• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslümanlık zor be azizim!

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çetin Altan ışık ...

Yanlış olmuş Mübarek yazar değilde beden dili uzmanı olacakmış....
  • 2 Yıl Önce

Acının diyarı...

Sayın hoca dinden imandan bahsediyorsun önemli olan ahlaktır  
  • 2 Yıl Önce

çamlı

ومن الناس من يعبدالله على حرف " İnsanlardan bazıları (dinin) bir tarafından Allah'a kulluk ederler. Eğer ona hayır isabet ederse, onunla mutmain olur. Şayet bir sıkıntı isabet ederse, yüzü üzere döner. ( patates sogan meselesi) Dünyayı da, Âhıreti de kaybetmis olur. İşte bu apaçık ziyanın ta kendisidir". Hacc Suresi, 11. yahudilerden islama giripte, mal mülkten biraz zarara maruz kalan.birisi ben bu dinden ayrılacağım, kabul et diye gelen birisine, As. Efendimiz: İslama girdikten sonra, dönüş kabul edilmez dedi. adam ısrar etmesi üzerine- Ey yahudi , demirin, gümüşün, altunun pislikletini ateşin potada eritip.giderdiği gibi İslam da adamların pis(lik)lerini öylece alıp götürür "dedi, bu ayet nazil oldu
  • 2 Yıl Önce

Okır

Bağzen böyle şeyler oluyor
  • 2 Yıl Önce

Lerzan mutlunun komşusu

TAM TERSİNE ! MÜSLÜMAN OLMAK ÇOK KOLAY 5 SANIYEDE KELİMEYİ SEHADET GETİRİRSİN OLURSUN MÜSLÜMAN !!! ( ŞU ANDA ÜLKENIN VE ORTADOGUNUN COGU BÖYLE MÜSLUMAN ) ..ZOR OLAN ŞEY İNSAN OLMAKTIR... 
  • 2 Yıl Önce

sukru

Sadece kelimeyi şehadetle müslüman olunacağını zannediyorsan gaflet içindesin demektir.

MÜSLÜMANLIK KOLAY BE AZİZİM.YETERKİ ÇALMA.

BU ZAMANDA ÇALANLAR İÇİN KULP HAZIR. " CANIM ÇALDI(LAR) AMA,İŞ TE YAPTI(LAR).BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR,MİSALİ KULP YİNE YERİNE OTURTULUR.YE BABAM YE.BİZ GÖRMÜYORUZ, AMA BİRİSİ GÖRÜYOR?!.
  • 2 Yıl Önce

Asım,ın nesli

İslam ahlakını bu ülkede anayasa yapmadan Müslümanca yaşamak çok çok zor İdris hocam, yarın yılbaşı laik kafa yapısına sahip olan dini inancı zayıf olan insanlar harıl harıl piyango bileti alıyorlar, bu piyango bunlardan birkaç kişiye isabet edecek, Müslümanları ve İslami hassasiyeti yüksek olan hükümeti ülkeyi çalıp çırpmakla hırsızlık yapmakla suçlayan laik kafalılar bir nevi haram olan bir paranın üstüne konacaklar, ne kadar büyük bir ironi dimi, yine bunlardan birkaçı işyeri açacak veya malikaneler şatolar alacaklar ve buralarda fakir Müslümanlar işçi olacak hizmetçi olacak uşak olacak, yani demem o ki laikliğin patron olduğu işveren olduğu, İslamın Müslümanlığın işçi olduğu bir ülkeden ne köy olur ne kasaba.
  • 2 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Mükemmel bir yazı olmuş üstadım, ellerinize sağlık, bu tür yazılar okullarda ders olarak okutulmalıdır.
  • 2 Yıl Önce

Temel

Müslümanların da günah işleme özgürlüğü var ya.
  • 2 Yıl Önce

Münafık ehli

İdris hocam, büfede çalışmadım ama yaşanan sıkıntılar konusunda hayat çizgilerimiz birbirine yakınmış. Bu arada yazınız içeriği ile ilgili bir düşüncemi dile getirmek istiyorum. İnançsız insanın ne yapıp yapmayacağını az buçuk kestirebiliyoruz. Fakat esas sıkıntı şu, özellikle de son dönemde bu durumu çokça görüyoruz. Kendini inançlı gibi lanse edip, gizli gizli her türlü haltı, rüşveti yiyen, haksızlığı, hukuksuzluğu yapan, haram helal demeyen münafık bir güruh çıktı ortaya. Esas, asıl tehlike bunlar işte. Pirincin içindeki taş misali olan bu tiplerin yedikleri haltları görünce, insanlar dini sorgular hale geldi. Bu durumu sosyal yaşantınızda sizde görüyorsunuzdur. Büyük tehlike burada.
  • 2 Yıl Önce

İslam(!)

