• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Temiz para”, “Katar Katar satıldık” ve İngiliz muhibliği!

56 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Rabia Zafer

AHMAKLAR SŪRŪSŪ DEVLET BUNLARDAN KESİNLİKLE HESAP SORMALIDIR VE CEZALANDIRMALIDIR YAPTIKLARI YANLARINA KÂR KALMAMALIDIR.
  • 2 Yıl Önce

Yahu bugün

Yahu bugün nedense 100 bin kişinin katıldığı yeniden refah partisi 2.olağan kongresini haber yapmadınız 
  • 2 Yıl Önce

ersan

bay ali suleyman eski tcdd genel mud.5 milyon dolar rusvet aliyor ama sen ve gazeten susuyor neden cunku kamudan fonlaniyorsun.ama olsun ezanlar susmaz bayrak inmez togg engelleyemezsiniz
  • 2 Yıl Önce

Sansar

Ersan, CHP kendi belediye başkanını rüşvetten açığa aldı. Ankara olayı kapatıldı. CHP yalakası gazeteler Batıdan fonlanıyor. Mertek çubuk mevzusunu öğren istersen,sonra yorum yaparsın.

PAYLAŞIYOR

ersan TEK BAŞINA YİRİRLERMİ YERSE KUSTURURLAR KİMLE PAYLAŞIYOR KORUMASINI ALIYOR BU SAYEDE

fetöcülerin ipi ile

fetoculerin ipiyle kuyuya inen Ersan 5 milyon $ rüşvetden bahsediyor varsa böyle elinizde bir belge çıkartıp gösteri yoksa ben de ersen 50 milyon $ rüşvet alıp bu yorum yaptı diyorum

Dertli

Faiz sebep enflasyon sonuç dediler faizi indirdiler. Enflasyon uçtu döviz uçtu.  
  • 2 Yıl Önce

Hancı

Afrikası’ndan Türki Cumhuriyetlerine kadar.. ne demek Ali efendi?  
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Bir baba , çocuklarına para getirin de , nerden getirirseniz getirin dermi? Eve gelen torbalarla paranın hesabını sormaz mı ? Bu minvalde kaynağı belirsiz paraların ülkemize gelmesi de aynen böyledir. Haram para giren hanede / ülkede bereket huzur kalmaz.
  • 2 Yıl Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDANÇARKLITAIFE. .. 
  • 2 Yıl Önce

CHP'nin YURTLARINDA KADINLI ERKEKLI KALINMASIN diyen ORATCAG Kackini!

Avrupa'da yasadigim ulkede kadin erkek tuvalet ayrimi bile kalkti ve adamlar Konya ilimiz kadar bir tarim arazisinden bizim 10 katimiz urun aliyor.  
  • 2 Yıl Önce

sol

Türkiye’de sol demek Amerika’nın uşakları demektir bakın Cumhuriyet gazetesi Halkbank olayında Amerika’nın nasıl uşaklığını yaptı bir gün gazetesi Amerika’nın nasıl uşaklığını yaptı s400’de Cumhuriyet Sözcü birgün Amerikan uşaklığını yaptılar

Mehmet

Türkiye 'de sol demek ahlaksızlık demektir!

SAFSATACI

Türkiye de sol demek DÜSTLÜK ADALET HAKKANİYET MAZLUMUN EZİLENİN HAKLARINI KORUYUP SAVUNMAK DENEKTİR SAFSATACI

Türkiye de Sol demek

Türkiye de Sol demek faşist lik demek Soygun hırsızlık demektir  

Ali levent

Güzel tespitler.  
  • 2 Yıl Önce

csn

Nebati bakan londra da o malum masalarda oturunca haci dan bir elestiri okumadik aynen Bozdag in ziyareti de birden helal oluverdigi gibi dimi. riyakarlikta U dönüsler bitmemis halen
  • 2 Yıl Önce

VAR

BİRDE KAYNAĞI SORULMAYAN VERGİ ALINMAYAN PARA VAR
  • 2 Yıl Önce

KEMALİST

Peygamber efendimiz (S.A.V) Hz.Muhammed der ki:Hadisi Şerif;("Acıda olsa da doğruları söyleyiniz") der! Biz anlatamadık 20 yıldır söyledik ama hala yalana talim edenler,eee !ozaman Müslüman ne düşer?" acını olanı söylemek"Türkiye’nin İlk Askeri Eğitim Uçağı MKEK-44 Uğur yaptı bundan bahseden var mı? bahsedelim!
  • 2 Yıl Önce

