• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zübeyde Kamalak’a mide kanaması geçirtmek hukuka uygun muydu?

90 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir

Akit Gazetesine DEĞİL CEZA OKUYUCUSUNA 
  • 2 Yıl Önce

Özer

Lafontenden masallar. Türkiyede şu anda baş örtüsü sorunu yok. K. K akparti ye can simidi attı. 
  • 2 Yıl Önce

Örey

Adalet karar vermiş (kamalaklar Baba oğul anne Türkiye’de adalet yok diyorlar ama olsun) lehine o da hakkını istiyor ne var bunda. Bir günde başkalarına yapılan haksızlık,hukuksuzlukları yazamıyacaksın iktidar elden gidene kadar
  • 2 Yıl Önce

Fatih

2023 seçiminde %1 in önemli hale gelmesi sebebi ile Kamalaklara,Temele Milli körlere, Ahmet , Ali, Gül gibilere cevaplar yazmak, onların zilletlerini yazmak size çok zor gelse gerek. Allah yardımcınız olsun, akıl sağlığınızı korusun.
  • 2 Yıl Önce

Hakikaten ak..

Bunlar hakikaten ak...
  • 2 Yıl Önce

sergen

Parayi niye odemedin.Ali efendi.Sonrada ağliyon.kamalaka çamur atiyon.Mağduru oynuyon.guya diyecenki bakin yargi bağimsiz değil diyorsunuz bize bile aleyimize kararlar veriyo..Yemezler Ali..Sana gelen icra Devede kulak okyanusta bir damla.. 
  • 2 Yıl Önce

Mehmet

Ali bey tebrikler bugün de chpkk ve fetönün eniklerini buraya toplamayı başarmışsın..
  • 2 Yıl Önce

Beylerr

Siz Mehmetin kusuruna bakmayın. Kendisine atilan kemigi alirlar diye korkuyor.

Aydin

Fetoyle.17-25'te, pkk ile hendek olaylarında kanka olanlardan bahsedelim

Yine siz ezilmissiniz

Ergenokondan icerde olen subaylari, pasalari da konusalim ozaman
  • 2 Yıl Önce

yasemin

BU NASIL bir şey ahlaksız siyaset yapıyorlar, kamalaklar, Erbakan hoca ile ilgisi yok ,İstanbul sözleşmesini, eşcinsellerin haklarını korumak ilk işi imiş kemal kılıçdaroğlu'nun meralin kökünümü bilmiyor medeniyet kitabı okutacak meral göründüğün gibi ol kamalaklar AHİRET var AHİRET. Yaptığınız doğru değil kendinize GELİN. Lütfen Doğruların sonları da doğru Hayırlı olmalı öyle değil mi????
  • 2 Yıl Önce

bir

ALLAHIM Bu nasıl bir şey inanamıyorum. Saadet partisi iyi parti tam ZIDDI, gerçek Müslüman, AK partidir, MHPdir, Muhsin Bey'in partisidir
  • 2 Yıl Önce

cengiz

Kimin İmanli kimin imansiz olduğunu ALLAH bilir.

Olay

Dün mide kanaması geçirenler bugün beyin kanaması geçiriyor,,,,bir baskıdan başka bir zulme..olay bu.
  • 2 Yıl Önce

sukru

Zazanın yorumunun altına imzamı atarım.En isabetli yorumu o yapmış.Bu durum sadece kamalak giller için geçerli değil,diğerlerin karın ağrısı da aynı sebepten.
  • 2 Yıl Önce

keçili71

bayan kamalak işi gücü bırakmış muhafazakar AK parti şöyle kötü böyle kötü şöyle hırsız böyle hırsıza getirmiş. peki AK parti hırsızken acaba CHP İP'sütten çıkma ak kaşıkmı. onlara bir çift laf söyleme AK partiye saydır. bu en ufak tabirle menfaat için sizin her şeyi yapacağınızı gösterir.
  • 2 Yıl Önce

Mahmut

Emekliyim elimde mobil en kral telefonla yorum yazıyorum.  gül gibi geçiniyorum.Enflasyon diye tutturan bay Kemal'i bebecanı merali anlamıyorum halkımızı aptal yerine koymasınlarmilletimiz için  çalışan reisi seviyorum
  • 2 Yıl Önce

osman

dogru söylüyorsun hacı 40 yaşında emekli oldum 1 dairem var kiralar tıkır tıkır odenıyor güzel fiyattan maaşım tıkır tıkır odenıyor millet sukursuz

neco

Yoksa sen AKPLimisin.Durumun iyi olduğuna gore.Yoksa sen İktidarin Yandaşlara verdiği nimetlerdenmi nemalaniyon...Hangi emeklinin durumu iyide Yalan soyluyon ..

ali

Yalancı 

Emekliye

Allah akil fikir versin diyorum.

