• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sıraya girdiler

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir

iki otobüs alamıyan,avrupa'nın en genç otobüs filosunu bitiren İBByi batıran LGBT ci tescilli yalancı ekrem imamoğlu mu yönetecek (namus sözü verip daha sonra çalışanları çıkarttı) SSKyı batıran fahri LGBTci ermeni kemal kılıçdaroğlu mu yönetecek. SSKyı izleyin Savaş Ay'ın programında,ermeni meral akşener mi yönetecek.medeni kitap okutacakmış okullarda içinde Peygamberimiz (sav) hakaret bulunuyor.
  • 1 Yıl Önce

Zangir

Hala eski Turkiye muabbeti yapiyorsun. Eski yeni yok sadece bir tane turkiye cumhuriyeti var ve su anki durumu cok ama com kotu. Herseyde birilerine bagimliyiz. Icerde , disarda.Ve bunun sebebide kotu ama cok kotu yonetiliyor olmamiz. Ve sizin yaptiginizda kula kulluk etmek. Cok vahim.biraz beyninizi calistirin kuru lafla iki satir degil milyon satir yazsan gercegi degistiremez , insanlari inandiramazsiniz. Dusun artik su milletin yakasindan
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

"Mehmet" rumuzlu kardeş, ben bir şey anlatıyorsam, bilakis birebir yaşanmışlıktan bahsediyorum, anlaşılan oki sen o günleri görmemişsin, Rabbim o günleri düşmanıma dahi yaşatmasın. Sen hiç ölüm korkusu ile yaşadınmı? Bir ana caddede 3 arkadaş yan yana yürüyemeyip, birbirimizi kollama adına karşı kaldırımlarda yürüdük. 1971'de Üniversite kazandık, 2 sene üniversiteye gittim 20 gün derse giremedim, baktım okuyacak ortam yok, askerliğimi yapıp hayata atıldım. O zamanki siyasi ortam tamda şu andaki 6+1 şer masasının birleşmeleri gibi bir siyasi ortamdı. Koolisyon Dümeni ile bu memleketi hem yediler, hemde aynı efendilerine peşkeş çektiler. Ben sana maziden kısa bir anektod geçtim, sen kendine ne alırsan onu al, ama daha çok bilgi istersen iletişim kuralım. Okey.
  • 1 Yıl Önce

ahhmet

yazınız birinin yanarına mı dokundu ali bey kardeşim daha sen eksik yazmışın. o günler için kör olanlara yazacak daha çok şey var selam ve dua ile
  • 1 Yıl Önce

süleyman erdem

Hedef 2023...Pardon 2023 olmadı. Hedef 2071...Yok yok olmadı.Daha büyük yalan verelim.Zaten yersiniz.Hedef Türkiye yüzyılı...
  • 1 Yıl Önce

Öncelikler

Önceliği devletin milletin çıkarlarına vermekmi....olur tabi,,hoca verir talkını kendi yutar salkımı..önce sizler mercedesleri satın villaları köşkleri boşaltın sonra çıkıp ahkam ediniz....artık kimse yemiyor olana bitene bakıyor...bu iş bitti..
  • 1 Yıl Önce

Deli Çomar

Ezanı susturamayacaklar, bayrağı indiremeyecekler, vatanı bölemeyecekler.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Ali Akben hocam gerçekleri yazdığınız için müteşekkirim.Dediğiniz gibi acaba bu ay maaşım yatacak mı diye hep düşünürdüm.Şimdi emekli bir vatandaşım ve maaşım saatinde yatıyor kannat ettiğim için geçinip gidiyoruz.Terörün kökünü kazıttılar ya yeter.
  • 1 Yıl Önce

Tarihi tekerrür

30 yıl görev yaptım, hiç bir zaman Devlet maaşımı aksatmadı, gününde verdi. Az dı ama yetiyordu. Şimdi, ayın birinde aldığım emekli maaşım ayın beşinde bitiyor, ondan sonra kredi kartından devam. Eskiden erken kalkıp sıra alıyor, aynı gün Devlet hastanelerinde muayene olunabiliyordu. Şimdi, Devlet Hastanelerinden telefonla sıra almak o kadar zor ki, alınsa da günler sonrasına veriyor. (Denemesi bedava) Ekonomi, adalet, eğitim, imar, hepsinin çarkı bozulmuş. Bir avuç fırsatçı, rantçı, rüşvetçi, talancı servetlerine servet katmışlar. Halkın büyük bir kesimi fakr-u zaruret içerisinde ayakta durmaya çalışıyor. İnşallah 14 Mayıs 2023 Türk halkı için bayram olacak, tarih tekerrür edecek.
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Nasılda belli o berbat günlerin tuzu kurlarından olduğun. Sen muhakkak o zamanın devlet memuruydun, yani salla başı al maaşı, zaten Devlet Hastahanelerine sadece siz gidiyordunuz, işçi kesimi saat 4'te SSK kuyruğuna sıraya giriyordu. Maaş konusuna gelince devlet yalvar yakar İMF'den alıp size anında dağıtıyor, borcuda doğmamış bebelere tahakkuk ettiriyordu, sen hiç maaş kuyruğunda vefat eden emekli haberlerini duymadınmı? Yada rahmetli Savaş Ay'ın bir çok kez yayınlanan SSK mezbeliliklerini gösteren VTR'sinidemi hiç izlemedin. Yürü lan taş arabası.

Mehmet

20-25 yıl önce paranin alim gucu vardi, simdi para basarak maas oduyorsun da neye yetiyor anlat bakalim. Emekli olunca tazminati ile ev araba aliyordu insanlar, simdi  kulubesi alirsin anca.Hep bana hep banacisiniz, obur dunyasi da olacak bu isin, hakkimizi helal etmiyoruz, Allah'in adini verip geldiniz bu gorevlere.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Deli Ibo, kac yasindasin da karsindakinin yasini bilmeden ulan diye konusuyorsun, soylediklerim bugun icin yalan mi? Alabiliyor musun emekli maasinla bir ev, diyelim ki eski zamanlar da dediklerinin tamami vardi, ne vaat edilerek gelindi iktidara? Yuzugu olanlarin maasallah trilyonlari oldu, gemicikleri oldu, halk ancak pazardan yiyecek toplasin, bir de aksam gidin pazara daha ucuz oluyo diye dalga geciyorlar, esas senin tuzun kuru herhalde iktidardan dolayi, vidi vidi konusuyorsun.

Deli İbo

Sanki biz o 25-30 sene önceyi hiç yaşamadık. Ulan askerlik çağına gelen çocuklarınızı PKK'dan korkunuza askere gönderemiyordunuz, Batı'ya gitmesi için tırım tırım torpil arıyordunuz. Sen o zamanların tuzu kurlarından sın her halde, bizim ömrümüzün çoğu o zamanın benzin, yağ, hastahane ve maaş sırası kuyruklarında heba oldu. Üstelik can güvenliğinde yoktu, Beyaz Toros göz altına aldımı, bulunma imkanında yoktu.

Mustafa

Ailemizin doktoru Ali abi yine harika bir yazı ✍️ almışsın. O nefis ifadelerinle durumu ne de güzel anlatmış ve bizlere ders vermişsin. İyi ki varsın sağol varol kıymetli doktorum
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23