• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karkamış’ı da cihadçılar mı vurdu? Suçsuz PKK-YPG’ye dalıyoruz, öyle mi?

82 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

::::::::::::::::

SUÇLU PKK, YPG
  • 2 Yıl Önce

Hulusi Akar Paşam Her zaman yanındayız, ALLAH cc da yanında olsun.

Salihçeyorumlu yazı hakkında şu duyurusunda bulunuyoruz Hulusi Akar Paşa'ya attığı iftira için HULUSİ AKAR PAŞA fetönün, teröristlerin korkulu rüyası
  • 2 Yıl Önce

Diğergam

Sayın Karahasanoğlu, bunların adları, soyadları Türk ama kendileri ne Türk ne de Müslüman... Bunlar Kurtuluş Savaşı'ndan geriye kalan düşman torunları... Bunlar soyadı kanunu ile kendilerini gizleyen çoook teşkilatlı yapılar.. Türkiye Cumhuriyeti devletini yıllar yılı bunlar yönetti. Hâlâ etkileri devam ediyor.
  • 2 Yıl Önce

Sedat X

Soyadlarındaki Türk, kendilerini perdeleyip kamufle olmak için, SEN HALA ANLAMADIN MI ALİ HOCAM.
  • 2 Yıl Önce

murat yazgan

idamı getireceksin vatan a laf söyleyeni ....
  • 2 Yıl Önce

bir

Eski subaylardan bazıları Dinimize düşmandı. KİME hizmet edip, kimden maaş alıyorlardı.
  • 2 Yıl Önce

Hulusi Akar paşa

Teröristlerin, vatan hainiembesillerin maşaların korkulu rüyası
  • 2 Yıl Önce

bir

Hulusi AKAR paşamızın yanındayız,
  • 2 Yıl Önce

bir

Suçlu PKK, YPG suçsuz insanları öldürmesin,
  • 2 Yıl Önce

Ali Hoca

Herkes kendine yakışanı yapıyor.Maalesef bu kafalar da ihaneti kendilerine yakıştırıyor. Ama millet bunları not ediyor.Bir gün suratlarına kapak yapılacaktır. Tabi milletin içine çıkarlarsa...
  • 2 Yıl Önce

Orhan İnan

Hainin dağa çıkmışı ölümü göze alıyor. Ya bu Devletin ekmeğini yiyip o hainleri koruyanlar hangi riski göze alıyor?.Hiç bir şey..Ama bu böyle olmamalı..
  • 2 Yıl Önce

ersan

mister ali hala sisi yi oven yazi yazmadin.dune kadar soyledigin her seyi inkar edersin
  • 2 Yıl Önce

Milli görüş mensubu

Terörün meclisteki temlcileriyle neden görüştünüz?  
  • 2 Yıl Önce

Dogan

Olsa olsa bunlar iki kimlikli dönme olur, yoksa has türk cihatcı düşmanligi yapmaz. Kendisi cihadı icra eden mücahiddir.
  • 2 Yıl Önce

meleknur

ASGARİ ÜCRETİN ÇALIŞANLAR ARASINDA FARKLI OLMASI GEREKİYOR. MESLEK VE BÖLÜM GRUBUNA GÖRE ÜCRETLENDİRİLMEDİR
  • 2 Yıl Önce

Sana katiliyorum agbi ama....

GÜLMEKTEN.. gercekten cok komiksin
  • 2 Yıl Önce

Salihce

TSK ilk iş olarak, ordusu darbe yemiş , gelmiş geçmiş en çapsız general olan Hulusi Akar ın rütbelerini sökerek işe başlamalı!
  • 2 Yıl Önce

Fatih

Milli Savunma Bakanlığı, ihanet içinde olan Emekli TSK mensuplarının özlük haklarını iptal etmeli, vatanımızın içindeki hainlere de dalmalı.
  • 2 Yıl Önce

SINIR HAREKATININ İLK MEYVESİ NASIL AÇAR?