AKINCI 1453

Kilicdaroglu mis mus falanini filanini bir kenara birak, eski maliye bakani mehmet simsekin hergün gittigi ingilteredeki finanz kurumlarina hala faiz ödüyoruz bir, iki;meclisin kabadayisi akpli vekil alpay terörist dedigi ve tabiki dogru, nicin hdpyi ziyaret etti ? Tabi tabi duyuyorum vatanin cikari icin !
  • 2 Yıl Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDANÇARKLITAIFE. .. 
  • 2 Yıl Önce

Ali İLKER

Fıtrat degişmez !!!
  • 2 Yıl Önce

Moruk

YAZILARINIZA BAYILIYORUM  
  • 2 Yıl Önce

AHMET AKDEMİR

istermisiniz bunlar katara kiralanan yerlerden aldıkları parayı ingiliz merkez bankasında batırsınlar bunların temiz paralarını ingilizlere yedirirler mi yemeleri için üste para bile verirler.
  • 2 Yıl Önce

akademisyen

kk kazayla iktidara gelse 4--5 yıl zaten yürütemez de sonraki 40 yıl boyunca iktidar yüzü göremez.yolsuzlukların nasıl ayyuka çıktığını kör gözler de görür o zaman ...allah korusun o günlerden.
  • 2 Yıl Önce

Yılmaz

İlk düğme yanlış iliklendi bir kere. Hamburgerci Kemal beyimiz ABD ve İngiltere'ye hangi sıfatla gitti!? Anamuhalefet olan CHP genel başkanı olarak mı yoksa Millet ittifakının yetkilendirdiği kişi olarak mı gitti? CHP genel başkanı olarak gitse " TEMİZ PARA" verenler! seçimlerde senin parti olarak kazanmaya çapın yetmez derler, çünkü bunu CHP ve Kemal beyimiz den daha iyi biliyorlar. Millet ittifakı yetkilendirmesi ile gitmesi mümkün değil, çünkü aday olmasına karşılar,altılı masa Noter değil, son kararı sayın Akşener verir söylemleri var. Yani işin özeti,Kemal beyimiz kendi çalıp oynuyor. Yakın zamanda Bakan Nureddin Nebati için: Niye gitti İngiltere'ye? Para dilenmeye, demişti. İşte böyle Kemal bey, dilencilik gelir ayağına dolanır. Dünyanın sömürülmesinin anavatanı İngiltere'de TEMİZ PARA aratırlar, tefecilerin merkezi dediğin yerde TEMİZ PARA aratırlar sana. İngiltere'ye gitmeden önce malum uyuşturucu ile cari açık meselesini ortaya attı ( Kuvvacı, Atatürkçü, vatansever, Türk milliyetçisiyim diyen hiç bir kesim bu nasıl bir suçlama demedi, diyemedi, tıpkı Tsk'ya attıkları çamur gibi. Bir vatan evladı tamamına bedelmiş, Burak Haktanır, ALLAH razı olsun ) Bu işlerin temelinin nereye dayandığı, kaynağın kimler olduğu, kimlerle içli dışlı oldukları şu destekle sanırım belli oluyor. Fetö kaçkını Said Sefa bakın nasıl bir tweet atıyor "Süleyman Soylu'dan, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e kadar üst düzey siyasetçi ve bürokratların uyuşturucu işini sevk ve idare ettiğini, sınırlardan geçerken buna göz yumduklarını yıllarca ve defaatle anlattım. Muhalefet nihayet işin ciddiyetini kavramış.” İfadelerini kullanıyor. Son cümleye dikkat, hem muhalefete AFERİN var hemde ortaklığın itirafı var. Üstelik Kemal beynimiz bu söylemi ABD dönüşünde söylüyor ve ardından da TEMİZ PARA için İngiltere yollarına düşüyor!!! Mesaj ne? İktidar kirli ben temizim mesajı.Geçmiş ortak söylemlerde de hep bu strateji işlendi. Neyse, yeni nesil çok şanslı, Kemal beyimiz sömürgenin anavatanından, tefecilerin cirit attığı merkezden hepsine TEMİZ PARA BULDU,geliyor gelmekte olan...Tam muhalefetin siyasi zekasına uygun bir söylem!
  • 2 Yıl Önce

Yılmaz

Gri liste ne? Gri listeyi yayınlayan kuruluş kimden alıyor bu yetkiyi, bu kuruluşu kim kurdu? Kuruluşun adı, görevi nedir? Dünyayı soyan, sömüren hırsızlar, teröre teröriste yatakçılık yapan, finansman sağlayan şerefsizler kuruluş kurmuş, dünya ülkelerini suçluyor, listeye dahil ediyor, listeden çıkartıyor, ne ala dünya.