MUZAFFER

BU DÜNYA DA KIMINLE BERABER SENIZ. AHİRET DE BİRLİKTE OLURSUNUZ...KIŞININ DİNİ SEVDIGI 'NIN DINI 'DIR...??????.?
  • 2 Yıl Önce

Huzur

Bir dolara giden her zaman oldu olacak
  • 2 Yıl Önce

Bekir

chp şunu tespit etti. muhafazakarlar bana oy verecek ama oy vereceklerin üzerinde mahalle baskısı olmasin diye bu söylemlerde bulunuyor. zaten chp ye oy verecek muhafazakarlar chp nin bu söylemi ile okuma karşı rahatlıyor. yoksa ikisininde derdi başörtüsü değil. tabi muhafazakarların çoğu böyle düşünmüyor. iktidardan istediğini alamayan kesim böyle yapacak. onlar zaten oy vermeyecekti
  • 2 Yıl Önce

Ahmet

Allah ferasetini hazır cevaplılığını artırsın.Ancak hukukla ilgili guya bu zihniyet hakkaniyetli karar veriyor kısmında madara olmuşsun.Bunlar vicdanla cüzdan arasına sıkıştık diyenler vardı hatta bu zihniyet şura yoluyla ayırdıklarına yargı yolunu kapamışlardı.Bir kere bir hakimin hiçbir bahanesi olamaz neymiş ben ....partiliyim banadamı ceza verilecek diyebilir efendim hakimim diye caka satacağına hakim olda Cumhurbaşkanı bile arasa aramazda mesela yapma arkadaş sürgünü göze al istifa et sorun teşne islamdan nasipsiz hakimdedir.
  • 2 Yıl Önce

hebelek gübelek!

2000lerde fırtına gibi esen yaşar nöri judo antrenörlüğünün yanısıra uzun yıllar abd ve fransa'da öğretim görevlisi olarak kalmış! iyi derecede fransızca ve ingilizce bildiğini sanıyorum! çağla tuğaltay'la ilgili bir iması var mı onu merak ediyorum!
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Reis Türkiyedeki müminlerin imamıdır, ona oy verip meşru konularda ona uyacağız, ama şu da bir gerçektir ki o da Saadetçiler de daima biz mümin ahalidense laikçi ve kârlı muhafazakâr zenginleri tercih ettileR
  • 2 Yıl Önce

yilmaz

Sen kimsinde Muslumnlarin İmamini Tayin ediyorsun...kimsin.sen.kimsin..

Tahir

Kendi adina konus..

Turgut Yücel

"Bir zaman, bu garazkârâne tarafgirlik neticesi olarak gördüm ki, mütedeyyin bir ehl-i ilim, fikr-i siyasîsine muhâlif bir âlim-i salihi, tekfir derecesinde tezyif etti. Ve kendi fikrinde olan bir münafığı, hürmetkârâne medhetti." "İşte, siyasetin bu fena neticelerinden ürktüm, اَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ وَالسِّيَاسَةِ dedim, o zamandan beri hayat-ı siyasiyeden çekildim." Bediüzzaman Said Nursi
  • 2 Yıl Önce

hasan

yüreğine sağlık kardeşim. yıllarca Chp zihniyeti ile mücadele eden milli görüş çizgisinin bugün geldiği nokta gerçekten can acıtıcı.Tayyip erdoğan'ı CHP den daha tehlikeli gören bu adamlara inanıp yıllarca oy verdiğim için üzgünüm.
  • 2 Yıl Önce

Ali Demir

Ağzınıza, yüreğinize, kaleminize sağlık Ali Bey.
  • 2 Yıl Önce

ÖZBAŞ

Başörtüsü nasıl sağlam kale ise çok şükür. Topu'nu tüfeğini alan saldırıyor, zerre miskalde yol alamıyorlar, bilmiyorlar ki kadın başörtüsüyle asildir, onun bu muhafazasını hiç bir mücadele sindiremez, lekeleyemez ama durmayacaklar kıyamete kadar.
  • 2 Yıl Önce