TÜRKİYE SINIR ÖTESİ HAREKATA GİRİŞTİ VE DEVAM EDİYOR.İNŞALLAH BAŞARILI OLURLAR.ANCAK BAŞARININ DA TESADÜF OLMADIĞI,BİLİNÇLİ VE AKILCI POLİTİKALARLA ,KARARLILIKLA SÜSLENMESİ GEREKİR.
  • 2 Yıl Önce

Eski subaylar chp zihniyetinden seçiliyordu

Askeriyeye alınırken namaz kılıyor mu, annesi tesettürlü mü diye araştırılıyordu. Ne olacak öyle dinsiz ayyaş subaylar seçilirse ihanet etmeyeceği garantisi var mı?  
  • 2 Yıl Önce

Vatansever

Aynen annenin başı açık babanın traşlı fotoğrafı olacak sağlık karnesi kimlik kartı çıkartırken de aynı şey eşin başı olacak özellikle Cuma saati bira partisi kim içiyor kim içmiyor kim geldi gelmedi eşli toplantılar yine aynı şekilde kontrol Ramazan ayında kimler sahura kalktı ışığı yandı takipler böyle böyle gerçek Vatansever ve Dinini yaşamak isteyen herkesi korku ile sindirmeler atmalar ama tüm bu kriterleri uygulayan sözde inançlı fetöcüler saman altından suyu yürüttüler orduyu ellerine geçirmek üzereyken en büyük hesap sahibi Rabbim hepsinin hesabını kafasına geçirdi çok şükür şimdi başı kapalı pilotumuz bile var çok şükür

akesar

İşte bunlar boş dağı taşı bombalayan, devletin sırtındaki asalak ve hainlerdi.  
  • 2 Yıl Önce

İhsan y

Hacıcavcav seni okurken insan sıkılıyor edeceğin iki kelime bir sayfa dolduruyorsun 
  • 2 Yıl Önce

ÖZBAŞ

Evet ben de aynı kanatteyim, hem sevmiyorsunuz hem okuyorsunuz omurgalı olun, insan ya sever ya sevmez, buradan diğer ikircikli davrananlara da sözüm..

Yavuz

Devşirme solyandan carkli taife. .. 

Mehmet

Sen de okuma öyleyse, zorlayan mı var?

ihtiyar

TSK inşallah birgünde bu sütü bozuk amiral ve generallere dalar.
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Kaliteli paşalar ve kurmaylar gitti geriye kalanlar ile idare etcez!

Rabia

Sayın yazar önümüzde seçimlerde çok güçlü gelip bu zalim, akılsız insanları evlerinde dinlenmeye gondermeliyiz.dunku yazınız için de gerçekten bende üzüldüm o meydanda 4ooo insanın öldürüldüğünu bilmiyordum.nasilda mısırlı kardeşlerimizden habersiz yaşamışız.bizim için bir şehid Esma bile zulme belge olabiliyor fakat işte zalim kana doymamış.en gür sedayi desenize yıllarca Başkanımız çıkarmıştır.bizede herdaim onu Ak parti yi desteklemek düşüyor elhamdülillah.Allaha emanet olun hasbinallahu ve nimel vekil Allahu Ekber deriz saygılar
  • 2 Yıl Önce

Allah

Allah başka dert vermesin abi

Merhaba

"Şeytan ayrıntılarda gizlidir" denir, bu şeytanlarda aynen öyle, ayrıntı, ayrıntı, teferruat, teferruat. Bir terör ismi deşifre oldumu hemen yeni bir isim uyduruyorlar, o deşifre oldumu başkasını uyduruyorlar. Alfabede isim kalmadı. İblisin çocukları. Hepside usta birer oyuncu, tiyatrocu. Haçlı şeytan sürüsü kâfirler.
  • 2 Yıl Önce

Nihal

PKK ve türevleri YPG vs. Mecliste iki partisi bulunuyor HDP ve kamuflaj giymiş CHP! Her iki sözde parti terör örgütlerini vekilliğini avukatlığını yapmaktalar.CHP hiçbir zaman bu kadar ayağa düşmemiş alçalmamıştı HDP den çok HDP li PKK dan çok PKK lı olmuştur.Sürekli terör örgütlerine nasıl yaranırım diye atmağı takla domalmadığı an kalmadı.Bu nasıl bir akıl tutulması oldu!CHP denildimi artık hain terörist olarak herkes tarafından kabul edilir oldu.
  • 2 Yıl Önce

Yorumcu

Adam birde Karkamışın karşısı radikal dincilerin elinde diyerek algı yapmaya çalışıyor. Bu adamların rütbeleri sökülmelidir. Şehitler huzur bulamaz böyle komutanlar oldukça
  • 2 Yıl Önce

Alpaslan

Lazmısın kazmısın malmısın ne haltsın adamlar şerefli ordumuzda görev yapmış birde emekli olmuşlar ama pkknın kanallarına çıkıyorlar bunlar dinlenecek anlaşılacak adamlar mı? Asıl soru adam mı bunla?

