• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fincancı’yı, canlı yayında yargılayın..

47 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

GÜLER

Ali bey ben artık çok korkuyorum vatanımızın düşmanları bizden çok ve güçlü neden bu ülkeyi sevmiyorlar Askerimizden bayrağımızdan dinimizden nefret ediyorlar Terör örgütlerini canları pahasına savunuyorlar.Allah sizden razı olsun ne güzel yazmışsınız.Allah bu ülkenin bu vatanının düşmanlarını bu ülkeye hasret bıraksın.
  • 2 Yıl Önce

ata

ee adam gibi kanun yapamazsa bir memleket, üstüne üstlük isviçre çakısı gibi kanun aparırsanız böyle sonuçlar az bile.... yani katırcı masum... suçlu bizleriz... olan biteni büyük bir soğukkanlılıkla seyreden milyonlar suçlu... vatan millet bayrak soğukkanlılıkla ele alınabilecek şeyler değillerdir....
  • 2 Yıl Önce

BİLDİKMİ

BEN HAKLIYIM DEMEKLE HAKLI OLUNMUYOR HELE HELE HAMESETLE ASLA ERMENİ YALANININ TERSİNİ YILLARDIR İSBATLAYA BİLDİNMİ

İhsan y

Yine lafı istediğin yerden eğdin büktün  hacıcavcav  
  • 2 Yıl Önce

Kadın

Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı mutlaka kadın olmalı. Dünyadaki tüm gelişmiş ülkeler kadınlar tarafından yönetiliyor. 
  • 2 Yıl Önce

DOĞURMAK

KADIN İŞİ SÜRTÜK KULUÇKA MAKINASI GİBİ 5 10 15 ÇOCUK YAPMALI HİTLERİN ANLAYIŞI GİBİ KADININ GÖREVİ (YENİ ARİYEN NESLİ) YARATMAK DİNDAR KİNDAR (ARİYEN BENZERİ) NESLİ DOĞURMAK KIDEMİDE YAPTIĞI ÇOCUK SAYISIYLA ARTIYORDU HATTA MADALYA VERİYORLARDI FAŞİSTLER 3 ÇOCUK FAZLASINI DOĞURAN KADINA HİTLER DÖNEMİNDE DE ŞİMDİDE AYNISI KADININ KARİYERİ YAPTIĞI ÇOCUKTUR DİYEREK

Mehmet

Aman kalsın! Çiller zamanını gördü bu millet, hesapta ekonomi profuydu ama millet sürünüyordu!..

ÖZBAŞ

Evet 40 gün sonra istifa etmeli, gelişmiş ingiltere gibi, şu yabancı hayranlığının sonu gelmeyecekmi?

AKINCI 1453

gaz tuz muz falan filan ile fark etmez bütün teröristlerin ve fincanci gibi terörist sevicilerin cani cehenneme !
  • 2 Yıl Önce

Recep Dengiz

ŞEREFLİ TÜRK ORDUSUNU, HİROŞİMADA NAGAZAKİDE, VİETNAMDA, AFGANİSTANDA, KİMYASAL SİLAH KULLANAN ŞEREFSİZLERİ GÖRMEYİP, AZİZ ORDUMUZU, VATANIMIZI BÖLMEK İSTEYEN PKK TERÖRİSTLERİNE KARŞI KİMYASAL SİLAH KULLANMAKLA SUÇLAYAN, SÖMÜRGECİ ZALİMLERİN KUCAĞINA OTURMUŞ KANSIZ ŞEREF YOKSUNLARININ ALLAH BELASINI …..
  • 2 Yıl Önce

Salihce

Yine çok hayati bir mevzuya parmak basmış Ali bey .  
  • 2 Yıl Önce

Zorunuza gittiyse ne mutlu

Adı TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ olan derneğin başında ki Pkk sever tip, devleti ve askerini suçluyor, yetmiyor bir benzeri CHP vekili de aynı naneyi yiyor. Bunları eleştirmek de sizin zorunuza gidiyor olmalı ki imalı yorum yapıyorsunuz.

csn

anayasal güvence altina alinan toplanma ve gösteri özgürlügü ne durumda haci. valiler seri olarak hükümetin isine gelmeyenleri yasakliyor. bari burada özgürlük edebiyatini etme ve uluslararasi ölcümlerde alt siralarda niye oldugumuzu da pekkala izah edersin.
  • 2 Yıl Önce

HALA

Vatansever SADECE VE SADECE GERÇEĞİ ERMENİ KATLİAMI YALANINDA NE OLDU HALA HAKLILIĞIMIZI İSBATLAYAMADIK

Vatansever

İFŞA ET Diye yazan neyini isbat edelim Türkiye Cumhuriyeti olarak ağzınla kuş tutsan bu insanlık katillerine beğendiremezsin.

csn

Vatansever senin kuzey kore liden hic bir farkin yok. demokrasi biatcilik ve tapinmaktan ibaret oldugunu sanar. ucuz hamasete inanir ve hic sorgulamaz A haber ne söylerse ona inanir acmazlari de hain edebiyati ile gecistirir. bunu da vatanseverlik sanar aynen kuzey koreliler gibi.