ALLAH’ın 1 KULU

ABDURRAHMAN ABİMİZ, UYARDI! SADECE UYARDI… LAKİN UYARILARI, HAKARET ADLEDİP DAVA AÇILDI. AKİT İSE KENDİSİNİ BİZDEN UZAKLAŞTIRDI. İŞ BURADA KALSA, SES ETMEYİP İÇİME ATACAM, İŞ ! BURADA BİTMİYOR, MALUM KİŞİ BU KONUYU BİLEREK KAŞIYOR, YIL 1985 KONU BAŞÖRTÜSÜ, YIL 1995 kONU BAŞÖRTÜSÜ, YIL 2005 KONU BAŞÖRTÜSÜ, YIL 2015 KONU BAŞÖRTÜSÜ, YIL 2022 İNANMIYORIM !!! KONU YİNE BAŞÖRTÜSÜ…. BU ARADA BİZDE DEĞİŞMEYEN AMA ÜLKEMİZİN ETEAFINDA DEĞİŞEN İŞLER VAR!!! BİZ BU KAFAYLA GİDERSEK 2024 YILINDA KADINLARIMIZ, BACILARIMZ DÜŞMAN SUBAYLARIN KADEHLERİ KALDIRIPIP, KARŞISINDA ÇIPLAK OYNATILACAK. HANİ İLK DÜNYA GÜZELİ TÜRK KADININI TAKDİM ETTİKLERİ GİBİ. ABD ORDUSU BATIDA VE GÜNEYDE SINIRLARIMIZA YIĞINAK YAPARKEN, İŞBİRLİKÇİ MUHALEFET BİZİ FARE GİBİ UYUŞTURURKEN BİZLER EN KIYMETLİMİZE, BİZE HAKARET EDİYOR DİYE DAVA EDİYOR, EN FERASET SAHİBİMİZ SAHİP ÇIKACAĞINA ONU BİZDEN UZAKLAŞTIRIYOR. BİR ŞERİATÇI OLARAK BATSIN BAŞÖRTÜNÜZ DİYORUM. BİZ SAVAŞI, BAŞÖRTÜSÜ İÇİN, EZAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, KUTSAL VATAN TOPRAĞI İÇİN CAN VERİP ŞEHİT OLUYORUZ. GEREKİRSE YİNE SAVAŞIP BUNLAR İÇİN CAN VERİRİZ. BİZİ UYUTUYORLAR, SENİDE UYUTMUŞLAR ALİ ABİ… UYAN VE UYANDIR.
  • 2 Yıl Önce

Orhan İnan

Erdoğan a duydukları kin ve nefretin sebebini bilmiyorum, ne olduğunu tahmin bile edemiyorum ancak ,bu öyle büyük ve tarifi mümkün olmayan bir halde ki,bütün doğrularından vazgeçmiş bir haldeler. Kulakları sağır, gözleri kör ve akıllar, yürekler devre dışı kalmış durumda. Çok üzücü bir hal..Ama bunun İLAHİ bir karşılığı olacağına olan inancım tam..RABBİM bizleri afetinden korusun.
  • 2 Yıl Önce

ÖZBAŞ

Nasıl bir politika istiyorsun Laz uşağı? Bence bulmuşsun bunuyorsun, yaşın genç heralde senden önceki kuşaklara bir sor derim, Türkiye kırk yamalı bohça gibiydi, şimdi düzeliyor daha da düzelecek inşallah, BAŞKANIMIZ sayesinde..

sulyman

RABBİM Sanada Akil Versinde Bu ulkede neler donduğunu goresin...Zengini Daha çok zengin Fakiri Daha fakir yapan bir iktidar.var..

Laz uşağı

Reisin politikalarını beğenmeyen kişiler oy vermiyorsa niye sucluyorsun kardeşim,sen nasıl diğer partilere karşıysan bizde ak parti ye öyleyiz, reise kin gütme falan yok anla bunu

akesar

Kılıçdaroğlu'nun TEKLİFİ: "Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile üst kuruluşlarına bağlı olarak bir mesleği icra eden kadınlar, yürüttükleri mesleğin icrası kapsamında giyilmesi gerekli cübbe, önlük, üniforma vb. dışında kıyafet giymek ya da giymemek gibi temel hak ve özgürlükleri ihlal edecek biçimde herhangi bir zorlamaya tabi tutulamaz." Teklifte başörtüye serbestlik olmadığı gibi tam tersine yasak geliyor. Bugün olmaz ama başka bir iktidar geldiğinde bu maddeye dayanarak "Asker üniforma giyer. Hakim savcı cübbe .Sağlıkçı forma giyer. Az çok her yerin bir kıyafeti var. Dolayısı ile başörtüsü yasak. AKPARTİ ye böyle tuzak kuruyorlar. Yarın ne diyecekler; Bu kanuna siz de oy verdiniz."Zinayı AKPARTİ serbest bıraktı" gibi yalanlar gırla gider o zaman.
  • 2 Yıl Önce

Bir okur

1950'lerden bu güne ülkeyi sağ iktidarlar yönetti. CHP ise iktidar olduğu hiçbir döneminde 1 yılını dahi doldurmadı(Üstelik sağ partiler koalisyon ortaklarıydı). Öyleyse başörtüsü meselesini çözmeyen sağ iktidarlar mı, CHP mi?" diyen uyanıklar hala ortalıkta dolaşıyor. CHP, muhalefette olsa bile iktidardadır. Çünkü anayasayı onlar yapmışlardırn. zaten tüm kurumları kendi adamları ile doldurmuşladır. Başörtüye serbestlik yasası çıkarıyorsun. Anayasa mahkemesi iptal ediyor. Kim bunlar? CHP'liler.. Anayasayı değşitiriyorsun. İptal ediyorlar. hatta serbestlik getirmek istedi diye RP'yi kapatıyorlar. Kim bunlar? CHP'li hakimler değil mi? FP'yi kapatmadılar mı? Kim kapattı? Uzaylılar mı? AK partiyi kapatmak istemediler mi? Kimdi onlar, emekli olunca CHP'ye koşanlar değil mi? 
  • 2 Yıl Önce

Canturk

Turkiyede basortusu sorununu cikartanlar her zaman mason localaridir.
  • 2 Yıl Önce