Zor tabi...haksızlıgı,yolsuzlugu,adaletsizligi göz göre,göre savunmak zor...işiniz zor kardeşim,ne çektiniz be!
  • 2 Yıl Önce

mustafa

sizin anlattıgınız müslümanları ben göremiyorum şimdi anlattıklarınız 80 li 90 yıllarda kaldınerede o güzellik samimiyet naiflik.şimdinin müslümanıkurban bayramında komşusuna bile vermiyor kesiyor dondurucuya koyuyor ama eskiden kurban kesildimi sag tarafından kesmeyenlere pay ayrılırdı şimdi yok.
  • 2 Yıl Önce

Salih

İnanmayan boşanan kadın nafakayı alır.Ya Müslüman:Uyduruk şeyler ile boşanmaz.Boşanacak olursada nafakanın haram olduğunu bilir.Çocuğunu babaya her zaman gösterir.Evlat cinayeti işlemez.
  • 2 Yıl Önce

Zor degil

Siyasette adalette ahlakta Islak kendimize uydurursak müslümanlık en kolay.su anda olduğu gibi
  • 2 Yıl Önce

Ayaz Ata.

İdris hocam, sizin ve ailenizin yeni yılı kutlu olsun. Yeni yılda size iyilikler, güzellikler ve sağlık temenni ederim. Bir çok dost, akraba, arkadaş, tanıdık; hayat trenindeki yolculuklarını sonlandırmış olsada, bugün itibariyle çok şükür bizim bu trendeki yolculuğumuz devam ediyor. Dünya hayatındaki bu yolculukta tüm yolculara iyi seyahatler dilerim.
  • 2 Yıl Önce

Not..

Sayın idris hcm ağzı cehalet sacmayan kişi ve kişiler Müslümandır Allaha laik kişilerdir....namaz oruc Allah ile birey arasındadır gösteriş değildir...
  • 2 Yıl Önce

Okur

Yalnız çalmak yetmez, müslüman çaldırmaz da.
  • 2 Yıl Önce

Nurullah Arvasi

"Bugün bütün dünyada dayatılan! Eş’ari mantıkla, hiçbir İslâmi bilgi-birikime, ilmî-fennî izaha, deruna, hakikate dayanmayan, insanı bir adım öte taşıyarak hatalardan uzak tutup faydalı işler görebileceği ‘uygulanabilir seviyede’ hayat-ı içtimaiyeye duhletmemiş; sadece ata kültürüyle taklidi iman ve dalalette gelinen fikrî-zikrî ve içtimaî hazin hâl ve ahvâl ortadadır!!! " bu alıntı Maranki' yazısından zatı âlinizin irfanınıza arz ederim kıymetli hocam, bu şekilde Müslümanların İmamına tenkitte bulunan birine nasıl bir cevap vermek gerekir kıymetli hocam.
  • 2 Yıl Önce

halis

hırsızlık hastalığı var bilim bunu ispatladı ve bir adıda var kleptomi ve bazı yerlerde bu kişiler tanınır mesela bugün mecliste bağımsız etik bir araştırma grubu kurulup gelmiş geçmiş tüm siyasilerin ve işadamlarının memurların yurtçi dışı ve içi servetleri doğrulukla araştırılıp yedikleri içtikleri vergileri ve zararları aile içi masrafları yardımları karları aldıkları maaşları hesaplansa ne sonuç çıkar sizce
  • 2 Yıl Önce

Sonuç

Zaten biliyor millet hırsızı...ama kalpleri,beyinleri mühürlü...sonra da süslümanız deyolar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23