İFŞA ET

Vatansever O ZAMAN TERSİNİ İSBATLA DÜNYAYA İFŞA ET ARAŞTIRMADAN NİYE KAÇIYORSUN ARATIRILMASINDAN KAÇMAKMI VATAN SEVERLİK

Mehmet

Vatansever kardeş, bu toprakların insanı olmadığı yorumlarından belli zaten..

Vatansever

Hatay Bbb lütfünün zillet cumhurbaşkanı adayını uluslararası karar vericiler belirleyecektir dediği ülkelerin yer üstü yer altı zenginliklerini sömüren insanları kilo ile getirip köle olarak satan karın tokluğuna çalıştıran Müslümanları Kızılderilileri öldüren kızılderililer aç kalsın diye 1.5 milyon bufalo katleden atom bombası atıp insanları diri diri yakan ulusların belirlediği standartan bahsediyorsan batsın o standart cahilliğinizi örtmeye çalıştığınız özgürlükmüş daha ne olacak her türlü yalan iftira küfür gırla gidiyor eğer Tsk kimyasal silah kullandı diyenler seni rahatsız etmiyorsa bu toprakların insanı değilsin demektir

Yorumcu

Saman tayfa nerdesiniz? Hadi kkyi merali savunmaya gelmediniz ? Milli görüşçüler bari burda olsa. En sevdiğim kitle
  • 2 Yıl Önce

Aki okuru

Yorumcu arkadaş, bana mı seslendin?

ALİ BEY , İSLAM ADALETİNİ YAZIN

İSLAM ADALETİ olmayınca ne yazsanız boş...avrupanın kanunları ile müslümanlar yönetilmez..bunu halen anlamayan müslümanlar var !
  • 2 Yıl Önce

Selim

Allah bu pkk ninda , onunla yolu bir sekilde kesiseninde belasini versin. Simdi yazar yorumunu yapmis ama olaya ortadan anlatmaya baslamis. Ve sonunda demiski "Bu vesile ile, İyi Parti’nin çakma ülkücülerine bir daha seslenelim.." ve chp ile devam etmis. Pek bu hendekler kazilirken, 797 insanimiz hayattayken devlet ve devleti yonetenler ne yapmis, valiler ne yapmis, kim askerimizin, mulki amirlerin mudahale etmemesini istemis. 
  • 2 Yıl Önce

Nur

Kadın neresinden tutsanız dökülüyor  
  • 2 Yıl Önce

Veli

Bu alçaklara gerektiği cezayı verecek devletin savcıları nerede? Bu alçakların yediği naneler yanlarına mı kalıyor?
  • 2 Yıl Önce

KALDIRAMADIK

Veli CEZA VERMEDEN ÖNCE ARAŞTIR GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKAR SONRA NEYSE O CEZAYI VER TABİİ Kİ BENDE KARŞIYIM ERMENİ KATLİAMI YALANINININ TERSİNİ YILLARDIR İSBATLAYIP ORTADAN KALDIRAMADIK

Hüseyin

Tsk kimyasal silah kullandı diyenler pkk sizi tükürüğüyle boğar sırtımızı pkkya dayadık diyenlere apo demirtaş bebek Şehit katillerine özgürlük ve kahvaltı yapacaklar bakanlık verecekler khk kck lıları affedecekler lgbtye özgürlük diyenler başörtüsüne çul bez parçası diyenler başörtüsü görünce midesi bulanan Ezan sesi Şehit denmesinden rahatsız olanlar Çanakkale şehitliğinde vur patlasın çal oynasın alkol içerek kutlama yapanlar Şehit ailesine küfür edenler Fatih Sultan Mehmet Han ın huzurunda pervasızca eli kıçında tekme sallaya sallaya gezenler
  • 2 Yıl Önce

Hüseyin

Hangi yüzle Muhafazakar Milliyetçi kesimin oyunu istiyorsunuz anlamak mümkün değil Çanakkale Kurtuluş savaşlarında yiyecek yemeği içeçek suyu giyecek teçhizatı olmadan savaşan neslin torunları olarak açlıktan ölsekte dik duracağız midesi bağırsakları boşaltım üreme sistemi için hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyanlar anlayamaz