Laz uşağı

Sen o komutanları dinledinmi, dinle sonra yorum yap, bakalım Ali bey doğrumu anlamış yoksa sözleri cımbızla mı çekmiş,ama önce dinle olurmu...

Hüseyin

tehcir daha sonra kullanılmak üzere bunların sahibi ingiliz aklı ile Türk Kürt Alevi olduk deyin gitmeyin diye kalan taşnak hıpçak artıkları diğer yaklaşık 1 milyon azınlıklardan 1927 yılında bir gecede Türkçe Ad soyad verilen Müslüman görünümlü dönmeler hep chp içerisinde dolayısıyla devlet kadrolarında doktor öğretmen müdür memur milletvekili bakan savcı hakim medya tiyatro sinema ellerinde olanlar hatta komutan oldular hiç bir zaman açlık susuzluk yokluk sefalet görmediler hep devletin ballı işlerinde babadan oğula geçen huzurlu hayat sürdüler başörtüsü kılık kıyafet diye insanların okula gitmesine kamuda çalmasına engel olarak bunlar kadroları işgal etti soy ağacı ortaya açılınca kabak gibi ortada kaldılar darbelerle resetledikleri Devlete doldukları günler de geride kaldı bağırmaları ondan
  • 2 Yıl Önce

KÖŞE YAZARLARI VE ACI GERÇEKLER.

KÖŞE YAZARLARI YAZARKEN İYİCE ARAŞTIRMALI,DOĞRUYU YAZMALI VE KALEMŞÖRLÜK! YAPMAMALIDIR.ÇÜNKÜ TOPLUMU YÖNLENDİREN MESAJLARI HALK BURDAN ALIR.EN UFAK BİR YANLI! HABER KİTLELERİ HAREKETE GEÇİREREK OLUMSUZ OLAYLARA SEBEP OLABİLİRLER(ÖRNEK:GEÇMİŞ VE YAKIN YILLAR). BİZDEKİ(HALA GELİŞEMEMİŞ TOPLUMLAR)GETTOLAR(DİN,SİYASET,FUTBOL)ÜZERİNDEN OYNANIR YILLARCA.BU BİLİNÇLİ YAPILAN BİR OYUNDUR(AKSİ OLSA HALK AYDINLANIR)DOLAYSIYLE İKTİDARI OLUŞTURACAK KISIR DÖNGÜDE İNSAN,FAKTÖREL BİR YAPI YERİNE; MECBURİ TERCİH YAPMAYA ZORLANIR.BUDA YUKARDA BAHSEDİLER ÜÇ!LEMENİN İNATLA SAVUNULMASI SONUCUNU DOĞURUR VE SONUÇTA;HER TOPLUM LAİK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR.(AYET) NOT:YAZI ORTAYA YAZILMIŞTIR.
  • 2 Yıl Önce

o.b

soyadında Türk olanlar kesinlikle dönmedir kendilerini kamufle ediyorlar böylece nedersiniz olabilirmi???????
  • 2 Yıl Önce

Yorum

Bunların çoğu sabatay yahudisi dir, karın ağrıları bundandır..