Hakan

Bu Kamalakları ,karı-koca hiç samimi bulmuyorum ve hiç sevmiyorum. Bu kadın rahmetli Oğuzhan Asiltürk vefat etmeden önce onun için " ateşler içinde yansın " tarzında bir twit atmıştı. Cümleyi tam olarak hatırlamıyorum. Bir müslüman, başka bir müslümana böyle beddua eder mi, bir cümle kurar mı?
  • 2 Yıl Önce

Ali28

Demekki meral hanımın babası gibi bunlarda çaplı. Milli görüşle alakaları yok
  • 2 Yıl Önce

ersan

ali he de gitsin bosver İstanbul sözleşmesinin 24 saatte geri getireceğim diyenlerle ittifak kurmaya hazırlananlara He de  gitsin
  • 2 Yıl Önce

Laz uşağı

O s sözleşmeyi ak parti yaptı he de git dedi sözleşmeyi çöpe attı. şimdi SP'nin ortağı CHP kuduruyor. Gelince bir hafta içinde. yok yok bir hafta değil, 24 saatte.. yok yok.. bir saatte sözleşmeyi geri getireceğiz diyor. Biz de ak partinin imzaladığında karşı çıktığımız sözleşmeyi, ak parti kaldırmış iken, ortağımız CHP'nin geri getirme sözünün, öküzün trene baktığı gibi bakarak karşılıyoruz.. CHP sözleşmeyi geri getirecek mi diyenlere, he de git sen karıştırma diyoruz

MİLLET

Ah mehrum Erbakan Hoca ah bir kalıpta kimlerle yol arkadaşılık yapmışsın gör daha dün gibi baş örtüsü mücadelesi verenler saadet partililer bugün baş örtüye savaş açmişlarla bereber yürüyorlar sayın yazar saadet partisi genel başkanından tutun seçmenine kadar eski yanı 2001 öncesini çok ama çok istiyorlar
  • 2 Yıl Önce

Çaykaralı Horolom Fahri

Saadet partisinde kalan son güruhun CHP'lilerden farkı olmadığını hatta daha şedid olduğunu yıllardır söylüyorum. Bu nedenle garipsemeye kızmaya gerek yok. Ebu ...ler, Ebu ..ler tarih boyunca oldu, olacak ve görevlerini yapacaklar.
  • 2 Yıl Önce

Laz uşağı1

Rahmetli Erbakan senin Ebu leheb benzetmesi yaptığın kişilerle koalisyon yaptı,ve hepiniz destek verdiniz,edep lütfen diyenlere kapak olsun: Erbakan ititfak yaptığında, istanbuldaki çıplak kadın heykelmini kaldırttı. SP ititfak yaptıında ise, Antalya'da her yeri çıplak kadın neykelleri ile doldurdular.. Erbakan ititfak yaptığında, iho'ların orta kısmını açtırdı.. SP, AK partişyi kaybettirdik diye sevindiğinde ise, Ekrem dedi ki: "Toplumu eşcinsel evliliğe hazırılyoruz. ve belediyede eşcinsel kulüleri açtı..

@@@

Ali bey sende ara sıra bana sinir krizi yaşatıyorsun, peki bu hukuka uygunmu? Ya bir kerede iğneyi kendine batır arkadaş, millet zaten depresyonda pusulayı doğrultmaya çalışıyor. Milletin işi kolaymı sanıyorsun aşağıya tükürseler sakal yukarıya tükürseler bıyık, millet artık günlük karar değiştirir hale geldi, kimi dinleseler ona hak veriyorlar, sonrada psikoloji bozuluyor.
  • 2 Yıl Önce

Laz uşağı

Aynen öyle adama niye oy verdin diyorum şimdi kalktı sen ona bak diyor, faiz var diyorum,sanki CHP gelse olmayacakmı diyor,bumu cevap, Ali bey ne yapsa hep haklı maşallah.. gerçi biraz akletsem, gerçekten de, chp gelse, faizi kaldıracak mı? Yoo. Azaltacak mı? yoo. Eeee. biz diye AK parti'ye faizde laf çakıyoruz da, yanımıza CHP'yl alıyoruz. CHP daha da artırmak istiyor. Kafam karıştı. Neyse gidip yatayım. yarın düşünürüz. Kamalakla sorarız. belki onlar vebalin büyüğü kimde, onu söylerler.. Biz de tekrarlarız. 