Vahap Kalyoncu

Şimdi bu verilecek olan cezaların yatarı yoksa niye veriliyor bir cezaki vatan hainliğini bile engelliyemiyorsa ne işe yarar madem öyle bende bu kadına en ağır hakaretleri ediyorum beni de yargılasınlar.
  • 2 Yıl Önce

Asım,ın nesli

İnsanın chp nin başındaki madrabaza sen neymişsin be Kemal abi diyesi geliyor, chp zihniyetinin koalisyon ortağı olduğu 90 lı yıllarda Müslüman türk milletine aile planlaması adı altında bir operasyon çekiliyordu, chp zihniyetinin milletin çocuklarına iş bulma gibi zorunluluğu yoktu işte bu yüzdendirki anne babalara aile planlaması öneriliyor çok çocuk yapmamaları telkin ediliyordu, aile planlaması operasyonu ile birlikte eş zamanlı olarak doktorlar tarafından akraba evliliğinin sakıncaları dan bahsediliyor akraba evliliği yapılmaması konusunda insanlar uyarılıyordu, hatta akraba evliliği yapanlara büyük bir suç işliyor muamelesi yapılıyor, akraba evliliği yapanlar akla ve bilime karşı gelmekle ve cahil olmakla suçlulanıyorlardı, evet akraba evliliğinin bazı mahsurları vardı, doğacak çoçukların sakat olarak doğma olasılığı çok yüksekti, çoçuklar sakat doğmasa bile kan grubu olarak çok az rastlanan negatif kan grubu ait olarak doğuyorlardı, iyi de o günden bugüne aklın ve bilimin kurallarımı değişti, yok canım sadece chpnin başındaki madrabaz teyzesinin kızı evliydi, tabibler odası denilen fitne fesat yuvası, veli nimetleri olan birini akraba evliliği yaptığı için cahil olmakla mı suçlayacaklardı.
  • 2 Yıl Önce

SEFİL

"ÖZBAŞ "1.5 MİLYAR NE YAPTIKI DAHA DAZLA OLUNCA NE YAPACAKTI DAHA AÇ DAHA SEFİL OLACAKTI

GİBİ

AFGANİSTAN PAKİSTAN BENGALDEŞ KONTROLSUZ ÇOĞALDIDA NE OLDU HEPSİ AÇ SEFİL HAYVANDAN KÖTÜ DURUMDA YAŞIOR AMA ÇİN BU GÜN DOĞUM KONTROLU UYGULAMASI SONUCUNDA DÜNYA DEVİ OLDUĞUNU UNUTMA DOYURAMADIĞIN EĞİTEMEDİĞİN NÜFUS KÜLFETTİR HER AN PATLAYACAK HAZIR BOMBA GİBİ DE TAHİBATKARDIR

ÖZBAŞ

Aile planlaması ile müslümanların çoğalması önlendi, şimdi çekirdek aile tercih ediliyor, haberlerde evliliklerin azalıp boşanmaların arttığı söyleniyordu.

abdullah

Teröriste karşı ne kullanılacak anlamadım. Vatanımızı bölmeye çalışan teröristlere karşı bütün imkanlar kullanılmalı. Kimyasal silah da dahil. Bu terör sevicilerin hala rahat rahat devleti suçlamaları ağrıma gidiyor. Reisin bunlara müsaade etmemesi lazım.
  • 2 Yıl Önce

Mehmet

Ne oluyorsa merhametten oluyor, kimyasal biyolojik her türlü imkan kullanılmalı, acırsan acınacak duruma düşersin, öyle de oluyor zaten..

KARİYER ÇOCUKLARI.

BAK PKK 5,10,15 ÇOCUK YAPIYOR.41 AY YATTIN AMA AKILLANMADIN HALA BİR ÇOCUK DİYORSUN.KARİYERDE NEYİN NESİ.KARİYER EN AZ 3 ÇOCUK.AL ŞİMDİ ROZETİNİ BAKALIM.DOĞRU A HABER'E.YALLAH.
  • 2 Yıl Önce

Fikret Türk

Ali bey kardeşim iyi dersin ama az dersin bu fincancı katırı tipli malum şahıs dr lık yapmıyorsa bunun maaş ını kesip bunu hainlerin yanına dağa gönderelim oraya daha çok yakışmazmı
  • 2 Yıl Önce

ramses

sezgin denen kişinin de dokunulmazlığı yok hükmünde devlete iftira ihanettir bunun cezası bellidir!
  • 2 Yıl Önce