Muzaffer

Ayn el arap bu p..lerden geri alınmadan durulursa hikayeden ibaret olur operasyonlar. 6-8 ekimde ülkemi ateşe sarıp ellerini kollarını sallayarak topraklarımı çiğneyen bu itlerden Yasin börülerin intikamı alınmadan geri dön0lmemeli.
  • 2 Yıl Önce

Merhaba

"Şeytan ayrıntılarda gizlidir" denir, bu şeytanlarda aynen öyle, ayrıntı, ayrıntı, teferruat, teferruat. Bir terör ismi deşifre oldumu hemen yeni bir isim uyduruyorlar, o deşifre oldumu başkasını uyduruyorlar. Alfabede isim kalmadı. İblisin çocukları. Hepside usta birer oyuncu, tiyatrocu. Haçlı şeytan sürüsü kâfirler.
  • 2 Yıl Önce

ÖZBAŞ

Türk ilaveli soyadı var diye türk mü oluyor, kanı bozuklar? Yabancı menşei bunlar, yaptıkları meğer gavurun kılıcını sallamakmış terörislerin ekmeğine yağ sürmekmiş, besle karga'yı oysun gözünü seçime kadar da boş durmazlar hainler! İnşallah müslüman kanın da boğulurlar topyekün..
  • 2 Yıl Önce

Mose Dayan

Yazarın yazdıgına,yorumcuların yazdıgına bakıyorum da..safi,kin,düşmanlık,kötülük akıyor...herkes sizinle aynı fikirde olmaz..insanların inancı,gerçegi farklı olabilir...kendiniz gibi düşünüp,yaşamayana ekmek,su ve yaşam hakkı elinizden gelse vermezsiniz...içinizdeki kötülük yönetimde olunca açıga çıktı...
  • 2 Yıl Önce

Yorum

Bunu sen mi söylüyorsun? İyi güldürdün beni..

*********

Yedikleri çanağa pisleyen, Anadolu halkına olmadık vahşeti uygulayıp, düşmanla birlik olup devleti yıkanlara "ellerine sağlık olmadı bir bin iki bin kişi daha öldürün" sağ tarafımıza vurdukların da "olmadı kardeş sol tarafımıza da çakın" denmesi gerekiyor herhalde. Bir daha bu millet bu azınlıkları çok iyi takip etmeli, bir kere daha ısırıldığı deliğe elini sokmamalıdır. İçimiz kripto kaynıyor. Bu sinsiler kendilerini çok iyi kamufle ediyor.

Yorumcu

Ecrinle Yağmurun yaşam hakları yok muydu?

SENİN ,BENİM TERÖRÜM

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE KARŞI TEK YÜREK OLMAK GEREK.İŞİD'İ DAEŞ DİYE YUTTURMAK RADİKAL TERÖRÜ YOK SAYMAZ,SAHİPLENMEK(İÇTEN GELEREK BELLİ ETMEDEN)İSE DİĞERİNİ ÖBÜRÜNE KARŞI MAZLUM YAPMAZ.İYİ OKUMAK GEREKİR BUNLARI.
  • 2 Yıl Önce

HAREKÂT EMRİ/YAYINLAYIN LÜTFEN

TÜRKİYE KARA VE HAVA HAREKATI(PENÇE-KİLİT) DÜZENLİYOR,C.BAŞKANI BUNU MİZANSEL OLARAK TATBİK İÇİN ÇEKİME GEÇİLİYOR.CB OTURUYOR BAKANLAR AYAKTA VE "HAREKAT EMRİ"VERİLİYOR VE BU KAYIT ALTINA(GÖRÜNTÜLÜ)ALINIYOR.TSK İŞTE BÖYLE GÜÇ DURUMDA BIRAKILIR.DEVLET CİDDİYET İSTER.BUNU BİLE PQROPAGANDA MALZEMESİ YAPMAK İNSANLARLA ALAY ETMEKTİR.RAHMETLİ ECEVİT BİLE KIBRIS HAREKATINDA ÇOK GİZLİ DAVRANMIŞ,USTA MANEVRALARLA ÇIKARMAYI BAŞARILI ŞEKİLDE YAPMIŞ VE HEDEFE ULAŞMIŞTIR.LAUBALİLİĞİN BU KADARINA PES.İNSANI KENDİ ÜLKESİNE ADETA DÜŞMAN EDİYORLAR.YAZIKKİ NE YAZIK.
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Her işi her eylemi , sandık reklamına kullanıyorlar. Ama ABD , harekattan 24 saat önce bölgeyi bilgilendiriyor. İlginç dimmi? Bıktık sadıç vallahi bıktık!!

