• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Keyifle izlemeye devam

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Orhan İnan

Rabbim ağzı dualı müminler hürmetine bu Milleti onlara teslim etmeyecek..Erdoğan in yerine gelebilecek olan kim olursa olsun O na zerre kadar yanaşamaz..Olanları ne anlamak ne de kabul edebilmek mümkün..Dün öyle bugün böyle Olanları hiç unutmayacağız.
  • 2 Yıl Önce

TUTUNACAK DAL MI KALDI?

ÖLECEK OLAN HOROZ,KERME KUMULUNA ÇIKAR DERLER BİZİM ORALARDA.AKP DE AYNI,FAKAT YAZAN'LARDA BÜYÜK GAYRET VAR.NASIL YAZSAK TA MİLLET İTTİFAKINI KÖTÜLESEK.BUNU İP ÜZERİNDEN İTTİFAKTAN AYIRMANIN HESABINDALAR.BU OLMAYAN DUAYA AMİN DEMEK OLUR.HER SEÇİMDE AÇIKLANAN PETROL BULDUK,GAZ BULDUK SAFSATALARI ARTIK YEMİYOR.ZİRA 2004 TEN BERİ DEFATEN TEKRARLANAN BU SÖZLER İÇİN HALK, BİZ ENAYİMİYİZ?APTALMIYIZ? DEMEYE BAŞLADI BİLE.YENİ KANDIRMACALARA İHTİYACI VAR AKP'NİN AMA,YALANCININ MUMU DEĞİL YATSIYA,İKİNDİ YE KADAR ZOR YANAR BU GİDİŞLE. NOT:AKİF BEDİR'İN PROFİL RESMİ YOKSA,YARDIM EDELİMDE ANLAŞILIR BİR FOTO ÇEKTİRSİN.ZİRA EN ÇOK ARANANLAR LİSTESİNE KESİN GİRER.
  • 2 Yıl Önce

Merhaba

Emir aldığı efendisine niye dik dursun ki. Efendisi ne derse onu yapmak için oradalar..
  • 2 Yıl Önce

HÜDA PARtili

Sayın yazar bunların hezimete uğrayacaklarından zerre şüphem yoktur.Ancak düşmanı küçümsemek de doğru değildir.Bir Hdp partisi darbeci Hafterden bile destek almak için Libyaya gitti.bunların derin uluslurarası ilişkilerini unutmamak lazımdır.Bunların din,iman,ahlak,akrabalık ve insani değerleri yoktur.Tabanlarının ahmak olduğunu farzederek tenzih etmekle beraber İslam düşmanlığından zerre şüphem yoktur.vatikan,İsrail,Abd ve diğer dünya devletlerinin tahakkümünde hareket ediyorlar.Bazı ahmakça hareketleri bizi yanıltmasın.Büyük oyunu gözden uzak tutmak için yapılıyor.İşimizi ciddiye almamız lazımdır.Bundan sonra aklımızı,fikrimizi ve himmetimizi,duamızı daha da büyütüp fazla mesai vererek çalışmaya devam etmeliyiz.Eski kalıplardan dışarı çıkıp daha sofistike yöntemlerle bunlarla mücadele etmeliyiz.
  • 2 Yıl Önce

Deli İbo

Bu 6+1 şer masası Reis'i iktidardan indirmek için toplandı amma sonuç olarak selden kütük kaçırma işine döndü. 7 Partiden hepsi kimden ne çalarım, milletvekili olup günü kurtarmanın ikbaline düştüler. Bunlardan en rahatı CHP cengel bulmaca gibi yukarıdan aşağı %23-24, sağdan sola %23-24 kemikleşmiş oyu sabit. Diğerleri hep oynak zeminde Temel, Ali ve Ahmet siyasi çöplükte yok olmamak için en azından ittifakla milletvekili olma derdinde, Meral Apla bu ittifaktan assolist çıkmak için CHP'yi tırtıklama derdinde HDP/PKK'nın oyu sabit, her ne olursa olsun velinimetleri ve tek seçicileri PKK'nın yok olmaması için R. T. Erdoğan'ı durdurma derdinde, onun içinde uçan kuştan medet umar haldeler. Dert iktidar olma, Türkiye'ye hizmet etme değil, dert yaşamsal gelecek ve ikbal.
  • 2 Yıl Önce

Okur

.. neresi karanlık beyefendi. Cumhuriyeti kuran CHP mi, içinden çıktığınız Saadet partisi mi, içinizden çıkan Davutoğlumu, Babacan mi,daha önce bu ülkede iç işleri bakanı olan Akşener mi yoksa zamanında savunmaktam helal olduğunuz demokrat parti mi. Artık bu uagkamay yıkamayı da geçen duruma bir son verin.
  • 2 Yıl Önce

Muh

Allah cc müslümanları şeytanın şerrinden deccalın şerrinden vede yaramaz kadınların şerrinden korusun (erkek gibi traş olan erkek gibi giyinen yabancı adamlarla kucaklaşan yaşlı kadınlara yaramaz kadın denir)
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23