YILDIRIM BAHADIR

BU SORUYU ŞÖYLE DE SORALIM YA ARKADAŞ HUKUKÇUSUNUZ KAFANIZ BASMIYOR OLABİLİR Mİ OLAMAZ MÜSLÜMANLARA ZULMEDENLERİ SEÇİMLE ÇIKMIŞ DA YENMİŞ ÇIKMIŞ DA YENMİŞ BİR LİDERİN DÖNEMİNİ ŞAİBE VE RÜŞVETLE SUÇLUYORSUNUZ SANKİ ÖNCEKİ DÖNEMLERDE HERYER BEMBEYAZDI SANKİ AK PARTİ İKTİDARA GELDİĞİNDE TÜM KADROLAR BİR ANDA MÜMİN DAVA ADAMI BÜROKRATLARCA VE PERSOENLLE DEĞİŞTİRİLDİ SANKİ TCK KALKTI YERİNE MECELLE İKAME EDİLDİ YA SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ HATA & YANLIŞ, İHMAL VE KASIT SİLSİLESİ İLE KARAR VEREN ADALETİNİZ NE ARA DİREKT KASIT İLE EGONUZU SİZİ TATNMİN ETMEYE ZORLAR OLDU ELİNİZDE NE BİLGİ BELGE VARSA VERİN KARDEŞİM YARGIYA, SAYIŞTAY DENETÇİLERİNE, CUMHURİYET SAVCILARINA, KAMU İHALE KURUMUNA, DEVLET DENETLEME KURULUNA OLMADI KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULUNA VERSENİZE ELİNİZDEKİ BELGELERİ, ŞUYUU VUKUUNDAN BETER OLAN İDDİALARINIZIN EMİNİM % YA FETÖCÜ VEYA ÖNCEKİ DÖNEM RÜŞVET ŞEBEKELERİNİN İŞİDİR. BAKIN BELEDİYELERDE İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, ADANA NELER OLUYOR GÖRMÜYORMUSUNUZ EY SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKLAR, KENDİ KARDEŞİNİZ YOL VE DAVA ARKADAŞINIZ VELEV Kİ HATA YAPTI KARŞISINDA YILLARCA MÜCADELE ETTİĞİ BAĞNAZ LAİK DESPOT ANLAYIŞLA NASIL İTTİFAK YAPABİLİYOR VE KARDEŞİNİZİN (VARSA) HATALARINI DÜZELTMEYE ÇALIŞMIYORSUNUZ. İŞTE İPİN KOPTUĞU YER BURASI KAFİRLE MÜNAFIKLA HAİNLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDESİNİZ VE SİZİ SAYIN KARAHASANOĞLU GİBİ BİZ DE UYARIYORUZ, BU VEBAL SİZİ DÜNYADA VE AHİRETTE TAKİP EDECEK YAKANIZI BIRAKMAYACAK, DEDİĞİMİZ BU YOL YAKINKEN TEVBE EDİN VE ŞER ODAKLARINA HİZMET ETMEYİN, ALLAH DOĞRUNUN YARDIMCISIDIR, REİS TÜM DÜNYA MAZLUMLARI VE MÜSLÜMANLARI İÇİN MÜCADELE VERİRKEN YETER ARTIK BRÜTÜSLÜĞÜNÜZ ALLAH SİZE İZAN İNSAF VERSİN VE BENLİK DUYGUNUZUN NEFSİNİZİN KÖLESİ OLMAKTAN KURTARSIN NE DİYELİM BAŞKA, ETTAİBU ZEMBİKE MELLA ZEMBELEH...
  • 2 Yıl Önce

ali bey

ali bey şunları yazıp durmayın sizinde zamanınıza yazık bizimde. işte görmüyormusunuz ne yapsanızda ne söylesenizde boş. sevdikleri ile kalben bedenen birlikteler bırak gitsin muhatab almayın
  • 2 Yıl Önce

Eee

Kadin dogruları yazmış. Ne var bunda? Herkes senin gibi kinci mi olmalı? Senin icin yazdiklarinın da fazlasi yok, eksiği var.(Mustafa’da Karadağ’ın yakınıyım CHP liyim başörtünın yasak olmasını istiyorum ama zübeyde kamalak takabilir keşke Mustafa abi onu duruşmadan çıkartmasaydı diğer başörtüleri çıkartsaydı)
  • 2 Yıl Önce

Eee

 Tuvalet kagidi 150 tl haberin var mi? Alamiyoruz.Altımıza yapıp duruyoruz.. Bir Meral'e bakıyoruz. bir Kemal'e bakıyoruz. onra dönüp Temel'e bakıyoruz. Altımıza yapıp, yine haziran'da ayvayıy iyeceğiz diyoruz. Şimdi biz, tuvalet kağıdını, nereden bulacağız. yetiş Tayyip.. İnsaf et bize.. 

Orhan İnan

Kafalar karışık olunca,fikirler de yalpaliyor. Abine söyle de, sonradan aynı safta yer alacakları karardan önce tespit etsin. Yoksa böyle yanılır işte.

Eee

Terbiyesizligin lüzumu yok. bırakın şuraya yalan yanlış bir şeyler yazalım.. yalan haber kanunu daha çıkmadı. yalan söyleme, iftira atma özgürlüğümüzü kısıtlamayın.. 

Sayin yazar

Allah bu ülkeyi senin ve yorumcularinin kafasindan korusun. Allahtan sayiniz az.
  • 2 Yıl Önce

Orhan İnan

Merak etme. Bizim birimiz sizin onunuza bedel.