Hikmet Yılmaz

TRT gözden geçirilmeli. "Kedi'yi havada yakalandı" vs vs ..gibi saçma sapan haberlere yer verilerek işin ciddiyetini sinsice bozuyorlar. Yeteneksiz ve beceriksizlere bu kurum bırakılamaz.
  • 2 Yıl Önce

ÖZBAŞ

Evet, bizleri cambaz'a baktırıyorlar asıl cambaz ip üstünde değil!

ahmet

Abi ben senin içini biliyorumda birilerine malzeme verme ümmeti islamız bir türk kürt karıştırma deki kürt görünümlü kayıp yahudi kabilelerinin kurmaya çalıştığı ikinci terör israil devleti nitekim ehli sünnet işlerine gelmeyen kürtleride bu tarafa sürdüler.
  • 2 Yıl Önce

Mehmet Vakıf başkanı

Bunlar sabataycı
  • 2 Yıl Önce

ADİL

ALİ AĞABEY GENERAL KELİMESİNİ VE ESKİ ORDU MENSUBU KELİMELERİNİ ONLAR İÇİN KULLANAMAZSIN ONLAR İSLA VE TÜRKİYE DÜŞMANI
  • 2 Yıl Önce

Alo ordamisin?

Kibrit copunu gozune cok yaklastirirsan arkadaki ormani kaybedersin..Degerli bir buyumuzden
  • 2 Yıl Önce

Demir

Onlar asker olmuşlar ama insan alamamışlar önce vatan düşmanı olacakmış bunlar gibiler ülkeden kovmak lazım benim ve yetimin bitmemişinin vergisi maaş alıyorlar zehir zıkkım oldun TSK acilen bunlara tahkikat başlatması devletimiz idam kanununun çıkarması lazim
  • 2 Yıl Önce

ZAMAN

pas O HAKKI KİMDEN ALIYORSUN ONLAR SENİ KOVARLARSA NE YİYECEKSİN O ZAMAN

Uğur

Bir defa hem Allah'a hem Türkiye'ye açıkça düşman olan süzme düşman acentalarının ve açıktan teröristlerin bu şekilde rahat rahat konuşamaması gerekirdi. Eğer teröristler çeşitli siyasi partilere sahip olup bunların hepsinden konuşabiliyorlarsa burada karşı tarafa kızmak yerine kendimize kızmalıyız. Ne hakla bu kötülerle iyi geçinip onlara müsaade ediyoruz da üstelik devlet imkanlarıyla şehitlerimizin ve bizim aleyhimizde propaganda yapabiliyorlar? Ne hakla hâlâ Allah yolunda cihadı bırakıp dünya peşinde koşabiliyoruz da o sayede üç beş bin tane terörist çapulcu militan milyonlarca Müslümanın başını hâlâ ağrıtabiliyor? Ne hakla kapitalist zenginlerin güdümündeki sözde-demokratik seçim hıyanetine müsaade edebiliyoruz, o hıyanet ki düşman taraftarı vatan hainlerini parlamento adı altında ülkenin tepesine taşımaktadır ve belki de 6 ay sonra bizzat hükûmete taşıyacaktır? Hele hele PKK'lılar ve onların Zillet İttifakındaki taraftarları hükûmete gelip birçoğumuzu evlerimizden ters kelepçeyle alıp götürürlerse Allah yolunda savaş ve cihaddan uzak duruşumuz için ve bütün ticaretimiz ve "barışçıllığımız" için utanmayacak mıyız? O zaman bile utanmayız da bebekler gibi mızmızlanıp ağlanırız. Çünkü 28 Şubat Sürecinde üç beş tane vatan haini general bozuntusu bize bunun benzerini yaparken demokragguk diye, insan hakguk diye ağlanmaktan başka şey yapmıyorduk. Hadi o zaman siyasi otoritemiz yoktu, emir verme yetkimiz yoktu. Şimdi hepsi var. Yukarıdan gelecek bir emirle müminlerin kitlesel mobilizasyonu yoluyla bir ayda işi bitirivermek için ne bekliyoruz?
  • 2 Yıl Önce

nurettın

bu insanlara politik olarak rütbe takılmış kim çok politika yaptıysa o rütbe almış dolar basarak dolar borcumuzu ödeyelim diyen insanlara or generallik verilmiş vesayet kalktığı için neler neler ögreniyoruz cuntacılık orduda rahat yapılıyordu
  • 2 Yıl Önce