Mehmet

Fitne ve terörist yuvası TTB acilen kapatılmalıdır!..
  • 2 Yıl Önce

İsmail zaza

Güzel bir tesbit, "ölmüş Marksizmin tabutunu Türk solu Kürt gençlerin sırtında taşıtiyor." Kendi bölgelerinde milletvekili seçilmesi imkansız onun için terör örgütüne sahip çıkarak doğudan vekil seçiliyorlar, TTB başkanı bu seçimde doğudan vekil seçilirse şaşmamak lazım birde fikirleri kafa yapıları aynı olduğundan destekleri devam edecektir.
  • 2 Yıl Önce

VERSEYDİN

KESKE SENDE MİLYARDA BİR NASİB ALABİLMİŞ OLABİLSEYDİN OMUZ VERSEYDİN

kardasan

İyi fikir.. ayrıca, Türk devlet kurumlarının başında ismi bile arap ismi olan, Türklükle ilgisi olmayan, neye hizmet ettiği şüpheli önüne gelene ceza kesen birtakım tiplerinde canlı yayında hemen istifa etmesi gerekir ve şarttır. İlerde mahkemelerin yükünü azaltmış olurlar!...
  • 2 Yıl Önce

MUZAFFER

YARĞI.? MÜSLÜMAN. VE TÜRKIYE. DÜŞMANI. KIM VARSA. GÖRMEZ. DUYAMAZ. 'DAN GELIYOR..?. GELİMLİ .ĞİDİMLİ. DÜNYAYA ALDANIYORLAR..??????.?
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Bu kadının ve o kuruluştaki hempalarının dağdaki teröristten farkı yoktur, hatta kat kat fazlası vardır. En bariz ve en ağır kara propagandayı en üst düzeyde yaptığından bu kadının eli dağdaki teröristlerin büyük çoğunluğundan daha kanlıdır. Bu sebeple kendisi tam olarak ama tam olarak bir terörist elebaşıdır. Dolayısıyla, şuna göre ki askeri ceza mevzuatındaki bir müphemlikten dolayı idam cezası aslında tamamen kalkmış sayılmaz ve böylesi terör ve harp suçlularına hâlâ verilebilir, o hâlde bu terör elebaşı şahıs kesinlikle idam edilmelidir. Kesinlikle, ama kesinlikle, ama kesinlikle... Onu ve korkunç hempalarını beraat ettiren yüksek mahkemeye gelince, onun ve üyelerinin suçu dağdaki teröristlerin çoğunluğunu bırakın, bu terörist elebaşı kadınınkinden bile büyüktür, zira onlar yasal yetkilerini suiistimal ederek devletin en yüksek kaynaklarıyla en üst düzey teröristleri kolladılar ve böylece teröristler onların sayesinde pek çok askerimizi ve birçok vatandaşımızı şehit ededurabildi. O mahkeme de lağvedilmeli ve yolsuz mahkemetorlar da gereği üzere en ağır cezalandırılmalıdır. Bu cezalar ve özellikle kutlu idamlar gerçekleştiği gün, göklerdeki mazlum şüheda-yı kiramımızın yüzleri elbette bir kere daha aydınlanıp gülecektir. Ve bu psikopat, merhametsiz, gaddar ve sivri dilli ve sahtekâr terörist elebaşıların eşitlik ve hakkaniyet gereğince toprağa gübre olup gitmesiyle beraber ülkemizde yeni bir güneş doğacak, yeni bir sevinç ve huzur yeşerecektir. Allah bizlere o aydınlık ve neşeli adalet ve hakkaniyet günlerini görmeyi nasip eylesin ve bizleri iman ve düzgün davranış ve mücahededen ayırmasın.
  • 2 Yıl Önce

Ömer

Onca yaptıklarından sonra hala görevde nasıl kalabiliyor neden kapatılmıyor . Cezalar çok az en az on yıl olmalı bakın sesleri çıkıyor mu? Teröre desdek suçu ağır olmalı . Maalesef kanunlar suçludan yana biraz zorlasalar bu ahlaksızlara ödül bile verirler . Fetönün vldeoları neden önlenmiyor interbette cirit atıyorlar olmaz ki .
  • 2 Yıl Önce

KESİYORSUN

İHMALLERİ YÜZÜNDEN SOMA ERMENEK FİŞEK FABRİKASINDA (301 41 V. D. ) MASUMUN CANINA KIYANLARA NİYE CEZA İSTEMİYORSUNDA BURDA AHKAM KESİYORDUN

ÖZBAŞ

Nasrettin hoca'nın fıkrasında olduğunu gibi, fincancı katırlarını ürkütmeyelim..
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23