DÜŞTÜK

Yılmış SEN KAÇ KERE KAYNAĞI SORULMADAN VERGİ BARIŞI ADI ALTINDA VERGİ ALINMADAN KAYNAĞI SORUŞTURULMADAN ÜLKEYE PARA GEİRMESİ İÇİN VERGİ BARIŞI ÇIKARILDI ÖZENDİRİLDİ NİYE BU NASIL PARA NİYE KAYNAĞI SORULMUYOR GİRİ LİSTEYE NİYE DÜŞTÜK

Vatandaş

Genç kızların özelleri pedi CHP'ye mi düştü, bu çok KORKUNÇ bir olay,Bana göre ekmek fabrikasını çalıştırmayıp, namus sözü verdiği halde çalışanları çıkartan CHP'yi KINIYORUZ. Kendi işine baksın kendi partisini IMFye bağlasın. Vatanhaini parti. Korkutuyor bu parti BENİ hemde ÇOOOK.
  • 2 Yıl Önce

bunu da yayınlarsanız, sevinirim.

Çok afedersiniz, chp ped dağıtmış, daha önce de başka bişey dağıtmış, Hayırdır inşALLAH. Bu ne anlama geliyor????? Nasıl güvensinde kullansın zeki genç. Hijyen mi değil mi? ??? Niye para dağıtsın, madem çok düşünceli önceliği vardır, belki hiç ihtiyacı yoktur.
  • 2 Yıl Önce

;;;;;;;;;;;;;;

Birde CHPli yurtlardakızlı erkekli kalınıyormuş, doğru ise inanamıyorum, bu da kanunla düzenlenmeli Temiz toplum Temiz siyaset iistiyoruz, Müslüman Ülkedeyiz, Herkes Dini, Milli değerlerimize saygı duymak zorunda.

Bir Savaş çıksa ilk önce bunlar kaçar!

Şehitlerimize bak hepsi sağ kesmin çocukları.! Hiç Nişantaşı lı, Bebek ve Yalılarda oturanlardan var mı? Bu Azgın azınlık Vatan ın gerçek sahibi Vatanperver Anadolu halkın göbeğini kaşıyan adam bidon kafalı makarnacı kömürcü diyip kin kusan tipler bunlar. Vahdettin hain ilan ediliyor Adam kaçmıyor Kovulunca 5 parasız Ataları Alparslan ın Fatih Sultan Muhammed hz nin fethettiği Vatanından sürülüyor. Vahdettin tırnağı olamaz Göbelsoğlu
  • 2 Yıl Önce

Eskidendi

Askerlik artık para ile...bu işin sağı solu kalmadı..o dediğin eskidendi..eşitlenildi artık.

Recep Dengiz

ALİ BEY YALANCILIĞI MAHKEMELERCE TESCİL EDİLEN, KAZANDIĞIMIZ BELEDİYELERDE, BİR TEK İŞÇİ ATILMAYACAĞINA DAİR NAMUS SÖZÜ VERİP BİNLERCE İŞÇİNİN İŞTEN ATILMASINA SESİ ÇIKMAYAN, BAY KEMALİ AZİZ MİLLETTİM ASLA KAALE ALMAZ, ALİ BEY.
  • 2 Yıl Önce

Atmeciler

İşten atılanlar işe gitmeyip ate meden maaş çekenlerdi, biri benim amca oğluydu.

O halde

"Paranın dini imanı olmaz"....o halde; herşey para ile olduğuna göre hiçbirşeyin dini imanı olmaz..herşey boşa düşer..
  • 2 Yıl Önce

Fikret Türk

Ali bey kardeşim Kusura bakmayın ama abesle iştigal edersiniz bu by ka mal kendini ne sanır sen kimsin ki para getirmek için sömürge parasını aklama için komisyon aldığın ülkeden para getireceğim dersin ha partin içince o bizi ilgilendirmiyor hatta seviniriz vatanımın temiz parasını yemeyi bırakırsınız bari bir hayrınız olur başka türlü sen ssk yı batırmış bir beceriksiz yalancı dan başkası değilsin by ka mal
  • 2 Yıl Önce

Namık KASIMOĞLU

Türkiye yi hem sömürerek hemde herkesin bildiği ve iktidarın ses dahi çıkarmadığı. Televizyocu ingiltereden takım satın alıyor. Sen dahi iki satır yazamıyorsun. …
  • 2 Yıl Önce

M. Fatih

 K K 2023 bitmeden kaçacak!
  • 2 Yıl Önce

FITIK

M fıtık SEN DÜNYA LİDERİNE MUKAYET OL

Sedat Peker KK degil

Baskalari kacacak diyor ve adamin her dedigi de dogru cikti!