BU BİR İHBARDIR TSK'YA YAKIŞMAYAN YORUMLAR, İFTİRALAR EDEN EMEKLİ PAŞA MÜSVEDDELERİ HAKLARINDA RE'SEN İŞLEM YAPILSIN

GENELKURMAY BAŞKANI BUNU YAPMAYA CESARET EDEMİYORSA, HÜKÜMET ACİLEN BİR KANUN ÇIKARSIN TSK' ya saldıran, hakaret eden, iftira eden, yalan söyleyen,... EMEKLİ PAŞA MÜSVEDDELERİNİ DERHAL VE ACİLEN BÜTÜN ÜNVANLARINI ALSIN, ER SEVİYESİNE DÜŞÜRSÜN, ASKERİ TESİS VE UNVANLARDAN YARARLANMALARINI SONLANDIRSIN. Eminim şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz de bu tiplere mesafeli olacaktır MUŞLUADAM
  • 2 Yıl Önce

İtibar

TSK yı ergenekon balyoz diyerek itibarsızlaştırmak sizin işiniz siz aldanırken bıkmadınız onlarda aldatırken akp li zor zanaat herkes icra edemez

Oğuz ATA

TÜRK OĞULLARINA Düşman yine öz yurduna el attı, Mezarından Ata’n kılıç uzattı, Yürü diyor, hakkı zulüm kanattı, Attilâ’nın oğlusun sen unutma! Medeniyet deme, duymaz, o sağır; Taş üstünde taş kalmasın durma kır: Kafalarla düz yol olsun her bayır, Attilâ’nın oğlusun sen unutma! Koş, Plevne yine al bayrak taksın, Gece gündüz Tuna suyu kan aksın, Yaksın kahrın, bütün Balkan’ı yaksın; Attilâ’nın oğlusun sen unutma! Ziya Gökalp
  • 2 Yıl Önce

Özcan Şahin

GÜNAYDIN YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ ŞAHANE YAZILARINIZIOKURKEN DÖRT KÖŞE OLUYORUM İNSAN NASIL BU KADAR DÜŞMAN YARATIP HÜCÜM EDER TEBRİKLER EFENDİM KİN KÖTÜDÜR
  • 2 Yıl Önce

MUSTAFA

Kemalizim safsatası ile yetiştirilen beyinlerden başka ne beklerdiniz.?Bunlar kendilerini birde "Atatürkçü" diye tanımlarlar oysa bunlar Atatürkçü değil Kemalitdirler,Kemalit olmak demek Müslüman Türk Milletine ve kemalizme hizmet etmeyen Türk Ordusuna düşman olmak demektir.Kısaca kemalizm sünni islam düşmanlığının kılıfıdır.
  • 2 Yıl Önce

Antalya

BAŞTAN SONA HATALI OLDUGUMUZ SURİYE POLİTIKASININ SONUCLARI : 1. SURIYE SINIRINDA TERÖRİST PKK KANTON KURUYOR 2.RADİKAL İSLAMCILAR CİRİT ATIYOR 3. 100 MİLYAR DOLAR KAYBIMIZ VAR. 4. 5 MİLYONA YAKIN SURIYELIYE EV SAHIPLIGI YAPIYORUZ 4 MILYONUNUDA SURİYEDE BESLIYORUZ ABD ESAT RUSYA SINIRIMIZDA KOŞTURUYOR MADDİ MANEVİ BÜYÜK ZARARLAR GÖRDÜK GÖRÜYORUZ ÜLKEMİZİN DEMOGRAFİK YAPISI BOZULUYOR
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Aynen ve el hak doğru tespit.. partisine sahip çıkmayı iman esasından sananlara gelde anlat sadıç!!!

