• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fonlanan dernekler ve kaos planları

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmed 61

Tesbitleriniz harika teşekkürler.Sahlıklı yaşam kitabınızda harika.Sayın hocam aşı konusunda herkafadan birses çıkıyor.Aşı olanların da olmayanların da pisikolojileri bozuldu.Her purof başka bişey söylüyor.Hele bizimkine nedemeli: üçsene sonra aşı olanlar ölecekmiş. Milleti panaroya yaptılar.Saygılar hocam
  • 3 Yıl Önce

Cüneyt

Devlet uyuyor mu Yabancı istihbarat görevini yapıyor bizimkiler bakıyor
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

Milletin yetki verdikleri ne iş yapıyor? Sıradan halk zaten çaresiz. Liyakatsizlikten mi, kötü niyetten mi Bilmiyorum.
  • 3 Yıl Önce

Kemal demir

Ne oldu istanbul sözleşmesi kalktıda kadın cinayetler durdumu dahada arttı hani engellenecekti
  • 3 Yıl Önce

Nahit sazoglu

Aile yapimizi guclu kilmaliyiz aile yapimizi yikmak isteyenlere yuz vermemeyiz kafirler istemesede allah nurunu tamamlìyacaktir
  • 3 Yıl Önce

Kocasolak

İşte SORU bu; Türkiye cumhuriyeti bir ÇADIR mı, bir MUZ cumhuriyeti mi? Efendim ak parti ülkemizin en uzun iktidarda kalmış bir partisi olarak sayısız hizmete imza attı ama içinizdeki bu azınlıkların dışardan BESLENMELERİNİ yasalarla durduramadı. Bu FONLAMA aslında bir sömürge olmaktır, bağımlılıktır, devletimiz buna BİLEREK göz yummaktadır. Bu fonlananlar SUÇ işlemediklerini söylüyor, siz onların utanmalarını mı söylüyorsunuz? Birkaç gün sonra unutup gider. Eğitimde NEDEN çuvallıyoruz? BATI bütün kritik noktaları fonlayarak DÜRÜST nesil yetiştirmemizi engelliyor. Çizgi filmlerden dizilere, tv proğramları FONDAŞ kaynıyor. Bir gecede ÜNLENEN, tv proğram sunuculuğu yaparak LÜKS hayat sürenler gençliğimizi CEZBEDİYOR. AK parti destekçisi bazı dernekler de FON alıyor, o yüzden SESSİZ sedasız geçiştirilsin istiyorlar. Onurlu bir ülke gibi davranıp YASA çıkartarak durdurulsun bu fonlar. Dedikodu yapmak boş beleş yazıp çizmek bizi MUZ cumhuriyeti yapar, hükümet bu konuyu KÖKÜNDEN çözme KARARLILIĞINI gösterebilecek mi? Bütün mesele bu.
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

Saygı değer hocam çok kıymetli İSKENDERUN 'lu hemşerim.. İSTANBUL sözleşmesinden kurtulduk ama o rezil sözleşmenin yasal dayanağı olan 6284 sayılı kanun yürürlük de. Asıl sorun bu kanun değil mi?
  • 3 Yıl Önce

kehanet

"Çok şükür yürürlükten kaldırılan İstanbul Sözleşmesi’nin" demişsiniz???????? NEYE ŞÜKRETTİĞİNİZİ ANLAYAMADIM.??????? sayın hocam. 6284 demek istanbul sözleşmesinin yasalaşıp uygulanması demek. yoksa bu sözleşme bu yasa olmadan bir işlerliği yoktu. 6284 LE UYGULANIYOR. MUGOLATA yapılarak söZleşmeden çekildik denildi. ama asıl önemli olan bu yasa iptal olmadı. HALİYLE UYGULAMA DEVAM EDİYOR.
  • 3 Yıl Önce

sedat

6284 sayılı yasa yürürlükte olduğuna göre İstanbul sözleşmesinin kalkmasının ne kadar anlamı var! 6284 sayılı yasanın ve zinayı, 18 yaşın altında bile olsa isteyerek birlikte olması meşru hale getiren yasa ve düzenlemeleri de bir an önce ortadan kaldırmadıkça sonra aile birlikteliği, aile mutluluğu nasıl sağlanacak?
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Bu gibi hain dernekler mi kuruluşlar mı internet siteleri mi neyse hepsi kapatılmalı . Kınama ile tepki göstermekle kalınmamalı . Hem faaliyetlerine müsade edeceksin hemde şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar diyeceksin olmaz . Hükümetimiz böyle dışarının parasını yalayıp havlayanlara fırsat vermemeli .
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Hocam, kendimizi Deccal'in kanunlarına teslim edip kendimizi onun uğruna tamamen zincirler ve prangalara vurduktan ve böylece en büyük nankörlük ve isyanla Allah'ı yok saydıktan sonra ne gayreti edeceğiz? Allah'ın dinini/yasasını hiçe sayarak Uluslararası Beyaz Zengin Adam'ın kanunlarını kabul etmek suretiyle Deccal'e ibadet edip bir de aynı anda, nasıl olacaksa, aksi yönde gayret mi edeceğiz? Böyle saçmalık olur mu? Allah'ın dini/yasası yerine Deccal yasasını isteyen ve böylece Allah yerine Deccal'e yani Uluslararası Beyaz Zengin Adam'a tapınan her bir kadını ve erkeği yetkili konumlardan silip atmaktan ve daha önceki suçları için en sert cezalandırmaktan başka çare yok. Ama olmaz, Allah'ın cennetleri yerine Deccal'in sistemi içinde para kazanmak herkese daha tatlı geliyor. O zaman Deccal'in sistemi içinde paralarını kazanadursunlar ve Allah onların derilerini ahırette ateşte cayırdatır ve çatırdatır ve cazırdatırken hiç mızmızlanmasınlar.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23