bir

Selman durmadan Dünya parası tablolar aldı, ingiltereden,kk gördün mü halk geçinemediğini söyleyecekSOKAĞA dökülmüş, Bizi Sömürterek mi geçimini temin ettireceksin ingilize yoksa Casusluğun yaptığın Ülkemize hainlik yaptığın şeyler ortaya çıkacak kaçacak yer mi AYARLIYORSUN ??????.
  • 2 Yıl Önce

Halil dayı

Yav şu ibişi nasıl kaale alıp bukadar yazı yazabiliyorsunuz hala anlamadım yav karşınızda sizi anlayabilecek biri yokki
  • 2 Yıl Önce

MUZAFFER

YASIN OKUYORDU.? ÇOK İŞIMIZ VAR .? 16 MİLYON. BIZI BEKLİYOR. ÇOK .ÇALIŞ MALIYIZ. DEDİLER. ÇOK YALAN. ÇOK TATİL. ÇOK. EZİYET. ÇOK. İŞÇİ. KAPININ ÖNÜNE. ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE SAVURGANLIK YAPIYORLAR. c h p .YÖNETIMI.? a b d .? i g l i z.? a l m a n .? r u m .? .k  .BENİ ŞECTİRIN. AYNASI. TÜRKIYE DE YAPALIM . DIYE. GEZIYOR..TURKIYEYI .SIZIN EMRİNİZE VE CEGIM. PARÇALAMAYA. HAZIRIM BEN. 'NI.? ŞECTİRIN...12 YIL BOYUNCA YAPTIĞIM. YAPACAĞINIMIN.? TEMINATIDIR..BENİM ADIM. ..???????.
  • 2 Yıl Önce

Ömer

Ke malı geçiyorum o belli de Ak parti neden hdp ile görüştü . Çok büyük hata muhalefet bunu tepe tepe kullanacak . Yanlış yanlış neymiş anayasa bilmem ne terör partisi ile neyi konuşacaksınız . Daha yeni şehid geldi iki aylık evliymiş eyvah eyvah...
  • 2 Yıl Önce

...

ingiliz muhibi olsanız gene iyi siyonist rothschild'ın "paaartneri" olmuşunuz! yazıklar olsun!
  • 2 Yıl Önce

Asım'ın nesli

KeMAL Bizim Vahdettin ve Damat Ferit'e ozenmis, Ingiliz Muhipler Cemiyeti'ne uye olup gelmis.
  • 2 Yıl Önce

Recep Polat

"SORUYA" yanıt = Kemal Kılıçtaroğlu yazsam burada yorum yazan herkes inanır maalesef....
  • 2 Yıl Önce

Güney Doğulu

CHP tarihimiz boyunca emperyalislerin temsilciliğini yapabilmek için kılıktan kılığa girmiştir. CHP halen militanten uzak eski hegemonyacı CHP. Milli şefleri İsmet İnönü ise meclisin ilk günlerinde Amerikancı olmalıyız diyerek, dediğini yaptırana kadar bahaneler üreterek meclise gelmemiştir. ... (Kaynak: Doğan Avcıoğlu - Milli Kurtuluş Tarihi)
  • 2 Yıl Önce

Maocu gızıl gomonist

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Mardin İl Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, PKK'lı teröristlere "kardeşlerim" diyerek seslendi. (Basın)
  • 2 Yıl Önce

MUSTAFA

Kemal Kılıçtaroğlu'nun İngiltereye gitmesini Temel Karamollaoğlu mu önerdi yoksa.Nede olsa onların eniştesi olur,Sayın Karamollaoğlu.
  • 2 Yıl Önce

Hemsinili

Turkiyeninde bir donem mesafe koydugu 
  • 2 Yıl Önce

A yolcu

Hocam temiz para bu işin örtüsü Türkiye de söylediğinin daha ilerisini ABD ve inğiliz lere de söyler. Tayyip Erdoğan sizi dinlemiyor ben daha KULLANIŞLIYIM birde beni deneyin her türlü kullanılmaya varım yeterki o koltuğa beni oturtun rabdiye değil başka ne olursa olsun ben razıyım demişti
  • 2 Yıl Önce

şüayıp

İngilizlerin kap kara sicilleri vardır temiz geçmişleri hiç olmamıştır
  • 2 Yıl Önce

ÖZBAŞ

Biri arkasından pöh dese, oracığa yığılacak kadar cesaretsiz KK, nasılda cesaretlenmiş çapsız, ilk önce kendini aklasın, boğazına kadar çamurda üstelik ingiliz çamuru..
  • 2 Yıl Önce

Soru

Akın ipeği kim zengin etti
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23