ABDULLAH

Selâm aleykum cihatçı sevdalısı Mümin Ali Kardeş,Allah senden razi olsun inşallah sen bizlere hep destekledin.Emekli general için mesaji aldi hükümetimiz dediğiniz gibi inşallah cihatcilara laf söyleyen emekli generalin rutbesi sökülecek enekli aylığı kesilecek
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Ey Adüvvullah, o aşağılık PKK propagandacısına şimdiki yetkililer ne yapacak bilmiyorum, ama silahlı teröre bu şekilde katılan ve Allahın cihad emriyle alay eden her laikçi vatan haini cehennemde çatır çatır çatırdayacak. Ayrıca 2030'lardaki yepyeni yetkililer de böyle silahlı terörizm propagandacılarının hiçbirini sağ ve salim ve bedeni bütün bırakmayacak. Laikçi PKK'cı vatan hainlerinin üzerine dünya ve ahırette tam felaket yavaş yavaş çöküyor. Onlara müjdeler olsun. Muhahaha.

Okur

Geçersiz karşıya bir iki bomba atarız diyen olmadı mı hala.
  • 2 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Geçmişte silahlı kuvvetler içinde Suriye ve ırak takı gibi Arap sosyalist baas partisi tipinde subaylar ve Amerika'ya bağımlı notocu kafalar çokça yetişiyordu, işte bugün PKK,PYD yi şirin göstermek isteyen ve cihatçilari bahane eden bu ve buna benzer askeri ve sivil brokratlar Türkiye'de bol miktarda vardır. Türk solu ve Kürt solu bu damardandir.bundan dolayı PKK ve PYD terör örgütleri ne kadar askerimizi sivillerimizi öldürseler öldürdüler bunların umurlarında değildir, çünkü olaylara ideolojik, laik sekuler batı düşünce mantikiyla bakıyorlar.
  • 2 Yıl Önce

Neden

Esad la aramız iyi ve dost iken bir anda niye kötü olduk. Düşman olmamızın sebebi ne. Mademki düşmanız niye tekrar dost olmaya çalışıyoruz???
  • 2 Yıl Önce

kahrolsun pkk

bir tanıdık tam 1 yıl önce seçimden önce olacakları söylemişti.Yok artık demiştim. Aynısı oluyor . Vay arkadaş...
  • 2 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Kardeşim . Yine Emekli bir Savaş uçağı pilotu bu emekli general bozuntuları gibi konuştu. TSK da bir zamanlar kimler görev yapmış içimiz yanıyor. Bu şarlatanları kim terfi ettirmiş hepsine yuh olsun.
  • 2 Yıl Önce

Bir de bu ERTÜRK, SOLMAZTÜRKün EŞBAŞKANI Ahmet TÜRK var:))

.........
  • 2 Yıl Önce

şüayıp

Herkes her şeyi en az siyasiler kadar tv lerden izleyip oyunu ona göre veriyor
  • 2 Yıl Önce

cihadi

seriat elbette gelecek vesselam
  • 2 Yıl Önce

Salihce

İzmir de 29 ekim de 2 milyon kişiyi göz ardı etme , hafife alma. Yada İran’a dön bak!

MtAn

Neden geçmişte pkk bitmedi / bitmiyor anlıyoruz sayenizde Ali Bey ...Not ; şeriat müslümanlara gönderilen Allahın emirleri , kanunlarıdır. Hz Muhammed' in hayatıdır.....Namaz bir şeriat kanunudur....hazmedemeyen elbet olacak..
  • 2 Yıl Önce

ARIYOR

mtanBÖYLE DİYEN BU YALANLARA İNANANLARIN ÜLKELERİNİN HALİ PÜR MALİ ORTADA MİLLET KAÇACAK DELİK ARIYOR

;;;;;;;;;;;

NELER duyuyoruz, olamaz böyle bir şey, Rabbim KORUYOR bu Milleti. Her daim
  • 2 Yıl Önce

bir

ALLAH, ALLAH nerede görülmüş böyle bir şey hayretler içinde kaldım, hemen rütbeleri sökülüp maaş mal varlıklarına EL konulmaldır, bu kadarınada nedir??? ŞEREFSİZ, Adi mahluklar..
  • 2 Yıl Önce

Abdullah

Sizinle aynı fikirdeyim mümin kardeşim.Derhak Emekli general tutuklanmali rütbesi sökülmesi msl varlığına el konulmalı emekli maaşı iptaline şimdiye kadar aldığı maaşları faiziyle tahsil edilmeli.Vatandasliktan cikarilmali afganistana mmucahitlere teslim edilmelidir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23