Doğrucu1

LGBT destekli İstanbul sözleşmesini ak parti yaptı diyoruz ama başörtüsünü çözdü diyorsun, zinanın suç olmaktan çıkmasını ak parti yaptı diyoruz ama başörtüsünü çözdü diyorsun" yorumları yapanlar var.. Oysa İstanbul sözleşmesini AK parti yaptı ve sonra da yanlış olduğunu görünce feshetti. Ama CHP, 24 saatte geri getireceğim diyor.. Saadet de, bu CHP ile ittifak kuruyor...zinanın suç olmaktan çıkaran Ak parti diyorlar.. ama ak parti şimdi aileyi anayasa korumasına alalım diyor.. Bakalım CHP ne diyecek. CHPde bir tane zina suç olsun diyen var mı? yok. Ama Ak Partinin yarıı suç olsun der.. Olsun, biz SP olarak, CHP ile zinacılarla ititfak yapacağız diyenlere, ne diyebiliriz ki?
  • 2 Yıl Önce

Doğrucu

arkadaş sen oy verdinmi vermedinmi,on yıl sonra değiştirdi diye kendini rahatlatma arkadaş,senin sorumluluğun varmı yokmu, biz onu söylüyoruz,yok şimdi düzeltti sen ona bak diyorsun,esas sen bu sözleşmeye niye oy verdin onu anlat kardeşim diyenler, kendi suçlarını bastırmak isteyenlerdir.. kemale demiyorlar mı, "adam tavbe etti" diye. Tayyip de tövbe tmiş. Sözleşmeyi feshetmiş. Şimdi Kemal diyor ki,. ben sözleşmeyi geri getireceğim. Haydi açıklayın bakalım. şimdi kemalle mi olunur, Tayyip ile mi? Dininize imanınıza söyleyin. Allah'ı şahit tutarak söyleyin, kıvırmak yok.  Kemal bu ülkede yüzbinlerce kızın bgözaşını döksün. bir helallik ile kurtulsun. Ama tayyipe gelince, "Yaptı mı yapmadı mı? yaptı mı yapmadı mı? yaptı ve geri döndü.. Yüzbinlerce gözyaşı da dökülmedi.. dökülmeden döndü.. 

Ali bey

Sanırim senden başka, başörtüsünden rahatsiz olan yok. Yüz yıl da geçse sen gene rahatsiz olacaksın. 2013'te Zübeyde hanımın duruşmadan çıkarıldığı da yalan.. mide kanaması da yalan. Ah pardon. bunu Zübeyde hanım mı anlatmıştı. Dur o zaman bu orumu yeniden yazmam gerekecek., ama gönder tuşuna bastım. ne yapacağım ben şimdi.. 
  • 2 Yıl Önce

Yorumcu

Eskiden Saadet partisinin bir kitlesi vardı, siyasetleri tutarlıydı. Şimdi binde 1e düştüler ve malesef insanlar hatayı kendilerinde aramıyorlar, sebepleri yok etmek istiyorlar. Kamalakların geldiği son durum da bu. Kaldı ki AKP'li belediye başkanı Osman Develioğlu da kendilerini herzaman kollamıştır. İtfaiyeci bile oldular kolaydan, ama nankörlük insanın fıtratı
  • 2 Yıl Önce

Çocuk

Oyuncağı alınmış çocuk gibisin. Masalcı dede gibisin. Hep geçmişten hikâyeler. Geleceğe dair sözün var mı.? Yok. Gölü yemiş kaleci de olur. CHP ile ititfak yapıp kerizler silkelenecek. Karar verildi.. ne vıdı vıdı yapıp, eskileri karıştırıyorsun.. 
  • 2 Yıl Önce

meleknur

YENİ AKİT: HABERİN İÇERİĞİNİ OKUMAK İÇİN BAKTIĞIMIZDA VİDEOSUDA KENDİLİĞİNDEN AÇILIYOR. BU DURUM ÇOK RAHATSILIK VERİYOR. LÜTFEN DÜZELTİN
  • 2 Yıl Önce

meleknur

EDİTÖRÜNÜZE SÖYLEYİN HABERE BAKARKEN VİDEOLARINIZ KENDİLİĞİNİDEN AÇILIYOR. ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM
  • 2 Yıl Önce

İnce

Allah Erbakan Hocama rahmet,merhametiyle muamele etsin inşl.Demek ki adam yokluğundan olsa gerek ki,bu tipleri etrafına toplamış.Yazık olmuş.Emekler boşa gitmiş.
  • 2 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Kamalak'lar veya diğer zatların karın ağrılarını biliyoruz. Öpülecek eli ısıranlar hep vardı ve olacaklarda. Kandıranlar kadar kananlarda kabahatlı... Yezit Hasan'ı öldütmedi mi ? Her sakallıyı her kravatlıyı Allah'a yakın sanmayın.
  • 2 Yıl Önce

Laz uşağı

Arkadaş bedavadan yazıyorsun, hanımefendi LGBT destekli İstanbul sözleşmesine oy verdiniz şimdi başkalarını sucluyorsunuz bu normal mi diyor sen boş boş yazıyorsun,buna cevap versene kardeşim

