• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müteahhit terörü

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih

Helalden, babanızın dürüstlüğüne bahsediyorsun ama sayın yazar o dürüstlük sizde yok,müteahhit değilim ama sadece günah keçisi onlar deyil,avanta yiyen onlara yol veren müteahhitler kanaliyla ihya olan siyasilerden kısacası onlardan nemalanan  ve namussuzlsrdan bahsetmiyorsunuz,buda senin baban gibi dürüst olmadığını gösteriyor yandaşlık ve kindarlikla adam olunmaz.!!!!!!
  • 1 Yıl Önce

Süleyman

Her olumsuz olaylarda işi terörizme götürmeniz yokmu hasta oluyorum Şimdi teröze ETTİĞİNİZ bu mütahitleri inceleyin acaba bunlar hangi partinin adamları Bu adamlar bunu yaparken nerden destek aldı
  • 1 Yıl Önce

Hadi inceleyelim

Hadi inceleyelim Süleyman. Yıkılan binaların çok büyük bölümü 1999 ve öncesinden. Daha ortada akp falan yok. Kim var? Anap chp dyp dsp falan filan. Yani şimdiki muhalefetin babaları. Ne oldu şiştin mi?

Nihal

Müteahhitlerden artık öylesine nefret ettimki hiç güvenim kalmadı inşaat mühendisleride inşaata gelmiyorlar kağıt üzerinde iş yapıyor imza atıyorlar.Beton arabasınada peşinden su arabasınada şahit olduk hatta İstanbul Bağcılarda oturuyorum buraların zemini çok kötü kazık çakılması gerektiği halde müteahit kazık çakmadı paradan kaçtı kitabına uydurdu çalışan işçiler çoluk çocuk demir bağlıyordu türkçe dahi bilmiyorlar ne anlarlar demirden inşaattan gözlerime her duruma şahit oldum.Devlet bizi Bağcıları taşısın Esenler askeri bölgedeki rezerv alna ama TOKİ en fazla 5 katlı yaparsa razı geliriz Kiptaşada güvenmiyoruz malum müteahit İmamoğlu fırıldağının elinde asla Kiptaşa güven duymuyoruz asla Kiptaştan ev almayız.İmamoğlunun gemisine binmeyiz!!!TOKİ den başka güvenimiz kalmadı.Bağcılar Esenlere taşınsın yetkililere bildirin!!!!
  • 1 Yıl Önce

Cengiz

On binlerce eğitimi olmayan müteahhitin olduğu bir ülkede bina yapmayı rant haline getirip 2017 de parti fark etmeksizin imar affı ile bunların hatasına göz yumarak felakete yol açanlar şu an suçlu arıyor ya vay halimize. Daha da kötüsü 45 bin ölü yüz bini aşkın yıkılmış bina varken tek istifa eden Bahçeli oldu o da beşiktaştan. Sayımız arttıkça, niteliğimiz liyakatımız dibe vuruyor ve maalesef bunu her alanda görüyoruz. Muhterem babanız emekli işçi iken müteahhitlik yapabildiğine göre muhtemelen sermaye sahibi peki bu ülkede sermayesi olmayan ne kadar işsiz inşaat mühendisi ve mimar var. On binlerce. Zihniyet meselesi ve emin olun yarın hayatımızda hiçbir şey değişmeyecek. Zaten millet olayı unuttu seçim havasına girdi bile.
  • 1 Yıl Önce

Can baba

Cümle iyilik güzellik nezih işler BİZDEN pis eksik yıkık çürük işler Onlardan öylemi.Anlayın artık hep birlikte yerin dibine battık.Herkes. bir muhasebe yapsın.
  • 1 Yıl Önce

Erdal Koçak

Hala adalet duygusunu koruyan vicdanlı ve namuslu yazarlar olduğunu görmek çok güzel. Yazının her kelimesinin altına imzamı atarım.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23