• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmaj Körleştirir

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Lokman Sahin

Allah in ve meleklerinin laneti firavun ve takipcileri putperestlerin uzerine olsun, bir ulkeyi esir almanin ve gencligini kole etmenin en kolay yolu dilini unutturmaktir
  • 2 Yıl Önce

Sedat

Yazının amacı belli ama mantığı yanlış, kubrick seyretmiş olmak insanı bir şey yapmaz, bu mantık seküler kesimin benim annem babaannem de başörtülü demesine benzer. Sanatsal ürün sadece bir üründür ve hepsini tutmakta gerekmez. Kubrick izlemek bazılarının gözünde sizin yobazlaginizi eksiltmeye yaramamış, yani anlamsız argüman. 42 yıllık felsefeci olarak düşüncem, hersey anlamsızdır.
  • 2 Yıl Önce

Cumhuriyetin Alternatifi Nedir ?

Şeriatla yönetilen ülkelerden bilime,akla saygı gösterip yücelten ve insanlığa faydalı şeyler üreten,adaletli bir şekilde yönetilen bana bir ülke gösterin lütfen. Bırakın isteyen istediği gibi yaşasın,istediğine inansın. Dinde zorlama olmaz. Dinimiz kolaylıklar dinidir. 

felsefe egitimi ?

Sedat Bey .. felsefe egitimini nerede aldiniz merak ettim ?

Kubrick seyretmek yetnez

O mahalle icin Kubrick seyretmek yetmez.. hatta Kubrick olsan bile yetmez.. gözlerine girmek icin İslam-Osmanlı düşmanı olman lazım..
  • 2 Yıl Önce

Kemalizm virüsten beterdir

Chpkk-kemalizm virüsünü kapmış bulaşmış birinden normal bi insan davranışı bekleyemezsin.. Farkında olarak-olmadan İnsan-İslam düşmanı olmuştur artık o.. Yerli gavur yabancısından beterdir.. vesselam.
  • 2 Yıl Önce

ETTİ

YUNANIN KADINA TACİZ TECAVUZ YAKIP YIKMASINA KARŞI KİM UCADELE ETTİ

K.Mısıroğlu derki:

Alevilik ümmeti, kemalizm milleti böldü. Altına imza atarım. Bu ülkede örtülü-psikolijik bi iç savaş var. Dün kemalizm öndeydi bugün İslam taraftarları.. kemalizm eridikce hırcınlaşıyorlar.. tüm yaşanan budur.. gerisi hikaye.. Kısacası İmam-hatipli, eşi tesettürlü bi cumhurbaskanına dayanamıyorlar.. onlara kabus gibi geliyor.. vesselam..
  • 2 Yıl Önce

Ayşe

Yeni gün e bismillah cumamiz mübarek olsun adl adlı kardeşime harfiyyen katılır ALLAH ferasetini artırsın diyorum
  • 2 Yıl Önce

ADİL

ALİ OSMAN KARDEŞİM YANLIŞ ANLAMADA BUGÜNKİ YAZINI HİÇ BEĞENMEDİM VE YETERSİZ VE KENDİNİ BİR ASLINI BİLMEYEN YADA FİKRİ SÖMÜRGELEŞMİŞ BİR NE OLDUĞU YADA OLAMADIĞI BELLİ OLMAYANA KENDİNİ KANITLAMAK İÇİN VERDİĞİN ÖRNEKLER BENİ ÜZDÜ HAYIR KARDEŞİM ARTIK ONLARA KANITLAMA YOK ONLAR ASIL KENDİLERİNİ BİZE KANITLAMAK ZORUNDALAR BU MİLLETİN EVLADI OLDUĞUNU AĞLAYARAK VE YALVARARAK ANLATMAK ZORUNDALAR SEN ONA TARİMİZİ YÜCE BİR MEDENİYETİN VE ONLARIN EVLETLARI OLDUĞUMUZU SIFATINA VURA VURA ANLATMALIYDIN ARTIK ONLARIN KİM OLDUĞU BİZİM İÇİM BİR BİT KADAR OLMAMALI DİNİNE TASINA VE KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKANA KADAR AKIL VERME OLARAK ALGILAMA BİR HAYKIRIŞ BU
  • 2 Yıl Önce

adil gercek

Fazla yoruma gerek yok! Tek kelimeyle ŞAHANE !..
  • 2 Yıl Önce

Nigar

Asansörde karşılaştığın ve merhaba dediğin komşun apışıp kalıyor memnuniyet duygusu ile sasirmislik arasında gidip geliyor...
  • 2 Yıl Önce

Avb

Gören için kör için değil duyan için sağır için değil akıllı için ahmak için değil bu anlattığınız güruh ahmaklar güruhudur bunları ancak ölüm uyandıracak ama geç olacak.ila cehennemi zumera.
  • 2 Yıl Önce

Uğur

Ali Osman bey biraderim, kendim de fazlasıyla okumuş biri olarak, söz konusu laikçi eşhas-ı gayri-kiramı hor görüyorum, nasıl ki onlar da beni hor görüyorlarsa. Siz de öyle yapın. (Yalnız ben gavurlar ve inançsızların Cahiliyye eserleri içinde Kubrick'in sıkıcı sandığım filmlerinden değil, mesela Capra'nınkilerden ve dantellektüeller avami bulacak olsalar da Star Trek'ten hoşlanırım.) Sizinle kültür ve ilim yarıştıramayacak münafık veya inançsız hıyar takımını sırf sosyal/ekonomik sınıflarından ötürü, daha doğrusu müminler ve onların yaslanmaya çalıştıkları küffar arasındaki mal varlığı ve görünen kaba kuvvet farkından ötürü, adamdan sayıp onlarla sosyalleşmeye çalışmayın. Aman ha sakının. Müminler ancak ve ancak müminlere yakınlaşmalıdır, yoksa Allah korusun, müminler olarak biz de sapıtırız.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23