Ergenekonun kasası dediginiz.cezaevindr kanserden öldürene kadar tuttuğunuz,cenazesini defnedecek parası çıkmayan gökhan okkira yaptiklariniz.... sonra o muameleyi yapan fetöcülerin samanyoluhaberine çıkıp konuştuklarınız

hic yüzler KIZARMAZMI?????hiç utanma duygusu yokmu . ergenekonu fetöcü hakimler eli ile orgnaize eden samanyoluhabere çıkıp SP genel başkanının, o fetönün yeni hedefi Erdoğan aleyhine konuşması doğru muydu? 
  • 2 Yıl Önce

Aliiiii

cok iyi eğitim almışsın ali...atatürkün kurduğu türkiye..cumhuriyetime küfür platformu olan kosen........yalakaligin zirvesinde......

turgay koç

ali bey utanmasalar baş örtüsü sorunu baş örtüsü takanlar yüzünden çıktı diyecekler takmasalardı böyle bir sorun olmazdı diyecekler kendisini kovan hakimi nerdeyse melek ilan edecek burdaki esas sorun müslümanım diyenlerin ezikmi ezik kişiliği malesef bir takım müslümanlar çok ezik
  • 2 Yıl Önce

turgay koç

ali bey utanmasalar baş örtüsü sorunu baş örtüsü takanlar yüzünden çıktı diyecekler takmasalardı böyle bir sorun olmazdı diyecekler kendisini kovan hakimi nerdeyse melek ilan edecek burdaki esas sorun müslümanım diyenlerin ezikmi ezik kişiliği malesef bir takım müslümanlar çok kişiliksiz
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Zengin ve meşhur olmayan Müslümanlarda öyle bir sindirilmişlik var, ama Kamalaklar gibi meşhur veya zengin olan tabakanın derdi acaba ne? 

Laz uşağının çakması

Çok yanlış anlamışsın sen, hanımefendi bunu bile mumla aratır olaylar yaşadık diyor, mesela LGBT destekli İstanbul sözleşmesini ak parti çıkardı biz başkalarını sucluyoruz diyor, mesela zinanın suç olmaktan çıkarılmasını ak parti yaptı ama biz başkalarını dinsiz diye sucluyoruz diyor, ev alın diye faizi teşvik ediyosunuz diyor, suçlanan hiç bir bakan mahkemeye bile çıkmıyor diyor,yani diyor ki din sadece türban değil diyor güzel kardeşim... (aslında buraya kadar  Zübeyde hanım Doğru söylüyorama sonra LGBTi fahri doktorluk ünvanını kabul edene ittifak kuruyor İstanbul sözleşmesini 24 saatte yürürlüğe koyacağım diyenle ittifak yapıyor Zina suç olmasın diye yırtınanlarla ittifak yapıp onlara boyuneğenleri gerçek fail gibi gösteriyor. faiz düşük daha da yükseltin hem de çok yüksek olsun diyenlerle ittifak yapıyor ben de burayı anlayamıyorum ama olsun, maksat laklak olsun)

Misafir

Onlar Bizim kardeşlerimiz değil CHP kardeşleri
  • 2 Yıl Önce

recep

Senin Kardeşin kim seçim kazanmak uğruna Kandildeki teröristbaşının ak partiye kaybettireceğiz,  ak partinin adayının karşısında kim güçlüyse ona oy vereceğiz diyerek işaret ettiği adamlar mı.Cahil kandil altılı ittifakı destekliyor biraz araştir Şu kardeşlerini.

Fatih

Toplumu ve ümmeti böyle siz böldünüz erbakan hocaya kim ihanet etti milli görüş gömlegi i kim cıkardı? Gömleği çıkartmadı diye erdoğanı takıyye yapmakla kim suçladı. ah. karıştırdım ya.. CHP ile ititfak yapıyoruz değil mi. Erdoğan'ı,. "sen milli görüş gömleğini çıkarmadın, takıyye yapıyorsun" diye suçlayan CHP ile, biz şimdi ittifak yapıyoruz değil mi. Tüüh. kafam karıştı. şimdi ben bu yorumu nasıl tamamlayacağım.. Hah ş=öyle yapayım..  MHP HDP kominist perincek le İsrail bae sudilerle abd Rusya cin ile kim işbirliği yapıyorsa bizden degildir. Yaşasın islam4a ortaçağ kafası diyen özgür özelin CHP'si. pardon ya. yine hatlar karıştı.. Biz sp'liler olarak, bu bataklıktan nasılçıkacağız. ne yapsak, çıkamıyoruz.

