• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diplomalı işsizler

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

çamlı

okumadan yazan,okudugunu anlamadan yazan, yazmış olmak için yazan, bak güzel insan çamlının 35 km uzaktaki dağ köyünde ne diyorlarmış. anlamadın mı, yoksa okumadınmı, hani şu cümle var ya, ttek arabacının.oğlu çif arabacı olurmuş, işte bu bizim 35 km uzaktaki dağ başındaki köyün vecizelerindendir.
  • 2 Yıl Önce

Semih

Zalimler için yaşasın cehennem.
  • 2 Yıl Önce

Muzaffer

Hocam bu alçaklar boş durmayacak.Alçağa alçak, şerefsize şerefsiz diyor, yazdığınız makalenize yorum yapan alçaklarada bir çift sözüm var. Başaramayacaksınız.
  • 2 Yıl Önce

SORMADIK

muzafer KAREKTERİNİ SORNADIK

Okur

Ali hocam Irak da hak hukuk yok diyorsun doğrudur ancak memleketimizde adalet hukuk dört dörtlük mü sanki. Diplomalı işsiz demek ki bir yerde yanlışlık var. Çaplı,çapsız millet görür kararını verir.
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Biz halk olarak suçluyuz beyim. Çorbacıda haftada 6 gün , günde 12 saat askeri ücretti beğenmiyoruz .. çok haklısın
  • 2 Yıl Önce

Mehmet

Neymiş eleman sıkıntısı çekiyormuş. Bedavaya hiç bir hak tatil olmadan asgari ücretle günde 12-14 saat çalıştıracak adam ara yok tabiki. Adam falan aradıkları yok keriz arıyorlar. Patronlar kendi lüks hayatlarından taviz vermezler işçisine vermeye gelince kriz var. Kriz yokken ne verdiniz?
  • 2 Yıl Önce

Okur

Patronlar gerçekten boğaz tokluğuna çalışacak köle arıyorlar. Köle bulamayınca bahane hazır: iş beğenmiyorlar... Aslında işe göre maaş çok az. Siz sadece patronların söylediklerine inanmışsanız. İki tarafı da dinleseydiniz iyi olurdu.
  • 2 Yıl Önce

ÇALIŞIYOR

YEMEK PARASINA YETMEYEN ÜCRETLLERLE TABİİ ELAMAN BULAMAZSIN (HAMBURGER BİLE 75 TL FAZLA İÇECEK YOK) KÖLE BİLE YATACAK YER KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞIYOR
  • 2 Yıl Önce

çamlı

evet bu hazırcı genclik henüz boy atmamıştı, o zaman bizim tekstilde "tek arabacının oğlu çift arabacı olur" kuralı geçerliydi. imdi iş için gelen gencimize gez bakalım sahayı şurada gördüklerinin hangisinde çalışabilirsin, şöyle beş on adım ilerleyip dönüyor, hiç birinde. sadece giristeki masayı beğeniyor, Bir gazeteden kestigim bir küpür vardı. yer S... üniversitesi yemekhanesi, öğle yemeğinde portakal veriliyor, talebeler yemek sonunda çoğunlukla portakalları iade ediyorlar, eğitim bölümünden bi hocanın dikkatini çekiyor, hemen bir anket düzenlet, soru, portakallar niçin yenilmedi? cevap, soymak zor geldi. özür kabahat fıkrası mucibi, ikinci anketi açıyor hoca, evde nasıl yerdiniz? el-cevap, annem soyar da getirirdi. bak yeğenim 6 kasım yaş yetmiş, 1963 yılı anadolu bozkırında şehire 35 km yolu izi olmayan bir dağ köyünden merkebimize bir kirli yorgan, biraz yarma, bulgur sarıp 8 saat gece yilculuğundan sonra sabah güneşle şehre iniş. orta ögretim, bir büyük şehirde iki fakülte, yurt dışı iki ülkede dil egt. gelip birkac yıl. öğretmenlik, tekrar yurt dışı iki ülkede tercümanlık, yöneticilik toplam 9 yıl, tekrar ülkemizde 6 yıl tercüme bürosu ve öğrtm lik, 16 yılda öğrm lik ve tekstil halen çalışmaya devam, Mevlam'ız Teâlâ lutfettiği müddetce. selam eder saglık afiyetler dileklerimle, müsamahanı umarım, arz'u halimden ötürü.
  • 2 Yıl Önce

YERİNE

çamlı HİÇ İLERMEYECEKMİYİZ HEP SEFALETİMİ PAYLAŞACAĞIZ REFAH YERİNE

kani

dedikleriniz isci degil köle ariyorlar Ali bey gunde 12 saat is ucret aclik sinirinin altinda sonra vatandas is begenmiyor
  • 2 Yıl Önce

İthalat ödülü

Irakı bopla beraber tarümar edenler kimdi acaba..?? Uzmanlık sorusu değil,,,,vicdanlık sorusu olsun....abd şeytanının; bu bir fırsattır 1 koyup 3 alacağız diyen kadrolu yerli milli dindar cinleri olabilirmi aceba..!?herkesin canı cehenneme olsun demeye gerek yok,,,zaten öyle..!?bide; Sen hep işveren ağzı konuşuyorsun,,hiç çalışanlar gençler ne diyor hiç bahsetmiyorsun...TARAFLI VE ART NİYETLİSİNİZ...gençler asgari ücretle açlık sınırlarında yaşasın istiyorsunuz,,,,halka gençliğe ülkeye verebileceğiniz ancak bu...açlık seviyesinde işçilik ücretleri..gençler buna hayır deyince çalışacak insan ithal etmek... yazıklar olsun...İTHALDEN BAŞKA YAPABİLDİĞİNİZ HİÇBİRŞEY YOK..ama artık yolun sonu bu sefer hakikaten göründü...gençler;sizi tapar gibi tutan kendi öz ana babalarını zihin duygu olarak terk ediyor...gençlikte ithal edersiniz artık....!? Suriyeliler afganlılar sizin kıymetinizi bilir artık.....!?!?
  • 2 Yıl Önce

csn

her ile vasifsiz tabela üniversiteler kurulmasini niye konu etmediniz? bu diplomali issizleri üreten merkezlere niye elestiriniz yok? ayrica cifte maasli liyakatsizlarin misal banka yönetim kurullarina atanmasina milletvekili yapilmasina niye deginmediniz? her seyde düz vatandas mi kusurlu ve nankör mi oluyor size göre? tek görevimiz sükür mi etmek?
  • 2 Yıl Önce

çamlı

38 yıldır tekstildeyim, suriyeliler dönerse bu alan çökebilir, özellikle atölyecilik. aslında dünya develerinin diken sevmesi gibi ülkemizi yemeye azmettiği son hamlesi rahmetli Erbakan hocamın dediği gibi suriyeden başladılar, o suriyeliler ki kendilerini, ev bark arazi herşeylerini kaybederek bizim önümüze perde oldular, can verdiler on bir senedir. fakat bunu bizim ehli keyf zümreye anlatamadık, bari eko kafayla düşünüp birinci cümle ve sizin birinci bölümdeki yazıya dikkat etsinler
  • 2 Yıl Önce

Timur

Suriyeliler gelmeden önce kendinmi calisiyordun? Suriyelileri sömürmek kolay olsa gerek, nede olsa adamlar ac.

tabelacı

bu haftaki düşmanımız İBTÖ ( iş beğenmeyen terör örgütü)
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Aynen
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23