazallah, iktidarı tekrardan ele geçirdikleri takdirde necip milletimize daha beterini yaşatacaklar. Şuurunu yitirme Müslüman! Basiret ve feraset zırhını kuşan! Rabbim; hakkın ve hakikatin müdafii hocamızın ömrünü tûli eylesin...
  • 1 Yıl Önce

musa türkmenoğlu

Ne kadar açık net gerçekleri açıklayan tarihi dönemi gerçekleri CHP. partililerin gerçek zihniyetlerini açıklamış, Yazarımız okumak ve okutmak gerek yeni yetme nesillere..
  • 1 Yıl Önce

Özgür basın diyenlerin bugünkü hali

Yıllar sonra Başbakan Adnan Menderes bu olayı hatırlatacak ve “Daha dün işlerine gelmeyen yayınları durdurmak için İstanbul’un göbeğinde matbaaları yakıp yıkan CHP değil miydi?” diye bu eylemin CHP entrikalarının bir parçası olduğunu hatırlatacaktı.
  • 1 Yıl Önce

temelin chp’si zaten ölüdür, kokmaktadır

bakmayın şimdi bunların nazım’ın şiirlerine yapıştıklarına; atatürkizm’in nazım hikmet’e yapmadığı zulüm ve işkence kalmamıştır! tunceli’yi yakan da bunlardır, ama tuncelililer zaten eşşek oldukları için anırmaya devam etmektedirler..
  • 1 Yıl Önce

chp cami avlusuna gelemeyecek

meclisin açılış yıldönümü olan 2020’den itibaren kemalizm’in işi bitmiştir Allah’ın izniyle. cenazesi de yakın zamanda hristiyan geleneğine uygun olarak yakılacaktır.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet herdem

CHP Musluman Turk halkina Dini ni dilini unutturmak icin kurulmus bir.katliam muessesesidir.diyor.Necip.Fazil.Ustad.Zam zulum,iskence.Iste Chp.Simdide gayri Milli Chphdpkk oldu.Allah firsat vermesin.
  • 1 Yıl Önce

Kemalizm yıkıldı gitti..

Yıkılıp giden kemalizmdir.. inşallah bir daha dönmemek üzre..
  • 1 Yıl Önce

heykelden başka icraatı olmayanlar elbet yıkılacak

sosyal medyada fitne,yalan bitmiyor, haberin doğrusunu Akitten okuyoruz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23