Ahmet Memduh

lağım çukurunda inci arıyorlar.Allah zararlarından korusun...
  • 2 Yıl Önce

Yazık

Bu kamalakgilleri ibretle izliyoruz
  • 2 Yıl Önce

Çamlı

Meşhur ifade-i meram; Körün gözü açılınca ilk iş olarak bastonunu kırarmış. İnsanoglunun işi işte.
  • 2 Yıl Önce

lazkralı

Aynen,milli görüş gömleğini çıkardım diyene söylüyorsun galiba bu örneği...diyenlere hatırlatayım, Tayyip Erdoğan o sözü mecburen CHP’lilerin tehditleri karşısında söylemişti şimdi ne yazıkki milli görüş gömleğini çıkartmadan ulan sen yalan söylüyorsun sen hala milli görüşçüsün seni indireceğiniz seni bitireceğiz diyen CHP ile milli görüşçü olduğunu iddia edenler kolkola girdiler nasıl bir iş bu iş anlayan varsa bu tarafa gelsin

AHMED

Zübeyde Hanımın psikolojisi bozuk. Ne yaptığını bilmiyor. Çok mantıksız hareketler.
  • 2 Yıl Önce

MUSTAFA

Bu SAADET'çi gillere "çok büyük bir yerden" emir gelmiş olmalı ki."Cellatlarına aşık olmuş" vaziyetteler.Ancak mankurtlar henüz işin farkında da değiller.
  • 2 Yıl Önce

Zaza

Ak parti karşıtı olanlar koltuk ve menfaat peşinde hala anlamadınız mı.Ak parti vermeyince karşı tarafa geçtiler nokta....Adam sakal bırakmış chp li iktidarı savunuyor, aklımız almıyor. Bizler de geçim sıkıntısı çekiyoruz, gidip chpli mi olalım. Sanki chp ve ortakları bugünü aratmıyacaklar mı. Bu beceriksiz tayfası memleketi batırır görmüyor musunuz.Menfaat dışında gözü görmeyene ne söylesen boş. Lgbt destekçisi İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu muteber bu muhafazakarlar için, ama bunun öbür tarafı da var unutmasınlar..
  • 2 Yıl Önce

Laz uşağı

Öbür taraf varda bu LGBT destekli İstanbul sözleşmesine oy verenler onu hayatımızın içine koyanlar için yokmu acaba diye düşünürken, birden erdoğan o sözleşmeden geri çıktığımız söylüyor. Karşısına kim çıkıyor. CHP. CHP ile kim ortaklık yapıyor? SP. 

Veli

Allah bu 6 lı ihanet masasına iktidar fırsatı vermesin, bunların iktidarı ülkenin çöküşü demektir, bunu gören görüyor zaten..

Mustafa

Gömleğinin beyaz rengi siyah lekede beyaz leke gibi görünüyorsa, siyah lekeye küçük demek dikkat çekici değil mi?
  • 2 Yıl Önce

şüayıp

Müslümana yakışan haktan hakıkattan yana olmaktır
  • 2 Yıl Önce

Laz uşağı

Lafta değil LGBT destekli İstanbul sözleşmesini çıkarana itiraz et o zaman, zinanın suç olmaktan çıkarılmasına destek verene itiraz et o zaman, faizle kredi çekip TOKİ'den ev alabilirsiniz diyene itiraz et o zaman, bak.. mak..  diyenin büyükelçi yapılmasına itiraz et o zaman ... diyecektim ki.. bunların hepsinde madara oldum. nasıl oldum. İstanbul sözleşmesi iptal oldu. ama ben hala o sözleşmeyi geri getirecek olan CHP ile SP ititfakını savunuyorum.. zina suç olmasın, hatta eşcinsel evlilkleri topluma kabul ettirmeliyiz diyen Ekrem İmamoğluna ve partisiyle ititfaka destek veriyorum.. tokiden enflasyon artışlı ev almayı faizli ev alma diye çarpıtıyorum, ama CHP'nin faziler az, yükseltin açıklamasını, görmezden geliyorum. Çünkü SP, CHP ile ititfak yapıyor,. Egemen mi? bakan idi, altından koltuk alındı.. Özür diledi.. altına küçük bir elcilik erildi.. peki islama ortaçağ kafası diyen CHP'li zögür özel ne oldu? makamı alındı mı? Özür diledi mi? hayır.. Şunu da gözümün içine sokmayın, çok acıtıyor.. Egemen'inki fetönün gizli telefon dinlemesi idi.. Çarpıtma var mıydı, tam bilinmiyor. Ama özgür özel'in sözleri, basın toplantısı idi. inkar edilmedi.. kamuoyuna açık ve muhatapları tehdit eder şekilde, İslam için, "ortaçağ" dedi. Yine rezil olduk.. Yine rezil olduk. Ne yapacağız bu CHP ile ititfakı.. 

Zeynep Dilekoğlu

Harika bir soru cevap olmuş Ali İhsan bey kaleminize sağlık Zübeyde Hanım ve kamalak ailesine çok güzel bir cevap olmuş Zübeyde Hanım beyaz kelimesi size hiç yakışmıyor bile bu ne perhiz bu ne lahana turşusu birde dostluk fotoğrafı çektirin CHP İstanbul İl başkanı canan hanimla daha size Ak partinin yaptığı güzellik bir kalemde silip atmak yakışıyor mu size diyecegim tek kelime birde hukuk okudunuz yazıklar olsun ?
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23