• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Dinî nikâh!” mı?

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Necati

Hocam Kur'an'ın kadına verdiği değer hakkındaki ayetleri tek tek taradigimızda sonuç ne çıkıyor?
  • 3 Yıl Önce

Şahika

Ve aleykümüsselam, çok doğru tespitler, teşekkürler, Allah razı olsun....
  • 3 Yıl Önce

Yaşar

Allah razı olsun
  • 3 Yıl Önce

Murat KOCA

Demek ki Türkiye’mizde İslam kurallarına göre yaşamak isteyenler için bir engel yoktur. Kuran kursu da, dini nikah da serbesttir. Yeterince camimiz vardır her gün yenileri açılmaktadır. Devlet kurumlarında başörtüsü, çarşaf serbesttir. Hala boşanmalar, zinalar, suç oranları artıyorsa artık bunu laiklikte aramamak gerekir. 20 yıldır Sünni İslam’ı merkez alan hükümetler yönetimdedir. Gelinen noktayı siz özetlemişsiniz, üstüne söylenecek söz yok.
  • 3 Yıl Önce

M. Arpacı

Anyasamızda heryürlü haklar için güya hürriyet verilmekte. Fakat dini günlük hayattan uzaklaştırma olan laiklik İSLAM dininin eğitimini, günlük hayatta uygulamasını yasaklar. Eğitim sistamimizde de ciddi bir İslam eğitimi, ahlak anane eğitimi hatta çok önemli ve herkese lazım olan ilk yardım eğitimi verilmez. Japonya, Kore gibi ülkelerde kendi düzenlerini insanlarına öğretiyorlar. Sivil anayasa ile bizimde haklarımızı almalıyız. Gidişat felakate yolaçıyor. Selamlar.
  • 3 Yıl Önce

Bedri

Sayin hocam , isin ilgin yani sizinde TAnidigiz bazi hocalar, internette yuo tub da , KADINNIN BASANMA Hakki diye Kadinlari surekli tahrik edip kocalarina asi olmalari yonunde yada kocalarini bosayabilecekleri hatta evi terk edecekleri hatta zina edebilecekleri vb Yayinlar vaazlar vererek toplumda Dini inanclari Resmi idoloji yonunde saptirarak Aile yuavalarina Ates saliyorlar.Bu Utanmaz hoca müsvettesi kisiler Alt yorumlarina bakin Kadinlarin yazdigı yorumlara Herseyi anlarsiniz. Kadin programlari hukumet tarafindan Adeta korunuyor destekleniyor.ORALAR DA ZINA YAPAN KADINLAR BASKA ERKEGE KACAN KADINLAR CIGLIK ATARAK SEVINÇ GOSTERISINDE BULUNUP BIRDE UZERLERINDE baş ortusü tesettur manto vb giyib namaxli nizyazli kadinlarin hatta ramazan ayinda oruc tutup Baska erkeklere kacan kadinlarin Surekli Reklami yspilarak ADETA PROPAGANDA SAVIDI VEREREK TOPLUMDA FUHSU ZINAYI ADETA TESVIK EDIYORLAR. Orucluyken baska erkege kacan kadinlari Ozellikle cikarip bir mesaj veriyorlar.ALLAH BUNLARA MUSADE EDEN YÖNETICILERIMIZI NASIL BILIYORSA OYLE YAPSIN.
  • 3 Yıl Önce

Dost

Ülkemizde üç milyon kadının süresiz nafaka aldığı gerçekse...Her 3,5 evlilikten bir boşanmayla sonuçlanıyorsa...2000 yılındaki canlı doğum sayımız 200 bin azalmışsa...Kadın istihdam oranımız hedefleniyorsa...Cocuklar kreşlerde büyüyorda...Selbestse verem ve sıtma,mahkumsa gümrükte ilaç...Mührüm kesesinde boynu bükük yatıyorsa..Bir yer bulmalı Dünya'dan uzak...
  • 3 Yıl Önce

hakkı

Nikahın şartları arasında evli olmamak, boşanmış ise iddet beklemek de vardır.Bugün kü hukukda da vardır. Buna rağmen evli kadın bir başkası ile nikahsız yaşadığı gibi, islamın ve hukukun izin vermediği sözde nikahla evlendiğini zannederek zina ediyorlar. Dini bilmeden o nikahı kıyanlara ne demelidir. Neşter vurduğunuz yara iyi anlatılmalıdır.Selam ve dua ile... maalesef böyle olaylar da her türlü çevrede duyuluyor
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23