• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kanunla korunmak nereye kadar?

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ekonomimizi, güçlendirirse ak parti güçlendirir

BATIRIRSA CHP,CHP'liler CHPKKFETÖ cüler BATIRIR. Tarihteki örnekler çok GEZİ OLAYLARI, DARBELER, 15 TEMMUZ, bunlar yenileri. Bu Devlet çok şükür bunların hepsinin üstesinden geldi, Gezi olaylarından sonra bu DEVLET NASIL AYAĞA kalktı inanamıyorum. MUCİZE.
  • 2 Yıl Önce

Hacı Talat

Sen ne diyorsun yahu. Yazdıklarının anlamını kavradığından emin misin?
  • 2 Yıl Önce

yasemin

Ekonomik buhran diyen yorumcu kardeş sen onu CHP'ye sor, Türkiye en güçlü dönemini yaşarken G20den üste çıkacağız derken NE oldu?????? 
  • 2 Yıl Önce

necdet

bunların yüzü kizarmaz çünkü kasarlasmislar
  • 2 Yıl Önce

Selma

Ali Akben bey evli bir hanım olarak makalenizin altına imzamı atarım.Kanunla kadın korunmaz çok doğru ve haklı bir yaklaşım.
  • 2 Yıl Önce

Korkut

Istemezukcu takiminin yuzu kizarmaz.Bir devlet nufusu olsn Istanbula uc senede bir bina yapamayan beceriksizler.Tokiden anlamaz.hayalleri bile yetmez. 
  • 2 Yıl Önce

Bakış açısı

Hep söylerim. Senin pencerenden bakınca öyle mi görünüyor. Kadını korumak yasayla olmaz diyorsun. YANLIŞ. Olur. Ne zaman önüne gelen ve de din adamıyım diyen şarlatanların malzemesi kadın olmaktan çıkarsa, o zaman yasaya gerek kalmaz. Kadın, erkeğin kafasındaki dinin ve ahlakı kurallarının kurbanı oluyor genelde. Buradan gerçek islam dininin kurallarını kastetmiyorum. Daha dün iranda kadının örtüsünü doğru bağlamadığı için polis bir kadını döverek öldürdü. Kadın ahlaksız diye rahatlıkla öldürülür iken,erkek ahlaksız ise görülmediği bir toplumda yasa şarttır. Ataturke gelince o kesinlikle şarttır. Bu ülkede,ona bir vatan bırakan bir lidere o kadar çok saldıran kanı bozuk varken şart.
  • 2 Yıl Önce

Neden YANLIŞ

Konuyu bulandirmak amacıyla genelleyip işin içinden çıkmak kolay. Murat Bardakçı nın bir söyleşi sini dinlemiştim . Dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Bizdeki atalarına küfreden kadar. Bu kadar zihniyeti bozuk bir güruhun olduğu bir yerde,bunun önünü açarsan veya açılmasını istersen, ben o insanın kanından şüphe ederim. Ve de acilen tahlil isterim. Nokta

Yanlış bakış açısı

O zaman şöyle bir görüş olduğunda ne diyeceğiz, bu topraklar Doğu Roma imparatorluğuna ait'di,Selçuklular ve devamında Osmanlı Devleti bu toprakları fethedip bizlere vatan olarak bıraktı, onlara saldıranlar kanı bozuktur denillse yanlış mı olur!?  

Borbeyi

Bu aile koruma kanunu,çok eksik . Bir cezadan önce bu cezaya almaya giden şartlrın önlenmesinin olgunlaştırılması ve insanların seçeneği nin çoğaltılması gerekir. Tek taraflı dinlenilip karar verilmemesi gerekir. İstanbul sözleşmesini temel alan bu gibi kanunların toplumumuza ve kültürümüze uyarlanması gerekiyor.

csn

acaba mi sirf kücük bir kavga yüzünden kadin polisi cagirir mi? siz buna inaniyormusunuz? kadin tarafini dinlediniz mi siddet varmiydi diye? sizin icin daima erkek tarafi masumdur dimi aynen hakimler tahrik indirimi verdikleri gibi. ekonomi deki buhran acaba kac yuvanin yikilmasima sebep oldu tahminiz ne?
  • 2 Yıl Önce

Ahmet şaşmaz

Saygıdeğer hocam,yazılarınızın tiryakisiyim ,görüşleriniz ,fikirleriniz o kadar doğru ve isabetli ki katilmamak elde değil kaleminize dökülen fikirlerinize yüreğinize sağlık olsun varolasiniz daima hocam.
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Ailemizin doktoru Ali abi pazar günlerini iple çekiyorum. Yazılarını okuyorum hem yeni şeyler öğrenmek istiyorum hem de büyük tad alıyorum. Ali yine önemli hususlardan söz etmişsin. Hele 6284 çok rezalet. Bir yakınımın da başına geldi. Polisler şahsi eşyasını almasına fırsat vermeden evinden attılar. Perişan oldu
  • 2 Yıl Önce

Ömer

Batıdan gelen kanunlar bize uymaz hele bahsedilen uzaklaştırma cezası dediğiniz gibi ters tepiyor . Kadını koruyayım derken facialar oluyor olmaz . Bir beyan ile o da doğru mu yalan mı belli değil kocası perişan ediliyor . Gururu zedeleniyor kimsenin yüzüne bakamıyor . Çare İslami eğitim ve Allah korkusu .
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23